-
Ο χρήστης gerrys έγραψε:
τα εργα εχουν ξεκινησει στην εθνικη πατρων-αθηνων???
θα ανεβω μεθαυριο απο κεφαλλονια και αν ειναι να παω απο την παλια εθνικη!!
μην μπλεξω με κινηση και φτασω μεθαυριο στην αθηνα!!!ήρεμα. Αν πας από την παλαιά Ε.Ο. θα τα δεις. Ακόμα δεν έχουν κάνει κάτι ώστε να κλείσουν το δρόμο. Απλά πολλοί θεωρούν ότι για να φτιάξεις δρόμο φτάνει μία μπουλντόζα, ένας οδοστρωτήρας και λίγη άσφαλτος. Είναι σε εξέλιξη έργα που αφορούν την υπόβαση του δρόμου καθώς και τις παρακαμπτήριες οδούς (αυτές που κάθε Αυτοκινητόδρομος οφείλει να έχει).
-
δηλαδη οταν τελικα κατασκευαστει ο δρομος, ποσο θα εχουν τα διοδια?
-
..τόσο ώστε να μη μπορούμε να κυκλοφορήσουμε αυτοκίνητα.
-
σωστα, αλλωστε οπως λεει και ο υπουργος εχουμε τα φθηνοτερα διοδια στην Ευρωπη...
ξεχναει βεβαια να πει οτι:
- υπαρχουν χωρες χωρις διοδια
- οτι εχουμε τους χειροτερους δρομους
- οτι εχουμε το μικροτερο εισοδημα
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
σωστα, αλλωστε οπως λεει και ο υπουργος εχουμε τα φθηνοτερα διοδια στην Ευρωπη...ξεχναει βεβαια να πει οτι:
- υπαρχουν χωρες χωρις διοδια
- οτι εχουμε τους χειροτερους δρομους
- οτι εχουμε το μικροτερο εισοδημα
+1 στον κύριο κοντράκια...
-
Αποφάσισαν κοινή τιμή για όλα τα διόδια μέχρι Πάτρα: 2.80 ευρώ
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=937602&lngDtrID=244 -
Σχετικά με τις δηλώσεις που έχει κάνει ο Νομάρχης Αχαιας για τη μη πληρωμή των διοδίων, έχουν βάση;
Εχει δοκιμάσει κανείς να μην πληρώσει και εαν ναι ειχε μετά κλήση για δικαστήριο για κάποια παράβαση;
http://troktiko.blogspot.com/2008/09/bl ... _6203.html' target='_blank
-
Μας βγάζουν και το ΤΕΟ-pass να δω πως θα πάρουμε πίσω τα λεφτά μας
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Μας βγάζουν και το ΤΕΟ-pass να δω πως θα πάρουμε πίσω τα λεφτά μαςτι εννοεις μας βγαζουν και το τεο-pass?
-
Εχω δωσει 100 ε το Πασχα για το ΤΕΟ PASS, θέλω να πιστευώ οτι θα περάσουν τις μοναδες στο e-pass καυεθυειαν.....
-
δε νομιζω να γινει κατι τετοιο.. και δεν ειναι λογικο..
καποιοι μπορει να εχουν τεο πας και να μην εχουν ε-πας..
το να καθησουν να διασταυρωσουν αυτοι ποιοι εχουν και απο τα δυο και ποιοι οχι ειναι εντελως απιθανον.. θα καθησω να διαβασω το χαρτι να δω αν υπαρχει προβλεψη για επιστροφη του τεοπας, με επιστροφη των χρηματων+εγγυησης για το μηχανακι..
παλι μπλεξαμε -
Πήρα τηλέφωνο, αν και μου είπε δεν είναι σίγουρο αν τελικά θα παραμείνει το ΤΕΟ-pass η όχι.... παρ' ολα αυτά το αφήνεις κάνεις αίτηση και σε 3 εργάσιμες πάιρνεις το υπόλοιπο και τα 25 της εγγύησης
-
Ο χρήστης koslyr έγραψε:
Σχετικά με τις δηλώσεις που έχει κάνει ο Νομάρχης Αχαιας για τη μη πληρωμή των διοδίων, έχουν βάση;Εχει δοκιμάσει κανείς να μην πληρώσει και εαν ναι ειχε μετά κλήση για δικαστήριο για κάποια παράβαση;
http://troktiko.blogspot.com/2008/09/bl ... _6203.html' target='_blank' target='_blank
Δεν ξέρω, αλλά κάθε φορά που βλέπω ότι οι μπάρες σε Κιάτο και Ρίο είναι ανοικτές μονίμως (με την πρόφαση τεχνικού προβλήματος όπως μου είπε μια ταμίας που ρώτησα) η πρόκληση να πατήσω γκάζι και να φύγω είναι τεράστια...
