-
έλεγα να στραφώ προς την αγαπημένη μου logitech...
το θέμα είναι να μην με πρήξει με ασυμβατότητες και ασθενές σήμα ή με καθυστερημένες εντολές -
το χειριστηριο xbox ειναι αυτο που 100% θα δουλεψει χωρις καν drivers (θα βρουν τα windows) , χωρις κανενα σεταρισμα , χωρις τιποτα
το βαζεις και παιζει οπως ακριβως στις κονσολες ειτε ενσυρματο, ειτε ασυρματο
ολα τα σημερινα παιχνιδια το αναγνωριζουν αμεσως , οποτε δε θα χεις ποτε προβλημα
επισης απο αποψη αντοχης ειναι σκυλι, δε χαλαει με τιποτα
και τελος απο αποψη ληψης, πιανει στο θεο (οπως ακριβως και το χbox αν εχεις αποψη) και ο δεκτης του υποστηριζει μεχρι 4 χειριστηρια
στη πραξη το εχω δει να πιανει σε μεγαλες αποστασεις και με αρκετα επιπλα αναμεσα
δεν ειναι το καλυτερο χειριστηριο της αγορας, ομως επειδη δουλευει παντου και παντα πιο απροβληματιστα απο ολα τα υπολοιπα, στο προτεινω συγκεκριμενα για pc , ωστε να εχεις οσο το δυνατον λιγοτερα προβληματα και εννοιες
-
Άρα ζητάω το πρωτότυπο χειριστήριο για xbox360; Ετσι το αναζητω;
-
ναι πες θελω χειριστηριο για 360
αν προκειται για ενσυρματο ειναι ακριβως το ιδιο pc/κοσνολα
αν προκειται για ασυρματο θες εκδοση για pc οπου το χειριστηριο ειναι ακριβως το ιδιο, αλλα θες στη συσκευσια να περιεχει και τον δεκτη που θα βαλεις στο pc (γιατι η κονσολα τον εχει ενσωματωμενο)
αν μελλοντικα θελησεις και 2ο ασυρματο παιρνεις απλα ενα ασυρματο xbox (δε χρειαζεται να ξαναπαρεις δηλαδη το δεκτη)
οσο για το ασυρματο δε ξερω αν το πουλανε και με την επαναφοτιζομενη μπαταρια (που φορτιζει απο usb) , διαφορετικα παιρνει κανονικα ΑΑ
ρωτα να σου πουνε -
αυτό είναι;
http://www.plaisio.gr/Gaming/Controller ... -00007.htm
-
ναι αυτο ειναι, αναφερει στη περιγραφη οτι περιεχει δεκτη στη συσκευασια
μελλοντικα αν θες να παιξεις τιποτα διπλο παιρνεις το σκετο ασυρματο , δε χρειαζεσαι ξανα δεκτη
-
-
καψιμο you say?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
καψιμο you say?Αργεί η Τετάρτη γμτ
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Έπαιξα το beta του καινούργιου medal of honor στο xbox.Μέτριο.... .Τα δε γραφικά είναι χάλια όπως ήταν και στο beta του battlefield 3(αν όχι χειρότερα ).Υποψιάζομαι ότι πάλι θα έχει επιπλέον περιεχόμενο για hd textures όπως στο battlefield.....Υ.Γ. Σήμερα βγήκε το demo του forza horizon ,φαίνεται αρκετά καλό .
Ερχεται βιντεο!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
χθες 'αγόρασα' το dishonoured και κατέβασα από το steam το borderlands 2 που έρχεται μαζί με την κάρτα γραφικών δώρο!
Περίεργο παιχνίδι το τελευταίο με πολύ τρέλα στο σενάριο και στους διαλόγους...ασχολήθηκα ελάχιστα-κάνα μεσάωρο- αλλά εντάξει...παίζεται! Θα το τελειώσω με ή χωρίς cheats σε βάθος χρόνου!Με αυτά και αυτά εγώ που δεν έπαιζα καθόλου νέα παιχνίδια έπαιξα τις τελευταίες 3 εβδομάδες τα crysis 2, bf3, starcraft 2 και τα τελείωσα, ενώ έχω στο σκληρό τα f1 '12, fifa13 και borderlands2 & dishonoured...
'Καινούριο κοσκινάκι μου' η κάρτα μάλλον... -
το borderlands μπορει να γινει πολυ εθιστικο οσο το προχωρας (και ειναι γιγαντιο)
το dishonored δε ξερω ακομα πώς θα ειναι ελπιζω να μη με απογοητευσει
-
για παιξτε λιγο dishonored και πειτε καμια γνωμη... εμενα το trailer δε με επεισε...
-
θελω να πιστευω οτι θα φερνει αρκετα στο bioshock.. μενει να δουμε
-
τι να πρωτοπαίξω...σε λίγο δεν θα τα χωράνε οι σκληροί
-
War of Roses......το BF3 του μεσαίωνα, πολύ σφαγή, ωραία γραφικά, πολλές επιλογές για customize, πολλά υποσχόμενο για το μέλλον με ανάλογα updates, expansions κλπ
-
τοσο καλο ειναι αυτο? δε του το χα
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
τι να πρωτοπαίξω...σε λίγο δεν θα τα χωράνε οι σκληροίεγω παντως πλεον που αποφασισα να τα τρεχω απο τον ssd, εχω γινει λιγο προσεκτικος με το χωρο
-
http://itunes.apple.com/us/app/wonderputt/id539499112?mt=8Μικρό παιχνίδι (mini golf φάση), αλλά πανέμορφη αισθητική
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τοσο καλο ειναι αυτο? δε του το χατι να πρωτοπαίξω...σε λίγο δεν θα τα χωράνε οι σκληροί
εγω παντως πλεον που αποφασισα να τα τρεχω απο τον ssd, εχω γινει λιγο προσεκτικος με το χωρο
Δοκίμασε το..
Για τον SSD έρχεσαι στα λόγια μου, δεν είναι ακόμα προσιτοί-βολικοί από άποψη χώρου/τιμής για τον gamer. Για workstations είναι μια χαρά.
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)