-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
GoldenEye.To Far Cry τι το ιδιαίτερο είχε;
τρομερες τοποθεσιες,απολυτη ελευθερια κινησεων,δυνατοτητα να διαλεγεις εσυ τον τροπο που περνας τα objectives,δλδ μπορουσες απο το να κρυβεσαι σε καμια βουνοκορφη και να τους καθαριζεις σαν sniper,να τους στηνεις παγιδες με mines,να βγαινεις πισω τους κολυμπωντας υποβρυχιως,στοιχεια stealth,χεσιμο(εγω τουλαχιστον που δεν ηξερα οτι μετα θα εχει τερατακια οταν ακουσα το πρωτο μουγκρητο απο πισω μου,λογω των 5.1 )μπορω να σου λεω για ωρα...
μονο και μονο που ειναι το μοναδικο παιχνιδι που εχω τερματισει 5-6 φορες.. -
Τίποτα από αυτά δεν είναι πρωτότυπο.
Απλά να πω ότι υπήρχαν αυτοί οι μηχανισμοί και οι επιλογές πολλά χρόνια.
Το ότι το έχεις τερματίσει 5-6 φορές δεν το κάνει το καλύτερο fps. -
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
Έχε υπόψη πάντως ότι ένα από τα καλύτερα fps(και για πολλούς, όπως και για εμένα, το καλύτερο) έχει βγει σε κονσόλα.
ποιο εννοεις?για μενα παντως ηταν το far cry
-
δες εδω και αλλα σχολια οσον αφορα το RRoD
μη μου βαζεις ρε συ στο ιδιο τσουβαλι αξιοπιστια pc και xbox 360.... για ονομα του μεγαλοδυναμου δλδ θα γελαει ακομα και ο βιλλ γατες
το xbox360 ειναι προβληματικη κονσολα. αυτο ειναι γεγονος. εμεις που το πηραμε τον ηπιαμε. εχουμε δικαιωμα να μη μας αρεσει που τον ηπιαμε, αλλα η αληθεια να λεγεται. και η ιδια η m$ ακομα παραδεχεται οτι ειναι προβληματικο το 360. σε αξιοπιστια ειναι χειροτερο και απο την alfasud -
Δεν τα βάζω στο ίδιο τσουβάλι αλλά από τη στιγμή που υπάρχει και 3χρονη εγγύηση για το ring of death δε βλέπω που είναι το πρόβλημα.
Προσωπικά ο υπολογιστής, όπως ανέφερα και παραπάνω, μου έχει χαλάσει κάμποσες φορές ενώ το 360 καμία.
-
δεν αφηνουμε τους τσακωμους να μου πειτε κανα καλο παιχνιδακι να παιξω στο pc???
επαιξε κανεις τπτ καλο προσφατα???? -
Τί τύπου;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τί τύπου;fps,strategy,rpg
απο fps και strategy μαλλον το χω καλυψει το θεμα,αρα απο rpg...
θελω να βγει το fallout 3 να δω πως θα ναι,το oblivion μου αρεσε παρα πολυ(παροτι δν ειναι παραδοσιακο παιχνιδι ρολων)το spore το χει παιξει κανεις να μου πει αν ειναι καλο???
-
Mass Effect
The Witcher
και φυσικά αν δεν το έχεις παίξει Baldur's Gate 2 -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Mass Effect
The Witcher
και φυσικά αν δεν το έχεις παίξει Baldur's Gate 2τα ειπε ολα,
+1000% απο μενα
hint,στο the witcher,προσεξε απο που θα το 'αγορασεις¨',κυκλοφορει μια εκδοση,που δεν θελει install και ειναι μικροτερο μεγεθος απο τις υπολοιπες,αλλα κανει δυο ωρες να κανει load,και το witcher κανει load καθε φορα που μπαινεις η βγαινεις απο καθε κτιριο,οποτε σου βγαινει η παναγια
ειναι παιχνιδαρα παντως
edit,ειπες οτι εχεις εξαντλησει τα fps,αλλα ειναι ψιλοαγνωστο και μπορει να σου εχει ξεφυγει,timeshift -
εχω τερματισει mass effect και timeshift
το mass ηταν καλο,αλλα υπερεκτιμημενο το timeshift αν και ψιλοαγνωστο ηταν αρκετα διασκεδαστικο,μου αρεσε..θα δοκιμασω και το witcher...
τερματισα σημερα και το crysis warhead,σαφως πιο διασκεδατικο απο το απλο αλλα πολυ μικρο..
το 'αγορασα' σε εκδοση που ξεκλειδωνε ολες τις επιλογες γραφικων στα xp,ετσι δε χρειαστηκε να το παιξω σε vista οπως το πρωτο.ετρεχε πολυ πιο ομαλα στα χp,πρεπει να εχανα ισως(?) καποιους φωτισμους και αλλα εφφε αλλα χεστηκα..εχω 8800gt για την ιστορια ολες οι επιλογες τερμα εκτος απο Antializing φυσικα! αναλυση 1280χ 1024 -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Τί τύπου;
fps,strategy,rpg
θελω να βγει το fallout 3 να δω πως θα ναι,το oblivion μου αρεσε παρα πολυ(παροτι δν ειναι παραδοσιακο παιχνιδι ρολων)το spore το χει παιξει κανεις να μου πει αν ειναι καλο???
