-
ειναι τοσο καλο?
εγω παντως βασανιζω τον εαυτο μου με το moh
ποσο κακο παιχνιδι !!!
-
Αν και δεν νομίζω να ενδιαφέρει πολλούς εδώ άνοιξαν οι αιτήσεις για beta test στη Valve για Linux.
-
κι ομως εχει αρκετα μεγαλο ενδιαφερον, γιατι το steam στο linux θα αλλαζε αρκετα τη μεχρι τωρα κατασταση
βεβαια δε ξερω αν αυτο το εγχειρημα θα πετυχει και αν θα μπορεις καποτε να εχεις αλλο λειτουργικο σε ενα gaming pc περα απο τα windows , που σημερα αποτελουν μονοδρομο
αν μπορουσα να παιξω τα παντα παντως και αν ειχα και σωστη υποστηριξη σε drivers (και μη ξεχναμε οτι drivers για τις gpu μας θελουμε τουλαχιστον μια φορα το μηνα, αλλιως δε γινεται δουλεια) δε θα χα κανενα προβλημα να το γυρισω σε linux, αυτη τη στιγμη ομως κατι τετοιο φανταζει πολυ μακρινο και ανεφικτο και πιστευω οτι η ms θα κανει ο,τι μπορει για να το εμποδισει
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
κι ομως εχει αρκετα μεγαλο ενδιαφερον, γιατι το steam στο linux θα αλλαζε αρκετα τη μεχρι τωρα καταστασηβεβαια δε ξερω αν αυτο το εγχειρημα θα πετυχει και αν θα μπορεις καποτε να εχεις αλλο λειτουργικο σε ενα gaming pc περα απο τα windows , που σημερα αποτελουν μονοδρομο
αν μπορουσα να παιξω τα παντα παντως και αν ειχα και σωστη υποστηριξη σε drivers δε θα χα κανενα προβλημα να το γυρισω σε linux, αυτη τη στιγμη ομως κατι τετοιο φανταζει πολυ μακρινο και ανεφικτο και πιστευω οτι η ms θα κανει ο,τι μπορει για να το εμποδισει
Εχει πέσει αρκετό τεστάρισμα και με την AMD/nVidia και με την Open Source ομάδα της Intel απ'οσο ξέρω. Και συνεργασία με την Canonical που βγάζει το Ubuntu.
Για παιχνίδια διάβασα για L4D2 και Serious Sam 3. Και θα έχει κι άλλα στο μέλλον σίγουρα.
-
το θεμα ειναι να μπορεις να τα παιξεις ολα και να υπαρχει αμεση κυκλοφορια
γιατι αν ειναι απλα να φτασουν τα επιπεδα του osx , τοτε οι περισσοτεροι απλα θα μεινουμε στα παραθυρα
στο μονο που πονταρω ειναι στην επιμονη της steam να απεξαρτηθει απο τα windows και στα παραπονα διαφορων μεγαλων εταιρειων σχετικα με τα windows 8 που δε τους αρεσουν καθολου
παντως αν κατι τετοιο πετυχαινε , θα εφερνε πολυ κοσμο στο λινουξ
βεβαια υπαρχει και ενα μεγαλο αγκαθι στη μεση..
η σταση των developers και το κατα ποσο αυτοι θα θελησουν να κανουν επιπλεον δουλεια (γιατι η δουλεια στα win θεωρειται δεδομενη) για ενα λειτουργικο 'τζαμπατζηδων' (αρα και πειρατων)μην ξεχναμε αλλωστε οτι και για τα windows και τη πειρατεια που επικρατει σε αυτα , ηδη εκφραζουν παραπονα και σε καποιες περιπτωσεις δεν εχουν καν κυκλοφορησει τιτλους για pc
-
Πειρατεία θα υπάρχει σε ολα τα λειτουργικά. Δεν είναι θέμα του λειτουργικού αυτό. Μπορείς βέβαια να δείς και τα Humble Bundle στα οποία οι linuxαδες δίνουν πιο πολλά λεφτά απο τον χρήστη Win -ανα χρήστη οχι συνολικά.
