-
-
δικό σου;
-
οχι ρε
απο που κι ως που.
απλά είναι ωραίο
-
ε ξέρω 'γω, γιατί όχι.
Πλάκα πλάκα ασχολείται κανείς με game dev;
-
game dev Μεσω δικη σου μηχανης η π.χ μεσω ue3 cryengine 3 κτλ κτλ?
-
εχει πηξει η μου, στο FF XIII
-
γεια σας παιδια 8α ηθελα να ρωτησω κατι....στο dirt 3 εχω βαλει να παιξω με τηλεχειριστιριο ...με το που παει να αρχηση ο αγωνας μου λεει controller disconnected... και μετα μου σβηνει το λαπτοπ...εχω δοκιμασει 2 διαφορετικα τηλεχειριστιρια και γινετε το ιδιο.....αμα ξερει καποιος ας μου πει!!!ευχαριστωω και σορρυ για την ορθογραφια
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
game dev Μεσω δικη σου μηχανης η π.χ μεσω ue3 cryengine 3 κτλ κτλ?οτιδήποτε, αρκεί να μην εννοείς game dev ότι αλλάζεις maps και models σε κάποιο υπάρχον παιχνίδι.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
απλά είναι ωραίοπερί ωραίων:
Game prototype by Mario von Rickenbach
Nominated for «Excellence In Visual Art» at the Independent Games Festival San Francisco
-
Καινούριο adventure από τη WadjetEye
When a brilliant particle physicist dies unexpectedly, the race is on to secure his terrible new technology before it falls into the wrong hands. The lives of four playable characters become entangled as they fight against the clock to find the dead scientist’s secret vault.
The suspicions they harbor, the memories they guard, the connections they share - all will converge as these four ordinary people work together to prevent a potentially cataclysmic disaster.
-
Με 'σωστά' γραφικά. Θυμίζει παλιό Lucas Arts.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
game dev Μεσω δικη σου μηχανης η π.χ μεσω ue3 cryengine 3 κτλ κτλ?
οτιδήποτε, αρκεί να μην εννοείς game dev ότι αλλάζεις maps και models σε κάποιο υπάρχον παιχνίδι.
εγω εφτιαχνα καποτε zombie escape maps για το css τωρα μαθαινω την cryengine αλλα την εχω βαρεθει ηδη
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Με 'σωστά' γραφικά. Θυμίζει παλιό Lucas Arts.το προηγούμενό τους (Gemini Rue, πολύ καλό επίσης) ήταν σε προσφορά μαζί με παρόμοια games μέχρι πριν λίγο καιρό. Αν θυμόμουν ότι σου άρεσαν θα σε είχα spamάρει νωρίτερα
Το resonance μπορεί να βγει σε αντίστοιχη προσφορά προς το τέλους του χρόνου+
-
Πώς μου είχαν ξεφύγει αυτά;
Και τα γραφικά...θυμίζουν έντονα τα Dig, Beneath a steel sky....
-
να γραφτείς στο newsletter
-
Στο resonance τη μουσική έχει γράψει Έλληνας, φοβερός μουσικός, με τον οποίο έχουμε πιεί και μπύρες σε
συναντήσεις μουσικού forum. Ρίξτε μια ματιά αν ενδιαφέρεστε http://www.noiz.gr/index.php?topic=193585.0 -
Πάει και το Max Payne 3. Από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει τα τελευταία χρόνια. Φοβερό σενάριο και φχαριστήθηκα πιστολίδι!!!
-
**Max Payne 3:
**
-
Ο χρήστης hyuglhkj έγραψε:
γεια σας παιδια 8α ηθελα να ρωτησω κατι....στο dirt 3 εχω βαλει να παιξω με τηλεχειριστιριο ...με το που παει να αρχηση ο αγωνας μου λεει controller disconnected... και μετα μου σβηνει το λαπτοπ...εχω δοκιμασει 2 διαφορετικα τηλεχειριστιρια και γινετε το ιδιο.....αμα ξερει καποιος ας μου πει!!!ευχαριστωω και σορρυ για την ορθογραφιακανεις δεν ξερει ρε παιδια?
-
Ο χρήστης hyuglhkj έγραψε:
γεια σας παιδια 8α ηθελα να ρωτησω κατι....στο dirt 3 εχω βαλει να παιξω με τηλεχειριστιριο ...με το που παει να αρχηση ο αγωνας μου λεει controller disconnected... και μετα μου σβηνει το λαπτοπ...εχω δοκιμασει 2 διαφορετικα τηλεχειριστιρια και γινετε το ιδιο.....αμα ξερει καποιος ας μου πει!!!ευχαριστωω και σορρυ για την ορθογραφια
κανεις δεν ξερει ρε παιδια?
δεν μας λες τιποτα
ουτε τι Laptop
Ουτε τι joystick
ουτε αμα το εχεις στο ρευμα εκεινη την ωρα
(βεβαια αν για χειριστηριο λες καμια g25 g27 τοτε λογικο και σβηνει το Laptop τραβαει πολυ ρευμα ακομη και χωρις να ειναι στην πριζα..)
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)