-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
Όσοι έχουν xbox 360, για πείτε ρε παιδιά, από τη προσφορά του γερμανού ποιά παιχνίδια αξίζουν εκτός από αυτό που λέω να πάρω;
http://www.e-germanos.gr/e-germanos/pro ... egoryId=42επειδή εμενα δεν μου φορτώνει το site μπορεί κάποιος να μου πει τι παιχνίδια παίζουν για ps3? λέω να περάσω μια βόλτα σήμερα αν δεν βαριέμαι πολύ
Μπες από την αρχική σελίδα του Γερμανού, www.e-germanos.gr αλλά ούτως ή άλλως αυτά που έχει στη σελίδα είναι απλά για να τα βλέπεις, πρέπει να πας σε κατάστημα για να πάρεις. Δεν χάνεις τίποτα να τα παραγγείλεις για να τα φέρουν στο πλησιέστερο κατάστημα, αλλά απ'ότι βλέπω όλοι δέχονται email που λέει οτι δεν υπάρχουν αυτά που παρήγγειλαν.
Αν είσαι τυχερός, μπορεί και να βρεις.
Διάβασα οτι κάποια καταστήματα περιμένουν καινούργιο εμπόρευμα τη Παρασκευή. -
ok ευχαριστώ
θα πάω να κοιτάξω αύριο και την παρασκευή μάλλον μιας και είναι σχετικά κοντά το κατάστημα
τα παιχνίδια δεν είναι μεταχειρισμένα έτσι? (για οποιον ενδιαφέρεται, τέτοια έχει το public στο σύνταγμα)
-
οχι καινουρια ειναι.. απλα θελουν να ξεστοκαρουν ο,τι παλιο τους εχει μεινει μεχρι το 2008 αν δε κανω λαθος
-
Πείτε κανα καλό class για MW2.
Εγώ αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ P90 με akimbo και FMJ, Stopping power και Steady Aim. Στις κλειστές πίστες, πχ Terminal, Rust, Sub base, Scrapyard, Skidrow, Highrise δουλεύει απίστευτα καλά. Στη Favela και underpass ετσι και ετσι. Στις ανοιχτές όπως Derail, Afghan, Wasteland δέν είναι καθόλου καλό.
Καμιά πρόταση για τις ανοιχτές πίστες?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Πείτε κανα καλό class για MW2.Εγώ αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ P90 με akimbo και FMJ, Stopping power και Steady Aim. Στις κλειστές πίστες, πχ Terminal, Rust, Sub base, Scrapyard, Skidrow, Highrise δουλεύει απίστευτα καλά. Στη Favela και underpass ετσι και ετσι. Στις ανοιχτές όπως Derail, Afghan, Wasteland δέν είναι καθόλου καλό.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Πείτε κανα καλό class για MW2.Εγώ αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ P90 με akimbo και FMJ, Stopping power και Steady Aim. Στις κλειστές πίστες, πχ Terminal, Rust, Sub base, Scrapyard, Skidrow, Highrise δουλεύει απίστευτα καλά. Στη Favela και underpass ετσι και ετσι. Στις ανοιχτές όπως Derail, Afghan, Wasteland δέν είναι καθόλου καλό.
Το εχεις αυθεντικο ? και παιζεις online ? η ' βγαλανε και cracked servers ?
-
Από το Γερμανό ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Ούτε mail .
Κάτι ξέρω και δε κοιτάω καν τη βιτρίνα τους.
Τσάμπα τα byte που έκανα για τη παραγγελία.
Τουλάχιστον η σελίδα τους επέστρεψε στις κανονικές τιμές. -
Παιζει κανεις live for speed?
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Παιζει κανεις live for speed?viewtopic.php?f=2&t=35921
viewtopic.php?f=13&t=21765&start=0
http://gvrteam.gr/portal/
http://gvrteam.gr/forum/index.php -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
M16 απλα δεν υπαρχει κατι αλλο,εγω το εχω για ολες,και σαν δευτερο τις διπλες καραμπινες του 1800,απαιχτος συνδυασμος κοντα και μακρια,στα μεσαια χανεται καπου λιγο,αλλα με αυτες τις καραμπινες τρεχεις σαν τον μπολτ οποτε κατι σωζεις
-
Συχνάζει κανείς στο xbox live?
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Παιζει κανεις live for speed?
viewtopic.php?f=2&t=35921
viewtopic.php?f=13&t=21765&start=0
http://gvrteam.gr/portal/
http://gvrteam.gr/forum/index.phpΑν παιζεις μπορεις να μου πεις πως μπορω να ξεκλειδωσω το S1?
