-
σε battlenet?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
σε battlenet?οχι ακομη φτιαχνω μια δυσκολη a.i για να το μαθω λιγο καλυτερα και να τα φτιαχνω λιγο πιο γρηγορα και μετα βουρ μεσα
-
Μολις τελειωσα το METRO 2033 ! και θα ξεκινησω το download του Mafia 2
-
Περιμενω σαν παιδακι το Call of duty Black ops
υπόψιν οτι αυριο θα η Treyarch θα δειξει πως θα ειναι το Multiplayer του και η πρεμιερα του παιχνιδιου ειναι στις 11/09/2010.
Εχει να πεσει καψιμο παλι -
εγω περιμενω σαν παιδακι κατι αλλο που πολυ μεγαλωσαν με αυτο
http://www.stargateworlds.com/
ειναι κοντα επιτελους
-
που λες φιλε cabala, σημερα εβαλα σε ενα φιλο μου που ειχε ορεξη να πεταξει λεφτα μια gtx 480
(ναι μιλαμε για 500+ ευρω καρτα )
η υλοποιηση ηταν της palit , αν και απο οτι παρατηρησα λιγο πολυ ολες ιδιες ειναι , την ιδια ψυκτρα φαινεται να εχουν
σε σχεση με τις υπολοιπες κορυφαιες καρτες της αγορας η 480 θεωρησα κι εγω οτι ηταν καλυτερη απο τη 5870 (εχει και ο αλλος κολλημα με nvidia ) αλλα οχι φυσικα απο την 5970, η οποια ομως εχει ανεβει στο θεο, οποτε μπορουμε να πουμε οτι ειναι καλυτερο value for money για αυτη τη κατηγορια
πιο πολυ ποσταρω για να πω τις εντυπωσεις μου για τη ζεστη μιας και την ειχαμε σχολιασει παλιοτερα... απο αποψη επιδοσεων που την ειδα λιγο εννοειται οτι πεταει
στην αρχη φρικαρα οταν ειδα οτι εχει 71 βαθμους idlle , μεγαλυτερη τιμη και απο την ψηστιερα μου 4890 η οποια iddle ειναι στους 60
αποφασισα λοιπον να τρεξω ενα furmark να δω μεχρι πού σκατα θα μπορουσε να φτασει μιας και ξεκινουσε απο ηδη υψηλη τιμη...
το βαζω λοιπον στο 1920 x 1080 με 32χ aa και περιμενω (σε καλα αεριζομενο κουτι, χωρις ομως κλιματισμο στο δωματιο)μου εκανε τρελη εντυπωση οτι η ψυξη που μπαινει σε αυτη τη καρτα εχει τρελη αποδοση
αρχισε βεβαια να κανει θορυβο σα τρελη και σχετικα συντομα φλετραρε με τους 90, ομως στο 5λεπτο περιπου σταθεροποιηθηκε στους 93 τιμη οχι και τοσο ασχημη ή ανησυχητικηοποτε ναι μεν ειναι φουρνος κυριως λογω της iddle θερμοκρασιας, αλλα στα παιχνιδια δυσκολα θα περασει τους 80 (στα παιχνιδια ο ανεμιστηρας δεν εκανε ιδιαιτερο θορυβο οπως στο furmark οπου ηταν ελικοπτερο)
απο αποψη αποδοσης οπως προειπα τα σπαει, αυτο που με χαλασε με τη συγκεκριμενη υλοιποιηση ειναι οτι δινει μολις 2 χρονια εγγυησης , πραγμα ανεπιτρεπτο για καρτα του 500αρικου
υπηρχαν βεβαια και υλοποιησεις με 3 χρονια, αλλα ειχαν κανει φτερα..δεν ειναι και τοσο κακη η προσπαθεια της nvidia τελικα, αν σκεφτουμε οτι ειναι η πιο δυνατη μονοπυρηνη καρτα και οτι η 5970 ειναι σαφως πιο ακριβη αυτη τη στιγμη
-
ε fermi ειναι τι περιμενεις ειναι ο p4 των gpu
(φυσικα το οτι βγηκε να χτυπησει τα top και τελικα μονο αυτο δεν εκανε αλλα λεει αλλα τεσπα εν αναμονη των νεων gpu με opengl ) -
Από 2 νοεμβρίου θα παίζει κανείς Γκραν Τουρίσμο 5?
