-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Πήγα με cruise control κυρίως στα 120 χλμ.
Εκαιγα γύρω στα 7l/100 και το λίτρο της βενζίνης έπαιζε από 0,84 εώς και 0,89.ατμόσφαιρικο 1600
A OK!!!!!! Μετά τον Καραβόμυλο προς Θεσ/ νίκη αν καταφέρεις να πας σταθερά με 120 χωρίς να κοιμηθείς είσαι θεός!!!!!!!!!!
Απόλαυσα την διαδρομή με καλή μουσικούλα, φραπεδάκι και την παρέα της κοπέλας μου!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εκαιγα γύρω στα 7l/100 και το λίτρο της βενζίνης έπαιζε από 0,84 εώς και 0,89.ατμόσφαιρικο 1600
A OK!!!!!! Μετά τον Καραβόμυλο προς Θεσ/ νίκη αν καταφέρεις να πας σταθερά με 120 χωρίς να κοιμηθείς είσαι θεός!!!!!!!!!!
Απόλαυσα την διαδρομή με καλή μουσικούλα, φραπεδάκι και **την παρέα της κοπέλας μου! **:inlove:
call me, talking ESP
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Απόλαυσα την διαδρομή με καλή μουσικούλα, φραπεδάκι και **την παρέα της κοπέλας μου! **:inlove:
call me, talking ESP
-
Πιο ακριβή η βενζίνη εδώ πάνω; Μαντεύω πού μπορεί να βάλατε...!
Πάντως και εγώ είμαι σταθερά κάτω από τα 30 ευρώ με σημερινές τιμές στο Θεσσαλονίκη-Αθήνα.
Για να κάνω 216 ευρώ εγώ πρέπει να φτάσω Κάιρο και μάλιστα να χρησιμοποιώ και στο Λιβυκό Πέλαγος τον κινητήρα!
-
Πάντως, το Βελιγράδι - Αθήνα - Βελιγράδι (1120χλμ X2) που κάνω συχνά, έχει όσο και το αεροπορικό εισιτήριο μετ' επιστροφής (290-300 Ε).
Τέσσερα φουλ ντεπόζιτα 63 λίτρων συν τα διόδια.
1,8 20V-Τ με after market πρόγραμμα και μ.ω.τ. 120χλμ/ω -
Υψηλή μέση ωριαία θα ήθελα να τονίσω...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Υψηλή μέση ωριαία θα ήθελα να τονίσω... -
Μήπως έχει αυτοκόλλητο 4AUTO το Octavia;
-
[quote='elteo']Με το αμάξι μου εγώ και η κοπελιά μου και τα ....μπαγκάζια της πληρώσαμε :
βενζίνη
-
Αθηνα-Θεσ/νικη-Αθηνα ~ 4 ντεποζιτα BP ultimate ~ 200 euros
Με Corolla TS ( Τεμπη-Μαλιακος στα ορια του ΚΟΚ περιπου)
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
Αθηνα-Θεσ/νικη-Αθηνα ~ 4 ντεποζιτα BP ultimate ~ 200 eurosΜε Corolla TS ( Τεμπη-Μαλιακος στα ορια του ΚΟΚ περιπου)
Πόσο περίπου;
Για εκτός Τεμπών και Μαλιακού δεν το συζητάμε το όριο, ε; -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Πάντως και εγώ είμαι σταθερά κάτω από τα 30 ευρώ με σημερινές τιμές στο Θεσσαλονίκη-Αθήνα.
Και εγώ τα ίδια περίπου, για τόσα χιλιόμετρα, και ταξιδεύω με 120-160(ανάλογα).
Για να κάνω 216 ευρώ εγώ πρέπει να φτάσω Κάιρο και μάλιστα να χρησιμοποιώ και στο Λιβυκό Πέλαγος τον κινητήρα!
Και εγώ τα ίδια! 1600 ατμοσφαιρικό έχω.
-
Εκτος Τεμπων, πλαταμωνα και μαλιακου ναι οντως δε συζηταγαμε για ορια.
Στα τεμπη πεσαμε σε ουρα οποτε τα χλμ ηταν πραγματικα λιγα....Μαλιακο και πλαταμωνα γυρω στα 120 χλμ....χωρις ταρζανιες κτλ
-
H ειρωνεία είναι πως ανεβαίνοντας ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ για να περάσεις στα Τέμπη, αντί να σου δίνουν επίδομα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
H ειρωνεία είναι πως ανεβαίνοντας ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ για να περάσεις στα Τέμπη, αντί να σου δίνουν επίδομαΚατι παρομοιο παιζει και στον Κορινθου-Πατρων και με ακριβα διοδια αν θυμαμαι καλα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
H ειρωνεία είναι πως ανεβαίνοντας ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ για να περάσεις στα Τέμπη, αντί να σου δίνουν επίδομαAντίστοιχα δεν πληρώνεις όταν μπαίνεις στον Πλαταμώνα, αμέσως μετά τα διόδια της Λεπτοκαρυάς στο κατέβα Αθήνα! Οι άτιμοι τοποθέτησαν τα διόδια 10 μέτρα πριν στενέψει ο δρόμος από 4 σε 1 λωρίδα!
Αντίθετα δεν μπορούσαν να την κάνουν τη δουλειά;
-
Ξέρετε από πότε εισπράττει το κράτος διόδια στα Τέμπη και τη Λεπτοκαρυά;
Από το 1959! ! !
Τόσες δεκαετίες, φανταστείτε τι ποσά θα έχουν συγκεντρωθεί...
-
Για αυτό και έχουμε τόσο καλή ΠΑΘΕ
-
Σταμάτα μη μπει κάνας υπουργός και δεν πιάσει το αστείο...θα νομίζει ότι το εννοείς!
-
Αν έμπαινε έστω και ένας υπουργός εφώ μέσα, ίσως κάποια πράγματα να άλλαζαν.
Διόδια