-
προφανώς ναι...όσο μεγαλώνεις
-
Το οτι μπορεί να προτιμάς εσύ να τα παίζεις έτσι δεν σημαίνει πως έτσι παίζονται.
Είναι δυο διαφορετικά πράγματα.
Αλλιώς βάζεις και ενα animation να δεις να μην κουραζονται και τα δάχτυλα όσο μεγαλωνεις. -
προφανώς δεν πρόσεξες τα emotiocons που συνόδευαν τα σχόλια μου.
Προφανώς και τα games δεν φτιάχτηκαν για να παίζονται με cheats. Αν ήταν έτσι θα τα είχαν ενσωματώσει οι κατασκευαστές στα μενού εξαρχής!
Απλά η θεώρηση μου είναι η εξής: παίζω χαλαρά, όχι για να κάνω high score αλλά για να διασκεδάσω τον όποιο χρόνο δύναμαι να διαθέσω...
Αν λοιπόν παίζω και χάνω απλά θα τσατιστώ και θα το παρατήσω... αντίθετα έτσι τελειώνω όλα τα παιχνίδια κάποια στιγμή και παράλληλα κάνω και το κέφι μου σκοτώνοντας -λόγου χάρη- τους πάντες με rifle head shot ή τον μεγάλο κακό με 'σφεντόνα'! Χαβαλές να γίνεται...
Εσείς οι hardcoreάδες gamers λειτουργείτε αλλιώς και φυσικά το σέβομαι όμως πλέον δεν το ασπάζομαι! -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
προφανώς δεν πρόσεξες τα emotiocons που συνόδευαν τα σχόλια μου.
Προφανώς και τα games δεν φτιάχτηκαν για να παίζονται με cheats. Αν ήταν έτσι θα τα είχαν ενσωματώσει οι κατασκευαστές στα μενού εξαρχής!
Απλά η θεώρηση μου είναι η εξής: παίζω χαλαρά, όχι για να κάνω high score αλλά για να διασκεδάσω τον όποιο χρόνο δύναμαι να διαθέσω...
Αν λοιπόν παίζω και χάνω απλά θα τσατιστώ και θα το παρατήσω... αντίθετα έτσι τελειώνω όλα τα παιχνίδια κάποια στιγμή και παράλληλα κάνω και το κέφι μου σκοτώνοντας -λόγου χάρη- τους πάντες με rifle head shot ή τον μεγάλο κακό με 'σφεντόνα'! Χαβαλές να γίνεται...
Εσείς οι hardcoreάδες gamers λειτουργείτε αλλιώς και φυσικά το σέβομαι όμως πλέον δεν το ασπάζομαι!Το ' ' δεν κολλάει όμως στην περίπτωση αυτή.
http://dictionary.cambridge.org/diction ... -your-eyes -
spyros.s τάβλι (που λέει ο λόγος) παίζεις με τους φίλους σου χωρίς ζάρια τώρα πια ε;
Απλώς λέει ο καθένας τη ζαριά που προτιμάει, γιατί να χάνεις και να τσαντίζεσαι είναι μλκία -
Βασίλη εγώ το έβαλα για να δείξω το περιπαικτικό της δημοσίευσης!
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
spyros.s τάβλι (που λέει ο λόγος) παίζεις με τους φίλους σου χωρίς ζάρια τώρα πια ε;
Απλώς λέει ο καθένας τη ζαριά που προτιμάει, γιατί να χάνεις και να τσαντίζεσαι είναι μλκίαΕίσαι υπερβολικός τώρα και το ξέρεις.
φίλε μου τα σύγχρονα παιχνίδια δεν είναι πακμαν που παίζεις κάμποση ώρα και τέλος όπως κάναμε κάποτε.Εγώ επιδιώκω να χαλαρώσω με το gaming όχι να ...λιώσω 5 ώρες όπως κάνουν κάποιοι άλλοι!
Αυτό δεν το εφαρμόζω σε όλα τα παιχνίδια αλλά στα fps!
