-
Ευκολο δειχνει.
Δεν υπαρχει περιπτωση να μην υπαρχει συμβατοτητα μεταξυ των τροφοδοτικων, ετσι; -
δεν το ξερω αυτο, μολις τα ανοιξεις, δες μοντελα τροφοδοτικων και αν ειναι διαφορετικες παρτιδες τσεκαρε στο ιντερνετ
-
Εγινε, ευχαριστω πολυ!
-
Από πότε έχεις PS3?
-
Δεν εχω, αλλα εχουν γνωστοι μου, του ενος του εχει καει το τροφοδοτικο και εχει αγορασει αλλο εν τω μεταξυ, του αλλου εχει χαλασει κατι αλλο. Τελικα το δευτερο ειναι σλιμ ομως, οποτε δεν μπορω να κανω την τραμπα που ελεγα.
Ισως παω να αγορασω ενα νεο τροφοδοτικο για να το βαλω μονος μου απλα. -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Δεν εχω, αλλα εχουν γνωστοι μου, του ενος του εχει καει το τροφοδοτικο και εχει αγορασει αλλο εν τω μεταξυ, του αλλου εχει χαλασει κατι αλλο. Τελικα το δευτερο ειναι σλιμ ομως, οποτε δεν μπορω να κανω την τραμπα που ελεγα.
Ισως παω να αγορασω ενα νεο τροφοδοτικο για να το βαλω μονος μου απλα.Καλυτερα να το ανοιξεις, να το βγαλεις το καμμενο για να βεβαιωθεις οτι θα εχεις ιδιο τροφοδοτικο με το παλιο!
-
Να τους παω το καμμενο για να μου δωσουν αντιστοιχο νεο εννοεις μαλλον.
Ε ναι, απλα δεν θα τους το αφησω να μου το αλλαξουν.
Με κανα 30αρι βρηκα τροφοδοτικο, ειναι οκ πιστευω. -
Με κανα 30αρι βρηκα τροφοδοτικο, ειναι οκ πιστευω.Αυτο ακριβως!
-
Με κανα 30αρι βρηκα τροφοδοτικο, ειναι οκ πιστευω.το τροφοδοτικο ειναι κατι που δεν κανεις εκπτωσεις.....ΠΟΤΕ
-
βγηκε το καινουριο batman ppl, και μολις ειχα αρχισει να βαριεμαι το skyrim, ακουγονται τα καλυτερα
εχει μεινει κανεις εδω με χρονο για gaming?
-
Εγώ το παλεύω, ακόμα να τελειώσω το castlevania, μόλις το τελειώσω όμως θα αρχίσω αμέσως το batman
Αν παίξουν και καλές κριτικές θα πάω σίγουρα για αγορά
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Εγώ το παλεύω, ακόμα να τελειώσω το castlevania, μόλις το τελειώσω όμως θα αρχίσω αμέσως το batmanΑν παίξουν και καλές κριτικές θα πάω σίγουρα για αγορά
το τελειωσαμε (*) το castlevania πριν λιγες μερες το βρηκα παααρα πολυ καλο, τρομερη δουλεια γραφιστικα
το * παει στο οτι ηταν το πρωτο παιχνιδι που δεν επαιξα ουτε λεπτο μονος, ειχαμε συμφωνια με τα ππιτσιρικια οτι θα δουνε ολες μα ολες τις πιστες (τους ειχανε ενθουσιασει τα γραφικα και η ατμοσφαιρα)
πλακα ειχε..λοιπον, κατεβαινει το Batman για 'δοκιμη'.. για να δουμε
-
έγω έριξα άκυρο στη γυναίκα που ήθελε να βλέπει και το παίζω μόνος τις λιγοστές ώρες που πλέον μου μένουν, γιατί αν καθόμαστε να παίζουμε κιόλας δε θα κάνουμε τίποτα άλλο
το batman μάλλον θα το βγάλω όταν θα έχει μπει το '14
το καλοκαίρι που μας έρχεται πάντως υπολογίζω ότι θα έχω αρκετό χρόνο
ας παίξω τώρα πάντως που αρχίζει τριήμερο
-
-
-
φίλε κιούση ποιο είναι αυτό το castlemania που λες; Βάλε ένα λινκ να πάρω μια ιδέα!
-
castlevania , είναι πολύ παλιά σειρά παιχνιδιών η οποία ζει το 'reboot' της αυτά τα χρόνια και τις αρχές του '14 περιμένουμε και νέο παιχνίδι το οποίο θα βγεί ταυτόχρονα σε κονσόλες και pc αυτή τη φορά και όχι με τη καθυστέρηση των 2 ετών που είχε αυτό που παίζω τώρα
ορίστε και ένα review με αυτό που παίζουμε τώρα (και στις κονσόλες έχουν παίξει από το '11 )
και το trailer αυτού που θα βγει
ΠΡΟΣΟΧΗ πρόκειται για αρκετά ιαπωνικό παιχνίδι, το οποίο δεν ξέρω κατά πόσο θα σου αρέσει
-
ΠΩ ΠΩ ΛΕΜΕ
epic indeedαντε να βγει να βγαλουμε τα ματια μας
-
Ναι το trailer τα σπάει, περιμένω πώς και πώς και μάλλον θα πάω για αγορά όπως και το πρώτο
-
Μην θυμώνεις ρε συ. Και εγώ που το έχω από το 11 φέτος το παίζω!
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)