-
o φιλος μου το εφερε σε αντιπαραθεση με το dead space λεγοντας μου:
καλο, αλλα σαν το dead space δεν ειναι με λιγα λογια ισως το περιμενε αρκετα πιο horror -
το Aliens vs. Predator ήταν εκπληκτικό παιχνιδάκι. Ως marine και με κατάλληλα βοηθήματα χεζόσουν Μετά έπαιζες λίγο alien και στάνιαρες. Γενικώς γαμάτο παιχνιδάκι...
ΑΛΛΑ βρήκα το Beneath a Steel Sky ported σε iPhone παίζει και το Monkey Island, αλλά νταξ... νισάφι το έχω τελειώσεο 800 φορές
-
αληθεια ηταν ωραιο το avp? επειδη ειμαι φαν του concept (και γενικα των σχετικων ταινιων) μου ειχε φανει ενδιαφερον το ολο θεμα , ομως βασιζομενος σε αποψεις φιλων μου δε το επαιξα καν γιατι ακουσα τα χειροτερα
μηπως επρεπε να το παιξω?
-
μιλάμε για παιχνίδι του 1999 έτσι; Με σημερινά δεδομένα (αν το έπαιζα τώρα δλδ) δεν ξέρω πως θα μου φαινόταν. Προτιμώ να μείνω με τις αναμνήσεις
Κορυφαίο ήταν ! Ταχύτατο, πολύ ατμοσφαιρικό, πολύ πετυχημένα τα adaptations του alien και του marine (νταξ και του κυνηγού), και αρκετά δύσκολο.Με marine χεζόσουν Πολύ καλή μεταφορά του feeling των ταινιών... το πιιιιιτ πιιιιιιτ του sonar, σκιές που να σε τρομάζουν και να αδειάζεις γεμιστήρες κλπ.
Με το alien έπρεπε να αποκτήσεις 3d αίσθηση του χώρου, περπατούσες σε τοίχους και ταβάνια, είχες περίεργο perspective κλπ
Νταξ ο κυνηγός ήταν λίγο πιο ξενέρωτος Κάτι σαν την αποτελεσματικότητα του S3 steady killing machine αλλά χωρίς την ψυχή της άλφ.. εμ.. του alienΕπίσης πολύ ωραία και πετυχημένη giger [ ] αισθητική.
Τέσπα, δεν ξέρω. Εμένα (ακι της τότε καμμενοπαρέας) μας είχε αρέσει και είχαμε λιώσει αρκετά
-
Μια ερωτηση.Νοικιασα το the sims 3.Παω να παιξω και κανει breakdown οταν κανει load το παιχνιδι προς το τελος του load.Ξερετε τι παιζει?
Edit:Τελικα ΟΚ περασα ενα αλλο κρακ και παιζει κανονικα.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
μιλάμε για παιχνίδι του 1999 έτσι; Με σημερινά δεδομένα (αν το έπαιζα τώρα δλδ) δεν ξέρω πως θα μου φαινόταν. Προτιμώ να μείνω με τις αναμνήσεις
Κορυφαίο ήταν ! Ταχύτατο, πολύ ατμοσφαιρικό, πολύ πετυχημένα τα adaptations του alien και του marine (νταξ και του κυνηγού), και αρκετά δύσκολο.Με marine χεζόσουν Πολύ καλή μεταφορά του feeling των ταινιών... το πιιιιιτ πιιιιιιτ του sonar, σκιές που να σε τρομάζουν και να αδειάζεις γεμιστήρες κλπ.
Με το alien έπρεπε να αποκτήσεις 3d αίσθηση του χώρου, περπατούσες σε τοίχους και ταβάνια, είχες περίεργο perspective κλπ
Νταξ ο κυνηγός ήταν λίγο πιο ξενέρωτος Κάτι σαν την αποτελεσματικότητα του S3 steady killing machine αλλά χωρίς την ψυχή της άλφ.. εμ.. του alienΕπίσης πολύ ωραία και πετυχημένη giger [ ] αισθητική.
Τέσπα, δεν ξέρω. Εμένα (ακι της τότε καμμενοπαρέας) μας είχε αρέσει και είχαμε λιώσει αρκετά
το παλιο ηταν καλο νομιζα οτι ελεγες για αυτο που βγηκε προσφατα
http://www.gamespot.com/pc/action/alien ... Btitle%3B7
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Μια ερωτηση.Νοικιασα το the sims 3.Παω να παιξω και κανει breakdown οταν κανει load το παιχνιδι προς το τελος του load.Ξερετε τι παιζει?Edit:Τελικα ΟΚ περασα ενα αλλο κρακ και παιζει κανονικα.
βγαλε το να γινονται updates και αν δεν εχεις κρατησει τα original αρχεια , να ξερεις οτι για τα expnansion θα πρεπει να κανεις clean install
βασικα για να βαλεις το 2 expansion (μετα στρωνει) θα πρεπει να ακολουθησεις παραξενη διαδικασια
αρα αμα θες να το παιξεις αρκετα, θα πρεπει να ριξεις ψαξιμο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Μια ερωτηση.Νοικιασα το the sims 3.Παω να παιξω και κανει breakdown οταν κανει load το παιχνιδι προς το τελος του load.Ξερετε τι παιζει?
Edit:Τελικα ΟΚ περασα ενα αλλο κρακ και παιζει κανονικα.