Θα σου πω για παράδειγμα ότι παίζω κανονικά όποτε έχω όρεξη το poker nights 2 ή ένα ραλάκι ή τα sports games ή ένα adventure game! Αυτά τα 'δράσης' τα γουστάρω έτσι...όπως έγραψα σέβομαι την επιλογή των άλλων αλλά δεν την ασπάζομαι!
Εσύ αντιθέτως δυσκολεύεσαι να κάνεις το ίδιο με την δική μου.... -
ερωτηση για το μελλον καλα να μαστε.
Μπορουν σε μια τηλεοραση να συνυπάρξουν ps3 & ps4 ε?
-
Απλώς λέει ο καθένας τη ζαριά που προτιμάει, γιατί να χάνεις και να τσαντίζεσαι είναι μλκίαΕίσαι υπερβολικός τώρα και το ξέρεις.
φίλε μου τα σύγχρονα παιχνίδια δεν είναι πακμαν που παίζεις κάμποση ώρα και τέλος όπως κάναμε κάποτε.Εγώ επιδιώκω να χαλαρώσω με το gaming όχι να ...λιώσω 5 ώρες όπως κάνουν κάποιοι άλλοι!
Θα σου πω για παράδειγμα ότι παίζω κανονικά όποτε έχω όρεξη το poker nights 2 ή ένα ραλάκι ή τα sports games ή ένα adventure game! Αυτά τα 'δράσης' τα γουστάρω έτσι...όπως έγραψα σέβομαι την επιλογή των άλλων αλλά δεν την ασπάζομαι!
Εσύ αντιθέτως δυσκολεύεσαι να κάνεις το ίδιο με την δική μου.... -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
ερωτηση για το μελλον καλα να μαστε.Μπορουν σε μια τηλεοραση να συνυπάρξουν ps3 & ps4 ε?
σε pip?
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
ερωτηση για το μελλον καλα να μαστε.Μπορουν σε μια τηλεοραση να συνυπάρξουν ps3 & ps4 ε?
Η ερωτηση σου ειναι ενδιαφερουσα.
Δεν θα εχεις προβλημα αφου μεταξυ τους αγαπιουνται και δε θα τσακωθουν στο ραφι.
Στην τελικη και τα 2 μαυρα ειναι!2 HDMI θες, και 2 inputs στην τηλεοραση.
Εαν υποστηριζει Picture in picture και απο τα 2 HDMI ταυτοχρονα ακομα καλυτερα.
Θα μπορεις να μαλακιζεσαι με 2 κονσολες ταυτοχρονα, χερια να 'χεις.... και γινεται! -
Εσύ αντιθέτως δυσκολεύεσαι να κάνεις το ίδιο με την δική μου....Και εγώ περίπου της ίδια λογικής είμαι. Δεν χρησιμοποιώ cheats όμως, αλλά τα παίζω στον normal επίπεδο δυσκολίας.
Όχι σαν κάτι πωρωμένους που ξεκινάνε από το hard και αφού το τερματίσουν το παίζουν και στο godlike. -
Απαξ και το τερματισεις μια φορα, δεν το ξαναπαιζεις εκτος και αν πασχεις απο αλτσχάιμερ!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ανάλογα.
Αν δεν έχουν οπτική επαφή και τα καλώδιά τους δεν είναι σε διπλανές HDMI λογικά δεν θα έχεις θέμα.
Αν όμως πιάσει το ένα τη μυρωδιά του άλλου μπορεί να αγριέψουν. -
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Απαξ και το τερματισεις μια φορα, δεν το ξαναπαιζεις εκτος και αν πασχεις απο αλτσχάιμερ!Δεν βγαίνουν όλα τα παιχνίδια σε ένα playthrough.
Ούτε είναι όλα τόσο αδιάφορα που να αξίζουν μόνο ένα πέρασμα. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
ερωτηση για το μελλον καλα να μαστε.
Μπορουν σε μια τηλεοραση να συνυπάρξουν ps3 & ps4 ε?
Ανάλογα.
