-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αν σου περισσεύουν μπορείς να μου τα στέλνεις εμένα....
Ή φτιάξε έναν άλλο λογαριασμό στην ίδια τράπεζα να μην έχεις έξοδα μεταφοράς, φαντάσου τον σαν κουμπαρά. Θα στέλνεις εκεί ό,τι 'περισσεύει' και στο τέλος του χρόνου θα κοιτάς τι έχει μέσα! Ωραίο δώρο για Χριστούγεννα!
Το είχα κάνει σε έναν λογαριασμό αποταμίευσης που κάθε μήνα έμπαινε ο τόκος, τον μετέφερα σε άλλον, στον τρεχούμενο, για να μένει ωραίο στρογγυλό νούμερο.... ξέρω δεν έχει νόημα αλλά σε καταλαβαίνω...Καλη ιδεα,χρονο εχω αλλωστε και μεσω winbank νομιζω δε χρειαζεται καν να παω σε καταστημα,μπορω να τα μεταφερω online
Παντως ξερω οτι σας φαινεται πολυ μικρο το ποσο,αλλα σα φοιτητης ειναι πολλες οι φορες που το χρειαζεσαι αυτο το 5ευρο...
-
Τα ATM δεν βγάζουν χαρτονομίσματα 10€.
Ερώτηση: έστω αβάφτιστο μωρό x και οι νονές n1, n2. Μπορεί να ανοιχτεί λογαριασμός στο όνομα του μωρού και αυτό να γίνει δικαιούχος στην ενηλικίωση; Με λίγα λόγια να μην μπουν γονείς στη μέση.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Τα ATM δεν βγάζουν χαρτονομίσματα 10€.Ερώτηση: έστω** αβάφτιστο μωρό **x και οι νονές n1, n2. Μπορεί να ανοιχτεί λογαριασμός στο όνομα του μωρού και αυτό να γίνει δικαιούχος στην ενηλικίωση; Με λίγα λόγια να μην μπουν γονείς στη μέση.
segmentation error, null pointer κλπ
-
... Μπορεί να ανοιχτεί λογαριασμός στο όνομα του μωρού και αυτό να γίνει δικαιούχος στην ενηλικίωση; Με λίγα λόγια να μην μπουν γονείς στη μέση.Μπορεί. Ευτυχώς, γιατί αν περίμενε η κόρη μου από εμένα μόνο ... ακόμα θα περίμενε.
-
Και στο πεδίο δικαιούχος τι θα λέει;
Το μωρό των τάδε και τάδε; -
Η Ληξιαρχική πράξη της ονοματοδοσίας είναι διαφορετική και ανεξάρτητη από την θρησκευτική πράξη της βάπτισης. Άσχετα που συνήθως οι γονείς κάνουν την 1η μετά τη 2η.
-
λες να λέει αβάφτιστο αλλά να εννοεί ότι του έχει δοθεί όνομα; Δλδ μας το έγραψε για το ότι δεν έχει θρήσκευμα ακόμα το μωρό;
-
Απο το 1981 στο μαιευτηριο που γεννουσε η μανα ζηταγανε να δηλωθει ονομα.... τωρα αν καποιοι το ξεπερνουσαν.... δεν γνωριζω...
-
δεν ξέρω τι έχει γίνει στο μαιευτήριο, αλλά αν στην γέννηση το πούνε x και τελικά το βαφτίσουν y θα υπάρχει πρόβλημα;
mjacob δε μασάμε τα segmentation faults τα στέλνουμε στο dev/null
-
σημασια ειναι τι θα ειναι δηλωμενο στην ληξιαρχικη πραξη...
το τι θα πει ο νονος στην εκκλησια ειναι απλως για το κοινωνικο χαβαλε...δες το θετικα...ακουει η ακατανομαστη πεθερα οτι το παιδι πηρε ονομα της αρεσκειας της και δεν εχει ιδεα οτι ειναι 'μαϊμου'...
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
σημασια ειναι τι θα ειναι δηλωμενο στην ληξιαρχικη πραξη...
το τι θα πει ο νονος στην εκκλησια ειναι απλως για το κοινωνικο χαβαλε...δες το θετικα...ακουει η ακατανομαστη πεθερα οτι το παιδι πηρε ονομα της αρεσκειας της και δεν εχει ιδεα οτι ειναι 'μαϊμου'...
