-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Τελείωσα το Dragon Age μετά από πολλές... πολλές ώρες
Επικό παιχνίδι!
Η Bioware απλά το κατέχει το άθλημα.Τώρα κάνω install το Dragon Age: Awakening
Καλο καλο???Το εψαχνα σε torrentαδικα αλλα δεν μπορουσα να βρω κατι.
Επισης εχει κανει κανεις κρακ στο καινουριο battlefield???Δε μπορω να καταλαβω τι να κανω.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
προχωραω κι εγω πλεον το μαφια
νταξει καλο και πολυ ατμοσφαιρικο.. αλλα μεχρι στιγμης δε θα λεγα οτι ειναι στο ιδιο επιπεδο με το gta
(δεν ειναι βεβαια ανουσια βαρυ σαν το gta.. )
η πολη ειναι πολυ φτωχη συγκριτικα με τη Liberty City και η δραση δεν ειναι το ιδιο γρηγορη
μου αρεσει ομως παρα πολυ το πιστολιδιΤι εννοεις στο ιδιο επιπεδο???Το μονο αρνητικο του για μενα ητα το μικρο story κατα τ αλλα δε νομιζω να χει κατι να ζηλεψει απο το GTA.
Επισης επαιξα το WRC σε PC και PS3,καλουτσικο ειναι (για arcade φυσικα) αλλα μου αρεσε περισσοτερο στην κονσολα.
εννοω οτι δεν ειναι το ιδιο ανοικτος ο κοσμος , δεν εχεις τοσα πολλα πραγματα να κανεις..
ειναι πολυ καλο παιχνιδι σιγουρα , αλλα σε καμια περιπτωση δε μπορει να συγκριθει με το gta
το οτι διαδραματιζεται σε αλλη εποχη ειναι ενα τεραστιο + , γιατι αν διαδραματιζοταν στο 'σημερα' θα φαινοταν πολυ φτωχο συγκριτικα με το σημειο αναφορας της κατηγοριας
δεν ειμαι αρνητικος απεναντι του, το ευχαριστιεμαι αρκετα, απλα δε μου κανει την ιδια εντυπωση με το gta .. στο gta εχει πεσει πολλη περισσοτερη δουλεια
επισης δε μου αρεσει αυτη η ιστορια με τα dlc (αρμεγμα αγελαδας) που εχουν στησει
Τα οποια DLC, στην περιπτωση του Mafia 2, προφανως ειναι μερος του κανονικου παιχνιδιου εξ αρχης και αποφασισαν να τα δοσουν ως DLC.
-
ξαναρωτω το jimmys vendetta προυπηρχε μεσα στο παιχνιδι?
παντως τωρα που το προχωραω αρχιζει και μου αρεσει περισσοτερο εχει πολυ ωραια ατμοσφαιρα
-
ξαναρωτω το jimmys vendetta προυπηρχε μεσα στο παιχνιδι?παντως τωρα που το προχωραω αρχιζει και μου αρεσει περισσοτερο εχει πολυ ωραια ατμοσφαιρα
ρε μαμαει λεμε το παιχνιδι
Μοιαζει με GTA αλλα το Mafia εχει πολυ πιο ωραια ατμοσφαιρα βεβαια οπως ειπε και ενας πιο πριν στο GTA εχει πεσει πολυ περισσότερη δουλεια
Οταν το τελειωσεις θελω να μου πεις πως σου φανηκε το φιναλε
-
Να πω εγω πως μου φανηκε το φιναλε η θα με κραξει ο Γιωργης???
-
Προσωπικα τα επιπλεον πραγματα που μπορουσες να κανεις στο GTA μου φαινονται περιττα.Ποσος με ενδιαφερει αν επρεπε να πηγαινω με τους φιλους να παιζω βελακια η να πηγαινω την γκομενα για ποτο για να κερδισω respect,βαριωμουν αφανταστα αυτες τις διαδικασιες οπως επισης και τα διαφορα χαζα που ειχε οταν σερφαρες στους υπολογιστες με τα μαιλ και τις αλλες παπαριες.Εφετζιδικα δε λεω αλλα μετα απο λιγο καταντουσαν βαρετα.ΤΟ Mafia μου αρεσε πολυ περισσοτερο και αυτο γιατι ηταν πολυ ποιο λιτο και επικεντρωνοσουν αποκλειστικα και μονο στην πλοκη η οποια ομως δυστυχως ηταν πολυ μικρη.
-
πλοκη μικρη και λιγη δραση..
και ειναι κριμα γιατι το πιστολιδι του ειναι πολυ καλο
στο gta εχεις να κανεις πολυ περισσοτερα πραγματα και δε μιλω για τα βελακια με τους φιλους σου
το παιχνιδι ειχε ολα τα φοντα να ξεπερασει το gta, αλλα οι δημιουργοι του μαλλον βαριοντουσαν
και η λιγη ποιοτητα του ενος , δεν φτανει τη ποσοτητα του αλλου που στο κατω ειναι και παραειναι ποιοτικη
(μην ξεχναμε οτι κυκλοφορει εδω και χρονια)το μαφια εχει μια μοναδικη και ξεχωριστη ατμοσφαιρα, δεν ειναι απλα αλλος ενας κλωνος, αλλα για μενα παραμενει πολυ πισω σαν παιχνιδι
η πολη του οσο καλοσχεδιασμενη και αν ειναι ειναι πολυ πιο φτωχη και μικρη σε σχεση με το gta , το οποιο αν δειτε σε pc (γιατι στις κονσολες ειναι αισχος το παιχνιδι, δε βλεπεται) ακομα και σημερα φαινεται αρκετα ωραιο
στο μαφια δεν μπηκαν εξτρα αποστολες και δεν υπαρχει η αισθηση της ελευθεριας γιατι δε μπορει να υπαρξει σε τοσο μικρη πολη..
