-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Νίκο, ταινίες μπορείς να βάλεις αν και δεν ξέρω κατά πόσο βολεύει γιατί 'κάπως' πρέπει να τις περάσεις στο σκληρό δίσκο......γενικώς δεν το 'έχω' με τις κονσόλες...ένα PS2 slim έχω...τι εννοείς?
Αφού έχει σκληρό με USB δε μπορώ να τον φορτώσω ταινίες...ή όχι? ...αν το συνδέσω με το laptop (Sony κι αυτό ) δε το 'βλέπει'?
-
Τι χρειάζεται ο σκληρός?
(240=250)
πρακτικά μόνο για να σώνεις την πρόοδό σου στα παιχνίδια. => τα οποία πιάνουν πολύ μικρή μνήμη.
Κάθε 4-5 μήνες βγαίνει όλο και κάποια αναβάθμιση λογισμικού για το PS, αλλά αν θυμάμαι καλά δεν καταλαμβάνει χώρο στο σκληρό δύσκολο.Dεν υπάρχει και η δυνατότητα εγκατάστασης παιχνιδιού στο σκληρό;
Για να μη τρέχει από το dvd;
Επίσης, οι διάφορες ενημερώσεις (patch το λένε στο χωριό μου) μπαίνουν στο σκληρό. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Τι χρειάζεται ο σκληρός?
(240=250)
πρακτικά μόνο για να σώνεις την πρόοδό σου στα παιχνίδια. => τα οποία πιάνουν πολύ μικρή μνήμη.
Κάθε 4-5 μήνες βγαίνει όλο και κάποια αναβάθμιση λογισμικού για το PS, αλλά αν θυμάμαι καλά δεν καταλαμβάνει χώρο στο σκληρό δύσκολο.Dεν υπάρχει και η δυνατότητα εγκατάστασης παιχνιδιού στο σκληρό;
Επίσης, οι διάφορες ενημερώσεις (patch το λένε στο χωριό μου) μπαίνουν στο σκληρό.ναι αλλα ολα αυτα γινονται και με πολυ μικροτερο σκληρο στο xbox
για patch και save δε θες τοσο πολυ χωρο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Τι χρειάζεται ο σκληρός?
(240=250)
Επίσης, οι διάφορες ενημερώσεις (patch το λένε στο χωριό μου) μπαίνουν στο σκληρό.ναι αλλα ολα αυτα γινονται και με πολυ μικροτερο σκληρο στο xbox
για patch και save δε θες τοσο πολυ χωρο
Εννοείται, για patch και save ούτε 5 gb δε θες, και πολλά λέω, απλά να'σαι κύριος.
Αλλά κάποια παιχνίδια (έψαξα να βρω λίστα αλλά δεν..) απαιτούν εγκατάσταση για να κάνει cache και να τρέχει καλύτερα, οπότε αυτά σιγά σιγά θα μαζεύονται.
(Λες να αρχίσει να θέλει και ανασυγκρότηση; ) -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Τα γραφικά δεν είναι το παν!
θα το κανουμε σαν τα αυτοκινητα που το παν δεν ειναι οι επιδοσεις αλλα η αισθηση?
και βεβαια δεν ειναι το παν τα γραφικα , αλλα ειναι πολυ πιο ευχαριστη η εμπειρια οταν αυτα υπαρχουν
δειχνει γενικα οτι εχει γινει μα προσεκτικη δουλεια
βεβαια υπαρχουν και τα καλα γραφικα σε ενα κακο παιχνιδι , οπως οι ταινιες με ωραια εφφε , αλλα αν συγκρινουμε τα παιχνιδια με τις ταινιες ποσες low budget ειναι επιτυχημενες, ή τεσπα αρεσουν στον πολυ κοσμο?
τα παλιοτερα παιχνιδια φυσικα εξαιρουνται σε τετοιες συγκρισεις οπως και καποια ιδιαιτερα παιχνιδια που δεν απαιτουν να εχουν σουπερ γραφικα , παρολα αυτα ειναι ακρως διασκεδαστικα
Μα δεν είναι το παν οι επιδόσεις.
Έχουν βοηθητικό χαρακτήρα.
Το ίδιο συμβαίνει και με τα γραφικά σε ένα παιχνίδι. Απλά συμπληρώνουν το gameplay και είναι άχρηστα μόνα τους. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Το ίδιο συμβαίνει και με τα γραφικά σε ένα παιχνίδι. Απλά συμπληρώνουν το gameplay και είναι άχρηστα μόνα τους.όπως και το gameplay είναι άχρηστο χωρίς γραφικά.
Προσπάθησε να παίξεις ένα need for speed με τα γραφικά να είναι εντελώς χάλια, που μετά βίας αναγνωρίζεις τι 'οδηγείς'...
