-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
Youtube Videoτο δοκιμασα σε φιλο μου (το demo )
εκτως του οτι το need for speed shit εχει πιο πολλες επιλογες για ρυθμιση της τιμονιερας
εκτως του οτι δεν στριβουν καθολου ρεαλιστικα..
εκτως του οτι το μοντελο τρακαρισματος ειναι για γελια
κατα τα αλλα ωραια γραφικα -
επι 22 λεπτα δε με καθαρισε κανεις -
Τελικα το τερματισα το mafia II.Με αφησε ψιλοκαγκελο επειδη δε περιμενα να τελειωσει τοσο γρηγορα. Υπαρχει κανα update???
-
διαβασε πιο πισω ρε συ...
-
Έπαιξα το demo του καινούριου wrc σε xbox 360 με τιμονιέρα.
Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟ!
Γραφικά 5 χρόνια πίσω (παίζει το 4 να ειχε καλύτερο) και χειρισμός/συμπεριφορα... άστα καλύτερα.
Τι κρίμα που έχουν εξαφανιστει απο την αγορά τα καλά rally games... Kαι μην τολμήσει κανεις να αναφέρει το cmr dirt, θα τον βαλω για τιμωρία να παίζει το wrc για ένα 24ωρο σερί! -
το dirt 2 ηταν απλα ομορφο και διασκεδαστικο, δεν το λες καλο παιχνιδι ραλλυ σε καμια περιπτωση
πιο πολυ arcade ηταν, ευχαριστο και τιποτα παραπανω
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
διαβασε πιο πισω ρε συ...Που ειναι ρε Γιωργη δε βρηκα κανα ποσταρισμενο update.
Επισης ξερετε πως μπορω να κανω κρακ το battlefield bad company 2?
-
Το τερματισα και γω το ΜΑFIA 2 σημερα,οντως πολυ μικρο,γυρω στις 12 ωρες παιχνιδιου εγραφε στα στατιστικα.Οταν βρω χρονο θα βαλω και το expansion να δω τι λεει.
Επισης δοκιμασα την F1 2010,τα γραφικα ειναι εκπληκτικα και ειναι αρκετα ευχαριστο.Αυτοι ομως που ζητανε physics και feedback στην τιμονιερα δυστηχως δεν θα τους καλυψει. -
Η F1 2010 ειναι απο τα καλυτερα formula games, αν και αργησε να βγει καποιο παιχνιδι για φορμουλα σε PS3/Xbox 360.
Βεβαια με ολα τα βοηθηματα off ειναι καθαρα για τους σκληροπυρηνικους!
Το Mafia 2 αν και υποτιθεται open world, δεν σε αφηνε να κανεις και πολλα εκτος απο το story, μερικες extra αποστολες ομως θα επρεπε να τις ειχε, το story ηταν μικρο.
-
Need for Speed: Hot Pursuit !!
Το είχα στο PS1, αν θυμάμαι πια καλά ... -
αμα η ea εφτιαχνε εστω ενα πραγματικο εξωμειωτη με αυτα τα γραφικα θα ειχε κανει παπαδες αλλα..
-
Επειδή δεν έχω και την καλύτερη σχέση με ηλεκτρονικά θα ήθελα τη βοήθειά σας.Αγόρασα το ps3 πριν 15 μέρες και χθες αγόρασα το μόνιτορ samsung 2433lw.Τα συνέδεσα με καλώδιο dvi->hdmi και ότι αφορά την εικόνα όλα είναι οκ.Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα,δεν έχω ήχο.Υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδέσω τα ηχεία μιας και το μόνιτορ που πήρα δεν έχει ηχεία?υπάρχει κάποια λύση?
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Το είχα στο PS1, αν θυμάμαι πια καλά ...Βγηκε κυκλοφορια???
-
τι ηχεια εχεις?..
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Το είχα στο PS1, αν θυμάμαι πια καλά ...Βγηκε κυκλοφορια???