βγαλε το να γινονται updates και αν δεν εχεις κρατησει τα original αρχεια , να ξερεις οτι για τα expnansion θα πρεπει να κανεις clean install
βασικα για να βαλεις το 2 expansion (μετα στρωνει) θα πρεπει να ακολουθησεις παραξενη διαδικασια
αρα αμα θες να το παιξεις αρκετα, θα πρεπει να ριξεις ψαξιμο
Μπορει να φταιει οτι εχω και μικρη ram(1ghz) και οταν παω να διαγραψω πραγματα γενικα να το φορτωσω κολλαει και το ριχνει.
-
τι υπολογιστη εχεις? cpu καρτα γραφικων? και σε τι οθονη το παιζεις?
ειναι βαρυ παιχνιδιτι εννοεις το ριχνει? κρασαρει?
1GB παντως ειναι λιγο γενικα
-
τι υπολογιστη εχεις? cpu καρτα γραφικων? και σε τι οθονη το παιζεις?
ειναι βαρυ παιχνιδιτι εννοεις το ριχνει? κρασαρει?
1GB παντως ειναι λιγο γενικα
Ναι κανει crash.Μολις παω να βαλω κατι στο νοικοκυριο πεφτει το παιχνιδι.
Τα χαρακτηριστικα ειναι
Ο επεξεργαστης intel pentium 4 3.2 ghz
ram 1gb
32bit
Η οθονη που εχω ειναι 19αρα
Η καρτα γραφικων Nvidia Geforce 6200LE 128αρα νομιζω. -
βαλε καινουριο driver για τη καρτα γραφικων να δεις αν θα φτιαξει
το παιχνιδι ειναι 'αγορασμενο' ή απο κανονικο αντιγραφο?(video club)
εχει σημασια για αυτο σε ρωταω
το crack πώς ηταν?
-
Το παιχνιδι το νοικιασα σημερα.Περασα ενα κρακ και στην αρχη δεν επαιξε.Μετα περασα ενα κρακ που ελεγε για το full version και επαιξε και crashαρει την ωρα που παω να βαλω ξερω γω κατι στο σπιτι.
-
Aπο Ram και καρτα γραφικων εισαι στο οριο οποτε μην περιμενεις και πολλα στην αναλυση.Απο κει και περα το crash ισως ωφειλεται στους drivers.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Aπο Ram και καρτα γραφικων εισαι στο οριο οποτε μην περιμενεις και πολλα στην αναλυση.Απο κει και περα το crash ισως ωφειλεται στους drivers.Οχι φυσικα και δεν περιμενω κατι για γραφικα.Αντιθετος λεω να τα ριξω δεν εχω προβλημα.
-
Aπο Ram και καρτα γραφικων εισαι στο οριο οποτε μην περιμενεις και πολλα στην αναλυση.Απο κει και περα το crash ισως ωφειλεται στους drivers.
Οχι φυσικα και δεν περιμενω κατι για γραφικα.Αντιθετος λεω να τα ριξω δεν εχω προβλημα.
να σου πω αφου ειχες αυθεντικη κοπια (αυτο ειναι πολυ καλο) εκανες update απο το ιντερνετ? και μετα να βαλεις κρακ αναλογα με την εκδοση που θα σε πηγαινε το update?
εχει σημασια και αυτο γιατι το παιχνιδι θελει update ειχε προβληματα στην αρχικη του εκδοση
-
Οχι φυσικα και δεν περιμενω κατι για γραφικα.Αντιθετος λεω να τα ριξω δεν εχω προβλημα.
να σου πω αφου ειχες αυθεντικη κοπια (αυτο ειναι πολυ καλο) εκανες update απο το ιντερνετ? και μετα να βαλεις κρακ αναλογα με την εκδοση που θα σε πηγαινε το update?
εχει σημασια και αυτο γιατι το παιχνιδι θελει update ειχε προβληματα στην αρχικη του εκδοση
Α ναι?? Δεν το ηξερα... Να του κανω update?
-
-
εννοειται update
(εγκατεστησε και το ea installer)θα σε παει σε μια εκδοση και ψαξε μετα και βρες το αναλογο κρακ
βγαλε μετα το installer απο το pc σου και πριν μπεις να παιξεις στο launch center ξε-τικαρε τα updates μην παει και κανει κανα update μονο του..
αν σκοπευεις στο μελλον να βαλεις εξπανσιονς κρατα καπου τα original αρχεια
(αυτα τα 2 που θα αντικαταστησει το κρακ)
αν δει κρακ δεν κανει updatesδηλαδη τωρα πρεπει να το βγαλεις και να το ξαναβαλεις
αληθεια ομως γιατι παιζεις sims?
(μη με ρωτησεις γιατι εγω τα ξερω αυτα )
-
εννοειται update
(εγκατεστησε και το ea installer)θα σε παει σε μια εκδοση και ψαξε μετα και βρες το αναλογο κρακ
Οκ εκανα το update.Εχεις κανα αξιοπιστο σιτε για κρακ?
-
gamecopyword.com
gameburnworld.com
megagames.comτο πρωτο τα βγαζει συνηθως πρωτο
επισης να ξερεις οτι αν βγηκε τωρα προσφατα κανα update μπορει να μην εχει βγει ακομα το crack για τη συγκεκριμενη εκδοση ,στις επομενες μερες ομως αποκλειεται να μην βγει
τα update ειναι υποχρεωτικα και στα expansions δες τι εγραψα απο πανω
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)