Το τι παιχνίδια θα ερθουν και πότε είναι θέμα των εταιριών και πάλι. Δεν νομίζω ολες να πέσουν με τα μούτρα στο Linux αλλα κι άλλες πέρα απο τη valve το κοιτάνε το θέμα.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Πειρατεία θα υπάρχει σε ολα τα λειτουργικά. Δεν είναι θέμα του λειτουργικού αυτό. Μπορείς βέβαια να δείς και τα Humble Bundle στα οποία οι linuxαδες δίνουν πιο πολλά λεφτά απο τον χρήστη Win -ανα χρήστη οχι συνολικά.Το τι παιχνίδια θα ερθουν και πότε είναι θέμα των εταιριών και πάλι. Δεν νομίζω ολες να παίσουν με τα μούτρα στο Linux αλλα κι άλλες πέρα απο τη valve το κοιτάνε το θέμα.
Κι εγώ από τη μία το παράδειγμα του Humble Bundle σκέφτηκα.
Από την άλλη όμως, μην ξεχνάς ότι το Humble Bundle αναφέρεται σε μια τελείως διαφορετική κατηγορία παιχνιδιών, και με ένα παντελώς διαφορετικό σκεπτικό.
Εκεί παίζει με indie games, support the community κλπ. Καμία επαφή με big publisher, AAA games κλπ.Ότι οι linuxάδες είναι πολύ περισσότερο της νοοτροπίας 'να στηρίξουμε την κοινότητα και τους ανεξάρτητους devs' ισχύει.
Αυτό δεν σημαίνει κάτι για το πόσα λεφτά θέλουν να δίνουν σε μεγάλους παραγωγούς. Που παίζει να ισχύει το αντίθετο, ότι δεν τους πολυγουστάρουν σε μεγαλύτερο βαθμό από τους windows users. -
Υπάρχουν κάμποσοι που παίζουν ΑΑΑ games μέσω Wine -οσα λειτουργούν-. Και απο κάποια παιχνίδια που πήγαν για φράγκα στο KS -και χρηματοδοτήθηκαν- ζητήθηκε linux απο τους χρήστες. Αρα ενδιαφέρον για παιχνίδια στο linux υπάρχει.
Και δεν νομίζω οι χρήστες linux να είναι λιγότερο ή περισσότερο πειρατές απο τους χρήστες Win. Θα δείξει βέβαια.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Υπάρχουν κάμποσοι που παίζουν ΑΑΑ games μέσω Wine -οσα λειτουργούν-. Και απο κάποια παιχνίδια που πήγαν για φράγκα στο KS -και χρηματοδοτήθηκαν- ζητήθηκε linux απο τους χρήστες. Αρα ενδιαφέρον για παιχνίδια στο linux υπάρχει.Και δεν νομίζω οι χρήστες linux να είναι λιγότερο ή περισσότερο πειρατές απο τους χρήστες Win. Θα δείξει βέβαια.
η μονη εταιρεια που εχει ασχοληθει σοβαρα at the moment για το gaming σε linux ειναι η valve
-
AAA + kickstarter δεν παίζει. Τα ποσά για ΑΑΑ είναι πολύ μεγαλύτερα (τα kickstarter ούτε για marketing costs δεν θα έφταναν )
Γενικά, τα μεγέθη για ΑΑΑ ξεφεύγουν πολύ. Ενδιαφέρον σίγουρα θα υπάρχει, το ζήτημα είναι πόσο. -
Εχω διαβάσει οτι η Blizzard είχε κάνει κάποια πράγματα εσωτερικά με linux αλλά δεν φτάσανε ποτέ στο κοινό. Και απο τι στιγμή που έχουν παιχνίδια για Mac OS X δεν νομίζω να είναι τραγικά δύσκολο να τα κάνουν να τρέχουν σε linux.
Αμα η valve έχει επιτυχία θα έρθουν κι' αλλοι λογικά.
