-
Φίλε Δημήτρη, κάνε τον κόπο να στείλεις ένα email στην εταιρία που έφτιαξε το παιχνίδι για να διαμαρτυρηθείς και να τους πεις τι έγινε, μαζί με τον κωδικό της συσκευασίας καμιά φωτογραφία αλλά και τα γνωστά περί xbox live που δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα αλλά μπαίνουμε από Αγγλία..
Πολύ πιθανό να σου δώσουν τους κωδικούς μιας και σ'αυτούς δεν κοστίζει τίποτα και καλύτερα να έχουν έναν ικανοποιημένο πελάτη στο τσάμπα παρά έναν δυσαρεστημένο. -
Το εχω κανει ειδη οπως και πολλοι αλλοι.Η απαντηση ητανε οτι δεν μπορουνε να κανουνε τιποτα γιατι ειναι πολιτικη της microsoft αν και αυτοι θα το ηθελαν.Απλα εγω κανω την καταγγελια και εδω μιας και στην κεντρικη σελιδα υπαρχει διαγωνισμος στο συγκεκριμενο game.
-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
Εγω παλι δεν ενθουσιαστηκα με το MW2,να δηλωσω οτι εχω κολλησει ενα βιβλιο ενσημα στο MW1,ειχα τερματισει τα ρανκινγκ 2 φορες και το εφτασα παλι στο 25,το παιχνιδι απλα το λατρευω και θεωρω οτι εχει το καλυτερο μουλτιπλειερ που εχω δει,ισως δευτερο μετα το Χαλο3.Οπως καταλαβαινεται το MW2 το πηρα απο τις πρωτες ωρες μεσα στη τρελη χαρα,αλλα εφαγα κρυαδα.Οι λογοι ηταν οι εξης,πολυ φωτεινα χαζοχαρουμενα γραφικα,λες και παιζεις την μπαρμπη ραπουνζελ,ΦΛΩΡΙΚEΣ φωνες μεχρι αηδιας σε σχεση με τις αντρικοτατες ρωσικες του προηγουμενου,οπλα και εξοπλισμος που δεν αντιστοιχουν στην πραγματικοτητα αντιθετως με το προηγουμενο που ολα ηταν υπαρκτα,ακου heartbeat sensor ας βαζαν και φωτοσπαθο να τελειωνουμε και τελος το χειροτερο απο ολα,ετσι οπως φτιαξαν τις πιστες ειναι η χαρα του καμπερη,μες στα παραθυρα,κρυφες γωνιες κλπ κλπ,ετσι καθεται το 12χρονο σκυμενο και περιμενει καποιος να περασει,ε δεν ειναι δουλεια αυτηΜιλαω παντα για multiplayer το Single ουτε καν το αρχισα,και δεν εχω σκοπο βαριεμαι απιστευτα τα Single games
Μα ολη η ουσια ειναι το multiplayer.
To Single Player, αν και πολυ καλο, δεν εχει την αναλογη αποδοχη γι' αυτο ειναι και μικρο σε διαρκεια.
-
παιδια ότι και να λέμε στο ps3 το παιχνίδι ένα ειναι: Smackdown vs Raw 2010.
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Εγω παλι δεν ενθουσιαστηκα με το MW2,να δηλωσω οτι εχω κολλησει ενα βιβλιο ενσημα στο MW1,ειχα τερματισει τα ρανκινγκ 2 φορες και το εφτασα παλι στο 25,το παιχνιδι απλα το λατρευω και θεωρω οτι εχει το καλυτερο μουλτιπλειερ που εχω δει,ισως δευτερο μετα το Χαλο3.Οπως καταλαβαινεται το MW2 το πηρα απο τις πρωτες ωρες μεσα στη τρελη χαρα,αλλα εφαγα κρυαδα.Οι λογοι ηταν οι εξης,πολυ φωτεινα χαζοχαρουμενα γραφικα,λες και παιζεις την μπαρμπη ραπουνζελ,ΦΛΩΡΙΚEΣ φωνες μεχρι αηδιας σε σχεση με τις αντρικοτατες ρωσικες του προηγουμενου,οπλα και εξοπλισμος που δεν αντιστοιχουν στην πραγματικοτητα αντιθετως με το προηγουμενο που ολα ηταν υπαρκτα,ακου heartbeat sensor ας βαζαν και φωτοσπαθο να τελειωνουμε και τελος το χειροτερο απο ολα,ετσι οπως φτιαξαν τις πιστες ειναι η χαρα του καμπερη,μες στα παραθυρα,κρυφες γωνιες κλπ κλπ,ετσι καθεται το 12χρονο σκυμενο και περιμενει καποιος να περασει,ε δεν ειναι δουλεια αυτη
Μιλαω παντα για multiplayer το Single ουτε καν το αρχισα,και δεν εχω σκοπο βαριεμαι απιστευτα τα Single games
Μα ολη η ουσια ειναι το multiplayer.
