-
Και εκτός αυτού οι καραγκιόζηδες δίνουν τα ρέστα σε κέρματα μικρότερα των πέντε λεπτών και τρελένεσαι στο κέρμα. Μια φορά μάλιστα τα πήρα στο Καπανδρίτι τα ψιλά και μόλις πήγα να τα δώσω στο Σχηματάρι στράβωσε η τύπισα.
Τώρα σε ότι αφορά την τίμη των διοδίων, ως γνωστόν και αυτός ο έμμεσος φόρος λειτουργεί όπως και κάθε άλλος στην Ελλάδα ανταποδοτικά. Ότι πληρώνεις εισπράτεις.
-
Ο χρήστης unusualldriver έγραψε:
Μπορεί κάποιος να μου δώσει μια λογική εξήγηση γιατί η τιμή των διοδίων της εθνικής Κορίνθου-Πατρών είναι 1,80 ευρώ; ενώ στην Αθηνών-Κορίνθου 1,40 ευρώ, όπως και στην Αθηνών-Λαμίας 1,40 ευρώ x 2 όταν πας ενώ 1,40 ευρώ στην επιστροφή;;Μαζεύουνε λεφτά για να τον φτιάξουνε μια και'ξω
Ενώ στην αθηνών-κορίνθου τους φτάνει το 1,40 για να τη συντηρούνε
-
Ναι, έχουν το θράσος και ζητάνε διόδια οι απατεώνες...
-
Ο παλιός έλληνας οδηγός (προεραιτικά με χοντρό μουστάκι και μάγκικο βαρύ βλέμα) στην Εθνική Αθηνών-Κορίνθου ή Αθηνών-Λαμίας:
'Μα τι είναι αυτό; Πού είναι τα άλλα αυτοκίνητα από την άλλη μεριά; Τι τοίχος είν΄ αυτός μες στη μέση του δρόμου και δεν μπορώ να προσπεράσω; Πώς κινούνται έτσι οι άλλοι; Γιατί δεν έχει λακούβες; Δε μ' αρέσει! Την άλλη φορά θα περάσω με τη νταλίκα να κάνω κάτι λακουβάρες να μπορούμε να οδηγούμε σαν άνθρωποι ρε αδερφέ! Τι χάλια είναι αυτά; Δεν έχουμε κυβέρνηση! Αν είχαμε δεν θα γινόταν αυτά τα ευτράπελα'
Στην Κορίνθου-Πατρών:
'Θεέ μου! Τι δρόμος! Σε κάνει άντρα αυτή η διαδρομή! Γεμάτη λακούβες και απότομες στροφές! Σε κρατάει ξύπνιο! Βλέπεις τα αυτοκίνητα απέναντί σου! Έτσι μαθαίνεις να οδηγείς! ΄Όχι σαν τους άλλους τους φλώρους που οδηγούν ανάμεσα σε τοίχους!'
-
Μήπως μπορείτε να μου πείτε πόσο κοστίζει η διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη όσον αφορά τα διόδια; Με ενδιαφέρει η διαδρομή 'πήγαινε-έλα'.
-
Μήπως μπορείτε να μου πείτε πόσο κοστίζει η διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη όσον αφορά τα διόδια; Με ενδιαφέρει η διαδρομή 'πήγαινε-έλα'.
-
Νομιζω 20 Ευρω πηγαινε - ελα
-
18 ευρω. 5 φορες ανεβαινοντας και 4 κατεβαινοντας
-
5 ανεβα, 4 κατεβα ===>> 18 ευρω
φυσικα αμα κανεις τις παρακαμψεις , γλυτωνεις μερικα
-
γιατί 5 ανεβαίνοντας ?
πού πάς, στη Ριβιέρα?
-
Στο Καπανδριτι δινεις μονο στο ανεβα
-
Άρα 80 ευρώ βενζίνη συν 18 διόδια συν κανένα καφέ, το κατοστάρικο το έχεις δώσει. Νομίζω ότι συμφέρει το τρένο χαλαρά αν είναι 1 άτομο, όχι όμως αν είναι από 2 και πάνω.
-
Διόδια Αφιδνών - 2
Διόδια Τραγάνας - 2
Διόδια Σχηματαρίου - 2
Διόδια Τεμπών - 2
Διόδια Λεπτοκαρυάς (Θεσσαλονίκη->Αθήνα) - 2
Διόδια Μαλγάρων (Κατερίνη->Θεσσαλονίκη) - 2
Διόδια Μοσχοχωρίου Λάρισας (Θεσσαλονίκη->Αθήνα) - 2Δε γνωρίζω αν έβαλα παραπάνω ή έκανα καμιά παράλειψη...
από bloka.com και el.wikipedia.org
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
5 ανεβα, 4 κατεβα ===>> 18 ευρωΝαι τόσα είναι.
Ανεβαίνοντας:
Αφίδνες - Σχηματάρι - Πελασγία - Τέμπη - ΜάλγαραΚατεβαίνοντας:
Μάλγαρα - Λεπτοκαρυά - Μοσχοχώρι - ΤραγάναΗ Λεπτοκαρυά έχει πανέυκολη παράκαμψη.
http://www.bloka.com/content/view/105/167/
Το Μοσχοχώρι επίσης αλλά κάνεις 20km στο παράδρομο.
Για τα άλλα νομίζω ότι χάνεις πολύ χρόνο. -
Ο χρήστης apopol έγραψε:
Νομιζω 20 Ευρω πηγαινε - ελαΟΚ για 2
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Άρα 80 ευρώ βενζίνη συν 18 διόδια συν κανένα καφέ, το κατοστάρικο το έχεις δώσει. Νομίζω ότι συμφέρει το τρένο χαλαρά αν είναι 1 άτομο, όχι όμως αν είναι από 2 και πάνω.Mπα... και με 2 παίζει να συμφέρει το τραίνο...
-
φοιτιτικο --->> 10 ευρω... τζαμπανταν
-
Το Σεπτέμβριο είχε 25 ευρω με επιστροφή το φοιτητικό με ΚΤΕΛ Αττικής. Χλίδα........
Άραγε, ισχύει ακόμα αυτή η προσφορά; -
Ναι, το χρησιμοποίησα τρεις φορές μέσα στο καλοκαίρι και μου είχαν πει πως θα το συνεχίσουν και τον χειμώνα. Τζάμπα.
-
Με το αμάξι μου εγώ και η κοπελιά μου και τα ....μπαγκάζια της πληρώσαμε :
βενζίνη
Διόδια