Ρε παιδιά αφού στο Call Of Duty Modern Warfare 2 δεν υπάρχουν servers, κάποιος παίκτης κάνει τον Host με ότι αυτό συνεπάγεται. (εν αναμονή του BLACK OPS που θα έχει επιτέλους dedicated servers)
Οι hackers κυκλοφορούν ελεύθεροι σχεδόν σε όλα τα multiplayer games στο ΜW2, μου έτυχε κι εμένα να μπώ σε game που hostaρε hacker και με το jump βρισκόσουν στον ουρανό.
Δεν υπάρχει τρόπος να σε βρούν εκτός από report (που γίνονται κατα χιλιάδες και δεν μπορούν να ξέρουν ποια είναι όντως αληθινά και ποιά από noobαδες που νομίζουν ότι ο καμένος απέναντι κλέβει.)
Η μόνη περίοδος που δεν υπάρχουν hacks είναι μετά από patch και μέχρι αυτοί που τα φτιάχνουν και τα πουλάνε να βγάλουν νέα version.
Δεν ξέρω το story αλλά μάλλον κλάπηκε ο λογαριασμός steam του φίλου και χρησιμοποιήθηκε αναλόγως από τον κλέφτη.
2 περιπτώσεις που ξέρω πάντως μετά από επικοινωνία με την steam και μετά από 2-3 εβδομάδες ξαναεγινε activate ο λογαριασμός τους. (συγκεκριμένα τους είπε κάποιος να μπούν σε μια πανομοιότυπη σελίδα με του steam και να κάνουν login για να αποκτήσουν 2-3 παιχνίδια δωρεάν και καλά προσφορά, δεν πρόσεξαν ότι δεν ήταν η original σελίδα και την άλλη μέρα έβλεπα στην friends list μου κάτι περίεργα ονόματα αντί για αυτούς)
P.S όποιος ενδιαφέρεται για strategy games και ειδικά για την σειρά Total War μπορεί αν θέλει να ρίξει μια ματιά σε αυτή την Ελληνική clan http://leontes-clan.forumotion.com/ και να επικοινωνήσει με κάποιον από τα μέλη μέσω steam. Γίνονται ομηρικές μάχες στο Napoleon κάθε βράδυ καθώς και multiplayer campaigns.
Παίζουμε και κανα COD για χαλάρωμα.