-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αν και αυτό δείχνει ότι και στο single, σας ενδιαφέρει το 'επίπεδο'
βεβαια στο επιπεδο που εχω φτασει κανω περιπατο, αλλα κοπιασα να φτασω μεχρι εκει, αρα μου αξιζει
60 ωρες εχει το save μου, αυτο ελειπε να μην κανω περιπατο ετσι οπλισμενος σαν αστακος που ειμαι
Νομίζω τώρα είμαι στις 130 ώρες...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
βεβαια στο επιπεδο που εχω φτασει κανω περιπατο, αλλα κοπιασα να φτασω μεχρι εκει, αρα μου αξιζει
60 ωρες εχει το save μου, αυτο ελειπε να μην κανω περιπατο ετσι οπλισμενος σαν αστακος που ειμαι
εγω το εχω κανει πιο ξεπετα απο σενα
ουτε τα μισα bubble heads δεν εχω, ουτε τα behemoth ολα τα εχω κυνηγησει
στο oblivion για παραδειγμα ειχα κανει πολυ πιο ολοκληρωμενη δουλεια
-
εγω το εχω κανει πιο ξεπετα απο σενα
ουτε τα μισα bubble heads δεν εχω, ουτε τα behemoth ολα τα εχω κυνηγησει
στο oblivion για παραδειγμα ειχα κανει πολυ πιο ολοκληρωμενη δουλεια
Και στο Oblivion κάπου τόσες έχω.
Επίσης είχα παιχνίδι με 310 ώρες(όχι online).Πάντως αν κάποιος έχει όρεξη να ασχοληθεί έχει πολλά να κάνει. Αξίζει να το πάρει αυθεντικό.
-
ναι αυτο το παιχνιδι, περα απο τη πλακα τα αξιζει τα λεφτα του, οχι σαν κατι αλλα του 4ωρου
-
Προς το παρον το bad company μονο με εχει προβληματισει,
παντα για πολλους το 'ζουμι' των cod ηταν το multiplayer , αλλα υπαρχουν και παικτες που δε νοιαζονται για αυτο
σε αυτον το τομεα το bc 2 ειναι κλασεις ανωτερο
Επειδη ειχα μια υποψια λιγο πριν παω να το αγορασω το κατεβασα (ευτυχως...) και τελικα η υποψια μου επιβεβαιωθηκε...Δεν υπαρχει υποστηριξη για LAN κατι το οποιο εγω προσωπικα το θεωρω επιεικως απαραδεκτο δλδ αυτο ειναι μεγαλο φαουλ (απευθειας κοκκινη). Δε βρισκω κανενα απολυτως νοημα να παρεις το παιχνιδι μονο και μονο για ενα τοσο μικρο campaign. Και ναι συγκεκριμενα FPS ειναι καλυτερα να τα παιζεις με αλλους.
Το αποτελεσμα ολου αυτου ειναι εν τελει να μην αγορασω το παιχνιδι (πως και πως το περιμενα) και να ξεθαψω το BF2, να βαλω και τα patch του και να ευχαριστηθω gaming και εγω και η παρεα. Ουτως ή αλλως περα απο τα γραφικα δεν ειδα εγω καμια διαφορα μεταξυ των 2... -
παιδια κανεις εχει παιξει bioshock 2?Μια χαρα FPS ειναι, απλως αν εχεις παιξει το 1 σου φαινονται ολα γνωστα.
Βεβαια ειναι μεγαλυτερο απο MW2 και BBC2 σε διαρκεια και εντελως διαφορετικο.
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
παιδια κανεις εχει παιξει bioshock 2?
Μια χαρα FPS ειναι, απλως αν εχεις παιξει το 1 σου φαινονται ολα γνωστα.
το πρωτο μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση.. μου λες δηλαδη οτι το νεο ειναι μια απο τα ιδια?
δε με χαλαει αυτο σαν ιδεα, απλα θα ηθελα και καμια επιπλεον καινοτομια περα απο ενα απλο sequel..φιλος μου παντως που το τερματισε το ευχαριστηθηκε, σιγα σιγα θα το ξεκινησω κι εγω
-
παιδια κανεις εχει παιξει bioshock 2?
Μια χαρα FPS ειναι, απλως αν εχεις παιξει το 1 σου φαινονται ολα γνωστα.
το πρωτο μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση.. μου λες δηλαδη οτι το νεο ειναι μια απο τα ιδια?
δε με χαλαει αυτο σαν ιδεα, απλα θα ηθελα και καμια επιπλεον καινοτομια περα απο ενα απλο sequel..φιλος μου παντως που το τερματισε το ευχαριστηθηκε, σιγα σιγα θα το ξεκινησω κι εγω
Θα το ευχαριστηθεις, απλα τα περισσοτερα τα εχεις ξανακανει.
Αυτο δεν με πειραξε καθολου, ειναι αρκετα μεγαλο σε περιεχομενο και δεν σε αφηνει να βαρεθεις.
-
το αρχισα, ωραιο ειναι , αλλα μεχρι στιγμης τιποτα καινουριο...
-
Παίζει κανείς φυλετικές μάχες??? Είμαι κόσμο 9!
-
Εγω παιζω wild guns (κοσμος 4) και ξεκινησα και Ικαριαμ (Kαππα), αλλα κυριως Wild Guns. Α ξεχασα. Και GPRO
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Εγω παιζω wild guns (κοσμος 4) και ξεκινησα και Ικαριαμ (Kαππα), αλλα κυριως Wild Guns. Α ξεχασα. Και** GPRO** -
Εγω παιζω στον speedserver αλλα το εχω ψιλοπαρατησει.....
Παιζει κανενας test drive unlimited?
-
Aν θελει κανεις λογαριασμο στο Ικαριαμ (.gr & .org), του τον δινω. Έχω και αμβροσιες μεσα και στα 2. Απλα θελω να μηνει στην συμαχια που ειμαι.
Νταξ δεν θα του βαλω και ορο απαραβατο, ας κανει οτι νομιζει με την συμαχια
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Εγω παιζω στον speedserver αλλα το εχω ψιλοπαρατησει.....Παιζει κανενας test drive unlimited?
Εγω τρελαινομαι πραγματικα αλλα δεν εχω καλο πισι.
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Εγω παιζω με ετοιμο παικτη που εχει κατι δισ και κανω free roam ολη την ωρα.....
Εχω και ολα τα αυτοκινητα....
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Εγω παιζω με ετοιμο παικτη που εχει κατι δισ και κανω free roam ολη την ωρα.....
Εχω και ολα τα αυτοκινητα....
Το εχω τερματισει στο ps2!!!Αλλα δε λεει οπως στο pc!Πορωση ειναι..
-
Πωρωση αλλα μετα απο καποιο σημειο κατανταει βαρετο.
-
Ικαριαμ κοσμος Εψιλον
-
Ντίνε θες λογαριασμο στο gr server zeta και στο org server delta? με 4 πολεις αμβροσιες κλπ κλπ?
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)