-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
πoιος μας προστατευε τοτε απο τετοιες πρακτικες... ο τραπεζικος διαμεσολαυειτης??. Γλαστρα του συστηματος τους ειναι δεν κουνιεται με τιποτα αν δεν καταγγειλεις και το κυνηγησεις κιολας....Επειδή είχε τύχει να πάω στον τραπεζικό διαμεσολαβητή πριν 4-5 χρόνια για μια υπόθεση συγγενικού μου προσώπου, μπορώ να πω πως σε αυτό δεν έχεις δίκιο.
Η εικόνα που αποκόμισα είναι πως θέλουν όντως να βοηθήσουν και κάνουν ακριβώς αυτό. Τον ενδιάμεσο για να σε φέρουν σε επαφή με το σωστό άτομο σε κάθε τράπεζα και να βρεθεί λύση στην όποια διαφωνία ή στο όποιο πρόβλημα υπάρχει.
Τηλεφώνησε μπροστά μου στο αρμόδιο άτομο της τράπεζας και μιλήσαμε και οι 3 μας σε ανοιχτή ακρόαση. Στη συνέχεια μου έδωσε μια λίστα με όλες τις τράπεζες με τα τηλέφωνα, διευθύνσεις, τμήματα, καθώς και τα άτομα που ήταν αρμόδια σε κάθε μια για να επικοινωνήσεις για τέτοια θέματα.
Μετά την επαφή μέσω του Τραπεζικού Διαμεσολαβητή, μπορώ να πω εξαπλάγην από τη στάση της τράπεζας (θετικά), καθώς στη συνέχεια άνοιξε μια επικοινωνία με το αρμόδιο άτομο της τράπεζας και η λύση στο πρόβλημα βρέθηκε ικανοποιώντας και τις 2 πλευρές.
-
@vasgti, δεν διαφωνω... σε αυτο που λες... θα πω την γνωμη μου οταν θα πω και εγω το παραπονο μου...
@mjacob ναι το κουρασαμε λιγο αλλα η υποκρισια εχει ορια, απο την μια σου προσφερουν ιντερνετικη διευκολυνση και απο την αλλη δεν απαντανε, εστω με ενα ναι η ενα οχι... δεν ταιριαζει με την εικονα που παλευουν να φτιαξουν μεσω διαφημησεων... αφου για να ασχοληθουν σοβαρα μαζυ σου πρεπει να πεσει τηλεφωνο.... απο καποιον πιο πανω... -
έχουμε πει 500 φορές σε πολλά τόπικ. αν δεν υπάρχει ανταπόκριση από web παίρνουμε τηλεφωνάκι ή ξαναρωτάμε. μη τα θέλουμε κι όλα στο πιάτο. αν ήθελες πραγματικά κάρτα θα το χες ήδη κάνει.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έχουμε πει 500 φορές σε πολλά τόπικ. αν δεν υπάρχει ανταπόκριση από web παίρνουμε τηλεφωνάκι ή ξαναρωτάμε. μη τα θέλουμε κι όλα στο πιάτο. αν ήθελες πραγματικά κάρτα θα το χες ήδη κάνει.Οταν στα διαφημηστικα τους ισχυριζονται οτι εχουν πιστοποιησεις κατα ISO και αλλες πα@ριες για να σε κανουν πελατη και να τους εμπιστευτεις μια απαντηση σε ηλεκτρονικη αιτηση ειναιι ενα Must!!!!! (μιλαμε για τραπεζα Ευρωπης με τοσα χρονια σε Ευρωπαικο περιβαλλον.... αρα ξανα παιρνω τηλεφωνο δεν ειναι επιλογη!!!!).
Κατα τα αλλα εχω πει, οτι εκανα τεστ σε αυτη ακριβως τη διαδικασια.... και δεν ηθελα καρτα.... εχω μια και μου φτανει...... -
224.v πρώτα απ' όλα δεν γνωρίζεις αν η ηλεκτρονική αίτηση πάει κατευθείαν στην τράπεζα (σε κάποιο τμήμα στη διεύθυνση καρτών - λίγο χλωμό) ή σε κάποια συνεργαζόμενη εξωτερική εταιρία (πολύ πιθανό). Δεν είναι κατάστημα που ξέρεις ότι πάει κάπου συγκεκριμένα.
Έπειτα κανένα αίτημα δεν μπορεί να αξιολογηθεί όταν δεν υπάρχουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Από τη στιγμή που δεν σε κάλεσε κάποιος για να σου ζητήσει ταυτότητα και εκκαθαριστικό, το πιθανότερο να μην έχουν επεξεργαστεί καν το αίτημά σου (άσχετα με το τι συμπλήρωσες ή όχι).
Διότι έτσι και εγώ συμπληρώνω ότι είμαι ο Φούφουτος, βάζω εισόδημα ότι μου 'ρθει και περιμένω την κάρτα μετά.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
224.v πρώτα απ' όλα δεν γνωρίζεις αν η ηλεκτρονική αίτηση πάει κατευθείαν στην τράπεζα (σε κάποιο τμήμα στη διεύθυνση καρτών - λίγο χλωμό) ή σε κάποια συνεργαζόμενη εξωτερική εταιρία (πολύ πιθανό). Δεν είναι κατάστημα που ξέρεις ότι πάει κάπου συγκεκριμένα.Έπειτα κανένα αίτημα δεν μπορεί να αξιολογηθεί όταν δεν υπάρχουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Από τη στιγμή που δεν σε κάλεσε κάποιος για να σου ζητήσει ταυτότητα και εκκαθαριστικό, το πιθανότερο να μην έχουν επεξεργαστεί καν το αίτημά σου (άσχετα με το τι συμπλήρωσες ή όχι).