To Single Player, αν και πολυ καλο, δεν εχει την αναλογη αποδοχη γι' αυτο ειναι και μικρο σε διαρκεια.
το καναν μικρο, στα προηγουμενα της σειρας δεν ηταν και τοσο μικρο το campaign
και στο κατω κατω δε νοιαζονται ολοι για multi..εγω θελω να παιζω κατι και τελος, δε με νοιαζει να καιγομαι, να μπαινω σε clans και λοιπα να τσακωνομαι με ηλιθιους και να κανω χαμους..
εχουμε το forum για αυτα
καποιοι τη βρισκουν με κατι τετοια και θελουν να ειναι οι καλυτεροι μεταξυ αλλων, καποιοι ομως παιζουν για να χαλαρωσουν και να περασουν ευχαριστα μερικες ωρες και τελος..λοιπον εμενα με επιασε παλιμπαιδισμος και ξεκινησα ξανα παιχνιδι 12ετιας
ειναι το αγαπημενο μου τελος
-
ποιο ειναι αυτο ???
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
ποιο ειναι αυτο ???Final Fantasy 7
-
ηθελα να δω αν εχει καποιος στοιχειωδεις γνωσεις
θεικο παιχνιδι, το παιζω και θυμαμαι τα παλια χρονια
τωρα εφυγα απο junon και πηγα costa del sol
νικησα τη jenova birth και μολις πηρα shiva και infrit -
O Ifrit γ@μεί και δέρνει.
Από τα αγαπημένα μου summons στα FF.
Πολύ καλό το FF7 αλλά για μένα το FF6 είναι καλύτερο.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ηθελα να δω αν εχει καποιος στοιχειωδεις γνωσειςθεικο παιχνιδι, το παιζω και θυμαμαι τα παλια χρονια
τωρα εφυγα απο junon και πηγα costa del sol
νικησα τη jenova birth και μολις πηρα shiva και infritΤί μου θύμισες τώρα!!!!
Το καλοκαίρι του 1998 είχα καεί τελείως με το FFVII στο Playstation. Έπαιζα απο τις 10 το βράδι μέχρι τις 6 το πρωί κάθε μέρα. Τα video ήταν απίστευτα για την εποχή, σπάσιμο όταν γύριζε στο παιχνίδι και έβλεπες τα ατσούμπαλα πολυγωνικά ανθρωπάκια
Θυμάμαι τα chocobo. Είχα φτιάξει το χρυσό που περπατάει στο νερό, με το οποίο πάς στο νησί και παίρνεις το Knights of the round materia. Αν οι χαρακτήρες είχαν απο κάποιο level και πάνω έβγαζε 9999 επι 12 damage, τους ξεπάτωνε όλους. Μόνο αυτό το ρημάδι υποβρύχιο weapon δέν μπορούσα να σκοτώσω, δεν καταλάβαινε χριστό ούτε απο το Knights of the round και πάντα μου τελείωνε ο χρόνος.
Δεν είχα καταφέρει να το τερματίσω. Στην τελική μάχη με τον Sephiroth είχε πρόβλημα το CD και κόλαγε
Αλήθεια, γιατί δεν δώσανε ένα phoenix down στην Aeris?
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
O Ifrit γ@μεί και δέρνει.Από τα αγαπημένα μου summons στα FF.
Πολύ καλό το FF7 αλλά για μένα το FF6 είναι καλύτερο.
α εσυ εισαι ακομα πιο παραδοσιακος με παιχνιδιστικη (απο το αυτοκινητιστικη ) παιδεια κτλ κτλ
εγω ειμαι πιο πολυ της μοδαςκαλο το infrit, αλλα χωρις knights of round τερμα αναβαθμισμενο με w-summon και mime και final attack με phoenix δε γινεται δουλεια
απο εκεινη την εποχη (μιλωντας για ιαπωνικα rpg της square παντα) εμενα μου αρεσε παρα πολυ και το chrono trigger
τρομερο παιχνιδι με αισθητικη toriyama που μου αρεσε πολυ σαν φαν των dragonball
εδω θα καταληξουμε στο τελος
http://www.retromaniax.gr/vb/ -
κοιτα υπαρχει καπου το underwater materia (ή underwater breath, δε θυμαμαι , νομιζω οτι το κλεβεις απο την υποβρυχια βαση της junon στο σημειο οπου εισαι σε ανα γυαλινο τουνελ κατω απο τη θαλασσα απο εναν εχθρο που ειναι σκελετος μεσα σε καραβι πρεπει να το ψαξω ) και με αυτο σταματαει ο χρονος γιατι και καλα αναπνεεις μες στο νερο..
