-
Για συνολικές είναι λίγες οι ώρες για παιχνίδι που λιώνεις.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Για συνολικές είναι λίγες οι ώρες για παιχνίδι που λιώνεις.ενας χαρτης ειναι δεν το παιζω 178 μονο απο την ωρα που το εβαλα αλλωστε μεχρι να καταλαβαινα τι στον%$^$% εκανε το καθε τι μου πηρε αρκετη ωρα αφου οι μισες ψαροτρατες που ειχα δεν ειχαν λογο υπαρξης αφου ελεγαν strong vs NONE και στην τελικη κατεληξα να ειχα σχεδον μια armada απο capitals
-
Περασα το Gta IV σημερα.Εχω δυο προβληματα.
Μετα απο καποια ωρα που παιζω το πιανει ζαλαδα το παιχνιδι. Κανει γυρω γυρω λες και κουναω το ποντικι εγω και επιταχυνουν μονα τους τα αμαξια.
Δευτερο προβλημα εχω με το save. Πως στο καλο θα κανω???
-
autosave κανει μετα απο καθε αποστολη και φυσικα στο σπιτι σου (κρεβατι μερια)
τι εννοεις ζαλαδα?
αν και γω το ειχα παιξει με χειριστηριο, αρα δε θα μπορω να σου πω για αυτο
-
Το πιανει ζαλαδα ρε βλεπεις την οθονη να κανει γυρω γυρω!!!
Εσυ το παιχνιδι το εχεις registered η με κρακ?Επειδη εγω το εχω με κρακ γιαυτο ρωταω πως στο καλο μπορω να κανω save.
-
πηγες στο safehouse και δεν κανει save?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
πηγες στο safehouse και δεν κανει save?Δε μου κανει ρε ζηταει register.
-
http://www.plaisio.gr/Gaming/Games/PC-C ... -00713.htm
Και το πρόβλημα λύθηκε....
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
http://www.plaisio.gr/Gaming/Games/PC-Computer-Games/Take2-Interactive-Grand-Theft-Auto-4-CD00-00713.htmΚαι το πρόβλημα λύθηκε....
Λεγε ρε!
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
πηγες στο safehouse και δεν κανει save?
Δε μου κανει ρε ζηταει register.
τι να σου πω.. εμενα δε μου ετυχε ποτε κατι τετοιο
αν και στο pc επαιξα μονο το expansion, το κανονικο το χα παιξει xbox (που το παιχνιδι δε βλεπεται )
ψαξτο.. ισως κατι εχεις ξεχασει να κανεις.. μην εισαι τεμπελης.. ετσι ειναι αυτα
αλλιως κανε οτι σου λεει ο angel
-
Ελεος δηλαδη ελεος ελεος ελεος! Τσαντιστικα πολυ και μου το εδωσε αλλο παιδι να φανταστεις.
-
ρωτα αυτον που στο δωσε.. εγω οταν παιρνω ετοιμα ρωταω: δουλευει??
αλλιως ψαχνω να βρω μονος μου , γιατι το ετοιμο μπορει να σου δημιουργησει περισσοτερο ψαξιμο
παντως τωρα θυμηθηκα και ενα γνωστο μου που το χε παιξει στο pc κανονικα, αρα υπαρχει τροπος
ψαξτον
-
Πρεπει να χε βγει ενα camera fix και διορθωνε το προβλημα.Επισης κατα την εγκατασταση κανε εναν offline λογαριασμο στο microsoft games.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ρωτα αυτον που στο δωσε.. εγω οταν παιρνω ετοιμα ρωταω: δουλευει??αλλιως ψαχνω να βρω μονος μου , γιατι το ετοιμο μπορει να σου δημιουργησει περισσοτερο ψαξιμο
παντως τωρα θυμηθηκα και ενα γνωστο μου που το χε παιξει στο pc κανονικα, αρα υπαρχει τροπος
ψαξτον
Ναι το ξερω οτι υπαρχει τροπος θα ψαξω τιποτα στο gamecopyworld. >Πρεπει να χε βγει ενα camera fix και διορθωνε το προβλημα.Επισης κατα την εγκατασταση κανε εναν offline λογαριασμο στο microsoft games.
Ξερεις πως γινεται να φτιαξω???Το λεει οταν πας να κανεις save αλλα δεν το εχω βρει.
-
αυτο δεν το εκανες? πρεπει να κατεβασεις ενα windows live games σκηνικο απο το site της microsoft και να κανεις το offline account
εμενα παντως χωρις αυτο δε μου ξεκινουσε καν το παιχνιδι (expansion παντα)
και αυτο δεν υπαρχει στο 'θειο' απο σχολια αλλων χρηστων διαβασα οτι το χρειαζεσαι
edit
games for windows live λεγεται το προγραμματακι
οριστε κατεβασε
http://www.microsoft.com/games/en-us/li ... ejoin.aspx
(το download πατα οχι το create gametag και φτιαξε προφιλ οφφλινε) -
Το ειχε μονο του το laptop οταν το αγορασα.Τελικα βρηκα πως μπορουσα να φτιαξω offline λογαριασμο.Το save το εφτιαξα οπως και το game.Περασα ενα game fix και δουλευει μπαμ.Τελικα βρηκα τι σημαινει οταν γυρναει γυρω γυρω η οθονη.Ο παικτης ειναι μεθυσμενος. Το βιωνω τωρα παλι καλα οχι με τσιτα τα γκαζια.
-
αυτο ηταν ενα απο τα ελαχιστα αγορασμενα που κλαιω τα λεφτα μου
κακογραμμενο ηλιθιο καμια σχεση με τα αλλα και ενας βαλκανιος νικο που τα γαμαει ολα ελεος δηλαδη -
καλο ηταν , απλα ανουσια βαρυ..
αλλα αμα εχεις 4πυρηνο δεν καταλαβαινεις
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
.Ο παικτης ειναι μεθυσμενος. -
Ναι ρε σου λεω πηρα το αμορε τη πηγα σε ενα κλαμπ εκει και μετα γυριζε η οθονη. Κανω οχ οχι παλι ρε γαμωτο και κοιταω πανω αριστερα που βγαζει τα μηνυματα και ελεγε καλυτερα να πατε με ενα ταξι σπιτι επειδη ειστε μεθυσμενος.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
αυτο ηταν ενα απο τα ελαχιστα αγορασμενα που κλαιω τα λεφτα μου
κακογραμμενο ηλιθιο καμια σχεση με τα αλλα και ενας βαλκανιος νικο που τα γαμαει ολα ελεος δηλαδηΕμενα μου αρεσε αρκετα.Οντως ομως ηταν αρκετα βαρυ χωρις λογο.
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)