προσπάθησε να παίξεις κάποιο shot em up που μετα βίας αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά ανθρώπου από κάποιο δέντρο. -
Το ίδιο συμβαίνει και με τα γραφικά σε ένα παιχνίδι. Απλά συμπληρώνουν το gameplay και είναι άχρηστα μόνα τους.όπως και το gameplay είναι άχρηστο χωρίς γραφικά.
Προσπάθησε να παίξεις ένα need for speed με τα γραφικά να είναι εντελώς χάλια, που μετά βίας αναγνωρίζεις τι 'οδηγείς'...
προσπάθησε να παίξεις κάποιο shot em up που μετα βίας αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά ανθρώπου από κάποιο δέντρο.Μιλάμε πάντα για λογικές καταστάσεις.
Ένα παιχνίδι με μέτρια γραφικά και εξαιρετικό gameplay θα είναι συνολικά καλύτερο από κάποιο άλλο με τέλεια γραφικά και μέτριο gameplay. -
ενταξει δεν ειναι αυτοσκοπος τα καλα γραφικα, αλλα οπως και να το κανουμε κανουν ενα παιχνιδι πολυ πιο ευχαριστο
το crisis πχ δεν ειναι το καλυτερο στο ειδος του, παροτι αρκετα διασκεδαστικο και παροτι εχει τα καλυτερα γραφικα που βγηκαν ποτε, προτιμω πολυ περισσοτερο το bioshock το οποιο ομως εκτος των αλλων μου αρεσε και για το ομορφο περιβαλλον στο οποιο συντελεσαν και τα ωραια γραφικα..
το οτι εχουμε συνηθισει και σε χειροτερα (να μην ξεχωριζει ο ανθρωπος απο το δεντρο) οσοι παιζουμε απο παλια δε σημαινει οτι δε θελουμε το καλυτερο οσο περναει ο καιρος
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Μιλάμε πάντα για λογικές καταστάσεις.
Εννοείται...
Απλά υπερέβαλα για χάρη του παραδείγματος και της συζήτησης.Σίγουρα το gameplay είναι αυτό που ξεχωρίζει ένα μέτριο από ένα καλό παιχνίδι (οποιουδήποτε τύπου/είδους) και όχι τα γραφικά
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
PS3 slim 120GB ή 240GB?
να σου πω την αλήθεια έχω το πρώτο PS3 που βγήκε με τα 250GB και δεν έχω χρησιμοποιήσει ούτε τα 30GB, παρότι παίζω αρκετά διαφορετικά παιχνίδια, οπότε τα 250GB προσωπικά μου φαίνονται 'άπειρος άχρηστος χώρος'.
Από την άλλη, τι διαφορά τιμής έχουν?Αν μιλάμε για κανένα 30ευρω, ίσως αξίζει η έκδοση με το μεγάλο σκληρό με το σκεπτικό ότι ποτέ δεν ξέρεις τι απαιτήσεις μπορεί να έχει (σε χώρο αποθήκευσης) ένα μελλοντικό παιχνίδι.Ναι γύρω στα 30 είναι...συγκεκριμένα θα πάω για αυτό: http://www.plaisio.gr/Gaming/Consoles/S ... Remote.htm
Τι χρειάζεται ο σκληρός?
(240=250)
Παρε το φθηνοτερο. Ο σκληρος ειναι για ταινιες, τρειλερς και αλλες βλακειες που κατεβαζεις απο το δικτυο. Εγω δεν εχω καν χρονο να ασχοληθω με αυτα και μονο παιζω κανενα παιχνιδι και βλεπω κανενα DVD.
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
saboteur και dirt 2
Το Dirt 2 παιχνιδάρα,άσχημο κάψιμο και έπαιζα μόνο το demo αυτές τις μέρες.
Απο σήμερα λογικά κ το fullTo Saboteur καλό?
Το σενάριο με έψησε πάντως. -
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
saboteur και dirt 2
Το Dirt 2 παιχνιδάρα,άσχημο κάψιμο και έπαιζα μόνο το demo αυτές τις μέρες.
Απο σήμερα λογικά κ το fullTo Saboteur καλό?
Το σενάριο με έψησε πάντως.saboteur αν εχεις ati καρτα ξεχνα το μεχρι νεωτερας,εχω δοκιμασει τα παντα,απλα δεν παιζεται,κολλαει στο μενου,κολλαει στο load,κολλαει στο παιχνιδι,οπου θες..
dirt παιζω απο το πρωι,ειναι πορωση,τελειωσα ηδη το 1/3,φοβαμαι οτι ειναι πολυ μικρο
-
saboteur αν εχεις ati καρτα ξεχνα το μεχρι νεωτερας,εχω δοκιμασει τα παντα,απλα δεν παιζεται,κολλαει στο μενου,κολλαει στο load,κολλαει στο παιχνιδι,οπου θες..με τελευταιους drivers ? και δεν παιζει? μηπως ειναι κατι αλλο που κανει το προβλημα ( το μηχανημα , η καρτα κ.λ.π )
-
Αν έχετε παρέα, δοκιμάστε το Buzz πάντως. Το πήρα προχθές και έχω ρίξει τρελό γέλιο ήδη. Παρεϊστικο και στα ελληνικά, με πολύ ωραίο περιβάλλον και γραφικά.
