-
ξέρω ότι δεν είναι κλασικό ac, αλλά γενικά λέγεται ότι είναι ωραίο παιχνίδι με πολλές ελευθερίες κτλ και το όλο πειρατικό σκηνικό είναι που σε ενδιαφέρει παρά η βασική ιστορία
ποια η γνώμη σου πάνω στο θέμα;
εγώ θα αργήσω να το αρχίσω, να καταλάβεις ούτε στη μέση του batman δεν έχω προλάβει να φτάσω, αλλά επειδή μετά μάλλον θα παίξω αυτό θα ήθελα καμιά γνώμη
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ξέρω ότι δεν είναι κλασικό ac, αλλά γενικά λέγεται ότι είναι ωραίο παιχνίδι με πολλές ελευθερίες κτλ και το όλο πειρατικό σκηνικό είναι που σε ενδιαφέρει παρά η βασική ιστορίαποια η γνώμη σου πάνω στο θέμα;
εγώ θα αργήσω να το αρχίσω, να καταλάβεις ούτε στη μέση του batman δεν έχω προλάβει να φτάσω, αλλά επειδή μετά μάλλον θα παίξω αυτό θα ήθελα καμιά γνώμη
'Δεν ειναι κλασικο ac'
Αληθως μιλας τεκνον Κιουση.
Το παιχνιδι εχει κανει μια στροφη προς το open world ειδος (οχι αμεσως, αφου πρωτα παιξεις κλασικο ac για κανα 2 memeory sequences) με ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ πραγματα να κανεις,τα εξης 2:
Μαζευε και ας ειν και μπαουλα.Ομολογω οτι τα μιλια που εκανα στην θαλασσα εδω και μια βδομαδα μονο ενας Βουλγαρακης μπορει να τα αντικρουσει, αλλα το μονο που σου προσφερει ειναι να πας σε ενα ξερονησι να μαζεψεις ενα ξεμπαρκο μπαουλο ή να κυνηγησεις καμια σφυριδα (εχει και τετοια).
ΑΛΛΑ: Τα οφελη ειναι σχεδον μηδαμινα- και πιστεψε με για να επιβιωσεις απεναντι στα τανκερ του Μελισσανιδη δεν αρκει η τρατα του Αντρεα Ζεπου αλλα θες σοβαρες αναβαθμισεις (after market xenon, καμια 40αρια γουφερ πανω στην πρυμνη, καταλαβαινεις τωρα).Για καποιον που παει με το σπαθι στο χερι γρηγορα θα καταντησει βαρετο αυτο το σκηνικο.Ευτυχως εγω πηρα δανειο και ξεκινησα εξαρχης με κανα μυριο coins, και αυτο συνιστω στον καθεναν που θα κατσει να ασχοληθει.
Βεβαια μπορεις να επικεντρωθεις στο main campaign αλλα υποψιαζομαι οτι η ελλειψη αναβαθμισεων δεν θα σε φτασει μακρια.
Το σεναριο ειναι το κλασικο ac (templars vs assassins με την ιδιαιτεροτητα οτι ο τυπας που παιζεις δεν εχει επιγνωση της ολης καταστασης) αλλα εχουν τσιμπησει και λιγα στοιχεια Πειρατων της Καραϊβικης, βαλε και 400 γραμμαρια Tomb Raider οταν παρει βραση και ιδου το Black Flag.
Εγω που ειμαι πορωμενος με την σειρα καθομαι και ασχολουμαι ( 'καθαρισμα' ολης της περιοχης απο treasures πριν μπαρκαρω για αλλο λιμανι) αλλα φοβαμαι οτι για καποιον που εχει αρχισει να ψιλοβαριεται την σειρα (σαν εσενα αν θυμαμαι καλα) δεν νομιζω να τον κρατησει και δεμενο στην καρεκλα του.Ισως με κανα μπουκαλακι Captain Morgan να την παλεψει. -
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι πλάκα έχει το παιχνίδι άμα του βάλεις από την αρχή άπειρα resources.
Δεν εχεις το κίνητρο να βελτιώσεις τον εξοπλισμό σου, περνάς πανεύκολα όλο το campaign αφού είσαι πιο ικανός από ότι αναμένεται κτλ....Σε κάνα δυο παιχνίδια που το έχω κάνει όλο και όλο, τα σουταρα στην εβδομάδα
-
Το ac δοκιμασες να το παιξεις by the book;
Οταν το reward για μια σοβαρη ναυμαχια ειναι της ταξης των 50-100 resources και για μια στοιχειωδη αναβαθμιση θες κανα 2χιλιαρο, ε τοτε συγγνωμη δεν θα τσιμπησω να καθομαι να ασχολουμαι επι μερες με ανουσια πραγματα μπας και προχωρησω παρακατω..
