-
Μήπως μπορείτε να μου πείτε πόσο κοστίζει η διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη όσον αφορά τα διόδια; Με ενδιαφέρει η διαδρομή 'πήγαινε-έλα'.
-
Μήπως μπορείτε να μου πείτε πόσο κοστίζει η διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη όσον αφορά τα διόδια; Με ενδιαφέρει η διαδρομή 'πήγαινε-έλα'.
-
-
Νομιζω 20 Ευρω πηγαινε - ελα
-
18 ευρω. 5 φορες ανεβαινοντας και 4 κατεβαινοντας
-
5 ανεβα, 4 κατεβα ===>> 18 ευρω
φυσικα αμα κανεις τις παρακαμψεις , γλυτωνεις μερικα
-
γιατί 5 ανεβαίνοντας ?
πού πάς, στη Ριβιέρα?
-
Στο Καπανδριτι δινεις μονο στο ανεβα
-
Άρα 80 ευρώ βενζίνη συν 18 διόδια συν κανένα καφέ, το κατοστάρικο το έχεις δώσει. Νομίζω ότι συμφέρει το τρένο χαλαρά αν είναι 1 άτομο, όχι όμως αν είναι από 2 και πάνω.
-
Διόδια Αφιδνών - 2
Διόδια Τραγάνας - 2
Διόδια Σχηματαρίου - 2
Διόδια Τεμπών - 2
Διόδια Λεπτοκαρυάς (Θεσσαλονίκη->Αθήνα) - 2
Διόδια Μαλγάρων (Κατερίνη->Θεσσαλονίκη) - 2
Διόδια Μοσχοχωρίου Λάρισας (Θεσσαλονίκη->Αθήνα) - 2Δε γνωρίζω αν έβαλα παραπάνω ή έκανα καμιά παράλειψη...
από bloka.com και el.wikipedia.org
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
5 ανεβα, 4 κατεβα ===>> 18 ευρωΝαι τόσα είναι.
Ανεβαίνοντας:
Αφίδνες - Σχηματάρι - Πελασγία - Τέμπη - ΜάλγαραΚατεβαίνοντας:
Μάλγαρα - Λεπτοκαρυά - Μοσχοχώρι - ΤραγάναΗ Λεπτοκαρυά έχει πανέυκολη παράκαμψη.
http://www.bloka.com/content/view/105/167/
Το Μοσχοχώρι επίσης αλλά κάνεις 20km στο παράδρομο.
Για τα άλλα νομίζω ότι χάνεις πολύ χρόνο. -
Ο χρήστης apopol έγραψε:
Νομιζω 20 Ευρω πηγαινε - ελαΟΚ για 2
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Άρα 80 ευρώ βενζίνη συν 18 διόδια συν κανένα καφέ, το κατοστάρικο το έχεις δώσει. Νομίζω ότι συμφέρει το τρένο χαλαρά αν είναι 1 άτομο, όχι όμως αν είναι από 2 και πάνω.Mπα... και με 2 παίζει να συμφέρει το τραίνο...
-
φοιτιτικο --->> 10 ευρω... τζαμπανταν
-
Το Σεπτέμβριο είχε 25 ευρω με επιστροφή το φοιτητικό με ΚΤΕΛ Αττικής. Χλίδα........
Άραγε, ισχύει ακόμα αυτή η προσφορά; -
Ναι, το χρησιμοποίησα τρεις φορές μέσα στο καλοκαίρι και μου είχαν πει πως θα το συνεχίσουν και τον χειμώνα. Τζάμπα.
-
Με το αμάξι μου εγώ και η κοπελιά μου και τα ....μπαγκάζια της πληρώσαμε :
βενζίνη
-
[quote='elteo']Με το αμάξι μου εγώ και η κοπελιά μου και τα ....μπαγκάζια της πληρώσαμε :
βενζίνη
-
Πήγα με cruise control κυρίως στα 120 χλμ.
Εκαιγα γύρω στα 7l/100 και το λίτρο της βενζίνης έπαιζε από 0,84 εώς και 0,89.ατμόσφαιρικο 1600
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πήγα με cruise control κυρίως στα 120 χλμ.
Εκαιγα γύρω στα 7l/100 και το λίτρο της βενζίνης έπαιζε από 0,84 εώς και 0,89.ατμόσφαιρικο 1600
A OK!!!!!! Μετά τον Καραβόμυλο προς Θεσ/ νίκη αν καταφέρεις να πας σταθερά με 120 χωρίς να κοιμηθείς είσαι θεός!!!!!!!!!!
Διόδια