-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
δεν μας λες τιποτα
ουτε τι Laptop
Ουτε τι joystick
ουτε αμα το εχεις στο ρευμα εκεινη την ωρα
(βεβαια αν για χειριστηριο λες καμια g25 g27 τοτε λογικο και σβηνει το Laptop τραβαει πολυ ρευμα ακομη και χωρις να ειναι στην πριζα..)εχω δοκιμασει και με το (Thrustmaster T-Wireless 3-in-1) το ασυρματο και με (thrustmaster dual analog 3) ειναι με usb και τα 2...και γραφει ''controller disconnected please reconnect a controller, or press Start or Enter on another device to continue'' και δεν προλαβαίνω να το διαβασω και σβηνει....για να καταλβω τι έλεγε επρεπε να το τραβιξω φωτογραφία εκεινη την στιγμη
-
http://www.joystiq.com/2012/06/25/rumor ... -incoming/
rome total war 2!
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
http://www.joystiq.com/2012/06/25/rumor-total-war-rome-2-announcement-incoming/rome total war 2!
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
http://www.joystiq.com/2012/06/25/rumor-total-war-rome-2-announcement-incoming/
rome total war 2!
Σιωπη!
-
Το Resonance είναι
Λες και βγήκε από το 1990, με την καλή έννοια. Θα μπορούσαν να το είχαν φτιάξει με πολύ καλύτερα γραφικά, αλλά ευτυχώς διάλεξαν ανάλυση...640Χ480 που στην 4:3 οθόνη μου είναι ταμάμ.
Έξυπνοι γρίφοι, όχι ιδιαίτερα δύσκολοι, αλλά θέλουν ψάξιμο (κι όχι τυχαίες δοκιμές μέχρι να σου κάτσει).
Σκέφτομαι να το αγοράσω. -
Ρίξε φρέσκο χρήμα στην αγορά
-
να το πάρεις, να το πάρεις.
Είναι και καλά παιδιά, από σπίτι -
παιδια για pes 2012 απο που κατεβαζω ελληνικα? η εστω αγγλικα...(για PC μιλιαω παντα)
-
-
ξέρετε κανέναν που να τρέχει σε league F1 2011 στο PS3?
-
Ξεκίνησα το Dirt 3. Ευχάριστο όπως και το προηγούμενο.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ξεκίνησα το Dirt 3. Ευχάριστο όπως και το προηγούμενο.Αγορασα την Δευτερα το complete edition.
Απο ηχο ωραιο,απο ειδικες ,το Μοντε και η Φινλανδια ειναι .
Μονο μειων οι μικρες ειδικες.ΥΓ1: Ποσο κωλοφαρδος ημουν που δεν το πηρα περσι.....(περσι 50 ευρω το παιχνιδι και αλλα τοσα τα DLC)
XBOX παντα για PS3 δεν ξερω.
ΥΓ2: Εχω απο χθες να παιξω....το πεθυμισα -
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Αγορασα την Δευτερα το complete edition.
Απο ηχο ωραιο,απο ειδικες ,το Μοντε και η Φινλανδια ειναι .
Μονο μειων οι μικρες ειδικες.ΥΓ1: Ποσο κωλοφαρδος ημουν που δεν το πηρα περσι.....(περσι 50 ευρω το παιχνιδι και αλλα τοσα τα DLC)
XBOX παντα για PS3 δεν ξερω.
ΥΓ2: Εχω απο χθες να παιξω....το πεθυμισαΈχεις xbox 360? Εγώ δυστυχώς την πάτησα .
Γιατι?
-
Είναι πολύ καλό .Θέλω να ακούσω όμως εντυπώσεις συγκριτικά με το 2.
Eλαφρώς βελτιωμένα γραφικά αλλά καλύτερες ειδικές και ωραία αυτοκίνητα.
-
Γιατι?
Γιατί έχω και γω 360
Μονο και μονο που εχει γαματες αποκλειστικοτητες επρεπε να χαιρεσαι....
Και εγω την πατησα γιατι οταν το αγορασα δεν υπηρχαν φραγκα (ημουν 14) και πηρα την εκδοση του λαου 256mb , μετα καταλαβα την απιστευτη μαλακια οταν αγορασα το forza motorsport 3-4 με δυο δυσκακια.
Τωρα την παλευω με δυο flashακια. -
Μονο και μονο που εχει γαματες αποκλειστικοτητες επρεπε να χαιρεσαι....
Και εγω την πατησα γιατι οταν το αγορασα δεν υπηρχαν φραγκα (ημουν 14) και πηρα την εκδοση του λαου 256mb , μετα καταλαβα την απιστευτη μαλακια οταν αγορασα το forza motorsport 3-4 με δυο δυσκακια.
Τωρα την παλευω με δυο flashακια.Συνεννόηση μπουζούκι .Σε ρώτησα αν έχεις 360 για να σε κάνω add (εγώ έχω το slim με το 250άρι αφού μου κάηκαν 2 προηγούμενες κονσόλες από τις πρώτες με τα 20gb σκληρό,η 1η σε 5 μήνες και η 2η εκτός εγγύησης ) και η 2η φράση μου πήγαινε στο ότι την πάτησα παίρνοντας πιο μπροστά το dirt 3 και τώρα μου λείπουν τα dlc
John Tsaknis
-
John Tsaknis
Mη γελάσεις με το gamertag που θα δεις
Ευτυχως μου το θυμισες.....
-
John Tsaknis
Mη γελάσεις με το gamertag που θα δεις
Ευτυχως μου το θυμισες.....
Δε φταίω εγώ (καλά όχι 100% ).Ήταν μέσα σε αυτά που μου πρότεινε από μόνο του και το βρήκα πολύ μαμάτο( )και το έβαλα .
μια και μιλάμε για gamertag, χτες σε ένα μάτς:
-
Παντως οποιος εχει forza motorsport 4 και θελει να παιξει on-line......
Let me know -
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)