-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Θυμαμαι οτι στο τελος μετα απο χρονια τον σκοτωνουν τον ηρωα.Κολλημα σε διαφορα σημεια ειχα φαει και εγω αλλα μετα απο τοσα χρονια δεν τα θυμαμαι.Βασικα δεν το τερματισα αλλα λεω να το τερματισω μιας και εχω απλετο χρονο!
-
και μετα να παιξεις το νεο στο νεο σου μηχανημα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
και μετα να παιξεις το νεο στο νεο σου μηχανημαΒασικα εχω 25€ δωροεπιταγη.
Τι λες να αγορασω?
Λεω να αγορασω το GTA IV.
-
εγω παλι λεω οχι
παρε χειριστηριο xbox να παιζεις αυτου του στυλ τα παιχνιδια και τα ιδια τα παιχνιδια παρτα σε προσφορα
-
εγω παλι λεω οχιπαρε χειριστηριο xbox να παιζεις αυτου του στυλ τα παιχνιδια και τα ιδια τα παιχνιδια παρτα σε προσφορα
Μπα μαλλον αυτο θα παρω.Γενικα θελω παιχνιδι δεν εχω προβλημα με τα πληκτρολογια.Μαθαινες.
-
ειναι σπαστικο να παιζεις gta με πληκτρολογιο, ειδικα αν αυτο ειναι laptop..
τεσπα δικη σου αποφαση..το χειριστηριο παντως εμενα με εχει σωσει , μιας και ειχα μαθει σε κονσολες
μονο fps και strategy παιζω με ποντικι και πληκτρολογιο
-
ειναι σπαστικο να παιζεις gta με πληκτρολογιο, ειδικα αν αυτο ειναι laptop..
τεσπα δικη σου αποφαση..Βαζω το πληκτρολογιο απο το pc.
-
ναι αλλα τις σκανδαλες για γκαζι φρενο δε θα τις εχεις και ο μοχλος ειναι καλυτερη φαση σε τετοιο παιχνιδι
αμα εχεις ορεξη να μαθεις διαφορετικα μαθε, εγω δεν ειχα , ηθελα την ευκολια του χειριστηριου και δεν το μετανιωσα στιγμη
-
ποντικι πηρες?
-
ποντικι πηρες?Εχω ενα εδω του pc.Εχω και ενα αλλο με καλωδιο αλλα εχει χαλασει. Μπορει να βρω κανα basic μωρε κατι θα βρω.
-
βαλε κατι , γιατι παιχνιδι χωρις ποντικι ξεχνα το, αυτο δε συνηθιζεται
-
Μια και αναφερατε Μafia dοκιμασα το το demo του το απογευμα στο PS3.....ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!
-
τι παιζει περιπου στο demo?
-
Να σε ρωτησω Γιωργο ηταν δυσκολη η εγκατασταση του GTA?
-
τι παιζει περιπου στο demo?οτι θα παιξει και στο φουλ αχρηστε
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Να σε ρωτησω Γιωργο ηταν δυσκολη η εγκατασταση του GTA?το expansion εχω παιξει σε pc, το κανονικο σε xbox, αλλα οχι δε με ζορισε ιδιαιτερα
απλα για να δουλεψει εκτος των πραγματων που σου δινουν τα 'παιδια' πρεπει να πας μονος σου να κατεβασεις και ενα προγραμματακι απο τη microsoft που ακουει στο ονομα 'games for windows live'
αυτο ειχε δημιουργησει προβλημα σε μερικους γιατι δεν αναφεροταν στις οδηγιες, το ανεφερε ενας χρηστης
επισης εννοειται οτι κανεις ολα τα update , βαζεις τα visual c++ και λοιπα..
αν ολα γινουν σωστα δουλευει νερακι, προβληματα μηδεν
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
τι παιζει περιπου στο demo?
οτι θα παιξει και στο φουλ αχρηστε
πειραζει που θελω πιο αναλυτικη περιγραφη ?
-
Να σε ρωτησω Γιωργο ηταν δυσκολη η εγκατασταση του GTA?
το expansion εχω παιξει σε pc, το κανονικο σε xbox, αλλα οχι δε με ζορισε ιδιαιτερα
απλα για να δουλεψει εκτος των πραγματων που σου δινουν τα 'παιδια' πρεπει να πας μονος σου να κατεβασεις και ενα προγραμματακι απο τη microsoft που ακουει στο ονομα 'games for windows live'
αυτο ειχε δημιουργησει προβλημα σε μερικους γιατι δεν αναφεροταν στις οδηγιες, το ανεφερε ενας χρηστης
επισης εννοειται οτι κανεις ολα τα update , βαζεις τα visual c++ και λοιπα..
αν ολα γινουν σωστα δουλευει νερακι, προβληματα μηδεν
Αν ειναι ευκολο μπορεις να μου στειλεις σε ενα πμ αναλυτικα τι να κανω???
-
ο,τι σου λενε οι οδηγιες + αυτο το προγραμμα + ο,τι updates θελουν τα windows
δε θυμαμαι κι εγω ολα τα βηματα αναλυτικα, πανε και μηνες
θυμαμαι ομως οτι υπηρχε και ενα update για το expansion που ρυθμιζε κατι προβληματα μνημης, βαλε κι αυτο
για το απλο gta στο pc , δεν εχω ιδεα
ξερω ομως οτι μπορει να δουλεψει χωρις κανενα προβλημα
επισης οταν κανεις launch το παιχνιδι, μπορει να αργησει λιγο να ξεκινησει, το κανει αυτο , μη τρομαξεις
-
ο,τι σου λενε οι οδηγιες + αυτο το προγραμμα + ο,τι updates θελουν τα windowsδε θυμαμαι κι εγω ολα τα βηματα αναλυτικα, πανε και μηνες
θυμαμαι ομως οτι υπηρχε και ενα update για το expansion που ρυθμιζε κατι προβληματα μνημης, βαλε κι αυτο
για το απλο gta στο pc , δεν εχω ιδεα
ξερω ομως οτι μπορει να δουλεψει χωρις κανενα προβλημα
επισης οταν κανεις launch το παιχνιδι, μπορει να αργησει λιγο να ξεκινησει, το κανει αυτο , μη τρομαξεις
βασικα δεν το πηρα αυθεντικο επειδη θα μου τη δωσουν απο βδομαδα και μαλλον θα παρω τη βαση με αυτα τα λεφτα και το κατεβαζω τωρα με torrent.
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)