Και πιστεψε με το παιχνιδι ειναι αρκετα χορταστικο ακομα και με απειρα resources.
Ειναι σαν να λες στο χασαπη να σου βγαλει το ξυγκι απο το κρεας - δεν θα χασεις τιποτα απο την γευση, μαλλον θα ευχαριστηθεις. -
g8777 τι παιζει με το στολο του kenway, ξερεις?
παντως συμφωνω με τον kilomeater, κι εγω ετσι τα παιζω τα περισσοτερα, αδειαζω μια περιοχη και μετα παω στην επομενη, οποτε με το 'καθαρισμα' δεν μαζευεις αρκετα resources για να εισαι ανετος? στο 3 παντως ετσι ηταν, καμια 50αρια chest και μετα εμπαινα σε ενα μαγαζι και συνειδητοποιουσα οτι μπορω να αγορασω ή να φτιαξω τα παντα
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
g8777 τι παιζει με το στολο του kenway, ξερεις?Kenway's Fleet is a Naval Combat minigame in Assassin's Creed 4 that requires an online connection and a Uplay code that ships with each copy of the game (though you don't need a Uplay account). Though you can play the game solo, without any help from online friends, it still requires you to connect online.
Που θες να ξερω ;
παντως συμφωνω με τον kilomeater, κι εγω ετσι τα παιζω τα περισσοτερα, αδειαζω μια περιοχη και μετα παω στην επομενη, οποτε με το 'καθαρισμα' δεν μαζευεις αρκετα resources για να εισαι ανετος? στο 3 παντως ετσι ηταν, καμια 50αρια chest και μετα εμπαινα σε ενα μαγαζι και συνειδητοποιουσα οτι μπορω να αγορασω ή να φτιαξω τα παντα
Oριστε μερικα tips απο αλλη σελιδα:
I bought the 14,000R swords a little early, and I didn't notice any great difference. This was a stupid mistake, and it hobbled my purse for a while. I'd recommend saving your money for Jackdaw upgrades, with a priority on strengthening your hull, and banks of cannon. Metal is the scarcest commodity, so if you find a ship with 65 Metal on it, get over there and start firing.
Οριστε και η λιστα με τα updates:
Upgrade / Needed Resources / Description / # of times to Upgrade
Broadside Cannons / 46,000 reales and 2,020 metal / increased cannons / 7
ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ.
Μεχρι δηλαδη να μαζεψω φραγκα για τουρμποκομπρεσσορα στα κανονια, ο γιος θα τελειωνει το Assassins Creed 12.
-
ααα μαλιστα
δλδ οι developers ακουσαν οτι οι ναυμαχιες στο ac3 αρεσαν και ειπαν με το ζορι να μας βαλουν να βουλιαξουμε οτι κινειται στον βορειο ατλαντικο
για να καταλαβω: # of times to Upgrade=7 επι 2020=14140/65=220min πλοια για να μαζεψεις αρκετο μεταλλο?
καλα καταλαβα? φακ, μιλαμε για γενοκτονια
-
εννοείτε ότι παίζεις με άπειρα resources αν δεν αφιερώνεις αιώνες στο κάθε παιχνίδι...
Εγώ δεν έχω διάθεση να παίζω στην τσίτα τα όποια παιχνίδια ασχολούμαι...αυτός ο τρόπος gaming είναι για παιδιά έφηβους και καμένους...
Τύποι σαν και μένα τελειώνουν τα παιχνίδια στο χαλαρό...δεν με νοιάζει το high score, τα multipalyer, οι κρυφές πίστες και δεν ξέρω εγώ τι...
να περνάω καλά την λιγοστή ώρα που αφιερώνω θέλω...αν ήμουν πιτσιρικάς θα έλιωνα δίχως trainer το οτιδήποτε...αυτά δεν είναι δυνατόν να γίνουν για μένα πλέον!(Αυτό θα κάνω και όταν τελικά εγκαταστήσω το εν λόγω παιχνίδι)
-
απλά το τελειώνεις αργά βρε Σπύρο, δεν είπε κανείς ούτε να το πας 100% (που προσωπικά ούτε κι εγώ κάνω ποτέ), ούτε να το παίξεις στο πιο δύσκολο επίπεδο
απλά να το παίξεις όπως θέλει ο δημιουργός του να το δεις και αυτό πάει για το κάθε παιχνίδι φυσικά. είναι κάποια που θέλουν παραπάνω ώρα από το 5ωρο των cod/bf/moh/crysis , άλλα περισσότερο άλλα λιγότερο
κάποια απλά σου δίνουν τη δυνατότητα να είναι γιγάντια, δε σημαίνει ότι υποχρεωτικά είναι, κάποια είναι και μεγαλούτσικα
εμένα πάντως παιχνίδια των 15-20 ωρών μου αρέσουν και τα εκτιμώ περισσότερα από κάτι μικρούλικα και φυσικά δε λέω όχι και σε μεγαλύτερα όπως το skyrim που και με όλα τα mods να το παίξεις το 50ωρο το θες χαλαρά
αν είναι να το βγάλεις στο 2μηνο ή και 3μηνο δεν χάλασε και ο κόσμος, άλλωστε πόσα παιχνίδια θες να παίξεις μέσα σε ένα χρόνο, πόσα αξίζει να παίξεις στο κάτω κάτω?
