-
Μα ακριβώς εκεί ελπίζει η amd...ελπίζει στο ότι κάποια στιγμή οι περισσότεροι πυρήνες θα βρουν πρακτική εφαρμογή, θα χρησιμοποιηθούν σε παιχνίδια!
Αν παρατηρήσεις εκεί νικά ή γίνεται ανταγωνιστική με την ιντέλ στα διάφορα review!
Απλά θεωρώ σίγουρο ότι αυτό το ξέρει η ιντέλ και δεν αντιδρά γιατί κανέναν δεν συμφέρει να μείνει μόνη της στους επεξεργαστές πισι ! Είπαμε ο νόμος περί μονοπωλίου στις ΗΠΑ! Αν θυμάμαι καλά από αυτόν παρατρίχα να τσακίσουν την microsoft πριν χρόνια που τους επέβαλαν να επιτρέπουν και εναλλακτικούς web browsers κλπ!
Μέχρι και ότι πλήρωσε την apple ( τα χρόνια των imac) το 1999 για να την κρατήσει ζωντανή έχω διαβάσει! Κάτι τέτοιο... -
δυστηχως η ευτηχως η amd δεν χρειαζεται να ελπιζει..
μπηκε σε ολες τις κονσολες με κοινη αρχιτεκτονικη πραγμα που μονο καλο στα Pc θα κανει στο μελλον(x86)βεβαια ξεχνας οτι σχεδον ολες οι πατεντες για τις cpu που εχει η amd ειναι της ibm..
-
RIOT
Riot simulator for PC, Mac, iOS, Android and OUYA. Mainly hotseat multiplayer, with single player campaigns as well. -
Μαλακία μΠαιχνίδι θα είναι.
Αφού στο τέλος πάντα νικάνε οι μπάτσοι
BTW θέλω soundtrack αυτό
-
εσύ να παίζεις με τους μπάτσοι για να κερδάς
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
εσύ να παίζεις με τους μπάτσοι για να κερδάςΚανονικά θα πρέπει να βγεί και add-on με παρακράτος να μαχαιρώνει απλυτοαναρχοαυτόνομους κλπ μιάσματα.
-
Αν πάει καλά και δούμε ότι υπάρχει κοινό, θα φτιάξουμε εμείς το extended version 'eBanastasee'.
Παρακράτος, αφισοκολλητές, ινστρούχτορες, αιώνιοι φοιτητές, χρυσαυγίτες κλπ.
Και Δένδιας (iap με 4.99). -
Disruptive
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
εσύ να παίζεις με τους μπάτσοι για να κερδάς
Κανονικά θα πρέπει να βγεί και add-on με παρακράτος να μαχαιρώνει απλυτοαναρχοαυτόνομους κλπ μιάσματα.
εχει ηδη ανακοινωθει DLC ELAS the greek mpourdelo
-
λοιπόν έβαλα το crysis 3 προετοιμασμένος για το χειρότερο από τον κιούση!
το ανέβασα σε 1080p έβαλα τα πάντα τέρμα σε όλα τα μενού και απλά έκλεισα το vsync αλλά και έριξα το msaa στο 2χ!
Στα advanced graphics τα έβαλα όλα very high!
Ξεκίνησε το παιχνίδι και...παίζουν όλα μια χαρά! Ούτε ένα κόλλημα δεν κατάλαβα! Μια χαρά! Μ' ευχαριστεί το αποτέλεσμα πάρα πολύ τόσο που δεν θα οβερκλοκάρω τίποτα!
Έπαιξα την πρώτη πίστα κανα δεκάλεπτο και δέχομαι μεν ότι είναι απαιτητικό παιχνίδι όχι όμως δε τόσο βαρύ στη δική μου σύνθεση όσο τουλάχιστον περίμενα με όσα μου λέγατε!
Ενδεικτικά ο phenom ii 975 σε στοκ κλοκάρισμα με την γομαροψύκτα της νόκτουα δούλεψε μέχρι 38 βαθμούς μάξιμουμ! Τίποτα πρακτικά σε θερμοκρασία! Περίμενα να φτάσει πενήντα!!! Βέβαια δεν ξέρω που θα είναι μετά από μια ώρα παιχνιδιού όμως αυτό που είδα μου άρεσε!
Η κάρτα γραφικών σε autofan ρυθμίσεις μάλιστα έφτασε τους 56 βαθμούς κάτι επίσης εντυπωσιακό! Αν ανέβαζα τ' ανεμιστήρια παραπάνω μέσω afterburner θα τα κατάφερνε καλύτερα ακόμα! Σούπερ ευχαριστημένος και εκεί!
Συμπερασματικά πιστεύω ότι θα το ευχαριστηθώ όταν καταφέρω ν 'ασχοληθώ μαζί του όσο του αξίζει!(θα ενεργοποιήσω και το 3d σύντομα να σας πω εντυπώσεις και από δαυτο)
-
γιατι βγαζεται Off το vsync?......
-
δε μπορεις να παιξεις crysis3 με vsync on , πεφτουν πολυ τα frames
-
Γιατί κόβει frames και δεν έχεις αισθητή διαφορά στα γραφικά.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
@cabala10Γιατί κόβει frames και δεν έχεις αισθητή διαφορά στα γραφικά.
τα frames ειναι μια μεγαλη κουβεντα να πιασουμε και θα παμε αλλου
αλλαεφοσον το ματι σου δεν βλεπει πανω απο 60-70 και η καρτα σου δεν εχει κανα προβλημα micro stu(πρεπει να ειναι τρεντυ να μετρας σε ms για να πεισεις οτι η καρτα ειναι χαλια τωρα)δεν εχει νοημα να μην αναβεις το vsync (σε παιχνιδια που εχουν και αλφα ωραια γραφικα κιολας..)
-
εγω καμπαλα με vsync επεφτα και στα 20 οποτε δε μπορουσα πολυ απλα εκτος αν τα εριχα ολα στο low οποτε καλα γραφικα δε θα ειχα για να θαυμασω
παντως το συγκεκριμενο παιχνιδι παραμενει μια χαρα χωρις vsync , αν παιζεις απο 45+ fps που επαιζα εγω δε φαινεται ιδιαιτερα το σκισιμο
εγω οπως εχω ξαναπει ειναι μεγαλος υποστηρικτης του vsync, αλλα οταν υπαρχει προβλημα το βγαζεις πώς να το κανουμε
-
ε καλα για αυτο ειπα αναλογα το παιχνιδι κιολας..
αμα με το ζορι βαρας 70-90 fps δεν εχει νοημα να το βαλεις -
-
δε ξερω γιατι, αλλα μου εχει φυγει τελειως ο ενθουσιασμος για αυτο το παιχνιδι
-
Πάντως και με το vsync ανοικτό παίζει κανονικά αν και δείχνει λίγο πιο αργό...σε πρώτη φάση όμως δεν κατάλαβα τι κάνει αυτό αφού μου φαινόταν ίδιο το παιχνίδι
ενδεικτικά κάτι ανάλογο με το δικό μου: -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Πάντως και με το vsync ανοικτό παίζει κανονικά αν και δείχνει λίγο πιο αργό...σε πρώτη φάση όμως δεν κατάλαβα τι κάνει αυτό αφού μου φαινόταν ίδιο το παιχνίδι
ενδεικτικά κάτι ανάλογο με το δικό μου:στην ουσια βγαζεις Off ολα τα αα/αφ/μσαα διοτι η καθε εταιρεια εχει δικο της φιλτρο για το vsync και παιζεις με αυτο
δοκιμασε το
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)