-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Λες αυτά που κατεβάζεις τα βλέπεις με αγγλικούς. Υπάρχουν όλες οι σεζόν με αγγλικούς κάπου ?
Αν ναι αυτό μου αρκεί. Αν όχι θα πάμε στο δεύτερο επίπεδο βοήθειας
Αυτά που κατεβάζω ΓΕΝΙΚΑ. House δεν έχει χρειαστεί να κατεβάσω, τα πήρα όλα από ένα δίκτυο.
Τα χαν όμορφα ομαδοποιημένα τα παιδιά, μπράβο τουςhttp://www.divxstation...com' target='_blank για σαμπτίτλους
ρε σείς τί λέτε πάτε καλά? Τι να τους κάνετε τους Αγγλικούς υπότιτλους αφού όλες οι αρρώστιες στη σειρά είναι Ελληνικές λέξεις!!!!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Λες αυτά που κατεβάζεις τα βλέπεις με αγγλικούς. Υπάρχουν όλες οι σεζόν με αγγλικούς κάπου ?
Αυτά που κατεβάζω ΓΕΝΙΚΑ. House δεν έχει χρειαστεί να κατεβάσω, τα πήρα όλα από ένα δίκτυο.
Τα χαν όμορφα ομαδοποιημένα τα παιδιά, μπράβο τουςhttp://www.divxstation...com' target='_blank' target='_blank για σαμπτίτλους
ρε σείς τί λέτε πάτε καλά? Τι να τους κάνετε τους Αγγλικούς υπότιτλους αφού όλες οι αρρώστιες στη σειρά είναι Ελληνικές λέξεις!!!!!!
Λές και το βλέπουμε για τις αρρώστιες
Αρρώστιααα -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Τα χαν όμορφα ομαδοποιημένα τα παιδιά, μπράβο τουςhttp://www.divxstation...com' target='_blank' target='_blank για σαμπτίτλους
Τους θέλουμε για τις λεξούλες ανάμεσα στις αρρώστιες
Βλέπεις δεν ενδιαφερόμαστε όλοι για το ιατρικό μέρος της σειράς -
Τζον Πορτοκάλης...κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε
-
Μόλις είδα τα 4 πρώτα του 24. ΚΑιρό είχα να νιώσω αγωνία με έργο. Κρίμα που πρέπει να περιμένω και άλλο για να μαζευτούν και άλλα επεισόδια.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Μόλις είδα τα 4 πρώτα του 24. ΚΑιρό είχα να νιώσω αγωνία με έργο. Κρίμα που πρέπει να περιμένω και άλλο για να μαζευτούν και άλλα επεισόδια.Poia season?
-
7η .Οντως ξεκινα καλα ,να δουμε τα επομενα πως θα ειναι.
-
Για να δούμε. Εως τώρα οι μονές περίοδοι ήταν από εξαιρετικές (1η) έως καλές. Οι ζυγές, από την άλλη, μέχρι και γτπ, ΙΜΗΟ.
-
Μόλις είδα τα 4 πρώτα του 24. ΚΑιρό είχα να νιώσω αγωνία με έργο. Κρίμα που πρέπει να περιμένω και άλλο για να μαζευτούν και άλλα επεισόδια.Συμφωνώ, καλά ήταν! Εχουν δώσει μία γερή σεναριακή βάση σε αυτά τα πρώτα επεισόδια.
Βέβαια το άλλο 'κουλό' με το 24, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι η μία συνολική πλοκή μπορεί να διαλευκανθεί και να δώσει τη θέση της σε μία άλλη, κάπου μετά το 12ο επεισόδιο. Όπου και αρχίζεις να σκέφτεσαι 'οκ, οκ, το τραβάνε από τα μαλλιά τώρα!'
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Μόλις είδα τα 4 πρώτα του 24. ΚΑιρό είχα να νιώσω αγωνία με έργο. Κρίμα που πρέπει να περιμένω και άλλο για να μαζευτούν και άλλα επεισόδια.
Συμφωνώ, καλά ήταν! Εχουν δώσει μία γερή σεναριακή βάση σε αυτά τα πρώτα επεισόδια.
Βέβαια το άλλο 'κουλό' με το 24, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι η μία συνολική πλοκή μπορεί να διαλευκανθεί και να δώσει τη θέση της σε μία άλλη, κάπου μετά το 12ο επεισόδιο. Όπου και αρχίζεις να σκέφτεσαι 'οκ, οκ, το τραβάνε από τα μαλλιά τώρα!'
ΕΝτάξει μωρέ Σενάριο είναι. Το θέμα είναι ότι εκεί που θεωρείς ότι έχεις καταλάβει ποιος είναι πίσω από τις συνομωσίες μπαίνει μια μικρή λεπτομέρεια που σε κάνει και αναθεωρείς.... Θα περιμένω να το δώ όλο στο τέλος που θα έχω όλα τα επεισόδια. Δεν αξίζει αλλιώς.
ΔΙάβαζα ότι το prison break το τελειώνουν. Θα παίξουν ακόμα 6 ώρες μετά τον Απρίλη και από δω παν και οι άλλοι. Για το Λοστ που ξαναξεκινάει τι γνώμη έχετε;
-
Για το Λοστ που ξαναξεκινάει τι γνώμη έχετε;Θα είναι τέλειο!!!