Το έχει ψάξει κανείς το θέμα; Κάτι βρωμάει προφανώς.
@νδρέας
-
παντως ένα θέμα που δεν έχω ακούσει ποτέ να σχολιάζεται είναι ο διαχωρισμός πολιτών...δηλ οι Προνομοιούχοι!!! Πατρινοί πλήρώνουν κανονικά εδώ και παρα πολλά χρόνια, ενώ σε όλες τις άλλες εισόδους(Αίγιο , διακοφτό κοκ)έχουν καταργηθεί.Αρπα κόλα λογική όπως σε όλα.όπου σε πιάσουν.
Αδικία (ή όχι)για όλους ή για κανέναν. -
Ο χρήστης ambient έγραψε:
Αποφάσισαν κοινή τιμή για όλα τα διόδια μέχρι Πάτρα: 2.80 ευρώΕγω την πλήρωσα κιόλας την νέα τιμή και την ευχαριστήθηκα ακόμα περισσότερο! Τουλάχιστον οι υπάλληλοι στα διόδια αρχισαν να χαιρετάνε, τι καλησπέρα σας, τι καλό ταξίδι, τι χαμόγελο και μόνον με €2,80 αυτή η χαρά! Χαλάλι!
-
Στις ειδήσεις του ΑΝΤ1 που θα έχει στις 20.00' αναφέρει τι γίνεται σε περίπτωση άρνησης πληρωμής του κομίστρου ή της αυξησης ...(δεν άκουσα καλά) και πως περνάνε οι οδηγοί χωρίς να πληρώσουν συμπληρώνοντας όμως μια υ/δ και τι λέει ο δικηγόρος που ανέλαβε αυτές τις υποθέσεις.
Αυτό με την ευγένια πάντως στα διόδια το θεωρώ μεγάλο θέμα.
Αξέχαστη μια χοντρή κακομούτσουνη και στραβοχυμένη 50άρα στο διόδια της Πελασγίας που ... την χρωστούσαμε κιόλας ... και το ξανθό παρτσακλό στην ΑΟ που μάλλον ... ακόμα θα κλαίει. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αξέχαστη μια χοντρή κακομούτσουνη και στραβοχυμένη 50άρα στο διόδια της Πελασγίας που ... την χρωστούσαμε κιόλας ... και το ξανθό παρτσακλό στην ΑΟ που μάλλον ... ακόμα θα κλαίει.
για ριξε λεπτομέρειες...
-
Αν και λίγο , η χοντρή στη Πελασγία μου έριξε τα ρέστα 'καταλάθος' στο δρόμο και όχι στο χέρι και όταν της ζήτησα να μου δώσει άλλα μου είπε 'μαζεψέ τα απο το δρόμο'. Σταμάτησα στην άκρη, κάλεσα αστυνομικό και ζήτησα το βίντεο απο το κύκλωμα με σκοπό την μήνυση και στην χοντρή προσωπικά και στην 'εταιρία' της. Φυσικά ... μου δώθηκαν νέα ρέστα στο χέρι αυτή τη φορά και ένας υπευθυνος εκεί ανέλαβε να 'επιπλήξει' την χοντρή για την απρέπεια κάνοντας λόγο για κακιά στιγμή της 'υπαλλήλου'. Μετά απο 5 μέρες που ξαναβρέθηκα εκεί και σ'αυτή δυστυχώς με αναγνώρισε και μου έρειξε απλώς μια 'καυτή' άγρια ματια ... παίρνοντας όμως την απάντηση ότι ... και 'ο θυμός καίει θερμίδες, μπορείς να ελπίζεις ...' Πάνε τουλάχιστον 6 μήνες τώρα που δεν την έχω πετύχει ...
