-
10 ωρες single player μας φτανουν τωρα πια που καταντησαμε
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
εκμεταλλεύτηκα το ρεπό και...τελείωσα το moh warfighter...
το ξαναλέω...μέχρι τώρα το καλύτερο fps που εχω παίξει....
τα γραφικά και τα cinematics ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!
Περνάει και την Αμερικάνικη προπαγάνδα βέβαια εκεί που πρέπει αλλά εκτός αυτού ήταν απίθανο!
Πολύ ωραίο το φινάλε που δεν αποκαλύπτω λεπτομέρειες για να μην χαλάσω το σασπένς σε όσους ασχοληθούν!
Για μένα πολύ ανώτερο του battlefield 3 ακόμα και του crysis 2!τοσο καλο ε;;;
για κατσε να το κανω... 'preview' -
εκμεταλλεύτηκα το ρεπό και...τελείωσα το moh warfighter...
το ξαναλέω...μέχρι τώρα το καλύτερο fps που εχω παίξει....
τα γραφικά και τα cinematics ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!
Περνάει και την Αμερικάνικη προπαγάνδα βέβαια εκεί που πρέπει αλλά εκτός αυτού ήταν απίθανο!
Πολύ ωραίο το φινάλε που δεν αποκαλύπτω λεπτομέρειες για να μην χαλάσω το σασπένς σε όσους ασχοληθούν!
Για μένα πολύ ανώτερο του battlefield 3 ακόμα και του crysis 2!TI ΛΕΣ?
απλα ωραια γραφικα ειχε, ηταν πολυ μετριο εως και κακο παιχνιδι
-
αν εσύ θεωρείς μέτρια γραφικά εκείνα της επίθεσης με ελικόπτερα στην Υεμένη ή την καταδίωξη στο Καράτσι μάλλον έπαιξες άλλο παιχνίδι! Ακόμα και τα cinematιcs ήταν τρομερά, ειδικά του τέλους!
Μην ξεχνάς ότι πρόσφατα έπαιξα το crysis 2 και το bf3 όλα στο full οπότε έχω γνώμη για το τι είδα!
Τώρα γατί είναι μέτριο παιχνίδι εσύ ξέρεις! Εγώ το ευχαριστήθηκα πολύ περισσότερο από το bf3! To crysis έχει τρελό sci fi σενάριο και σε κερδίζει εκεί όμως αυτό ήταν τρομερά αληθοφανές!
Δεν το συγκρίνω συνειδητά με το dishonoured διότι είναι διαφορετικές προσεγγίσεις του θέματος fps!αυτό εννοω
http://www.youtube.com/watch?v=T_PF3YTtBsY
Youtube Video -
διαβασε ξανα το ποστ μου..
ειπα πολυ καλα γραφικα (θεικα αν θες) εχει, απλα ειναι κακο **παιχνιδι ** , εχει κακο **gameplay **
αν εβγαινε καποια χρονια πριν θα ελεγες οκ, ομως πλεον αυτη η γραμμικοτητα , η καμια πρωτοβουλια , τα ιδια και ιδια ξανα με τους τρομοκρατες μουσουλμανους και τους γενναιους αμερικανουν απλα κουραζουν
το παιχνιδι δε προσφερει τιποτα νεο στο χωρο, τρωει απο παντου θαψιμο και λογω κακων πωλησεων παιζει να κοπει η σειρα moh
αν ειχες περασει κι εσυ τα προηγουμενα χρονια παιζοντας συνεχεια το ιδιο πραγμα μαλλον θα συμφωνουσες
αυτη τη φορα οχι μονο δεν ειναι το ιδιο , αλλα ειναι πιο κλισε απο ποτε και η ιστορια ειναι ο,τι να'ναι
κριμα γιατι αυτη η μηχανη γραφικων (η frostbite 2) ειναι θεικη και δεν εχει μπει σε κανενα καλο παιχνιδι
αν τη βλεπαμε σε κανα dishonored για παραδειγμα (που εχει κακα γραφικα , αλλα ειναι πολυ καλο παιχνιδι) θα αξιζεαλλα δυστυχως τη βλεπουμε σε κατι τετοια , τα οποια ειναι κατω του μετριου
ΥΓ και για να μη λες οτι μονο εγω ειμαι ο παραξενος... δες κριτικες κριτικων και χρηστων
http://www.metacritic.com/game/pc/medal ... warfighter
YΓ 2
τα crysis 2 και battlefield ηταν επισης μετρια παιχνιδια για μενα (αν και καλυτερα απο αυτο, ασχετως γραφικων)
δεν περιμενω βεβαια ολα να εχουν το κατι διαφορετικο οπως το dishonored, ομως υπαρχουν και fps κλασικα που ειναι καλα.. δυστυχως ομως σπανιζουν , εχουμε πηξει στη σαβουραθυμησου οταν βγει το far cry 3 (σε λιγες μερες) , τι παει να πει καλο first person
αν δεν εχουν κανει καμια πατατα θα μιλαμε για παιχνιδαραγια μενα παντως αυτο σημαινει καλο παιχνιδι, οχι μια 'δικαιολογια' campaign που τελικα ως μοναδικο σκοπο εχει το multiplayer
single player με βαθος στο gameplay και πολλες ωρες καψιματος -
h frostbite μπηκε στο generals 2 εκει θα δουμε τι απιδια πιανει
-
και στο warfighter εχουν κανει πολυ καλη δουλεια, ειναι πολυ πιο ομορφο παιχνιδι απο το bf3 και ελαφρυ θα ελεγα
(βεβαια σε αυτη τη μηχανη δε δουλευει το crossfire )ομως μονο εκει εδωσαν σημασια , στο τεχνικο τομεα , το παιχνιδι ειναι χαλια
ΥΓ ποτε βγαινει το generals ?