-
Τότε είσαι ή παιδί ή έφηβος ή καμένος.
-
Εγω όπου θέλει farming για resources αφηνω τον μεγάλο πιτσιρίκο και το κανονίζει... χαρά του
win-win -
μα αν παίζω μια δυο ώρες την εργάσιμη βδομάδα και άλλο τόσο το Σαββατοκύριακο θα τελειώνω ένα παιχνίδι το 6μηνο αν το κάνω κανονικά με την προϋπόθεση ότι είμαι προσηλωμένος σε αυτό που κάνω...προφανώς και δεν ασχολούμαι τόσο φανατικά!
Με το trainer είναι αλλιώς...ξεχνιέσαι και δεν χάνεις ενώ προχωράς δίχως κόπο...έτσι παίζω πλέον τα όποια παιχνίδια περάσουν από τα χέρια μου. Αν θέλουν ψάξιμο δεν θ' ασχοληθώ ιδιαίτερα...προτιμώ να βάλω mame! (επίσης με cheats φυσικά ) -
τέλειωσα μόλις το arkham origins, πολύ καλό 8/10
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τέλειωσα μόλις το arkham origins, πολύ καλό 8/10Eιναι το επομενο μετα το AC.
Ή να ξεκινησω Arkham City;
(Το ειχα ξαναξεκινησει παλιοτερα αλλα μου φανηκε πολυ βαρετο). -
το arkham ίσως είναι και καλύτερο και γενικά θεωρείται καλύτερο από τους περισσότερους
άμα δε σου άρεσε αυτό, δε σου αρέσει ο batman, άστο, δε πρόκειται να σου αρέσει ούτε και το origins
-
ΟΚ, παντως το asylum ηταν ενταξει παιχνιδι.
-
Broken Sword 5 - The Serpents Curse
Paris in the spring. Shots ring out from a gallery…
A robbery… a murder… and the beginning of another epic, original Broken Sword adventure.
From multi-award winning Revolution Software comes the latest explosive episode in this classic series. Playing as intrepid American George Stobbart and sassy French journalist Nico Collard, you find yourself on the trail of a stolen painting – and a murderous conspiracy. A conspiracy whose roots lie in mysteries older than the written word...
Armed only with logic, integrity and a wry sense of humour - can George and Nico save mankind from disaster?
Can you solve the secret of the Serpent’s Curse? A curse forged by the Devil himself...
-
Έκανα παραγγελία (online, μόνο με download δηλαδή) το GT6 SE, και περιμένω να πάω σπίτι να το κατεβάσω και να δω τι έχει αλλάξει - βελτιωθεί. Κάποιος εδώ μέσα που είναι ήδη κάτοχος να πει δύο κουβέντες για διαφορές ...?
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Έκανα παραγγελία (online, μόνο με download δηλαδή) το GT6 SE, και περιμένω να πάω σπίτι να το κατεβάσω και να δω τι έχει αλλάξει - βελτιωθεί. Κάποιος εδώ μέσα που είναι ήδη κάτοχος να πει δύο κουβέντες για διαφορές ...?Δεν το έχω ακόμα αλλά έχοντας παίξει και το demo και επίσης, έχοντας διαβάσει όλα τα τελευταία νέα φαίνεται πως τα γραφικά έχουν βελτιωθεί, οι ήχοι όχι τόσο, έχουν αλλάξει πολλά όσον αφορά το 'feeling' από ελαστικά, ανάρτηση και αεροδυναμική.
Επίσης εάν δεν το ξέρεις, θα υπάρξουν και αγώνες που έχουν να κάνουν με τον Senna (πχ σε πρόσφατο βίντεο φαίνεται να μπαίνει στη Lotus του '85)
Και ένα άλλο ωραίο καινούριο είναι το Vision Gran Turismo http://www.gran-turismo.com/gb/products/gt6/vgt/
Enjoy
-
Το black flag είναι και Γ@μω!
Πολύ χορταστικές οι ναυμαχιες , μεγάλη ποικιλία σε side tasks
Οι αναβαθμίσεις του πλοίου μπριζωτικες, έχω κάνει πολλά, βρίσκεις εύκολα υλικά από δωρητές στη θάλασσα...
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)