-
Ο χρήστης harisnikolop έγραψε:
Από 2 νοεμβρίου θα παίζει κανείς Γκραν Τουρίσμο 5?Μόλις βγεί θα αρχίσω να ψάχνω σε αγγελίες για μετάχειρο ps3. Ελπίζω μόνο να μην έχει τα κάπως
arcade driving physics του prologue, μακάρι να είναι κοντά στον ''υποστροφικό'' χαρακτήρα του 4. -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
(φυσικα το οτι βγηκε να χτυπησει τα top και τελικα μονο αυτο δεν εκανε αλλα λεει αλλα τεσπα εν αναμονη των νεων gpu με opengl )ναι αλλα παραδοξως λογω τιμης μπορει να ανταγωνιστει τις ati οι οποιες μετα την επιτυχια τους να παραμεινουν πρωτες και αφου καταφεραν να εχουν πλεον ενα ισχυρο ρευμα απο φανμποις εχουν παει στο θεο
η καλυτερη value 4 money καρτα αυτη τη στιγμη για καποιον νορμαλ χρηστη θεωρω οτι ειναι η 460 στα 200 ευρα και οχι η 5850 που εχει παει στο θεο και ας ειναι αισθητα καλυτερη
καποτε εκανε και η 5850 230 ευρα.. νομιζω οτι χανει το νοημα η ati (amd πλεον και σαν ονομα) με τη τιμολογιακη πολιτικη της
και αυτο δειχνει οτι δεν υπαρχει κακη intel και nvidia και καλη amd.. οποιος εχει το μεγαλυτερο μεριδιο των πωλησεων και τον παιρνει, βαραει στο ψαχνο (τις τσεπες μας)
οποιον δεν τον παιρνει κανει μοκο και προσπαθει να προσελκυσει με τη καλυτερη τιμη..
οπως αλλωστε γινεται και στα αυτοκινητα.. βλεπε vag-alfa
ΥΓ θε θερωρω τοσο αποτυχημενη τη 480 ξαναλεω γιατι ειναι η πιο δυνατη μονοπυρηνη (ριχνει ξεκαθαρα στην 5870 ) και εχει μια σαφη διαφορα τιμης απο τη διπυρηνη 5970
και απο αποψη τιμης και επιδοσεων βρισκεται αναμεσα τους , δε βλεπω κατι παραλογο
ΥΓ2 στους υπολογιστες και βασικα παντου σε αντιθεση με τα αυτοκινητα προσπαθω να ειμαι οσο το πιο δυνατον αντικειμενικος , δεν ειμαι φαν ουτε της μιας εταιρειας ουτε της αλλης και καμιας βασικα, μονο την asus αντιπαθω
-
Από 2 νοεμβρίου θα παίζει κανείς Γκραν Τουρίσμο 5?Eννοειται!!!
-
(φυσικα το οτι βγηκε να χτυπησει τα top και τελικα μονο αυτο δεν εκανε αλλα λεει αλλα τεσπα εν αναμονη των νεων gpu με opengl )ναι αλλα παραδοξως λογω τιμης μπορει να ανταγωνιστει τις ati οι οποιες μετα την επιτυχια τους να παραμεινουν πρωτες και αφου καταφεραν να εχουν πλεον ενα ισχυρο ρευμα απο φανμποις εχουν παει στο θεο
η καλυτερη value 4 money καρτα αυτη τη στιγμη για καποιον νορμαλ χρηστη θεωρω οτι ειναι η 460 στα 200 ευρα και οχι η 5850 που εχει παει στο θεο και ας ειναι αισθητα καλυτερη
καποτε εκανε και η 5850 230 ευρα.. νομιζω οτι χανει το νοημα η ati (amd πλεον και σαν ονομα) με τη τιμολογιακη πολιτικη της
και αυτο δειχνει οτι δεν υπαρχει κακη intel και nvidia και καλη amd.. οποιος εχει το μεγαλυτερο μεριδιο των πωλησεων και τον παιρνει, βαραει στο ψαχνο (τις τσεπες μας)
οποιον δεν τον παιρνει κανει μοκο και προσπαθει να προσελκυσει με τη καλυτερη τιμη..
οπως αλλωστε γινεται και στα αυτοκινητα.. βλεπε vag-alfa
ΥΓ θε θερωρω τοσο αποτυχημενη τη 480 ξαναλεω γιατι ειναι η πιο δυνατη μονοπυρηνη (ριχνει ξεκαθαρα στην 5870 ) και εχει μια σαφη διαφορα τιμης απο τη διπυρηνη 5970
και απο αποψη τιμης και επιδοσεων βρισκεται αναμεσα τους , δε βλεπω κατι παραλογο
ΥΓ2 στους υπολογιστες και βασικα παντου σε αντιθεση με τα αυτοκινητα προσπαθω να ειμαι οσο το πιο δυνατον αντικειμενικος , δεν ειμαι φαν ουτε της μιας εταιρειας ουτε της αλλης και καμιας βασικα, μονο την asus αντιπαθω
οι τιμες στην ελλαδα εχουν ξεφυγει αλλα εξω ειναι σε λογικα επιπεδα ευτηχως κοιτα στο newegg να παθεις καρδιακο
τιμη/αποδοση οχι τιμη/επιδοση να το βρασω αμα το tdp της ειναι στον θεο και ψηνω αβγα επανω της
so far η καλυτερα overall σειρα ειναι η 4xxx
αλλα βλεπεις πηγε η nvidia να χτυπησει την ati με την δικη της στρατιγικη αλλα η ati χτυπησε την nvidia με την δικη της
ενα fermi χωρις να εχει σε ολες τις κατηγοριες κατι καλο δεν αλλαζει το κλιμα σε λιγο καιρο θα δεις και τις πρωτες μυνησεις για πατεντες απο τις δυο πλευρες -
Το Metro 2033 εχει γραφικαρες ! το ιδιο και το Mafia 2 που μολις ξεκινησα ................