(αν και μετα το τελευταιο red alert τους εχει φοβηθει το ματι μου αυτους ) -
το generals ηταν γενικα καλο παιχνιδι καθοτι ηταν ηδη φτιαγμενο απο την westwood
τωρα το 2 ενας θεος ξερει αλλα
-
πωπω...rts με γραφικά warfighter
Κιούση κατάλαβα τι γράφεις και το αποδέχομαι. Δεν μίλησα τόσο για το σενάριο του που πράγματι είναι κλισέ, αλλά για το gameplay και τα γραφικά του παιχνιδιού! Το ότι είναι ένα ακόμα fps σε σενάριο και πλοκή δεν το κάνει κακό! Το ότι είναι χορτασμένος ο κόσμος είναι διαφορετικό από το είναι κακό παιχνίδι! Προσωπικά μ' εντυπωσίασε διότι δεν έχω καεί ακόμα!
Ίσως φταίει ότι είχα να παίξω τέτοια παιχνίδια από το 2008!
Περί far cry3: αν τα καταφέρει όσο ο προκάτοχος του τότε θα σκίσει! Το είχα λιώσει το 2 πίσω στο 2008 αρχες 09! -
δεν ειναι θεμα χορτασμενου ανθρωπου αλλα το οτι ΟΛΑ ειναι αντιγραφη ολων
δεν εχουν τιποτα στο multiplayer
εχουν scripted single player μεχρι αηδιας
κανενα δεν εχει προσφερει τιποτα στο ειδος
δεν εχουν κανενα νεο mode για multiplayer
σε σκιζουν σε dlc που κανονικα επρεπε να υπηρχε μεσα (τι νοημα υπαρχει στο να κανεις το s.t 6 dlc ?)
ναι ολα αυτα ειναι καλα για τα παιδακια που δεν βλεπουν τιποτα αλλο περα απο το multiplayer αλλα οι ιδεες τους στενευουν δεν ειναι δα και arma2 για να πεις οτι μπορουν να βελτειωθουν απλα πατανε στο multiplayer θρησκεια ελευθερια μεχρι να βαρεθει ο κοσμος και μετα θα βγαζουν copy paste βλακειες αλα need for speedερχεται επιτελους
http://store.steampowered.com/app/203160/ -
έχει ασχοληθεί κανείς με το black ops 2;
Εγώ έχω μείνει σε call of duty και θέμα τον Β' ΠΠ... -
Εγώ έχω μείνει σε call of duty και θέμα τον Β' ΠΠ...call of duty ghost recon επρεπε να λεγεται
εκρηκτικα μαχαιρια really?
-
Tρελό κόλλημα το F1 Racing Stars.
Παρασκευή βγαίνει το κανονικό!!! -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Παρασκευή βγαίνει το κανονικό!!!trackmania style ειναι αυτο?
-
Εγώ έχω μείνει σε call of duty και θέμα τον Β' ΠΠ...μη με κανεις να ανοιξω το στομα μου
λοιπον ξεπερασμενα γραφικα ως συνηθως, αλλα καλυτερο gameplay απο το moh
σε γενικες γραμμες δε μου αρεσει , αλλα δεν εχω κατι αλλο να παιξω αυτο το καιρο
-
Πριν 1 βδομάδα περίπου έπαιξα το καινούριο Most Wanted, πολύ ωραίο, αλλά πολύ σπαστική η αστυνομία... Δεν είπα να την κάνουν όπως του Carbon που ξέφευγες εύκολα, αλλά αυτοί πιάνουν τα 250χλμ του Atom μου με τα Crown Victoria! Πολύ ωραία γραφικά και χειρισμός...
-
https://www.youtube.com/watch?v=GbjA6rB98Yk
To'χω κάψει λέμεεεεεεεεε -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Παρασκευή βγαίνει το κανονικό!!!trackmania style ειναι αυτο?
Πιο πολύ φέρνει σε mario kart και Crash Team Racing.
-
Πήρε το μάτι μου στο steam και remake του Death Rally. Το έπαιζε κανείς αυτό παλιά;
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Πήρε το μάτι μου στο steam και remake του Death Rally. Το έπαιζε κανείς αυτό παλιά;Όχι, αλλά το έχουν στο τζάμπα
edit: λάθος, το έχουν στα 9 Ευρώ...
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)