-
- Suits
όπως προειπώθηκε - The Newsroom
Πολύ καλή σειρά για το είδος της (Ο κόσμος των ειδήσεων με τα politics του χώρου) - Sherlock (BBC)
Αν δεν την έχετε δει, αξίζει. Το μόνο αρνητικό, τα λίγα και μεγάλα επεισόδια(σε διάρκεια). Νταξ, λίγο αιματάκι μπορεί να έχει αλλά μόνο για την υπόθεση του επεισοδίου.
- Suits
-
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
Κομπιούτερζ, bios, κολλητήρια, χάρτινες δισκέτες, ίντριγκρα, ανταγωνισμός, μάρκετινγκ, χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες, nerds, entrepreneurs, βλαχαδερά, όραμα και αρτηριοσκληρωτική σκέψη, ξύλο, σεξ και 40 κιλά κώδικα.
must see
Καλα, πως ξεφυγε απ τομ μγιακωβο αυτο
-
-
Θα μου πεις βεβαια, καταδεχεται η κωλαρα σου texas?
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ψαχνω για σειρα να βλεπω με τη συζυγο.
Ενδεικτικα μας αρεσαν απο τα τελευταια το Americans, το House of Cards, το Homeland και πιο light το Good Wife, το Mentalist και πιο παλια το House MD.
Δεν μπορει να βλεπει σειρες με ναρκωτικα, κακοποιηση παιδιων και υπερβολικη βια (οποτε Game of thrones, Breaking Bad, the wire, true detective κτλ ειναι off και τα βλεπω μονος).Θα ηθελα προτασεις, αλλα για σειρες που εχουν ολοκληρωθει μονο, παρακαλω.
suits 8-)
sent from my cave with smoke signals
-
Tελευταία βλέπω το 'Da Vinci's demons' και το βρίσκω πολύ καλό.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Κομπιούτερζ, bios, κολλητήρια, χάρτινες δισκέτες, ίντριγκρα, ανταγωνισμός, μάρκετινγκ, χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες, nerds, entrepreneurs, βλαχαδερά, όραμα και αρτηριοσκληρωτική σκέψη, ξύλο, σεξ και 40 κιλά κώδικα.
must see
Καλα, πως ξεφυγε απ τομ μγιακωβο αυτο
Ωραίο είναι, είδα τα 4 πρώτα μαζεμένα.
-
Suits λοιπόν παμψηφεί.
Το Σέρλοκ πράγματι το 'χουμε δει.
Και το Newsroom φαίνεται πολύ καλό, εμένα θα μου αρέσει σίγουρα.Ευχαριστώ.
-
Το Game Of Thrones (κατά την άποψή μου Game Of Clowns), το έκοψα...
Μάλλον πρέπει να δω το Sherlock...
kantoniou, το The Wire είναι αληθοφανές, ούτε υπερβολικές σκηνές για πρόκληση συναισθημάτων, ούτε σπλάτερ, ούτε τίποτα.
Είναι η απεικόνιση μιας γκρίζας, μίζερης και απογοητευτικής -εγκληματικής, διεφθαρμένης, αδιέξοδης και υποκριτικής- πραγματικότητας μιας αμερικάνικης πόλης στα πλαίσια μιας τηλεοπτικής παραγωγής χωρίς πολλά φρου-φρου και αρώματα...
Sopranos υποθέτω ότι έχετε δει με τη σύζυγο...
-
Τώρα βέβαια κάνω ένα re-run του 'Star Trek: Voyager'...
-
-
Ρωσικό... «βέτο» για να μην γίνουν στον ΟΗΕ γυρίσματα του House of Cards
Η σειρά House of Cards έχει ανεβάσει τον πήχη για τα πολιτικά θρίλερ και έχει κερδίσει την καρδιά κοινού και κριτικών χάρη στην οξυδέρκειά της και τους αδίστακτους χαρακτήρες -όμως τελικά οι Ρώσοι διπλωμάτες δεν πρέπει να είναι φαν.