-
Από 2 νοεμβρίου θα παίζει κανείς Γκραν Τουρίσμο 5?Εκτος αυτου θα καιγομαστε και με το test drive unlimited 2
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Το Metro 2033 εχει γραφικαρες ! το ιδιο και το Mafia 2 που μολις ξεκινησα ................ναι ειναι ωραιο το mafia, δεν εχω χρονο να το παιξω αυτη τη περιοδο, αλλα μολις μπορεσω θα το ξεπεταξω , λενε οτι δεν ειναι πολυ μεγαλο
το μετρο ωραια γραφικα(σε dx11 το ειδα χθες βεβαια εγω το παιξα με 10 ) , αλλα σαν παιχνιδι βαρετο
-
Το Metro 2033 εχει γραφικαρες ! το ιδιο και το Mafia 2 που μολις ξεκινησα ................
ναι ειναι ωραιο το mafia, δεν εχω χρονο να το παιξω αυτη τη περιοδο, αλλα μολις μπορεσω θα το ξεπεταξω , λενε οτι δεν ειναι πολυ μεγαλο
το μετρο ωραια γραφικα(σε dx11 το ειδα χθες βεβαια εγω το παιξα με 10 ) , αλλα σαν παιχνιδι βαρετο
Nαι σαν παιχνιδι ειναι αρκετα βαρετο και σκοτεινο ( αφου το περισσότερο παιχνίδι εξελίσσετε μεσα στις στοες και τους σταθμους του μετρο ) και επαναλαμβανεται συνεχεια αλλα πραγματικα εχει πολυ καλα γραφικα και σωζει την κατασταση.
Η βαρεμαρα που με επιασε μου θυμισε το αλλο Fps το Bioshock ( που εχεις avatar) βεβαιως-βεβαιως το ειχα τελειωσει σε 2-3 ημερεςΤο Metro 2033 το τερματισα σε 4 ημερες με 2 - 3 ωρες παιχνιδι στην μεσαια δυσκολία , ήμουν με ακουστικα και ολα τα φωτα σβηστα μπροστα στην 24αρα .
-
οποιος τελειωσει το conviction σε μιση μερα συνολικου χρονου του δινω κουλουρακι
-
γιατι το λες αυτο? (δεν το χω παιξει δε ξερω)
-
γιατι το λες αυτο? (δεν το χω παιξει δε ξερω)επειδη ολοι με επρηζαν οτι ειναι δυσκολο και το τελειωσα σε 14 ωρες
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
ναι ειναι ωραιο το mafia, δεν εχω χρονο να το παιξω αυτη τη περιοδο, αλλα μολις μπορεσω θα το ξεπεταξω , λενε οτι δεν ειναι πολυ μεγαλο
Nαι σαν παιχνιδι ειναι αρκετα βαρετο και σκοτεινο ( αφου το περισσότερο παιχνίδι εξελίσσετε μεσα στις στοες και τους σταθμους του μετρο ) και επαναλαμβανεται συνεχεια αλλα πραγματικα εχει πολυ καλα γραφικα και σωζει την κατασταση.
Η βαρεμαρα που με επιασε μου θυμισε το αλλο Fps το Bioshock ( που εχεις avatar) βεβαιως-βεβαιως το ειχα τελειωσει σε 2-3 ημερεςΤο Metro 2033 το τερματισα σε 4 ημερες με 2 - 3 ωρες παιχνιδι στην μεσαια δυσκολία , ήμουν με ακουστικα και ολα τα φωτα σβηστα μπροστα στην 24αρα .
ενταξει καμια σχεση με το bioshock, το bioshock ειναι παιχνιδαρα και ας δειχνει γερασμενο πλεον
το gameplay του ειναι πολυ ανωτερο απο το μεσο ορο των υπολοιπων fps και απο ατμοσφαιρα κτλ πολλα σκαλια πιο πανω
ασε που το bs ειναι πολυ μεγαλυτερο, θελει νομιζω ενα 20ωρο ή 15ωρο
αρα για να το τερματισες σε 2 μολις μερες, μαλλον δεν ηταν και τοσο βαρετο
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)