-
Ο χρήστης zinas έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους.Πρόκειται σύντομα να προχωρήσω στην αγορά ενός supermini αξίας 14000 περίπου. Δεν έχω καταλήξει συγκεκριμένα, αλλά μάλλον προς ibiza οδεύω.
Η ερώτηση που ήθελα να κάνω είναι αν αξίζει να πάρω δάνειο από κάποια τράπεζα, η να αρκεστώ στην χρηματοδότηση της αντιπροσωπείας. Ουσιαστικά δηλαδή, αν μπορώ να τρέξω εγώ, να βρω κάποιο καλό δάνειο, μειώνοντας έτσι τα έξοδα.
Από μια μικρή ματιά που έριξα, συμφέρει να το αφήσω στην αντιπροσωπεία, και μάλιστα με αρκετά μεγάλη διαφορά. Απλά ήθελα να ρωτήσω κι εδώ, μήπως κάποιος γνωρίζει περισσότερα.
Η Εθνικη έχει ένα καλο πρόγραμμα για Αυτοκινητα αλλα είναι μέχρι 60 μήνες. Απο όσο ξέρω επίσης δεν βάζουν παρακράτηση στο αυτοκίνητο !
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Skoda άτοκο ...Σίγουρα γνωρίζεις ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχει άτοκο δάνειο. Κάποιος πληρώνει τους τόκους, ή τη διαφορά του επιτοκίου από το πχ 3,9% μέχρι το 8% ή και 9% που είναι ένα λογικό επιτόκιο για δάνειο αυτοκινήτου. Σκέψου το λίγο πριν απονείμεις τα εύσημα σε κάποια εισαγωγική εταιρία ή αποδοκιμάσεις κάποια άλλη.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν υπάρχει καταναλωτικό δάνειο με επιτόκιο καλύτερο από αυτό που δίνουν οι αντιπροσωπείες.
Άσε που τη σήμερον ημέρα θέλουν Ε9 για να σου βγάλουν απλή πιστωτική.μπα εγώ έτσι έβγαλα χωρίς Ε*
-
Ο χρήστης gauguin έγραψε:
Skoda άτοκο ...
Σίγουρα γνωρίζεις ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχει άτοκο δάνειο. Κάποιος πληρώνει τους τόκους, ή τη διαφορά του επιτοκίου από το πχ 3,9% μέχρι το 8% ή και 9% που είναι ένα λογικό επιτόκιο για δάνειο αυτοκινήτου. Σκέψου το λίγο πριν απονείμεις τα εύσημα σε κάποια εισαγωγική εταιρία ή αποδοκιμάσεις κάποια άλλη.
Να διαβάζεις καλύτερα τα γραφόμενα των υπολοίπων..δεν απένειμα εύσημα σε κανέναν,απλως ανέφερα τα επιτόκια χρηματοδότησης κάποιων εταιρειών!
Πήγες στην skoda,ρώτησες,και σου είπαν οτι δεν υπάρχει άτοκη χρηματοδότηση;
Δηλαδή όταν σου λένε 10.000 υπολειπόμενο κεφάλαιο,το οποίο διαιρούμενο σε 24 μήνες μας βγάζει δόση 416,66 ευρώ το μήνα,εσυ τι καταλαβαίνεις;οτι υπάρχει διαφορετικό επιτόκιο και στο κρύβουν; -
Ρε παιδια υπαρχει κανενας που καταφερε να δουλεψει το e-banking της Γενικης τραπεζας σε Windows 7 64 bit;
Εχω κανει εγκαταστησει το driver για το e-token και μπορω να το δω στο λογισμικο και να αλλαξω τον κωδικο και το ονομα του etoken αλλα οταν παω στο λογαριασμο και θελω να εγκαταστησω το καινουργιο certificate παντα μου λεει να συνδεσω το e-token. Αμ ελα που το εχω ηδη εγκαταστησει;Εχει τυχει σε κανενα αυτο;
Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Ρε παιδια υπαρχει κανενας που καταφερε να δουλεψει το e-banking της Γενικης τραπεζας σε Windows 7 64 bit;
Εχω κανει εγκαταστησει το driver για το e-token και μπορω να το δω στο λογισμικο και να αλλαξω τον κωδικο και το ονομα του etoken αλλα οταν παω στο λογαριασμο και θελω να εγκαταστησω το καινουργιο certificate παντα μου λεει να συνδεσω το e-token. Αμ ελα που το εχω ηδη εγκαταστησει;Εχει τυχει σε κανενα αυτο;
Νικος
Δοκίμασε σε άλλο περιβάλλον..
Εγω με την τελευταία έκδοση του mozilla (4),είχα θέμα.
Εγκατέστησα τον explorer 7 και δούλεψε κανονικά -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Νικος
Δοκίμασε σε άλλο περιβάλλον..
Εγω με την τελευταία έκδοση του mozilla (4),είχα θέμα.
Εγκατέστησα τον explorer 7 και δούλεψε κανονικάΞεχασα να ανφερω οτι χρησιμοποιω ΙΕxplorer 8. (ηρθε με το λογισμικο).
Ισως να πρεπει να κανω downgrade το ΙΕxplorer; (αμφιβαλω αν θα δουλεψει)Εχω και Firefox 4 και Chrome αλλα δεν τα χρησιμοποιω γιατι παντα και εγω ειχα προβλημα.