καλως ή κακως οι παικτες καλομαθαν και θελουν μεγαλα παιχνιδια που να δικαιολογουν τα λεφτα τους
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Να πω εγω πως μου φανηκε το φιναλε η θα με κραξει ο Γιωργης???οχι ρε συ αμα θελω ρωταω το μονο που ξερω ειναι οτι κοβεται τελειως ακυρα και αποτομα και αυτο υπονοει sequel
βεβαια στο πρωτο dlc παιζεις με ξεμπαρκο χαρακτηρα
-
dlc???Τι ναι τουτα???Παντος στο τελος να ξερεις πεφτει ΠΟΛΥ πιστολιδι...
-
expansion του παιχνιδιου
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
expansion του παιχνιδιουΠου μπορω να το βρω???Μεγαλωνει το story??
-
παιζεις με τελειως ξεμπαρκο τυπο
-
το παιχνιδι ειχε ολα τα φοντα να ξεπερασει το gta, αλλα οι δημιουργοι του μαλλον βαριοντουσανΝομίζω πως το έκαναν επίτηδες, ώστε να γίνει ελαφρώς πιο ρεαλιστικό στα πλαίσια της 'δυνατής' υπόθεσης (μετανάστες / ρατσισμός / συμμορίες / ...)
Αλλιώς, ναι, κι εγώ εάν σκοπός μου ήταν να ξεδώσω, θα προτιμούσα το προηγούμενο που είχε flame throwers, μαχητικα αεροσκάφη, jetpacks κ.λπ.
Έντιτ: τώρα που ξαναδιάβασα το thread δεν κατάλαβα αν μιλούσες για το mafia ή για το GTA 3. Anyway. Whatever.
-
Ενω μια χαρα παιζω το campaign στο starcraft 2,εκανα το λαθος να παιξω online σημερα.
Παναγια μου τι ειναι τουτοι βρε? σε καθαριζουν για πλακα -
Ο χρήστης avel έγραψε:
Έντιτ: τώρα που ξαναδιάβασα το thread δεν κατάλαβα αν μιλούσες για το mafia ή για το GTA 3. Anyway. Whatever.
mafia 2 vs gta 4 εννουσα
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Ενω μια χαρα παιζω το campaign στο starcraft 2,εκανα το λαθος να παιξω online σημερα.
Παναγια μου τι ειναι τουτοι βρε? σε καθαριζουν για πλακαοι κορεατες δε νιωθουν, ειναι εθνικο τους σπορ το σταρκραφτ
ασε που στο campaign αλλαζουν αρκετα και σημαντικα πραγματα σε σχεση με το multi (που ειναι και το κανονικο παιχνιδι στην ουσια)
πρεπει να ριξεις πολλη εξασκηση (κανε και τα challenges στο single) , ενδεχομενως να χρειαστει να δεις και βιντεακια στο youtube για rush
θελει πολυ ψαξιμο αν θες να στεκεσαι αξιοπρεπως σε online..
εγω προσωπικα βαριεμαι
το campaign μου ειναι παραπανω απο αρκετο
-
Οι μαχες μεταξυ χαρακτηρων στο Dead Rising 2 ειναι ιδιαιτερα εκνευριστικες!
Με τα zombies που εχουν μονο μια επιθεση ως εχθροι και ειναι αργοκινητα, δεν προβληματιζει ο χειρισμος.
Με ανθρωπους εχθρους ομως υπαρχει ενα delay στην επιθεση, με αποτελεσμα να σου κανουν μεγαλη ζημια και να επιτειθονται πρωτοι.
-
κακο παιχνιδι.. και για να δουλεψει χειριστηριο στο pc πρεπει να αρχισεις τις πατεντες
-
πιο προσφατο αποκτημα μου το Final Fantasy XIII..
Το ξεκινησα λιγακι, αλλα μαλλον το Xbox μου εχει αρχισει να τα φτυνει (που κανει κατι γραμμες στην οθονη οταν παιζω, μαλλον ειναι λιγο πριν τον θανατο) και πιθανοτατα θα πρεπει να παω για καινουριο... -
Ναι κάτι τέτοια έκανε και το δικό μου πριν τα φτύσει οριστικά.
Ψάξε για καινούριο από τώρα και κατά προτίμηση το παλιό χοντρό γιατί:
α) Μάλλον θα το δίνουν φθηνότερα λόγω ξεστοκαρίσματος τώρα που ήρθε το slim
β) Το νέο δεν φλασσάρεται ακόμα.
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)