Δεν τα συνέδεσα. Είπα AAA μέσω wine ΚΑΙ οτι κάποιοι στο KS προσφέρουν και Linux (Doublefine Planetary annihilation). Το ενδιαφέρον πήγαινα να τονίσω.
Ρε συ μια και ερχεται στην EU KS δεν κάνεις τον Παίσιο ενα Beat em Up (Golden Axe, double dragon) παιχνίδι να χεστείς και στο χρήμα. Να αντιμετωπίζει Σαολιν κλπ.
-
ήρθε, δεν έρχεται.
Αν σου πω ότι μου είχαν προτείνει κάτι αντίστοιχο με αυτό που λες (δεν είχε παΐσιο ακόμα, αλλά μπορείς να φανταστείς ποιους θα είχε)
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
ήρθε, δεν έρχεται.Αν σου πω ότι μου είχαν προτείνει κάτι αντίστοιχο με αυτό που λες (δεν είχε παΐσιο ακόμα, αλλά μπορείς να φανταστείς ποιους θα είχε)
Τους τραμπούκους του ΠΑΜΕ να δέρνουν καπιταλίστες/βιομηχάνους.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Εχω διαβάσει οτι η Blizzard είχε κάνει κάποια πράγματα εσωτερικά με linux αλλά δεν φτάσανε ποτέ στο κοινό. Και απο τι στιγμή που έχουν παιχνίδια για Mac OS X δεν νομίζω να είναι τραγικά δύσκολο να τα κάνουν να τρέχουν σε linux.Αμα η valve έχει επιτυχία θα έρθουν κι' αλλοι λογικά.
Δεν τα συνέδεσα. Είπα AAA μέσω wine ΚΑΙ οτι κάποιοι στο KS προσφέρουν και Linux (Doublefine Planetary annihilation). Το ενδιαφέρον πήγαινα να τονίσω.
Ρε συ μια και ερχεται στην EU KS δεν κάνεις τον Παίσιο ενα Beat em Up (Golden Axe, double dragon) παιχνίδι να χεστείς και στο χρήμα. Να αντιμετωπίζει Σαολιν κλπ.
Μα αυτο ειναι το θεμα εαν η valve κανει επιτυχια το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα κανουν οι αλλοι
εφαγαν την φαπα με το Origin και τρεχουν και δεν φτανουν -
πολύ καλό το LA Noire
οι πρώτες 2-3 υποθέσεις ήταν βαρετές, τώρα έχει γίνει γαμάτο
μόλις τελείωσα την 14η από τις 21 -
έβαλα για πλάκα το νέο need for speed most wanted.
Εντάξει τρομερά γραφικά και κίνηση, τα έβαλα όλα 1080p φουλ...
arcade είναι για να κάνεις πλάκα...θα το περιποιηθούν τ' ανηψάκια μου...για μένα δεν κάνει! -
Bγήκε??
-
και αγοράστηκε χθες...το κακό είναι ότι δεν έχουν βγει trainer ακόμα
-
χαριστικά κι εδώ επειδή θα βγει και για android:
'Συνεργατικά' όλοι οι παίχτες του παιχνιδιού θα πρέπει να αφαιρούν μικρά μικρά κομματάκια (μερικά εκατομμύρια στο σύνολο or smthng), και όποιος αφαιρέσει το τελευταίο θα κερδίσει ένα 'life changing' 'δώρο', το οποίο θα είναι στο χέρι του αν θα αποκαλύψει στον κόσμο.
Σε μια βδομάδα:
We are delighted, no actually we’re ecstatic and we hope you will be too; Curiosity - what’s inside the cube is READY.
It has been approved by Apple, and we have finished and tested the Android version. We have decided to set a Launch date of 00:22am PST (08:22am UCT,GMT) Wednesday 7th November, so from then you will be able to take part in what, for us is a unique global experiment.
Joining hopefully thousands of people on the journey to the centre of the cube is going to be a fascinating experiment that we will share with the world. Remember you could be the single person to find out what TRULY amazing thing lies in the centre.
-
Τι είναι αυτό ?
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)