Αν δεν έχουν οπτική επαφή και τα καλώδιά τους δεν είναι σε διπλανές HDMI λογικά δεν θα έχεις θέμα.
Αν όμως πιάσει το ένα τη μυρωδιά του άλλου μπορεί να αγριέψουν.Αυτό νομίζω παίζει μόνο όταν συνδεεις ταυτόχρονα xbox και PS.
-
Το Divinity το προσπαθησα καμια εβδομαδα
αν και μαρεσει αυτο το ειδος παιχνιδιου τελικα το σουταρα, δεν το βρηκα ενδιαφερον -
Ποια σου αρέσουν απο το είδος?
-
2015 F1 game to feature in-season updates
Next year's official Formula One video game will be available on new-generation platforms and will feature live, in-season updates for the first time, Codemasters have confirmed. The game, which will be playable on the Xbox One, Playstation 4 and PC, will also be released earlier in the season.
Players will receive digital updates for the game as the 2015 FIA Formula One World Championship unfolds, enabling them to compete against the drivers and teams they watch week in and week out.
Codemasters have also revealed a release date of October 17 for their F1 2014 game, which boasts several new features including an enhanced career mode and an intuitive driver evaluation system that tunes the game difficulty to each player's individual ability
The 2014 game will cover the rule changes made at the start of the season, meaning new turbocharged cars - with refined handling - and new circuits in Sochi and Spielberg. For the first time, Bahrain will also be a night race, with the transition from day to night also incorporated.
Stephen Hood, creative director of Codemasters' F1 series, said sweeping changes within the sport will make for a radically different game.
'This is the year it all changes - for the sport and for the game,' he said. 'There's been a dramatic shift in the sport; the largest shake up in the rules and regulations for a very long time and the new power units provide a very different kind of challenge, for both driver and team.
'By delivering all of these changes, F1 2014 will make for an exciting and refreshingly different experience.
'Additionally, with the new driver evaluation system analysing each player's skill level and suggesting appropriate game settings, plus re-graded difficulty levels including a brand new Very Easy setting, we aim to deliver a thoroughly rewarding F1 experience for players of all abilities, from the novice to the seasoned pro.
'Our [2015] title for the new generation formats will mark a huge step forward for the F1 series. We want to be out there earlier in the season and deliver content updates digitally as the season progresses; it’s very exciting for the series and our players.'
The 2014 game will be available on the Xbox 360, Playstation 3 and PC. Codemasters will reveal further details of their 2015 game in the coming months. For more information visit www.formula1-game.com.
Για αυτο θελω ps3 & ps4!!!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αποφάσισα να καώ και να χρησιμοποιήσω λίγο παραπάνω το μυαλό μου παίζοντας κάτι πιο δύσκολο από τα συνηθισμένα, θα ξεκινήσω το divinity original sin, αν δε μου σπάσει τα νεύρα θα παίξω και κάνα dark souls που τα αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνιΥΓ spyros.s μη δίνεις σημασία
Γιωργο κακως τα αποφευγεις τα souls.Ξερω οτι δεν εχεις κονσολα για να ξεκινησεις κανονικα απο το demon αλλα τα επομενα 2 ΠΡΕΠΕΙ να τα παιξεις.Βασικα οποιος γουσταρει RPG πρεπει να τα παιξει.Μιλαμε για το κορυφαιο παιχνιδι της γενιας ανεξαρτητου κατηγοριας(πλαι με το επισης απιστευτο Last of us).Ιδιοφυες level design,ακριβοδικαιοι μηχανισμοι και μια ατμοσφαιρα που δυσκολα βρισκεις σε παιχνιδι,κοινως σου παει το σκατο στην καλτσα σε καθε σου βημα.
Προσωπικα δεν εχω κανει ποτε 2ο playthrough σε παιχνιδι,αλλα στο πρωτο ειμαι ηδη στο 4ο εχοντας κλεισει 200 ωρες καψιματος ανευ προηγουμενου.
Παιχτο ΧΤΕΣ!!!!!
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)