-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σταύρο, γιατί άλλαξες την φωτό;αυτολογοκρίθικα
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Μονο εγω περιμενω να τελειωσουν οι πανελληνιες για να παιξω wrc2?Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ....
gayουλες με τα DIABLO σας...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Μονο εγω περιμενω να τελειωσουν οι πανελληνιες για να παιξω wrc2?
Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ....
gayουλες με τα DIABLO σας...
σιγα το παιχνιδι βρες καποιο που να μπορει να δωσει το 100% στο ffb της g25 σαν δυο τρια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ simulator και τα λεμε
-
Αν μου δωσεις τα λεφτα βρισκω τα παντα! Βασικα αμα ειχα γκαφρα θα αγοραζα ps3 και θα εφτιαχνα πλατφορμα με καθισμα και τιμονιερα και θα ελιωσα μαζι με GT5 και τηλεοραση 42αρα!
-
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί που φανερά δεν το έχουν γράφουν εδώ και δεν πάνε να παίξουν σε κανένα άλλο θέμα.
Στο θέμα για τα Android για παράδειγμα ή στους εξοπλισμούς...Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
απορω πραγματικα τι του βρισκεται τοσο πολυ σας αρεσει ενα ευκολο παιχνιδι που με φροντιδα αγαπη και προδερμ σε στελνει στο τελος?Είχες παίξει το προηγούμενο στο Hell και σου είχε φανεί εύκολο;
Το τωρινό στο inferno;μπραβο μλκ... πηρες το ποιο γελοιο και αθλιο παιχνίδι ever...
ΠΟΣΟ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ?
RPGs are for GAYS
Παραλίγο να πεθάνω από τα γέλια...
Έλεος... -
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Αν μου δωσεις τα λεφτα βρισκω τα παντα! Βασικα αμα ειχα γκαφρα θα αγοραζα ps3 και θα εφτιαχνα πλατφορμα με καθισμα και τιμονιερα και θα ελιωσα μαζι με GT5 και τηλεοραση 42αρα!Yπάρχουν πολύ καλύτερα παιχνίδια έναντι του GT5 που μπορείς να απολαύσεις με τιμονιέρα μιας και το συγκεκριμένο δεν είναι simulator.
-
Ούτε...
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Αν μου δωσεις τα λεφτα βρισκω τα παντα! Βασικα αμα ειχα γκαφρα θα αγοραζα ps3 και θα εφτιαχνα πλατφορμα με καθισμα και τιμονιερα και θα ελιωσα μαζι με GT5 και τηλεοραση 42αρα!
Yπάρχουν πολύ καλύτερα παιχνίδια έναντι του GT5 που μπορείς να απολαύσεις με τιμονιέρα μιας και το συγκεκριμένο δεν είναι simulator.
Δε διαφωνω αλλα μου εχει μεινει αποθημενο.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
@drdinoΔεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί που φανερά δεν το έχουν γράφουν εδώ και δεν πάνε να παίξουν σε κανένα άλλο θέμα.
Στο θέμα για τα Android για παράδειγμα ή στους εξοπλισμούς...απορω πραγματικα τι του βρισκεται τοσο πολυ σας αρεσει ενα ευκολο παιχνιδι που με φροντιδα αγαπη και προδερμ σε στελνει στο τελος?
Είχες παίξει το προηγούμενο στο Hell και σου είχε φανεί εύκολο;
Το τωρινό στο inferno;μπραβο μλκ... πηρες το ποιο γελοιο και αθλιο παιχνίδι ever...
ΠΟΣΟ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ?
RPGs are for GAYS
Παραλίγο να πεθάνω από τα γέλια...
Έλεος...επειδη ετυχε απο τον φεβρουαριο να ειχα ενα key σε σχεση με το προηγουμενο αυτο ειναι μιασμα εχει γινει casual heavly scripted δεν σε αφηνεις να δεις αλλα μερη ενω μπορεις
θα το καταλαβεις οταν βγει το lineage eternal
ασε που δεν εχει cow level και κραταει (οχι φυσικα οσους εχουν ξαναπαιξει τετοια..)το πολυ ενα μηνα που για τετοια παιχνιδια ειναι πολυ λιγο -
Δεν απάντησες σε αυτό που ρώτησα.
Το παίζω ήδη το παιχνίδι. Ξέρω πως είναι.
Έχει άλλο secret level. Ούτε το 2 κρατούσε παραπάνω και το 1 ήταν ακόμα μικρότερο. -
Σε ποιό σημείο είσαι; O papadinos μόλις είδε τον Caine να ξεψυχάει
-
Αρχή τρίτης πράξης.
Normal πάντα. -
Δεν απάντησες σε αυτό που ρώτησα.
Το παίζω ήδη το παιχνίδι. Ξέρω πως είναι.
Έχει άλλο secret level. Ούτε το 2 κρατούσε παραπάνω και το 1 ήταν ακόμα μικρότερο.το δυο κρατουσε απειρως παραπανω γιατι ειχε χιλια δυο πραγματα που θα μπορουσες να κανεις και χιλιους δυο συνδιασμους αυτων..
και φυσικα δεν ειχε always on.. -
Για να το λες εσύ έτσι θα είναι...
-
Yπάρχουν πολύ καλύτερα παιχνίδια έναντι του GT5 που μπορείς να απολαύσεις με τιμονιέρα μιας και το συγκεκριμένο δεν είναι simulator.
why not?
-
Επειδή δεν είναι simulator. Δε λέω ότι δεν θα το ευχαριστηθείς αλλά αλλιώς είναι το simulator και αλλιώς το semi-simulator.
-
Πάει το normal με monk.
Ελπίζω στο nightmare να χρησιμοποιήσω και κανένα potion. -
Περί RPG...
-
Πάει το normal με monk.
Ελπίζω στο nightmare να χρησιμοποιήσω και κανένα potion.Δεν σε προλαβαίνω ρε άτιμε
Πάνω που έσφαζα, έπεσαν οι servers
-
Και παίζω και αργά.
1 φίλος μου τελείωσε Hell και άλλοι 2 είναι στη μέση του Hell.
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)