-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ποιος ειναι ο επεξεργαστης σου ?Intel core 2 duo E7400
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Παρτε laptop ρε...βαλε βγαλε εκει και 15 βαθμους κατω και 5 επανω
εχω λαπτοπ με σχετικα καλη καρτα (9600gt) λεω κατσε να παιξω ενα παιχνιδακι με ψιλοωραια γραφικα και στα 7-8 λεπτα βλεπω τα παντα να κινουνται αργα..
βγαινω εξω κοιταω θερμοκρασια gpu 88, ασταδιαλα με τα λαπτοπ για πεταμα ειναι..Εγω 8400gt εχω καλη ειναι?Το assasins κολλουσε ομως ξενερα
δεν ειναι πολυ δυνατη ουτε η 8400 ουτε η 8600 , απο 8800 gt, gts, gtx τα πραγματα φτιαχνουν
αλλα τωρα που με 135 ευρα παιρνεις το τερας του jntara μπορεις να παρεις πολυ φθηνα γραφικα
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
ποιος ειναι ο επεξεργαστης σου ?
Intel core 2 duo E7400
πηγαινε του το fsb στα 1333 απο 1066 και θα δουλευει κανονι
κι εγω την αυτη την αναβαθμιση εχω ουσιαστικα κανει και ειναι τουμπανο και πανω απο ολα σταθεροτατος και οχι πολυ ζεστος ακομα και με μαμα ψυχτραειναι η πιο απλη και σιγουρη αναβαθμιση που μπορεις να κανεις και φυσικα τσαμπα..
edit: θα πας κοντα στα 3.2Ghz
-
ποιος ειναι ο επεξεργαστης σου ?
Intel core 2 duo E7400
πηγαινε του το fsb στα 1333 απο 1066 και θα δουλευει κανονι
κι εγω την αυτη την αναβαθμιση εχω ουσιαστικα κανει και ειναι τουμπανο και πανω απο ολα σταθεροτατος και οχι πολυ ζεστος ακομα και με μαμα ψυχτραειναι η πιο απλη και σιγουρη αναβαθμιση που μπορεις να κανεις και φυσικα τσαμπα..
θα παρεις κι εσυ + 25% και θα πας κοντα στα 3.5Ghz
Παιρνω τη καρτουλα τελος της εβδομαδας,τρωει και ενα φορματ και τον ανεβαζω. Καληνυχταα !
-
εκανα edit, γιατι μαλλον εκανα λαθος στα 3.2 λενε οτι θα πας
βασικα εχεις και περιεργο πολλαπλασιαστη ρε γαμωτο 10.5
ενημερωσου αν θες εδω τι παιζει
http://www.overclock.net/intel-cpus/516 ... e7400.htmlαπλα μπερδευτηκα απο τον δικο μου που πηρα +25% με αυτη τη ρυθμιση
καλο βραδυ!
εδιτ ξανα
αν και αφου εχεις 2800 μαμα με πολ/στη 10.5 η ρυθμιση στα bios θα ειναι 266 οπως ηταν και μενα μαμα.
αν την κανεις 333 (οπως εγω) θα εχεις 333 χ 10.5 = 3496 δλδ 3.5 ghz, τι λενε αυτοι οι γκασμαδες για 3.2?