Για RPG:
αφού σου άρεσε το Oblivion, θα σου αρέσει κατά πάσα πιθανότητα και το Fallout 3. Ουσιαστικά μεταμφιεσμένο Oblivion θα είναι, σε μεταπυρηνική εποχή όμως. Τα Fallout 1 και 2 ήταν ΑΡΙΣΤΑ RPG. Σήμερα δείχνουν ξεπερασμένα λόγω γραφικών και ήχου, όμως το σύστημα μάχης, η ελευθερία κίνησης, οι αμέτρητες επιλογές και η υπόθεση παραμένουν άφθαστα. Όποιος δεν κολλάει πολύ στα γραφικά πρέπει να τα δει (αφού βάλει τα τελευταία patch πάντως).
Για τα Baldur's Gate: εξαιρετικά. Το 2 βελτίωσε το 1 σε βασικά σημεία. Και το expansion του (με το οποίο κλείνει η ιστορία) είναι πολύ καλό. Καλύτερο όλων όμως της συγκεκριμένης σειράς είναι το Planescape: Torment. -
Τί τύπου;
fps,strategy,rpg
Τα πραματα ειναι απλά: Μαθαινεις το Civ και ξεχνας ολα τα αλλα για οσο θα υπαρχουν κομπιουτερς και παιχνιδια...
-
Τί τύπου;
fps,strategy,rpg
το spore νομιζω οτι ειναι λιγο για μωρα,δεν ειναι strategy σιγουρα,μαλλον rpg θα το χαρακτηριζα,παντως εγω μετα απο μιση ωρα βαρεθηκα να ταιζω το τερατακι και να το βαζω να κλανει με τα αλλα τερατακια
-
πωλουνται psp games σχεδον καινουρια.οποιος ενδιαφερεται να στειλει πμ
-
Τελευταια ασχολουμαι με το Mercenaries 2, καλο open environment game που αντισταθμιζει τα μετρια γραφικα με τις επιλογες που εχει. Φυσικα και δεν ειναι GTA, εχει ποικιλια κυριως σε στρατιωτικα οχηματα.
Τωρα για το Orange Box δεν εχω να πω πολλα, απλως κορυφαιο. Το Half Life 2 και τα expansions του ειναι ολα τα λεφτα και μιλαμε για παιχνιδι ενος ετους και.
Το Team Fortress 2 ειναι κυριως multiplayer ενω το Portal κατι διαφορετικο.
-
Βγήκε προχθές το Far Cry 2 και το κατεβάζω αυτή τη στιγμή απο torrent, ΕΤΑ 21 ώρες.
Αν κρίνω απο το επίσημο trailer, η υπόθεση θυμίζει πολύ το Boiling Point: Road to Hell, δηλαδή είσαι κατα κάποιο τρόπο εγκλωβισμένος σε μια περιοχή και θα πρέπει να συνεργαστείς με τους τοπικούς βαρώνους του εγκλήματος για να τη βγάλεις καθαρή.
Θα έχει ενδιαφέρον, αρκεί βέβαια να μου πηγαίνει με μια ικανοποιητική ταχύτητα. Το μηχάνημά μου δέν μασάει μία στο Crysis, το FC2 φαίνεται να έχει πολύ πιο εξελιγμένο engine.
-
To FarCry2 το έπαιξα λίγο... νταξ αν σου αρέσει το είδος... εμένα αν δεν έχει WW2 background το βαριέμαι γρήγορα.
Σε μια GF8600GTS πάντως δεν τα έσπαγε κι όλας. Με full DX10 settings και 1768χ800 έβγαζε καμια 20-30 fps (στο benchmark του). Με DX9 και medium settings έτρεχε ικανοποιητικά.To Dead Space το έχει παίξει κανείς;
Φαίνεται ενδιαφέρον... σε λίγες ώρες θα το έχει φέρει ο 'courrier'
-
Καλησπερα!!
Θα με ενδιεφερε ενα καλο rpg παιχνιδι στο 360..
Εχω 3 υπ' οψιν μου:
Lost Odyssey
Fallout 3
Fable IIκαμμια γνωμη/προταση?
Η τελευταια φορα που ασχοληθηκα ηταν με το Final Fantasy (δεν θυμαμαι σε ποια εκδοση του) στο πρωτο Playstation και θα ηθελα λιγακι να ασχοληθω! -
Fable2/ Fallout 3 οι καλυτερες επιλογες
BTW, κανενας που ασχολειτε με το Halo 3 υπαρχει εδω;
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)