-
Για να μην παιδεύεστε ορίστε και με αγγλικούς υπότιτλους:
-
Γίνεται να πάει και τη δικιά μου μια βόλτα; Άμα δε δεις τα χειρότερα δεν εκτιμάς τα καλύτερα
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Για να μην παιδεύεστε ορίστε και με αγγλικούς υπότιτλους:http://au.youtube.com/watch?v=bpo8RDyOEWY' target='_blank
Καλά έγραψα λοιπόν πιο πάνω οτι τα Σιβικ έχουν δυνατό a/c...
Τώρα με τους αγγλικους υποτιτλους επιβεβαιώθηκα... -
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ, κωμικό και δυνατό έτσι?
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Γίνεται να πάει και τη δικιά μου μια βόλτα; Άμα δε δεις τα χειρότερα δεν εκτιμάς τα καλύτεραφοβάται η Τάσενα οταν οδηγείς ???
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Για να μην παιδεύεστε ορίστε και με αγγλικούς υπότιτλους:
http://au.youtube.com/watch?v=bpo8RDyOEWY' target='_blank' target='_blank
Καλά έγραψα λοιπόν πιο πάνω οτι τα Σιβικ έχουν δυνατό a/c...
Τώρα με τους αγγλικους υποτιτλους επιβεβαιώθηκα...Και γώ που νόμιζα οτι σχολίαζε τα σκληρά πλαστικά του Civic
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Γίνεται να πάει και τη δικιά μου μια βόλτα; Άμα δε δεις τα χειρότερα δεν εκτιμάς τα καλύτερα
φοβάται η Τάσενα οταν οδηγείς ???
Με το Matiz λογικό το βρίσκω
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
φοβάται η Τάσενα οταν οδηγείς ???
Με το Matiz λογικό το βρίσκω
με το matiz κι εγώ φοβάμαι
-
Aν ξεκινήσει τέτοια υπηρεσία, θα ήθελα και εγώ να βάλω ως εθελόντρια την δικιά μου, τηρώντας την προτεραιότητα του από πάνω βεβαίως βεβαίως.
-
Βίντεο να δείχνει τις αντιδράσεις του Patrese ενώ τον πάει βόλτα η καλή του δεν έχουμε; Θα ήταν ενδιαφέρον.
Γιατί ο καλός μου δεν μπαίνει καν μέσα όταν οδηγάω. Έχει βέβαια τις ίδιες αντιδράσεις με την ...Patreseνα και λίγο χειρότερες, όταν με βλέπει να πλησιάζω... τον τοίχο και να σταματάω στο μισό εκατοστό (εντάξει από τύχη, αλλά είναι να σε θέλει κιόλας )
-
fog έτσι όπως τα λες θα πρέπει να οδηγάς σαν τον Μπομπ Σφουγγαράκη. Λογικό να φοβάται ο άνθρωπος
Προσωπικά προτιμώ να με πάει μαλλιοκούβαρα βόλτα ο πατρέζε παρά ο Μπομπ Σφουγγαράκης ρελαντί( το ένστικτο της αυτοσυντήρισης ) -
@fog: εξαρτάται με τι γωνία πλησίαζες τον τοίχο
Βολτα στο Jerez με τον Patrese