(εμενα ειναι 333 χ 9 = 2997 και ηταν 266 χ 9 = 2394)
ειχαμε ομως οβερκλοκαρει πριν μηνες συγγενικο επεξεργαστη με το δικο σου φιλου μου (στα 2.93 , πρεπει να ηταν ο Ε7500 ή κατι τετοιο ) και εκει με το 333 πηραμε λιγοτερα απο οσα περιμεναμε
δε θυμαμαι αν αλλαζε ο πολλαπλασιαστης
βασικα δε θυμαμαι τιποτα απο οσα καναμε
θυμαμαι οτι τελικα τον καναμε 3.5 περιπου και δουλευει τελεια..παιζε εσυ με το 266 αρχιζε να ανεβαζεις και αν εχει προβλημα (θελει περισσοτερα volt πχ ) θα βαρεσει μονο του επανεκκινηση ή δεν θα ξεκινουν τα windows, δεν παθανει τιποτα
τελευταιο εδιτ και παω για υπνο
αποτι βλεπω εδω http://www.tomshardware.co.uk/forum/pag ... _10_0.html στο 333 ο πολλαπλασιαστης γινεται 10 , αρα θα εχει 3.33 και οχι 3.5 οπως θελει ο συγκεκριμενος χρηστης και θελει να ξεκλειδωσει πολλαπλασιαστες αντι να δοκιμασει να ανεβασει κι αλλο το fsb και να περασει το 1333τεσπα κανει αυτο, βαλε 333 , πηγαινε στα 3.3 και θα εισαι σταθεροτατος , μην πας για τρελα πραγματα, αν θες βεβαια πηγαινε δεν υπαρχει περιπτωση να χαλασεις κατι
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Εγω 8400gt εχω καλη ειναι?Το assasins κολλουσε ομως ξενερα
Σαβουρα ειναι....καρτα των 50€ ,δεν κανει για παιχνιδια παρα μονο για απλη χρηση γραφειου και βασικο multimedia
no offence ! -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Σαβουρα ειναι....καρτα των 50€ ,δεν κανει για παιχνιδια παρα μονο για απλη χρηση γραφειου και βασικο multimedia
no offence !ειναι και καρτα laptop αρα και καλη να ηταν θα ηταν σημαντικα χειροτερη απο σταθερου
-
ναι η 8400 ανηκει στην entry level κατηγορια ,ειναι μια απλη βασικη καρτα για δουλειες γραφειου
-
αμα κοτσαρω και τηλεορασουλα να παιζω ξαπλα στο κρεβατι δε θα μου λειπουν ουτε λιγο οι κονσολεςΠάντα κάτι θα λείπει χωρίς τις κονσόλες. Είτε αυτό είναι κάποιο exclusive(για εμένα) είτε η ευκολία που προσφέρουν.
Γι'αυτό αγοράζουμε και υπολογιστή και τις κονσόλες.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
αμα κοτσαρω και τηλεορασουλα να παιζω ξαπλα στο κρεβατι δε θα μου λειπουν ουτε λιγο οι κονσολες
Πάντα κάτι θα λείπει χωρίς τις κονσόλες. Είτε αυτό είναι κάποιο exclusive(για εμένα) είτε η ευκολία που προσφέρουν.
Γι'αυτό αγοράζουμε και υπολογιστή και τις κονσόλες.
εγω το ξαναπα, ξενερωσα που μου καηκε το χβοχ , την εχω βρει με το pc πλεον και βολευομαι και δε γυριζω πισω..
μου λειπουν βεβαια , οπως μου λειπουν και παιχνιδια που δε μπορω να παιξω, αλλα μια χαρα ειμαι και με το pc
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
ρε φιλε γιατι τα αλλαξες ολα? μπορουσες απλα να αλλαξεις τη ΜΒ..
εβαλες τουλαχιστον τιποτα ΠΟΛΥ καλυτερο?
εγω στη θεση σου μονο καρτα θα αλλαζα και αν..
η 8800 μου τα σπαει ακομαΠαλιος επεξεργαστης με λιγοτερα Pins,μετα ειχα 1γιγα ραμ,να το αφηνα ετσι?Το τροφοδοτικο αλλαχτηκε γιατι στην αρχη νομιζα πως ειχε καει αυτο Καρτα 6600 Gt (τοοοοτε ηταν αστερι) Δεν εβαλα κατι τρομερο,350 € μου ειχαν παει.Επεξεργαστη Intel core 2 duo E7400 και μια asus P5QL-E,οι μνημες ειναι corsair 2g.E καμια τετοια λεω να παρω να τελειωνω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513417
Τσιμπα την 4870 στα 130 ευρο. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... -896MB.htm
Ειναι σιγουρα πολυ καλυτερη απο την gts 250 και την ati 4850.
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
no offence !Πριν λιγο καιρο το Πλαισιο ειχε την 9600gt στα 51 ευρο. Μια χαρα ειναι η 9600gt στα παιχνιδια. Δεν ειναι τερας επιδοσεων ,αλλα την δουλεια σου την κανεις. Η 8400 παλι ειναι για τα μπαζα καρτα ,αλλα κοστιζει 30 ευρο πλεον
-
i agree !
