-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
...ΤΟΣΟ χοντρούς σωλήνες ύδρευσης
Είναι μεγάλο το μήκος γι αυτό αναγκάστηκαν να αυξήσουν την διάμετρο.
Αν δεν είναι μονωμένοι, θα αποβάλλουν σημαντικά ποσά θερμότητας.
Δεν ειναι προβλημα το οτι περνουν απο το κοπκιτ?
Και σε περιπτωση διαρροης η χτυπηματος πως θα γινει ο οδηγος? -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
...ΤΟΣΟ χοντρούς σωλήνες ύδρευσης
Είναι μεγάλο το μήκος γι αυτό αναγκάστηκαν να αυξήσουν την διάμετρο.
Αν δεν είναι μονωμένοι, θα αποβάλλουν σημαντικά ποσά θερμότητας.
Δεν ειναι προβλημα το οτι περνουν απο το κοπκιτ?
Και σε περιπτωση διαρροης η χτυπηματος πως θα γινει ο οδηγος?εκείνη την εποχή δεν το πολυσκεφτόντουσαν. Εξάλλου το δερμάτινο κρανάκι εξασφάλιζε ότι σε περίπτωση σφοδρής σύγκρουσης ο οδηγός θα απεβίωνε ακαριαία.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
εκείνη την εποχή δεν το πολυσκεφτόντουσαν. Εξάλλου το δερμάτινο κρανάκι εξασφάλιζε ότι σε περίπτωση σφοδρής σύγκρουσης ο οδηγός θα απεβίωνε ακαριαία.
Ε, ντάξει, ας μην το υποτιμάμε... προστάτευε από τις ενοχλητικές συγκρούσεις εντόμων στο κούτελο!
-
Κάλιστα θα μπορούσε να είναι διαφήμιση άγγλου ράφτη...
Θεός... -
Μιας και είμαστε στα κράνη:
Εντύπωση μου κάνει η παρακάτω φωτό με τον Ronnie Peterson του 1977 στην Tyrrell P34...
Παρότι τότε κυριαρχούσαν ήδη από καιρό τα Full-Face κράνοι, ο τρελό-Σουηδός γούσταρε να οδηγάει το 'διαστημόπλοιο' με Open-Face κρανάκι με γεισίο και γυαλούμπα, πάνω από μια τεράστια αντιπυρική Balaclava (όλα φυσικά στα σουηδικά χρώματα)!!!
Έ ρε μύγα και κακό που θα' χε φάει δαύτος...
-
-
Mόνο εμένα μου θυμίζει λίγο αυτό?
http://www.blavish.com/wp-content/uploa ... -15-07.jpg
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Mόνο εμένα μου θυμίζει λίγο αυτό?http://www.blavish.com/wp-content/uploa ... -15-07.jpg
Εμένα τώρα αυτό μου θυμίζει πιο πολύ την γλώσσα που μου βγάζει η πεθερά μου όταν στις εκδρομές την δένω στην σχάρα οροφής μαζί με τις βαλίτσες...(μόνο που στην περίπτωσή της η γλώσσα συνοδεύεται κι από φλόγες να βγαίνουν απ' το στοματάκι της)
Για να δούμε τι βρήκαμε σήμερης...
Να σας συστήσω τον BARRABAS...
(αφού δεν κολώσανε να βγάλουν τέτοιο σχέδιο στις πίστες, στο όνομα θα κάνανε πίσω;) -
Σαν σφήνα μοιάζει.
-
Κατεβαίνοντας στο κελάρι χτες βράδυ για να φέρω πάλι μια μποτίλια καλό κρασί, έπεσα πάνω σε μια φωτό που δεν θέλω να την κρατήσω μόνο για μένα...
Μεσημεριανή ξεκούραση στα pits το 1975...
...ο James Hunt κάνει το συνηθισμένο του τσιγαριλίκι σκεπτόμενος τι φάρσα να κάνει του Regazzoni...
...ο Niki Lauda τρώει το Wurstbrot του σκεπτόμενος σε ποιά οπή να χώσει του Hunt το τσιγάρο του, αφού του έχει πει 1000 φορές να μην καπνίζει δίπλα του όταν τρώει...
...ο Clay Regazzoni κλασσικά διαβάζει το Playboy του και δεν σκέφτεται τίποτα...
-
Στον γεμάτο από προκαταλήψεις κόσμο της F1 ως γνωστόν το νούμερο συμμετοχής '13' δεν ήταν ιδιαίτερα επιθυμητό από τους οδηγούς...
Να όμως που υπήρχαν και οι εξαιρέσεις, οι οποίες μάλιστα ήταν (τι άλλο) γυναίκες...
(αυτά τα θηλυκά ή δεν μασούσαν καθόλου, ή είχαν καλύτερα φυλακτά πάνω τους )Εδώ λοιπόν η τολμηρή Davina Galica καβάλα στην Hesketh της το 1978...
Το ότι πάτωνε συνέχεια (ούτε το qualifying δεν κατάφερνε) δεν την εμπόδιζε πάντως να επιμένει στο '13'...
Προσέξτε το πίσω μέρος...νομίζω ότι ήταν τα ΠΙΟ βαρβάτα πίσω slicks που φορέθηκαν ποτέ σε μονοθέσιο
-
-
Ο χρήστης Scuderia rosso έγραψε:
Απο το online περιοδικο Drivers Republic (εξαιρετικο περιοδικο btw). Προσεξτε τη λεζαντα....Φαίνεται ότι η παρέα πάει προς το πλησιέστερο Pub να τα τσούξει λιγάκι...
(φαντάσου να περνάς από κει μετά και να βλέπεις παρκαρισμένες απ' έξω από τέσσερα μονοθέσια F1) -
-
Χαχα, μου θύμισες εκείνο το φοβερό Renault Espace που είχαν φτιάξει πριν λίγα χρόνια! Σε λίγη ώρα, πάντως, καλούμαι να οδηγήσω κι εγώ ένα παρόμοιο (όχι σε επιδόσεις προφανώς :-P) Ford που νοικιάσαμε για μια εκδρομή!
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Χαχα, μου θύμισες εκείνο το φοβερό Renault Espace που είχαν φτιάξει πριν λίγα χρόνια!
Οι πίσω επιβάτες πρέπει να έχουν κοντά τα χέρια τους...
-
πολυ κοντα, για την ακριβεια ο δεικτης και των δυο χεριων αβλεπη στα αυτια και να εχει να κανει πολυ καιρο μπανιο...
παντως καλυτερα να εβαζαν εκατο γλαστρες με φυτα μεσα, παρα την εισαγωγη αναμεσα, ειδικα σε μεγαλο υψομετρο δεν θα φτανει ο αερας για να ανασανεις -
-
-
Ο χρήστης webfox έγραψε:
(καλά βρε παιδί μου, με ΤΟΣΟ αρνητικό κάμπερ ΠΟΥ στο καλό πάς;;;)Αυτό δεν είναι το μόνο αλλόκοτο στην εικόνα. Απ'ότι βλέπω φοράει λάστιχα μοτοσυκλέτας (σε αυτοκινητάδικες ζάντες) αλλά δεν μπορώ να διακρίνω από τις φωτογραφίες αν η ανάρτηση του έχει 'ενεργά μεταβλητό' κάμπερ...
Άραγε στρίβει ως παλαβό αυτοκίνητο ή ως 'υβρίδιο' σαν το Carver;
Τα πιο αλλόκοτα αγωνιστικά οχήματα...ΠΟΛΥ πράμα!!!