Εχω και ενα PC με Vista 32 bit θα το δοκιμασω και εκει. (δεν θυμαμαι τι ειναι το IExplorer 8 η 7)
εψαχα και βρικα και αυτο(ισως να βοηθησει)
- Open IE8
- Open >Tools >Developer Tools
- Switch Browser Mode to IE7 and Document Mode to IE7
Αλλοιως μαλλον πρεπει να παρω κανα τηλεφω στο ebanking
-
Παίζει να είναι αυτό. Εγώ πάντως είχα θέματα με το ΙΒ της Εθνικής και με Chrome όλα κυλίσανε σωστά. Δοκίμασε τον
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Παίζει να είναι αυτό. Εγώ πάντως είχα θέματα με το ΙΒ της Εθνικής και με Chrome όλα κυλίσανε σωστά. Δοκίμασε τονΑκριβώς αυτό είχα,δηλαδή με το e-b της εθνικής σε συνδυασμό με mozilla 4,ενω με την έκδοση 3 δούλευε κανονικά
Με ΙΕ 7 όλα Ο.Κ. -
ok Θα δοκιμασω με Chrome.
Και εγω εχω λογαριασμο στην Εθνικη και δεν ειχα προβληματα. (βαζω το ΙΕ 8 σε compatibility mode)
Το θεμα ειναι οτι ειναι το Ε-Banking της Γενικης τραπεζας που εχει ενα e-Token που συνδεεται με θυρα USB. Και οταν κανω μια μεταφορα η αλλαζω τον κωδικο πρεπει να το συνδεσω μεσω θυρας USB.
Να τι με τι μοιαζει αυτο που εχω:
http://www.safenet-inc.com/products/dat ... -password/
Νικος
-
Με το ΙΒ της Εθνικής είχα μικροπροβλήματα με τον ΙΕ 8 αλλά μόλις εγκατέστησα τον ΙΕ 9 προβλήματα τέλος.
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Skoda άτοκο,fiat+alfa romeo 3,9% και 4,5% αν θυμάμαι καλά,renault απο 1,9%-3,5%,ford εως 5%
Αρα vwΔηλαδή όταν σου λένε 10.000 υπολειπόμενο κεφάλαιο,το οποίο διαιρούμενο σε 24 μήνες μας βγάζει δόση 416,66 ευρώ το μήνα,εσυ τι καταλαβαίνεις;οτι υπάρχει διαφορετικό επιτόκιο και στο κρύβουν;
Ναι!
Βλέπω ότι δεν μπορείς να κατνοήσεις κάποια πράγματα. Αν θελήσεις βοήθεια στείλε πμ.
Μπορεί να είμαι πωλητής αυτοκινήτων VW και να γνωρίζω συγκεκριμένες καταστάσεις καλύτερα από εσένα. Μπορεί και όχι. -
Ο χρήστης gauguin έγραψε:
Skoda άτοκο,fiat+alfa romeo 3,9% και 4,5% αν θυμάμαι καλά,renault απο 1,9%-3,5%,ford εως 5%
Αρα vwΔηλαδή όταν σου λένε 10.000 υπολειπόμενο κεφάλαιο,το οποίο διαιρούμενο σε 24 μήνες μας βγάζει δόση 416,66 ευρώ το μήνα,εσυ τι καταλαβαίνεις;οτι υπάρχει διαφορετικό επιτόκιο και στο κρύβουν;
Ναι!
Βλέπω ότι δεν μπορείς να κατνοήσεις κάποια πράγματα. Αν θελήσεις βοήθεια στείλε πμ.
Μπορεί να είμαι πωλητής αυτοκινήτων VW και να γνωρίζω συγκεκριμένες καταστάσεις καλύτερα από εσένα. Μπορεί και όχι.Επειδή λοιπόν όντως δεν μπορώ να κατανοήσω κάποια πράγματα,μήπως θα μπορούσες να με διαφωτίσεις μιας και είναι ενα ζήτημα που είναι πολύ σημαντικό για όλους μας;
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
...μήπως θα μπορούσες να με διαφωτίσεις...Βεβαίως. Βρίσκεσαι στη Θεσσαλονίκη, επομένως μπορούμε να συνεννοηθούμε με πμ για ενημέρωση face to face.
Κι ας μην αγοράσεις αυτό που πουλάω τελικά! -
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτό το πράγμα:http://www.nbg.gr/microsites/NBGDemo/Re ... _demo.html
Τρελό γέλιο...
To βιντεάκι με την επιτηδευμένη ελληνοαγγλική προφορά, την ίδια με τα βίντεο σωστικών της aegean, μας μάρανε...Δεν κοιτάνε να το κάνουν να δουλεύει με όλους τους φυλλομετρητές λέω εγώ...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
[...]φυλλομετρητές[...] -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
[...]φυλλομετρητές[...]
-
Εχω μια πιστωτικη απο την marfin με πιστωτικο οριο 1500ε. Την εχω χρεωσει 1490ε και τωρα θελω να αγορασω κατι που κοστιζει 500ε και εχει 6 ατοκες δοσεις. Γινεται? Πριν 5 μηνες ηταν 1300ε η πιστωτικη και επετρεψε στην αδερφη μου να βαλει 12 ατοκες δοσεις στο γυμναστηριο. Τωρα θα γινει το ιδιο ή επειδη ειμαι κοντα στο οριο δεν θα με αφησει
-
Δεν θα σε αφήσει.
Τραπεζικές απορίες & Τραπεζικό σύστημα