-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Οι κωδικοί που βγάζει δέν είναι τυχαίοι, είναι με συγκεκριμένη σειρά. Το site της τράπεζας ξέρει ποιός θα είναι ο κωδικός που θα σου βγάλει την επόμενη φορά που θα πατήσεις το κουμπί.
Το πρόβλημα γίνεται αν το πατήσεις να βγάλει κωδικό και δέν τον χρησιμοποιήσεις. Μετά όταν ξαναπατήσεις, θα σου βγάλει τον επόμενο κωδικό απο αυτόν που περιμένει η τράπεζα και εκεί το σύστημα αποσυγχρονίζεται. Στην Alpha αν γίνει αυτό σου ζητάει τους επόμενους δύο κωδικούς και ξανασυγχρονίζει.Λες να είναι αυτό; Σήμερα που ξαναπαρουσιάστηκε το πρόβλημα, ξαναπήρα τηλέφωνο κι ο υπάληλος μου είπε ότι έκανε reset τη συσκευή. Φαντάζομαι θα το διαπιστώσω εύκολα στην επόμενη πληρωμή εάν λύθηκε το πρόβλημα
#funky, όντως η ΕΤΕ δεν ζητάει λεφτά. Ο λογαριασμό μου στην κύπρου είναι απλός μισθοδοσίας, απλά αφήνω κάτι να υπάρχει μέσα...
-
-
Μερικες λεπτομεριες.
3 % της Σουηδικης οικονομιας ειναι τα μετρητα.
Για παραδειγμα
7% της οικονομιας των ΗΠΑ ειναι μετρητα.
Πολλα μερη δεν δεχονται μετρητα πλεον στις ΗΠΑ. Αλλα απο την αλλη μερια ξερω μικρα εστιατόρια που ειναι μονο μετρητα.
9% της οικονομιας στην Ευρωζωνη ειναι η χρηση των μετρητων.
hard cash represents only three per cent of Sweden’s economy, compared to an average of nine per cent in the eurozone, and seven per cent in the U.S.
Νικος
-
Ξέρει κανείς τι παίζει με το 3-D secure στις VISA; Προσπαθώ να κάνω μια συναλλαγή με την debit της πειραιώς και μου βγάζει πρόβλημα.
-
είναι μια μαλακία και μισή
ΤΙ να παίζει; xtra layer security και καλά, πρέπει να απαντήσεις σωστά στις xtra ερωτήσεις. -
Κι αυτό σε Java είναι γραμμένο και ;
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
ΤΙ να παίζει; xtra layer security και καλά, πρέπει να απαντήσεις σωστά στις xtra ερωτήσεις.Καλά, πόσο χαζός μπορείς να είσαι που δεν μπορείς ν' απαντήσεις σωστά σε μερικές ερωτησούλες;
Αρχ. Μηχ.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
ΤΙ να παίζει; xtra layer security και καλά, πρέπει να απαντήσεις σωστά στις xtra ερωτήσεις.Δε μου έβγαλε ερωτήσεις. Μόνο τα στοιχεία μου ζητάει και μετά μου βγάζει ένα error.
Υπάρχει πιθανότητα να μην το υποστηρίζει η συγκεκριμένη κάρτα; -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
ΤΙ να παίζει; xtra layer security και καλά, πρέπει να απαντήσεις σωστά στις xtra ερωτήσεις.Δε μου έβγαλε ερωτήσεις. Μόνο τα στοιχεία μου ζητάει και μετά μου βγάζει ένα error.
Υπάρχει πιθανότητα να μην το υποστηρίζει η συγκεκριμένη κάρτα;Μάλλον με το που δίνεις τα στοιχεία σου σε θεωρεί μη ικανό ν' απαντήσεις σε οποιαδήποτε ερώτηση...
Λυπάμαι, αλλά ο mjacob φαίνεται θεωρείται πιο έξυπνος από το σύστημα (πράγμα βέβαια που δεν είναι αληθές, αν ήταν πιο έξυπνος θα είχε πάει σε άλλη σχολή... ).
