-
ειναι developing time αυτο το καιρο
-
https://play.google.com/store/apps/deta ... DPlayboard
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Δε βλέπω κανένα να παίζει και ανησυχώΤι να πάιξουμε που έχουμε φάει την παπάτζα του αιώνα???
Total War Rome 2 μάπα, 9 patch μετά και ακόμα το παλεύουν
BF4 ακόμα χειρότερα, τζάμπα το premium που αγόρασαTo μόνο που ελπίζω τώρα είναι το Men Of War Assault Squad 2 στις 20 του μήνα, αλλιώς άλλα 30€ στον κουβά.
οι developers ή μάλλον οι distributors έχουν γίνει πολύ ΓΤΠΚ, 100.000.000€ ντεμέκ development budget για το BF4
Ευτυχώς το War Thunder είναι διασκεδαστικό παιχνιδάκι και το σημαντικότερο ΔΩΡΕΑΝ και βγάλαμε τον χειμώνα.
-
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sega.CrazyTaxiplayhaven&referrer=utm_source%3DPlayboard%26utm_medium%3Dwebsite%26utm_campaign%3DPlayboardΩ ρε λιώσιμο στον 6ο (ή στον 7ο;) του Assos
-
Oh yes
Sent from my Nexus 4 using 3
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ω ρε λιώσιμο στον 6ο (ή στον 7ο;) του Assos
ηλισια δεν προλαβες;
-
εχω λιωσει στο black flag
-
πολύ παιχνιδάρα το batman origins...εκπληκτικά cinematics με τον joker και καλή υπόθεση στα πλαίσια του κόμικ...
θα το τελειώσω μέσα στην επόμενη εβδομάδα...αν βρω χρόνο! -
αα σου άρεσε τελικά
πάλι καλά για να μη λες ότι σου προτείνω μούφες
το origins πάντως αν και κατηγορήθηκε από πολλούς ότι ήταν μία από τα ίδια και όντως δεν είχε καινοτομία σε σχέση με τους προηγούμενους τίτλους, ήταν σίγουρα εξίσου καλό (αφού ήταν μια από τα ίδια) με σαφείς βελτιώσεις στα boss fights που τα έκανε πιο ενδιαφέροντα και την πιο καλά δομημένη και σίγουρα πιο ενδιαφέρουσα ιστορία παρόλο που το σενάριο δε το έγραψε ο τύπος των 2 προηγούμενων που έχει γράψει και κάποια από τα κόμικ και θεωρείρται σούπερ γαματάουα και όλοι έκλαιγαν που δε θα έγραφε και το origins
μια χαρά sequel έβγαλε η warner και ελπίζω να βγάλει ακόμα καλύτερο την επόμενη φορά με βελτιώσεις και στο gameplay
όχι ότι έχει κάτι το gameplay όπως είναι, είναι άλλωστε από τα κορυφαία του είδους, αλλά για να μην είναι και τόσο επαναλαμβανόμενη η σείρα και καταλήξει call of duty
-
αυτός ο bane στο τέλος δεν νικιέται με τίποτα...θα το δω στο ίντερνετ και θα το τελειώσω!
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Εγω εβαλα χθες το βραδυ το Witcher 2 ... αν και μαρεσει αυτο το στυλακι (Skyrim like?)
δε με ενθουσιασε λιγο το flow του, τα γραφικα του κτλ...
το εχει παιξει κανεις, αμα του δωσω χρονο θα φτιαξει?σουταρίστηκε ASAP
δε μ'αρεσε -
έχει τα παραξένα του το witcher 2, αλλά δεν είναι κακό παιχνίδι
το βασικό του πρόβλημα είναι ότι ξεκινώντας είναι πολύ πιο δύσκολο από ότι γίνεται στη συνέχεια, αυτό ήταν μεγάλη αμπαλοσύνη των δημιουργών του
-
ωραίο το τέλος του batman...αν κατάλαβα καλά το συνδέσανε με τα προηγούμενα που δεν έχω παίξει στο τέλος όπως έκαναν στο black flag με τον kenway...
-
Αυτό που έπαιξες είναι prequel των δύο προηγούμενων
-
ναι το κατάλαβα...
-
τελείωσα το lords of shadow 2, τελικά ήταν πολύ καλό παιχνίδι και καλύτερο από το πρώτο δε μετάνιωσα τα λεφτά μου
τώρα σειρά έχει το south park
-
το νέο assasin's creed θα λέγεται unity και θα έχει θέμα την Γαλλική Επανάσταση! Ενδιαφέρον και έχει και το ακόλουθο teaser:
-
Περί Steam:
selection, which includes 61 items, is valued at $948.41, and requires 308.8 GB
Για αυτά έχω πληρώσει κάτω από 30Ε.
In other news εγκαταστάθηκε το Arkham City και είναι έτοιμο προς χρήση.
-
Συνεχίζω να παίζω Arkham City.
Έκλεισα 30 ώρες. Το μόνο καλό του να μην έχεις δουλειά.
Το παιχνίδι είναι τόσο καλό που νιώθω άσχημα που το αγόρασα τόσο φθηνά.
Με την πρώτη ευκαιρία θα το πάρω και σε κουτάκι και φυσικά το Arkham Knight θα αγοραστεί όσο πιο σύντομα γίνεται λογικά.
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)