Η δε ξανθιά πιτσιρίκα 'μια κρύα νύχτα του χειμώνα' στην ΑΟ στην είσοδο απο Δουκίσσης Πλακεντίας με κατευθυνση για Κόρινθο με το που με δίνει τα ρέστα απο 5ευρω (τα μισά σε δίλεπτα και μονόλεπτα αλλά τεσπα γιατί θα τα ξαναέδινα σε αυτούς κάποια άλλη στιγμή) πριν προλάβω να την ρωτήσω πως θα βρεθώ σε μια περιοχή, μου κλείνει το παράθυρο της διότι μάλλωνε με μια συνάδελφο της που ήταν στο ίδιο κουβουκλιο και ακούω και ένα 'αει στο διάολο και αυτός!!!' το οποίο μη έχοντας και εγώ την καλύτερη διάθεση κατέβηκα να ζητήσω εξηγήσεις. Η συνέχεια ... ήρθε ο υπευθυνος, έχοντας και εγώ μάρτυρα τον συνάδελφο που ήταν μαζί μου, την μάλωσε αυστηρά κιόλας για την συμπεριφορά της τονίζοντας της ότι η ευγένια και η εξυπηρέτηση είναι η προτεραιότητας της μου ζήτησαν συγνώμη και επέστρεψα σπίτι μου με 39 πυρετό απο το κρύωμα που άρπαξα απο την διαμονή μου έξω απο το αυτοκίνητο με +2 βαθμούς και με το πουκάμισο που φορούσα.
Αυτά γενικά ... Συγνώμη για το off topic. -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Αποφάσισαν κοινή τιμή για όλα τα διόδια μέχρι Πάτρα: 2.80 ευρώ
Εγω την πλήρωσα κιόλας την νέα τιμή και την ευχαριστήθηκα ακόμα περισσότερο! Τουλάχιστον οι υπάλληλοι στα διόδια αρχισαν να χαιρετάνε, τι καλησπέρα σας, τι καλό ταξίδι, τι χαμόγελο και μόνον με €2,80 αυτή η χαρά! Χαλάλι!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αν και λίγο , η χοντρή στη Πελασγία μου έριξε τα ρέστα 'καταλάθος' στο δρόμο και όχι στο χέρι και όταν της ζήτησα να μου δώσει άλλα μου είπε 'μαζεψέ τα απο το δρόμο'. Σταμάτησα στην άκρη, κάλεσα αστυνομικό και ζήτησα το βίντεο απο το κύκλωμα με σκοπό την μήνυση και στην χοντρή προσωπικά και στην 'εταιρία' της. Φυσικά ... μου δώθηκαν νέα ρέστα στο χέρι αυτή τη φορά και ένας υπευθυνος εκεί ανέλαβε να 'επιπλήξει' την χοντρή για την απρέπεια κάνοντας λόγο για κακιά στιγμή της 'υπαλλήλου'. Μετά απο 5 μέρες που ξαναβρέθηκα εκεί και σ'αυτή δυστυχώς με αναγνώρισε και μου έρειξε απλώς μια 'καυτή' άγρια ματια ... παίρνοντας όμως την απάντηση ότι ... και 'ο θυμός καίει θερμίδες, μπορείς να ελπίζεις ...' Πάνε τουλάχιστον 6 μήνες τώρα που δεν την έχω πετύχει ...
Η δε ξανθιά πιτσιρίκα 'μια κρύα νύχτα του χειμώνα' στην ΑΟ στην είσοδο απο Δουκίσσης Πλακεντίας με κατευθυνση για Κόρινθο με το που με δίνει τα ρέστα απο 5ευρω (τα μισά σε δίλεπτα και μονόλεπτα αλλά τεσπα γιατί θα τα ξαναέδινα σε αυτούς κάποια άλλη στιγμή) πριν προλάβω να την ρωτήσω πως θα βρεθώ σε μια περιοχή, μου κλείνει το παράθυρο της διότι μάλλωνε με μια συνάδελφο της που ήταν στο ίδιο κουβουκλιο και ακούω και ένα 'αει στο διάολο και αυτός!!!' το οποίο μη έχοντας και εγώ την καλύτερη διάθεση κατέβηκα να ζητήσω εξηγήσεις. Η συνέχεια ... ήρθε ο υπευθυνος, έχοντας και εγώ μάρτυρα τον συνάδελφο που ήταν μαζί μου, την μάλωσε αυστηρά κιόλας για την συμπεριφορά της τονίζοντας της ότι η ευγένια και η εξυπηρέτηση είναι η προτεραιότητας της μου ζήτησαν συγνώμη και επέστρεψα σπίτι μου με 39 πυρετό απο το κρύωμα που άρπαξα απο την διαμονή μου έξω απο το αυτοκίνητο με +2 βαθμούς και με το πουκάμισο που φορούσα.
Αυτά γενικά ... Συγνώμη για το off topic.πολύ ελεύθερο χρόνο πρέπει να χεις
ένα καινούριο χόμπυ θα ναι πιο δημιουργικό και ευχάριστο
Διόδια