Διότι έτσι και εγώ συμπληρώνω ότι είμαι ο Φούφουτος, βάζω εισόδημα ότι μου 'ρθει και περιμένω την κάρτα μετά.
Σωστα οσα λες πιο πανω, αλλα εγω ως ατομο που δεχομαι την διαφημηση μεσα σε ιντερντικο σαιτ της alpha bank.. οι λεπτομερειες δεν με ενδιαφερουν!!!!! μπορει να εχουν και συνεργατη στην Ινδια που μιλαει ελληνικα.... Οτι μου ζητησαν στο ιντερνετ το απαντησα..... Ε!!!! ας απαντησουν και αυτοι με ενα ξερο ναι - οχι.... το αιτημα εγινε 28 - 8 - 2010 λες να εχουν τοσο φορτο εργασιας.... (μακαρι δλδη αλλα να με συγχωρεις δεν θα το πιστευα)...
-
Μα σ'αυτό αναφέρομαι. Κάπου το σύστημά τους πάσχει.
Δεν είναι τίποτα να συμπληρώσεις τη φόρμα επικοινωνίας με το παράπονό σου προς ενημέρωσή τους
http://www.alphabankcards.gr/Default.aspx?tabid=115
Μπορείς να γίνεις και λίγο καυστικός και εγκάθετος αν θες...Αν γίνει αξιολόγηση, απαντάνε πάντα είτε με έγκριση είτε με απόρριψη (απλά δεν ανακοινώνουν ποτέ τους λόγους)
-
Αν έχεις όρεξη να το τραβήξεις (και τους αξίζει) καλό είναι πρώτα να δείξεις καλόπιστος κάνοντας μια προσπάθεια επικοινωνίας. Θα σου χρειαστεί για μετά. Δοκίμασε πρώτα λοιπόν να επικοινωνήσεις μαζί τους λέγοντας για την καθυστέρηση και την έλλειψη ενημέρωσης και μετά.....
Μετά πας στον τραπεζικό διαμεσολαβητή (ΤΔ) που όντως προτιμούν να αποφύγουν! Πας σε υποκατάστημα της τράπεζας για να ζητήσεις το σχετικό έντυπο για ΤΔ. Το πιθανότερο είναι πως τότε πλέον θα ενδιαφερθούν πραγματικά για το πρόβλημα σου προκειμένου να σε αποτρέψουν από το να πας στον ΤΔ. Και τότε μπορεί να λάβεις την εξυπηρέτηση που έπρεπε....
Δυστυχώς στην Ελλάδα η έννοιες σεβασμού και εξυπηρέτησης του πελάτη είναι άγνωστες.... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Δυστυχώς στην Ελλάδα η έννοιες σεβασμού και εξυπηρέτησης του πελάτη είναι άγνωστες....Ου γενικεύσεις
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Δυστυχώς στην Ελλάδα η έννοιες σεβασμού και εξυπηρέτησης του πελάτη είναι άγνωστες....Ου γενικεύσεις
Πραγματικά χαίρομαι να μαθαίνω ή να ζω τις εξαιρέσεις. Μακάρι να γίνουν ο κανόνας κι εγώ να βγω γραφικός...
-
Η τράπεζα Αττικής όλη την εβδομάδα δεν εξυπηρετούσε γιατί δεν είχε σύστημα.
ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΔΒΟΜΑΔΑ.
Να δούμε αν ανοίξει από Δευτέρα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Η τράπεζα Αττικής όλη την εβδομάδα δεν εξυπηρετούσε γιατί δεν είχε σύστημα.ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΔΒΟΜΑΔΑ.
Αυτο γινεται σε αρκετες τραπεζες συχνα τον τελευταιο καιρο..και φοβαμαι οτι δεν ειναι το μηχανογραφικο,ελπιζω να κανω λαθος.
-
Ολο ευχάριστα νέα είσαστε!!!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΔΒΟΜΑΔΑ.
Αυτο γινεται σε αρκετες τραπεζες συχνα τον τελευταιο καιρο..και φοβαμαι οτι δεν ειναι το μηχανογραφικο,ελπιζω να κανω λαθος.
Παράξενο μου φαίνεται αυτό.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αυτο γινεται σε αρκετες τραπεζες συχνα τον τελευταιο καιρο..και φοβαμαι οτι δεν ειναι το μηχανογραφικο,ελπιζω να κανω λαθος.Ποιες τράπεζες;
-
Πειραιως και ΑΤΕ σιγουρα,δεν ξερω αν ειναι και αλλες.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΔΒΟΜΑΔΑ.
Για πες, τίιιιιι φοβασαι...;;
-
-
Φοβαμαι οτι το προβλημα ρευστοτητας μπορει να πλησιαζει στο να μην ειναι πια διαχειρίσιμο.
Αλλα αυτο ειναι μια απαισιοδοξη εικασία και τιποτα παραπανω,δεν εχω καμια πληροφορηση. -
delete
Τραπεζικές απορίες & Τραπεζικό σύστημα