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
η 8800 μου τα σπαει ακομαΠαλιος επεξεργαστης με λιγοτερα Pins,μετα ειχα 1γιγα ραμ,να το αφηνα ετσι?Το τροφοδοτικο αλλαχτηκε γιατι στην αρχη νομιζα πως ειχε καει αυτο Καρτα 6600 Gt (τοοοοτε ηταν αστερι) Δεν εβαλα κατι τρομερο,350 € μου ειχαν παει.Επεξεργαστη Intel core 2 duo E7400 και μια asus P5QL-E,οι μνημες ειναι corsair 2g.E καμια τετοια λεω να παρω να τελειωνω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513417
Τσιμπα την 4870 στα 130 ευρο. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... -896MB.htm
Λες?Το Albatron λιγο με χαλαει αλλα σαν καρτα ειναι καλυτερη σιγουρα!
Ειναι σιγουρα πολυ καλυτερη απο την gts 250 και την ati 4850. -
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Ειναι σιγουρα πολυ καλυτερη απο την gts 250 και την ati 4850.Λες?Το Albatron λιγο με χαλαει αλλα σαν καρτα ειναι καλυτερη σιγουρα!
-
ακυρο!
-
Γεια σας!
Να με συγχωρείτε αν το ποστ είναι λίγο άσχετο, μια και δεν έχει να κάνει με αυτοκινητιστικά παιχνίδια.
Φαντάζομαι πολλοί από σας θα θυμούνται το Age of Empires 2: The Conquerors, ένα από τα καλύτερα real time strategy παιχνίδια όλων των εποχών!
Οι νοσταλγοί του λοιπόν, ξεσκονίσαμε τα σπαθιά μας και ετοιμάζουμε ένα Κύπελο Arabia 1vs1 και ένα Πρωτάθλημα 2vs2. Όσοι έχουν όρεξη να θυμηθούνε τα παλιά, να ξαναακούσουν τον μεταλλικό ήχο του ξίφους που αφήνει τη θήκη του, να νιώσουν το βάρος της πανοπλίας τους και να χυμίξουν σε ιστορικές μεσαιωνικές μάχες, είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτοι να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 28/10/09 εδώ!
Το επίπεδο δεν έχει καμιά σημασία, αλλά η όρεξη για σκληρές μάχες!
Video: http://www.youtube.com/watch?v=usrBJZiBJhc -
modern warfare 2
αρρωστια!!!!!!!!!!!!!!!!
-
modern warfare 2αρρωστια!!!!!!!!!!!!!!!!
3 ερωτησεις
εχει single player?
ειναι coop η παιζεις μονος σου?*
ειναι στο ιδιο στυλ με το operation flashpoint η εχει περισσοτερη δραση?α,και οταν το βαρεθεις,BORDERLANDS,simple,straight fun,ειχα να το δω αυτο σε παιχνιδι χροοοοονια
*μαλλον δεν το λεω σωστα,ενννοω αν εχεις squad η εισαι μονος σου στις αποστολες
-
ειναι single και multi.
εγω τωρα παιζω το campaign
στις αποστολες του campaign εχεις συνηθως και αλλους , αλλα δε μπορεις να τις παιξεις μαζι με αλλους παιχτες νομιζω..
(εχει 2 .exe ενα single που ειναι για το campaign και ενα για multi)
στον τομεα multi εχει πολυ πραγμα , αλλα να σου πω την αληθεια το multi δε με πολυνοιαζει..δε θα κατσω να καω με αυτο το παιχνιδι, θα το τερματιζω και τελοςγια το υπολοιπο gameplay δε ξερω τι αλλο να σου πω ειναι κλασικο call of duty, ακομα πιο βελτιωμενο
δηλαδη ο,τι πρεπει για να περασεις λιγες ωρες ευχαριστα.
γενικα ειμαι fan ολων των call of duty και περιμενω καθε χρονο το καινουριο.επειδη ομως ο β' παγκοσμιος εχει κουρασει καπως τα modern warfare πιστευω οτι αρεσουν σε πολυ κοσμο ως κατι νεο.
το 2ο mw εχει εκτος απο ωραια γραφικα και ασταματητη δραση , ομορφα εναλλασσομενα τοπια σε διαφορα σημεια του κοσμου.παιξτο δε το συζηταμε
το Borderlands το εχω δει σε φιλο μου, υπαρχει ηδη στο pc μου και περιμενει και αυτο να παιχτει..
αλλα απο οτι ειδα αυτο εχει και αναβαθμισεις και αγορες οπλων κτλ.. αυτο το κανει ισως εγκεφαλικο, το mw ειναι απλα σκετο ανοθευτο διασκεδαστικο ΞΥΛΟ
(και αυτο ειναι που χρειαζομαι να παιξω αυτη τη στιγμη )
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)