16 Νοεμβρη νομιζω, αλλα υποψιαζομαι οτι δεν θα εχει ελευθερη περιπλανηση στην πολη
-
προχωραω κι εγω πλεον το μαφια
νταξει καλο και πολυ ατμοσφαιρικο.. αλλα μεχρι στιγμης δε θα λεγα οτι ειναι στο ιδιο επιπεδο με το gta
(δεν ειναι βεβαια ανουσια βαρυ σαν το gta.. )
η πολη ειναι πολυ φτωχη συγκριτικα με τη Liberty City και η δραση δεν ειναι το ιδιο γρηγορη
μου αρεσει ομως παρα πολυ το πιστολιδιεπισης ψηθηκα πολυ να παιξω το lara croft guardian of light
για διπλο ειναι ο,τι πρεπει
(το να τσακωθουν οι συμπαικτες ειναι θεμα χρονου )
ειδικα εμενα που μου αρεσαν τα hack n slash τυπου baldurs gate dark allianceτελος, πολυ ασχημο και βαρετο το dead rising 2 μακρια...
αυτα απο παιχνιδια που ειδα προσφατα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
προχωραω κι εγω πλεον το μαφιανταξει καλο και πολυ ατμοσφαιρικο.. αλλα μεχρι στιγμης δε θα λεγα οτι ειναι στο ιδιο επιπεδο με το gta
η πολη ειναι πολυ φτωχη συγκριτικα με τη Liberty City και η δραση δεν ειναι το ιδιο γρηγορη
μου αρεσει ομως παρα πολυ το πιστολιδιΤι εννοεις στο ιδιο επιπεδο???Το μονο αρνητικο του για μενα ητα το μικρο story κατα τ αλλα δε νομιζω να χει κατι να ζηλεψει απο το GTA.
Επισης επαιξα το WRC σε PC και PS3,καλουτσικο ειναι (για arcade φυσικα) αλλα μου αρεσε περισσοτερο στην κονσολα.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
διαβασε πιο πισω ρε συ...
Που ειναι ρε Γιωργη δε βρηκα κανα ποσταρισμενο update.
Επισης ξερετε πως μπορω να κανω κρακ το battlefield bad company 2?
εγω το καλοκαιρι το εψαχνα απο hotfile rapidshare κλπ και το ειχαν σβησει σε ολους
πηγα το πηρα και ησυχασα...και το βρηκα στο 20 ευρώ σε Κωτσοβολο, ενω στα περισσοτερα ειχε>30 -
Τελείωσα το Dragon Age μετά από πολλές... πολλές ώρες
Επικό παιχνίδι!
Η Bioware απλά το κατέχει το άθλημα.Τώρα κάνω install το Dragon Age: Awakening
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
προχωραω κι εγω πλεον το μαφια
νταξει καλο και πολυ ατμοσφαιρικο.. αλλα μεχρι στιγμης δε θα λεγα οτι ειναι στο ιδιο επιπεδο με το gta
μου αρεσει ομως παρα πολυ το πιστολιδιΤι εννοεις στο ιδιο επιπεδο???Το μονο αρνητικο του για μενα ητα το μικρο story κατα τ αλλα δε νομιζω να χει κατι να ζηλεψει απο το GTA.
Επισης επαιξα το WRC σε PC και PS3,καλουτσικο ειναι (για arcade φυσικα) αλλα μου αρεσε περισσοτερο στην κονσολα.
εννοω οτι δεν ειναι το ιδιο ανοικτος ο κοσμος , δεν εχεις τοσα πολλα πραγματα να κανεις..
ειναι πολυ καλο παιχνιδι σιγουρα , αλλα σε καμια περιπτωση δε μπορει να συγκριθει με το gta
το οτι διαδραματιζεται σε αλλη εποχη ειναι ενα τεραστιο + , γιατι αν διαδραματιζοταν στο 'σημερα' θα φαινοταν πολυ φτωχο συγκριτικα με το σημειο αναφορας της κατηγοριας
δεν ειμαι αρνητικος απεναντι του, το ευχαριστιεμαι αρκετα, απλα δε μου κανει την ιδια εντυπωση με το gta .. στο gta εχει πεσει πολλη περισσοτερη δουλεια
επισης δε μου αρεσει αυτη η ιστορια με τα dlc (αρμεγμα αγελαδας) που εχουν στησει
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)