-
ειχα πει οτι δε θα παιξω rpg, αλλα τελικα αρχισα το deus ex που ειχα παει να ξεκινησω πριν το στρατο
θα δουμε.. ειμαι ακομα επιφυλακτικος με το συγκεκριμενο
ευτυχως λογω ssd δεν ειναι τοσο τραγικο πλεον το loading καθε φορα που πεθαινεις
-
Πλακα με κανς? κατεβασε και το black mesa source μετα απο αυτο να νιωσεις
-
To black mesa απιστευτα καλο για mod. Σαν ενα τελειο remake ειναι. Απλα καλο ειναι να το εγκαταστησετε σε ssd αν σας βρισκεται...
-
Edit
-
-
2 εκδόσεις, απλή και deluxe
Η deluxe είναι σε μαύρο χρώμα, έχει 32GB SSD(αντί για 8GB), stands για κονσόλα και χειριστήριο και stand για φόρτιση του χειριστηρίου(αντί για απλό adapter).
Επίσης περιλαμβάνει το Nintendo Land. -
30 Νοεμβρίου στην Ευρώπη
-
Τιμές στις ΗΠΑ 300$ και 350$ αντίστοιχα
-
Nintendo TV (ωραία υπηρεσία αλλά όχι για εμάς)
-
Bayonetta 2 exclusive published by Nintendo
-
Black Ops 2 σε 1080p 60fps
-
Pikmin 3
-
-
τι καρτα εχει αυτο? κατι για 7αρα ειχε παρει το αυτι μου
αντε να βγουνε και οι υπολοιπες να δουμε καλυτερα γραφικα, γιατι μας εχουν κρατησει αρκετα πισω οι κονσολες
-
Δεν είναι σίγουρο τι ακριβώς έχει.
Τελευταίες πληροφορίες όντως λένε για σειρά 7χχχ φυσικά custom. -
μια χαρα.. μολις παρουσιαστουν και οι υπολοιπες μεσα στο χρονο τσιμπαω pc για να τους ριχνω και καθομαι ετσι αλλη μια 5ετια
-
Και θα έχεις πάλι τα λιγότερα exclusives.
-
ενταξει για το πολυ 10 τιτλους που αξιζουν στη ζωη μιας κονσολας θα κανω αυτη τη θυσια
-
Καλησπερα παιδες!
Εβγαλε κανεις ακρη με το προβλημα το WRC 2 με τον ηχο?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ενταξει για το πολυ 10 τιτλους που αξιζουν στη ζωη μιας κονσολας θα κανω αυτη τη θυσιαΓενικά είναι πάνω από 10. Ακόμα και το GameCube με τα λίγα παιχνίδια είχε πάνω από 10.
Το θέμα είναι πόσα από αυτά είναι σε είδος που να σου αρέσει. -
ναι βρε παιδι μου αυτο λεω
αμα βαλω κατω το xbox και το ps3 πανω απο 10 exclusives στο καθενα δε με ενδιαφερουν
βασικα με το ζορι σκεφτομαι 5
-
Έτσι ναι. Δεν αξίζει.
Εγώ πάλι θα αγόραζα κονσόλα ακόμα και για 1 παιχνίδι αν μου άρεσε αρκετά. -
μπααα δεν ειναι καιρος για εξοδα, αλλωστε ας κρατησω τα λεφτα γιατι αν μιλαμε για μελλοντικο pc το κοβω για 30 ιντσες οθονη με 4Κ αναλυση
-
ε λοιπον βρηκα τι θα παιξω
εμπρος πισω!
ειχα απειρα χρονια να το πιασω αυτο (ασπρομαυρο στο game boy το ειχα τερματισει) , ακομα θυμαμαι καποια μυστικα
ωραιο το facelift
-
σε βολεύει το virtual pad σε touchscreen?
Εμένα μου φαίνεται λίγο μλκία, και εκτός του ότι το ψιλοχάνω, καταλήγω να πιέζω την οθόνη σε σημείο που να φοβάμαι ότι θα πάθει τπτ -
μου αρεσει αν δεν ειναι σταθερο (αν ειναι σταθερο με ενοχλει φοβερα και ευτυχως το εχουν καταργησει πολλοι) και πηγαινει οπου παει το δαχτυλο και σε αυτη τη περιπτωση παει οπου παει το δαχτυλο.