-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
Εγώ αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ P90 με akimbo και FMJ, Stopping power και Steady Aim. Στις κλειστές πίστες, πχ Terminal, Rust, Sub base, Scrapyard, Skidrow, Highrise δουλεύει απίστευτα καλά. Στη Favela και underpass ετσι και ετσι. Στις ανοιχτές όπως Derail, Afghan, Wasteland δέν είναι καθόλου καλό.
M16 απλα δεν υπαρχει κατι αλλο,εγω το εχω για ολες,και σαν δευτερο τις διπλες καραμπινες του 1800,απαιχτος συνδυασμος κοντα και μακρια,στα μεσαια χανεται καπου λιγο,αλλα με αυτες τις καραμπινες τρεχεις σαν τον μπολτ οποτε κατι σωζεις
Προτιμω το SCAR-H για διατρητικοτητα, ισχυς και ευρος. Το Μ4 μου φαινεται οτι τρανταζεται και δεν εχει καλη ευστοχια.
Ειναι κανενας αλλος στο playstation network να κανουμε κανενα ιδιωτικο παιχνιδι;
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Συχνάζει κανείς στο xbox live?Πολλοι και διαφοροι,αν παιζεις μπακα-μπουκα(πιστολιδι halo,modern warfare klp)κανε με add NosferatuGR
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Προτιμω το SCAR-H για διατρητικοτητα, ισχυς και ευρος. Το Μ4 μου φαινεται οτι τρανταζεται και δεν εχει καλη ευστοχια.
Ειναι κανενας αλλος στο playstation network να κανουμε κανενα ιδιωτικο παιχνιδι;
M16 εγραψα,οχι Μ4,ολα αυτα που περιγραφεις ειναι νεροπιστολα μπροστα του
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Παιζει κανεις live for speed?Αν παιζεις μπορεις να μου πεις πως μπορω να ξεκλειδωσω το S1?
-
M16 εγραψα,οχι Μ4,ολα αυτα που περιγραφεις ειναι νεροπιστολα μπροστα του
Το SCAR-H ειναι 7.62mm πολυ πιο ισχυρο και σουπερ μοντερνα σχεδιαση που περιοριζει την ανακρουση. Δεν βλεπω πως το Μ16 ειναι καλυτερο εξαλλου το SCAR θα αντικαταστησει το Μ16/Μ4 συντομα. Παντως εχω ακουσει απο αλλους οτι και το κλασσικο ΑΚ-47 ειναι πολυ αποτελεσματικο.
-
Συχνάζει κανείς στο xbox live?
Πολλοι και διαφοροι,αν παιζεις μπακα-μπουκα(πιστολιδι halo,modern warfare klp)κανε με add NosferatuGR
Χμ, προς το παρόν ασχολούμαι μόνο με Pro 2010 και GTA IV, και δεν προβλέπεται κάτι άλλο σύντομα. Παρ'όλα αυτά θα σε κάνω add!
Αν είναι κανένας άλλος, προσθέστε με. avelourios το όνομα.
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Το εχεις αυθεντικο ? και παιζεις online ? η ' βγαλανε και cracked servers ?Αυθεντικό το έχω, αλλά γίνεται να παίξεις online και με πειρατικό. Ενας φίλος μου το έχει κάνει, βεβαια μου περιέγραψε τη διαδικασία και βαρέθηκα να τον ακούω.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Το SCAR-H ειναι 7.62mm πολυ πιο ισχυρο και σουπερ μοντερνα σχεδιαση που περιοριζει την ανακρουση. Δεν βλεπω πως το Μ16 ειναι καλυτερο εξαλλου το SCAR θα αντικαταστησει το Μ16/Μ4 συντομα. Παντως εχω ακουσει απο αλλους οτι και το κλασσικο ΑΚ-47 ειναι πολυ αποτελεσματικο.Προφανώς τα χαρακτηριστικά του πραγματικού όπλου δέν έχουν καμία σχέση με το πώς λειτουργεί στο παιχνίδι.
Το Μ16 πάντως δέν με εντυπωσίασε πολύ και περίμενα πώς και πώς να το ξεκλειδώσω. Αυτή τη στιγμή έχω το TAR με σκόπευτρο για μεσαίες-μεγάλες αποστάσεις μέχρι να βρώ κάτι καλύτερο.
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)