-
saboteur αν εχεις ati καρτα ξεχνα το μεχρι νεωτερας,εχω δοκιμασει τα παντα,απλα δεν παιζεται,κολλαει στο μενου,κολλαει στο load,κολλαει στο παιχνιδι,οπου θες..
dirt παιζω απο το πρωι,ειναι πορωση,τελειωσα ηδη το 1/3,φοβαμαι οτι ειναι πολυ μικρο
Ati θα έχει το επόμενο PC που θα στήσω,προς το παρών βολεύομαι στο φορητό (9600GT M).
Λογικά κάνα patch θα χρειάζεται ή νέους Catalyst για την κάρτα σου.Πολύ μικρό ε? Ε,δεν πειράζει.Ξανά και ξανά μέχρι να γίνει ο καλύτερος χρόνος για κάθε πίστα
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
saboteur αν εχεις ati καρτα ξεχνα το μεχρι νεωτερας,εχω δοκιμασει τα παντα,απλα δεν παιζεται,κολλαει στο μενου,κολλαει στο load,κολλαει στο παιχνιδι,οπου θες..
με τελευταιους drivers ? και δεν παιζει? μηπως ειναι κατι αλλο που κανει το προβλημα ( το μηχανημα , η καρτα κ.λ.π )
ολο το internet εχει βουηξει με τα προβληματα του saboteur,λες να μην περασα καινουριους drivers και να μην δοκιμασα 10 διαφορετικες λυσεις πριν σιγουρευτω οτι δεν ειναι στο pc το προβλημα?
-
με τελευταιους drivers ? και δεν παιζει? μηπως ειναι κατι αλλο που κανει το προβλημα ( το μηχανημα , η καρτα κ.λ.π )
ολο το internet εχει βουηξει με τα προβληματα του saboteur,λες να μην περασα καινουριους drivers και να μην δοκιμασα 10 διαφορετικες λυσεις πριν σιγουρευτω οτι δεν ειναι στο pc το προβλημα?
ε δεν μυρισα τα νυχια μου για να το ξερω !
-
ολο βλακειες κανει η ati και παρολο που εχει γινει καλυτερη φοβασαι να αφησεις τη σιγουρια της nvidia η οποια μαζι με την intel ειναι τα golf των pc πας στη 'σιγουρια' για να μην πειραματιστεις
την τελευταια ηττα που θυμαμαι να ειχαν φαει οι κατοχοι ati ηταν με το directx 10.1 , του οποιου εφφε υποτιθεται οτι υποστηριζε στο assasin's creed αν θυμαμαι
τελικα εμφανιζονταν κατι παραξενες παραμορφωσεις στις σκιες και τελικα βγηκε patch ωστε να μην χρησιμοποιουνται τα εφφε του πολυδιαφημισμενου 10.1
epic failαπο την αλλη η nvidia σου πιανει τον κωλο και κανει νταβατζιλικια και τρεχει καλυτερα καποια παιχνιδια οπως το crisis
-
η ιστορια με το assasins creed εχει ως εξης
επειδη η nvidia ετρωγε τρελη τσαπου στο θεμα των επιδοσεων απο την 4870 ειχε εκβιασει την ubisoft την εταιρια που εβγαλε το assasin creed και το διαφημιζανε μαζι να γραψει ενα patch το οποιο υποτίθεται θα ελυνε καποια προβληματα στα γραφικα,στην πραγματικοτητα ομως το patch ηταν optimized για να βοηθησει την nvidia να αανεβασει τις επιδοσεις της και δημιουργουσε επιτηδευμενα προβληματα οταν ανιχνευε dx 10.1 hardware ,δηλαδη στις καρτες της ΑΤΙ
και με το περιβοητο αλλα κακογραμμενο crysis το οποιο βασιζετε στην εντυπωσιακη μηχανη cryengine2 ειναι nvidia optimized -
Αυτά είναι μαλακίες των προγραμματιστών που δέν δοκιμάζουν τα παιχνίδια πριν τα βγάλουν στην αγορά. Παρόμοιο πρόβλημα υπήρχε και με το Civ4 το οποίο δέν ξεκίναγε κάν αν είχες κάποια απο τις δύο κάρτες.
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)