Φοβάμαι πως πρέπει να κάνετε κάποια προσφορά στην μνήμη του Γέροντα Παϊσιου, μήπως και γίνει κάτι και για σας....
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
ΤΙ να παίζει; xtra layer security και καλά, πρέπει να απαντήσεις σωστά στις xtra ερωτήσεις.Καλά, πόσο χαζός μπορείς να είσαι που δεν μπορείς ν' απαντήσεις σωστά σε μερικές ερωτησούλες;
Αρχ. Μηχ.
Στις προσωπικές κάρτες είναι απλή η υπόθεση.
Με τις εταιρικές μπερδεύεται λίγο -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Κι αυτό σε Java είναι γραμμένο και ;από εκεί που έκανες τη δουλειά σου σε ένα βήμα, τώρα θες κουράσεις...
-
Δε μου έβγαλε ερωτήσεις. Μόνο τα στοιχεία μου ζητάει και μετά μου βγάζει ένα error.
Υπάρχει πιθανότητα να μην το υποστηρίζει η συγκεκριμένη κάρτα;νομίζω είναι θέμα issuer και όχι κάρτας.
Η Πειραιώς πάντως σαν issuer το υποστηρίζει. -
To παρακάτω μήνυμα μου βγάζει.
3D-Authentication failed. This vendor's rules require a successful 3D-Authentication.
-
δεν έχεις κάρτα γραφικών που να υποστηρίζει 3D, είναι πασιφανές τι πρόβλημα υπάρχει
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Αρχ. Μηχ.
Με τις εταιρικές μπερδεύεται λίγοκαλά, ακόμα να προσλάβεις κάποιον να ασχολείται με αυτά τα ποταπά
-
To παρακάτω μήνυμα μου βγάζει.3D-Authentication failed. This vendor's rules require a successful 3D-Authentication.
μήπως έχεις κανά addon που δεν επιτρέπει το redirection ή κάτι τέτοιο;
Γιατί κανονικά σε οδηγεί σε διαφορετική σελίδα για να γίνει το verification (μπορεί και με popup) -
Το έχεις ενεργοποιημένο στην κάρτα σου; Αν όχι τότε δεν θα δουλέψει.
@mjacob
Συμφωνώ αλλά συμφωνείς κι εσύ πως προσθέτει ένα ακόμα layer προστασίας -
Έβαλα και μια maestro της nbg και μου βγάζει 3D-Authentication required. Cannot authorise this card.
Στο sagepay πάει να γίνει η συναλλαγή. Μήπως να πάω στην τράπεζα να ρωτήσω; Στο phone banking δεν ήξεραν καθόλου τι είναι το 3d secure.
edit: Μισό να δοκιμάσω και με firefox.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το έχεις ενεργοποιημένο στην κάρτα σου; Αν όχι τότε δεν θα δουλέψει.
@mjacob
Συμφωνώ αλλά συμφωνείς κι εσύ πως προσθέτει ένα ακόμα layer προστασίαςmirage δεν νομίζω ότι ενεργοποιείς εσύ τπτ στην κάρτα σου
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Αρχ. Μηχ.
Με τις εταιρικές μπερδεύεται λίγοκαλά, ακόμα να προσλάβεις κάποιον να ασχολείται με αυτά τα ποταπά
Εγώ του είπα να προσλάβει κάποια που να κάνει ωραίες πίπ ς, και να πάει να μαμηθεί η τράπεζα, αλλά αυτός επιμένει να παιδεύεται...
Ρίξτε λίγο χρήμα στην αγορά ρεεεεεε! Μην είστε τσιγκούνηδες!
-
σιγά μη μοιράζουμε εταιρικές κάρτες δεξιά κι αριστερά για μερικές pipes
Τραπεζικές απορίες & Τραπεζικό σύστημα