Χμ καλό δεν το είχα σκεφτεί!! Θα το προτείνω σε φίλους....
-
Σημερα ηρθε ο λογαριασμος της Πιστωτικης της Eurobank
'χρεωση για χρηση εκτος Ευρωζωνης 2.85 €'. Τι αλλο θα σκεφτουνε οι αθλιοι...Εγω εκανα αιτηση για εκδοση visa καρτας και αυτοι μου βγαλανε Euro - Visa. -
γράφει κάπου, πάνω στην κάρτα euro-visa ?
εμένα κάρτα της eurobank, δεν την είχαν κάνει δεκτή στο USA .... #@$@%#@$# -
Μάνο,
υπάρχουν οι προπληρωμένες κάρτες με τις οποίες μπορείς να κάνεις online αγορές και να τις φορτίζεις με το ποσό που θες (βέβαια με την κάθε φόρτιση σου τρώει >=1€)επίσης μπορείς να ανοίξεις και ένα λογαριασμό σε μια άλλη τράπεζα που σου δίνει Visa Electron (χρεωστική κάρτα), όπως η Alpha bank, την οποία κάρτα μπορείς να χρησιμοποιήσεις παντού
το σημαντικότερο βέβαια, ό,τι και να έχεις, είναι να είσαι σίγουρος για την ασφάλεια και την καθαριότητα του υπολογιστή σου
Μετά απο καιρό... done!!! Έχω πλέον Master Debit!!!
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Σημερα ηρθε ο λογαριασμος της Πιστωτικης της Eurobank
'χρεωση για χρηση εκτος Ευρωζωνης 2.85 €'. Τι αλλο θα σκεφτουνε οι αθλιοι...Εγω εκανα αιτηση για εκδοση visa καρτας και αυτοι μου βγαλανε Euro - Visa.Σχεδόν όλες οι πιστωτικές/χρεωστικές έχουν 2-3% χρέωση για συναλλαγές σε άλλο νόμισμα. Το ίδιο συμβαίνει κι εδώ.
Εγώ είχα μέχρι πρότινος την 1-2-3 για νέους της Alpha που δεν είχε τέτοια χρέωση ( ), αλλά τώρα που έληξε η νέα κάρτα που έστειλαν είναι (μάλλον, απ'ότι μου είπαν οι δικοί μου) η κλασσική Enter Visa που έχει τη χρέωση...
-
Όλες έχουν χρέωση προμήθειας. Αναρωτιέμαι αν τελικά κάποιος διαβάζει τους όρους.
-
Όχι όλες!
Εγώ είμαι ο σπαζοκλαμπάνιας που κάθεται και διαβάζει τα ψιλά γράμματα.
Για την 1-2-3 το έγραψα ήδη, σε άλλο φόρουμ που είχε γίνει σχετική συζήτηση θυμάμαι ότι είχαν αναφερθεί δυό-τρεις ακόμη.
-
Πάντως η προμήθεια αυτή είναι καινούργιο φρούτο. Μέχρι και το 2009, αν θυμάμαι καλά, δεν υπήρχε.
Η Visa της Citibank και η Master της Eurobank τουλάχιστον, που έχω χρησιμοποιήσει, χρεώνουν προμήθεια. -
κάθε μήνα πληρώνω τη δόση από σύνολο αγορών με δόσεις που έχουν γίνει με την πιστωτική. Επειδή μερικές απ'αυτές είναι μικρές και τελειώνουν σύντομα μπορώ να τις εξοφλήσω νωρίτερα για να μειωθεί το μηνιαίο ποσό που δίνω ή θα υποστώ κύρωση λόγω βεβιασμένης εξόφλησης;
-
με συνάλλαγμα έχω καιρό να ψωνίσω, κανένα χρόνο... τότε δεν είχα χρεωθεί με την electron της Πειραιώς... τώρα βέβαια χρησιμοποιώ γερμανική πιστωτική VISA μέσω paypal αλλά δεν την έχω τεστάρει με συνάλλαγμα...
άσχετο, αλλά στη Γερμανία η πρώτη επιλογή στις πιστωτικές είναι mastercard, όχι visa...
Τραπεζικές απορίες & Τραπεζικό σύστημα