-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
κ@υλα που θα ειναι standalone γιατι το κανονικο παιχνιδι το ειχα τερματισει στο xbox πριν γινει ψηστιερακαι ηθελα να παιξω κατι πιο ποιοτικο μετα τη κουρ@δα το μετρο , το οποιο πλακα πλακα δεν ειναι και το πιο ευκολο fps ψοφαω συχνα πυκνα και οι σφαιρες ειναι σπανιες
κουραδα οντως,μονο τον προλογο αντεξα,μετα πηρε δρομο
-
ναι αλλα εγω για καποιο λογο θελω να το τερματισω
-
Το metro εχει λιγο απ' ολα, ειναι και ψιλοrpg καμια φορα αλλα πολυ δυσκολο. Τα γραφικα εξαιρετικα παντως.
-
μωρε δεν ειναι και τοσο κακο, rpg στοιχεια δε θα λεγα οτι εχει καθολου (δεν υπαρχει συστημα αναβαθμισης, ουτε αναλαμβανεις quests ειναι πληρως γραμμικο, μονο ενα πολυ απλοικο συστημα οικονομιας εχει)
περα απο τα πολυ ωραια γραφικα, θελει προσπαθεια , ειδικα στις μαχες εναντια σε ανθρωπους
επισης εχει και ψιλοκαλο stealth (μου αρεσει να σβηνω τα φωτα και να 'κυνηγω' με τα night vision goggles) , δε σου δινει τις σφαιρες με το κιλο (και οι αντιπαλοι αν δε φανε headshot δεν ψοφανε με τιποτα, πρωτη φορα με ΑΚ ριχνω μια μια τις σφαιρες ) , αρα πρεπει να εισαι προσεκτικος
απλα θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερο
-
πολυ μεγαλειωδες παιχνιδι το assasin's creed 2 νταξει δεν εχει τα γραφικα αλλων παιχνιδιων, αλλα η βελτιωση απο το προηγουμενο ειναι σαφης και τα τοπια πραγματικα σε ταξιδευουν
αν το εχουν κανει λιγοτερο επαναλαμβανομενο απο το προηγουμενο θα ειναι καταπληκτικη εμπειρια
το κοβω για παιχνιδι που αξιζει να αγοραστει ,αν και ενα μπουκοταρισμα για το συστημα προστασιας του το αξιζει
-
Παιδια ξερει κανεις πως μπορουμε στο GT4 να κανουμε playback οταν παιζουμε replay????
-
Να παιζει μουσικη κατα τη διαρκεια του replay εννοεις???
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Να παιζει μουσικη κατα τη διαρκεια του replay εννοεις???Οχι οχι οταν ξερω γω παιζει το replay και θες να το γυρισεις πισω αυτο εννοω!
-
Δεν γινεται να παει πισω.
Το μονο που μπορεις να κανεις αν θυμαμαι καλα ειναι να το πας ποιο γρηγορα πατωντας μεσα εναν απο τους 2 μοχλους. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Δεν γινεται να παει πισω.
Το μονο που μπορεις να κανεις αν θυμαμαι καλα ειναι να το πας ποιο γρηγορα πατωντας μεσα εναν απο τους 2 μοχλους.Οχι ρε γαμωτο και νομιζα πως ειχα ελπιδες να τραβηξω ενα φλογιδη απο κατεβασμα αλλα αντε να το πιασω τωρα. Οντως παει ποιο γρηγορα με τον αριστερο μοχλο.Ευχαριστω.
-
σε τι το παιζεις ρε γιωργη?
εχω βγαλει τα ματια μου με το assasin's creed 2 πραγματικα ο,τι καλυτερο εχω παιξει φετος
-
Σε ps2 Γιωργη....
Ειναι εθιστικο εχω να πω το assasins creed.Το ειχα λιωσει στο iphone.
-
δεν ηξερα οτι εχει βγει και στο ps2 για αυτο σε ρωτησα, επειδη θυμομουν οτι ειχες
-
chroooοοο msn να σου πω
-
για οποιον την βρισκει καταστρεφοντας οτιδηποτε
για οποιον νομιζει οτι ο ραμπο ειναι αδερφη
οποιος νομιζει οτι ο σβατζενεγκερ ειναι παναγια
τοτε παιξτε just cause 2 ενα ολοκληρο νησι στην διαθεση σας προς καταστροφη -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
τοτε παιξτε just cause 2 ενα ολοκληρο νησι στην διαθεση σας προς καταστροφη+1.
Εγω εχω το πρωτο(ps2).Παιρνω ελικοπτερο και αρχιναω τσι καταστροφες.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
τοτε παιξτε just cause 2 ενα ολοκληρο νησι στην διαθεση σας προς καταστροφηθα του ριξω μια ματια μονο για τα γραφικα, αν και για να ξεσπας πρεπει να ειναι διασκεδαστικο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τοτε παιξτε just cause 2 ενα ολοκληρο νησι στην διαθεση σας προς καταστροφηθα του ριξω μια ματια μονο για τα γραφικα, αν και για να ξεσπας πρεπει να ειναι διασκεδαστικο
απλα δεν εχει τπτ αλλο,ουτε σεναριο,ουτε voice acting,τπτ
α,και νομιζω πως εχει και ενα μικρο lag στο ποντικι,τεσπα,εγω δεν το αντεξα,οπως και το πρωτο αλλωστε -
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Εγω εχω το πρωτο(ps2).Παιρνω ελικοπτερο και αρχιναω τσι καταστροφες.Και εσένα ο ξάδερφός σου ο Κυριάκος θα έρθει να μας μπομπαρδίσει όλους;
Παίζει κανείς Buzz στο PS3 να πλακωθούμε διαδικτυακά;
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
απλα δεν εχει τπτ αλλο,ουτε σεναριο,ουτε voice acting,τπτ
α,και νομιζω πως εχει και ενα μικρο lag στο ποντικι,τεσπα,εγω δεν το αντεξα,οπως και το πρωτο αλλωστετο ac το φτιαξες?
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)