οπου και να πατησω στην οθονη θα εμφανιστει το touchpad , συνεπως δε χρειαζεται να το ψαχνω το ποσο πανω/κατω/δεξια/αριστερα ειναι τα κουμπια το εχεις στο νου σου, αρα δεν ειναι προβλημα
στα περισσοτερα παιχνιδια που εχεις 'μοχλο' και οχι κουμπια εισαι αρχονταςτα κουμπια (στα δεξια) ειναι παντα σταθερα (δε μπορει να γινει διαφορετικα αλλωστε), θελουν λιγο ψαξιμο παραπανω, αλλα τα συνηθιζεις και αυτα να τα βρισκεις 'τυφλα' σε καθε παιχνιδι
γενικα δε με προβληματιζει ο χειρισμος και εχω τερματισει και πιο πολυπλοκα παιχνιδια με αναλογο χειρισμο
το αρνητικο ειναι οτι επειδη ειναι στην ουσια το παλιο pop , ο χαρακτηρας δε βρισκεται συνεχεια στο κεντρο της οθονης οπως θα βρισκοταν σε καποιο συγχρονο παιχνιδι, αλλα πολυ συχνα βρισκεται τερμα αριστερα ή δεξια με αποτελεσμα να τον σκεπαζουν τα κουμπια
ΥΓ το γυαλι οσο και να το πιεσεις , πολυ δυσκολα θα παθει κατι
πρωτα απο ολα δε πιεζεται , σπαει μια και καλη αλλα κανεις μας δε κρυβει τετοια δυναμη στα δαχτυλα του πιστευω -
το χάνω αφού το πατήσω, όχι στο αρχικό πάτημα. Δεν νιώθεις που τελειώνει.
Δεν μου φαίνεται για ΠΟ όμως, χάνει πολύ σε αίσθηση
Προτιμώ πάντως παιχνίδια περισσότερο φτιαγμένα για touchscreens.[Το ξέρω ότι δεν θα πάθει τπτ]
-
ναι πρεπει να προγραμματιζεις τον εγκεφαλο σου για καθε παιχνιδι ξεχωριστα
συνηθως ομως ειναι το ιδιο το 'οριο'
κοιταξε.. σιγουρα ενα παιχνιδι που φτιαχτηκε απο την αρχη για touch εχει πλεονεκτηματα συγκριτικα με ενα port παιχνιδιου pc , ομως ευτυχως υπαρχουν και εξεχοντα παραδειγματα που μας δειχνουν οτι ολα γινονται
πιο χαρακτηριστικο απο ολα για μενα ειναι αυτο της rockstar
οταν μετεφερε το gta στα ios/android εκανε μεν μια καλη προσπαθεια, ομως υπαρχουν τοσα μειονεκτηματα που τελικα το παιχνιδι γινεται αφορητο και θες καποιο χειριστηριο (ειτε ps3 με μπλε δοντι, ειτε xbox με usb-πατεντα) , αλλα ετσι ειναι δωρο αδωρο το port γιατι χανεις τη φορητοτητα ..
οταν ομως μετεφερε το pax payne πραγματικα εκανε φανταστικη δουλεια στο χειρισμο και το παιχνιδι το ευχαριστηθηκα αφανταστα. το επαιξα χωρις το παραμικρο προβλημα , ολα ηταν τελεια
μετα υπαρχουν και παιχνιδια οπως το dead space ή το mass effect, τα οποια βασιζονται μεν σε παιχνιδια pc , το gameplay ειναι αρκετα ιδιο ομως επειδη δεν ειναι μεταφορες των αυθεντικων αλλα spin-offs δινουν μεγαλη βαση στο γεγονος οτι βρισκονται σε πλατφορμες με touch χειρισμο
ειδικα στο dead space εκαναν επισης φανταστικη δουλεια , εκμεταλλευτηκαν το touch (δε προσπαθησαν απλα να το ξεπερασουν σα προβλημα) και το παιχνιδι ειναι πολυ καλο για mobile
παντως εκει που καταληγω σε οτι αφορα το mobile gaming, ειναι οτι μονο κατι τετοιοι τιτλοι αξιζουν και αντε μερικοι αλλοι που ειναι αποκλειστικα για mobile (οπως nova 3, modern combat 3 , shadowgun)
οι περισσοτεροι αποκλειστικοι για mobile ειναι για τα μπαζα , οποτε εγω προσωπικα χαιρομαι οταν γινονται port παλια pcoπαιχνιδα/κονσολοπαιχνιδα (ειδικα αν δε τα ειχα παιξει ), γιατι ακομα και αν ειναι παιχνιδια 10ετιας+ εχουν ποιοτικο gameplay , πραγμα που δεν εχουν οι περισσοτερες 'αρπακτες' που βγαινουν σημερα
το οτι δε φτιαχτηκαν εξαρχης για τις συγκεκριμενες πλατφορμες παντως ειναι ενα θεμα που μπορει να λυθει αν πεσει δουλεια και οι μεγαλες εταιρειες κανουν δουλεια
δε με χαλαει παντως να εχω το κινητο για psp , δεν ειναι το ιδιο με το να εχεις φυσικα χειριστηρια , αλλα φορητη κονσολα ουτε να αγορασω προκειται ουτε να κουβαλαω πανω μου, σε αντιθεση με το κινητο
το προβλημα των τιτλων ομως παραμενει.. γιατι στα κινητα κυριαρχει το casual gaming ευτυχως στρωνει το πραγμα και ευτυχως ερχονται οι τιτλοι και στο androidκαι οταν οι πωλησεις παιχνιδιων της R* πχ παιζουν στα 500.000-1 mil για το gta 3 και 100-500Κ για το max payne , περιμενω σιγουρα να φερουν κι αλλα
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)