-
Μόλις είδα τα 4 πρώτα του 24. ΚΑιρό είχα να νιώσω αγωνία με έργο. Κρίμα που πρέπει να περιμένω και άλλο για να μαζευτούν και άλλα επεισόδια.Δεν υπάρχει περίπτωση να το δω, τέτοια προβλεψιμότητα μόνο στο Alias έχω συναντήσει...
ΔΙάβαζα ότι το prison break το τελειώνουν. Θα παίξουν ακόμα 6 ώρες μετά τον Απρίλη και από δω παν και οι άλλοι.
Και πολύ το κράτησαν... (δεν έχω δει ακόμα τον 4ο κύκλο)...
Για το Λοστ που ξαναξεκινάει τι γνώμη έχετε;
Μετά το ξεχείλωμα που τρώει, ελπίζουμε να δούμε κάτι καλό και εκεί...
Το gr.tvsubtitles.net τέλος;
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Το gr.tvsubtitles.net τέλος;
_
Δοκιμασε μεσω proxy .
http://1concept.info/browse.php?u=Oi8vd ... 8%3D&b=13#' target='_blank
Aπο χθες δεν μπορουσα να μπω ,ελεγε οτι δεν υπαρχει τετοιο site,αλλα μεσω proxy server ανοιγει κανονικα.Εχω 4νετ -
Εγώ μόλις άνοιξα χωρίς πρόβλημα τη σελίδα αλλά είμαι Βουλγαρία.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δοκιμασε μεσω proxy .
http://1concept.info/browse.php?u=Oi8vd ... 8%3D&b=13#' target='_blank' target='_blank
Aπο χθες δεν μπορουσα να μπω ,ελεγε οτι δεν υπαρχει τετοιο site,αλλα μεσω proxy server ανοιγει κανονικα.Εχω 4νετΕυχαριστώ, δουλεύει μια χαρά...
4ΝΕΤ εσύ, δοκίμασα από δύο συνδέσεις ΟΤΕΝΕΤ εγώ και τζίφος...
Έκανα και ένα whois αλλά ούτε με το IP μπορώ να το δω...
Τι να παίζει...Εγώ μόλις άνοιξα χωρίς πρόβλημα τη σελίδα αλλά είμαι Βουλγαρία.
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Εγώ μόλις άνοιξα χωρίς πρόβλημα τη σελίδα αλλά είμαι Βουλγαρία.
_
Τι σε μπέρδεψε;
Σε περίπτωση που η πρόσβαση σε ιστοσελίδες με ελληνικούς υπότιτλους έχει κοπεί από τις εταιρείες παρόχους στην Ελλάδα, λογικό είναι να μπορείς να μπεις από το εξωτερικό. Αυτό επιβεβαιώεται και από όσα λέει ο BILL33, δηλαδή ότι μπορεί να συνδεθεί μέσω proxy ενώ απευθείας του εμφανίζεται μήνυμα ότι δεν υπάρχει τέτοια σελίδα.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Δοκιμασε μεσω proxy .
http://1concept.info/browse.php?u=Oi8vd ... 8%3D&b=13#' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Aπο χθες δεν μπορουσα να μπω ,ελεγε οτι δεν υπαρχει τετοιο site,αλλα μεσω proxy server ανοιγει κανονικα.Εχω 4νετΕυχαριστώ, δουλεύει μια χαρά...
4ΝΕΤ εσύ, δοκίμασα από δύο συνδέσεις ΟΤΕΝΕΤ εγώ και τζίφος...
Έκανα και ένα whois αλλά ούτε με το IP μπορώ να το δω...
Τι να παίζει...Εγώ μόλις άνοιξα χωρίς πρόβλημα τη σελίδα αλλά είμαι Βουλγαρία.
_
Με 4ΝΕΤ και γω, το άνοιξα κανονικά.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Τι σε μπέρδεψε;Σε περίπτωση που η πρόσβαση σε ιστοσελίδες με ελληνικούς υπότιτλους έχει κοπεί από τις εταιρείες παρόχους στην Ελλάδα, λογικό είναι να μπορείς να μπεις από το εξωτερικό. Αυτό επιβεβαιώεται και από όσα λέει ο BILL33, δηλαδή ότι μπορεί να συνδεθεί μέσω proxy ενώ απευθείας του εμφανίζεται μήνυμα ότι δεν υπάρχει τέτοια σελίδα.
Δε μπερδεύτηκα ρε συ, το εικονίδιο πήγαινε στην υποψία κοψίματος της πρόσβασης από ελληνικούς παρόχους...
Για να δούμε..._
-
Άλλη λιγότερο καχύποπτη εξήγηση μήπως θα ήταν η ύπαρξη προβλήματος στους dns servers κάποιου παρόχου;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Άλλη λιγότερο καχύποπτη εξήγηση μήπως θα ήταν η ύπαρξη προβλήματος στους dns servers κάποιου παρόχου;4ΝΕΤ εσύ, δοκίμασα από δύο συνδέσεις ΟΤΕΝΕΤ εγώ και τζίφος...
Έκανα και ένα whois αλλά ούτε με το IP μπορώ να το δω...Τελικά, το IP που μου δίνει το whois του samspade.org [www.tvsubtitles.net = 87.118.126.180 ], αν το βάλω στο 1concept.info μου δίνει τη σελίδα που παίρνω χωρίς proxy...
Λες να παίζει κάτι με τους dns; ( να άλλαξε ip/host το tvsubtitles.net; )
_
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]