-
Και για όποιον ενδιαφέρεται μπορεί να το πάρει εδώ με 10$ για τις επόμενες 3 ώρες.
-
Λοιπον, δοκιμασα το Metro: Last light (PC)
ασχοληθηκα κανα μισαωρο ... παραπανω δεν αντεξα. Αναψα τσιγαρο σε καποια φαση και σηκωθηκα απο την καρεκλα να ψαξω που εφυγε το Mouse.
H μαλακια δεν παιζεται με ηχο... α στα διαλα βραδιατικα αγχωθηκα!
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Λοιπον, δοκιμασα το Metro: Last light (PC)ασχοληθηκα κανα μισαωρο ... παραπανω δεν αντεξα. Αναψα τσιγαρο σε καποια φαση και σηκωθηκα απο την καρεκλα να ψαξω που εφυγε το Mouse.
H μαλακια δεν παιζεται με ηχο... α στα διαλα βραδιατικα αγχωθηκα!
Κλασμεντέν;
-
Είναι αρκετά ατμοσφαιρικό παιχνίδι, αλλά δε θα το έλεγα και τόσο τρομακτικό
Σίγουρα πάντως από τα πιο καλά παιχνίδια του '13
-
Morx δοκίμασε Amnesia, Doom 3, Outlast, Alan Wake's American Nightmare και κανένα Dead Space.
Μια χαρά για βράδυ και χαλάρωση. -
Dead Space ...χμμμ πιο χαλαρο θα λεγα.
Δεν ειναι οτι με τρομαζουν, απλα με 'Αγχωνουν' δεν ξερω πως να το εξηγησω.
Doom 3 ... πανε πολλαααααααα χρονια, εκεινο απο ενα σημειο και μετα ηταν τελειως προβλεψιμο...Αλλα το ρημαδι το Metro 2033 και το Last Light με εσκασαν ασχημα!
-
Το μέτρο πάντως έχει αρκετά ικανοποιητικό stealth, παίζοντας το έτσι πιστεύω ότι παίρνεις τα μέγιστα από την ατμόσφαιρα του
-
Δοκιμασα τοσο σε stealth οσο και ραμπο για να το 'περασω' πιο Light απο αποψη τρομαρας.
Σε φαση rambo μου βγαινει πιο ευκολα χωρις να αγχωνομαι!
-
Πάντα rambo φαση. Οτιδηποτε δεν παίζεται έτσι unistall
Ξέρω δεν ειμαι gamer -
Δεν είναι αυτό.
Απλά σίγουρα έχεις χάσει κάποια από τα καλύτερα FPSs. -
Το LL δε σε υποχρεώνει να παίζεις stealth, εσύ διαλέγεις
Απλά εμένα μου άρεσε πιο πολύ έτσι, ήταν αρκετά ωραία εμπειρία
In other news, τερμάτισα το watch dogs,όσο πάει γίνεται πιο ωραίο αλλά περιμέναμε περισσότερα 6.5- 7/10 από μένα και χωρίς να υπολογίσω τα προβλήματα που είχε στο pc και οδηγήθηκα σε mod για να τρέχει κάπως σωστά
Μόνο το πιστολίδι του αξίζει πραγματικά και η φοβερή λεπτομέρεια που έχει η πόληΤώρα μου μένει το sniper elite 3 που είναι σχετικά συμπαθητικό (και stealth) και το grid , μιας και έχω συμπάθεια για τα grid
Δεν έχουμε και κάτι άλλο καλοκαιριάτικα ρε γαμώτο, τα πιο καλά παιχνίδια της χρονιάς μέχρι στιγμής (south park και wolfenstein) τα έχω παίξει.
Αναμένω από φθινόπωρο gta V σε pc, ac unity, far cry 4 και φυσικά witcher 3
Προς το παρόν ψόφια τα πράγματα -
Έμεινα πολύ πίσω λέμε!! Δεν εχω παίξει κανένα από αυτά που είπες....
-
Έχουμε Divinity. Ικανό για 5 καλοκαίρια.
Αλλιώς κοιτάς πιο πίσω. Σίγουρα θα σου έχουν ξεφύγει διάφορα.
-
Ναι και το divinity θέλω να παίξω, καλά που μου το θύμισες
-
Watch Two Teams Of Gamers Compete For $6.5M Right Now
The finals, which are live right now, will divvy up around $6.5 million to the two winning teams. Whichever can take down the best of five series will walk away with more than $5 million, or around half of the total prize pool. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
The finals, which are live right now, will divvy up around $6.5 million to the two winning teams. Whichever can take down the best of five series will walk away with more than $5 million, or around half of the total prize pool.Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω πως καίγονται έτσι με αυτό το παιχνίδι, όσο για τα χρήματα, επάγγελμα του μέλλοντος
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
The finals, which are live right now, will divvy up around $6.5 million to the two winning teams. Whichever can take down the best of five series will walk away with more than $5 million, or around half of the total prize pool.Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω πως καίγονται έτσι με αυτό το παιχνίδι, όσο για τα χρήματα, επάγγελμα του μέλλοντος
OMG REPORT NOOB !!
-
Άντε έβαλα το Divinity.... ενδιαφέρον για αρχή
-
Square Enix αυτή τη φορά.
Μπορούσαν και καλύτερα αλλά δεν είναι άσχημο πακετάκι. -
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)