εγω παρολα αυτα κανοντας ενα μεγαλο σχεδιο καταφερα να το κερδισω με το χρονομετρο οχι γιατι ηταν επιλογη μου αλλα γιατι ο στοκος δεν ειχα διαβασει εναν οδηγο για να μαθω για το aunderwater materia
το εμαθα μεταη δουλεια εγινε με w summon (κανεις 2 φορες summon τους knights ο ιδιος παικτης με μια εντολη) και mime απο τους υπολοιπους (κανουν κι αυτοι το ιδιο ) καταφερνα και του εκανα επιθεσεις συνεχως και παρολο που ο καθε knight του ετρωγε το πολυ 6000 στο τελος εφτασα το 1.2 mil που αν δε κανω λαθος ηθελε
ειχα υπολογισει χρονους, ειχα φανταστει μες στο μυαλο μου τι θα κανω και τι θα κανει και αφου εχασα πολλες φορες στο τελος τα καταφερα..μου πηρε 4-5 μερες η ολη φαση.
(ηθελα και λιγο επιπλεον exp-αρισμα)
αν δεν ειχα το χρονομετρο θα το νικουσα ευκολα, αλλα ετσι ειχε πιο πολυ φασηεπισης αν εχεις ενα final attack materia συνδυασμενο με phoenix αν πεθανεις κανεις ως final attack το phoenix και αναστενεσαι με πληρη ενεργεια αν θυμαμαι καλα .αν τα εχεις φτασει και τα 2 maximum level , η ολη φαση μπορει να γινει 5 φορες και για τον παιχτη που το εχει και σκοτωνεται (εγω το εβαζα στον πιο σημαντικο, τον cloud) αλλα και για οσους αλλους τα εχουν τιναξει εκεινη την ωρα..
μετα με ενα life 2-all σηκωνεις και τους αλλους και γ@μας -
ΥΓ εγω εφτιαχνα απο ολα τα chocobo και ηθελα να πετυχω καποιο που να επιανε μεγαλη τελικη για να τρεχει σε αγωνες στο gold suacer πρεπει να εχω μερικα γρηγορα στο save μου στο playstation και απο ενα σημειo και μενα κερδιζα για πλακα..
ηθελα ομως να φτιαξω ενα πιο γρηγορο απο αυτο που ισχυριζεται ενας φιλος μου οτι καταφερε να φτιαξει, αλλα εγω δεν δεν το ειχα δει ποτε(μαλλον μουφα ηταν, αδικα ειχα σκυλιασει )
επισης θυμαμαι τις απειρες ωρες που περνουσα στο βυθισμενο αεροπλανακι για να αναβαθμιστω (μιας και κει οι εχθροι ηταν ευκολοι και εδιναν πολυ xp αλλα και χρημα )
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
ποιο ειναι αυτο ???
Final Fantasy 7
δεν ειμαι πολυ των games
-
Εκπεμπετε σε αλλο μηκος κυματος, αλλα ας το ρωτησω: Εχει παιξει κανεις το Hearts of Iron 3;
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Modern Warfare 2 τα σπάειΈχουν βελτιώσει πολύ το damage των όπλων. Θυμάμαι στα προηγούμενα Call of duty τους τάραζες στα headshot και δέν πεθαίνανε. Τώρα με ένα καλοσημαδεμένο headshot πέφτει κατευθείαν κάτω.
Το Modern Warfare 2 τελικά είναι μέτριο, για να μην πώ κακό, τουλάχιστον στο single player. Οι αποστολές είναι λίγες και μικρές σε διάρκεια, δέν μπορείς να οδηγήσεις οχήματα, αλλά το σημαντικότερο πρόβλημα κατ'εμέ είναι οτι οι χάρτες είναι απίστευτα μικροί και γραμμικοί. Ουσιαστικά ακολουθείς μια συγκεκριμένη πορεία, δέν μπορείς να εξερευνήσεις την περιοχή ή να ακολουθήσεις εναλλακτικές πορείες. Είναι λιγο πολύ σαν να παρακολουθείς ταινία γιατί έχεις ελάχιστη συμμετοχή στη δράση.
Σήμερα θα ξεκινήσω το multiplayer το οποίο λένε οτι είναι πολύ καλό.
-
Αρχισα ξανα το Enthusia για PS2.
Ειχε μεχρι και χειρισμο για συμπλεκτη, το Forza 3 μoλις τωρα απεκτησε!
-
Το επαιζα και γω για καποιο καιρο αλλα το βαρεθηκα γρηγορα.Ειχε ωραια αυτοκινητα παντως(αν θυμαμαι καλα και την DS) και το Nordschleife.
-
τελικα ειναι ωραιο παιχνιδακι το borderlands, το ειχα παρεξηγησει
-
μολις αρχισα το Modern Warfare 2 μαμαει και μολις το τελειωσω καρφι για το bordelands
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)