Η παραγωγή της σειράς ήθελε να κάνει γυρίσματα στην αίθουσα του Συμβουλίου Ασφαλείας, αλλά το αίτημα προσέκρουσε στο «νιετ» της ρωσικής αντιπροσωπείας.
Σύμφωνα με το συνήθως καλά πληροφορημένο Foreign Policy, η παραγωγή της σειράς είχε ζητήσει να κάνει γυρίσματα στην αίθουσα στα μέσα Αυγούστου (οπότε και κατά κανόνα το πρόγραμμα στα Ηνωμένα Έθνη είναι λιγότερο φορτωμένο).
Η βρετανική αντιπροσωπεία, που θα έχει τότε την προεδρία του Συμβουλίου, έστειλε mail στις αντιπροσωπείες των υπόλοιπων μελών λέγοντας πως υποστηρίζει το αίτημα και ζητώντας από όποιον έχει αντίρρηση να την κοινοποιήσει μέχρι το απόγευμα της περασμένης Τρίτης. Σιωπή θα σήμαινε αποδοχή.
Μισή ώρα πριν τη λήξη της προθεσμίας όμως, γράφει το περιοδικό, ο Μικάιλ Αγκασαντιάν είπε το «νιετ» και το ενδεχόμενο να γίνουν τα γυρίσματα πέρασε οριστικά στη σφαίρα της φαντασίας.
Ο Αγκασαντιάν επικαλέστηκε πως ο χώρος είναι ακατάλληλος για γυρίσματα. Το Foreign Policy επικαλείται γνώση της σχετικής αλληλογραφίας.
Το House of Cards μεταδίδεται αποκλειστικά στο Διαδίκτυο, στο συνδρομητικό Netflix, και έχει εντυπωσιάσει κοινό και κριτικούς για την πλοκή, την ατμόσφαιρα και φυσικά τις ερμηνείες του (με αδιαμφισβήτο κυρίαρχο τον Κέβιν Σπέισι). Γυρίσματα στον ΟΗΕ έχουν γίνει στο παρελθόν, με γνωστότερο παράδειγμα την ταινία The Interpreter (2005), για την οποία φέρεται να χρειάστηκε προσωπική παρέμβαση του τότε Γενικού Γραμματέα.
http://news.in.gr/perierga/article/?aid=1231332246 -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Το Game Of Thrones (κατά την άποψή μου Game Of Clowns), το έκοψα...Μάλλον πρέπει να δω το Sherlock...
kantoniou, το The Wire είναι αληθοφανές, ούτε υπερβολικές σκηνές για πρόκληση συναισθημάτων, ούτε σπλάτερ, ούτε τίποτα.
Είναι η απεικόνιση μιας γκρίζας, μίζερης και απογοητευτικής -εγκληματικής, διεφθαρμένης, αδιέξοδης και υποκριτικής- πραγματικότητας μιας αμερικάνικης πόλης στα πλαίσια μιας τηλεοπτικής παραγωγής χωρίς πολλά φρου-φρου και αρώματα...
Αν σου άρεσε το wire, δοκίμασε να δεις και κανα επεισόδιο από shield.
-
To the wire έχει και ναρκωτικά και βία και απο όλα αλλά όπως είπε και ο kubiak είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα. Οποίος έχει επισκεφτεί ή θα επισκεφτει την Βαλτιμόρη θα καταλάβει αμέσως γιατί θεωρειται τόσο καλό.
Sent from Corsair's brick
-
Eχει κάποιος για το the wire, ελληνικούς υπότιτλους; Με πμ. Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eχει κάποιος για το the wire, ελληνικούς υπότιτλους; Με πμ. Ευχαριστώ.Mε Ultrex λουστηκες;
-
Ο χρήστης caret έγραψε:
Αν σου άρεσε το wire, δοκίμασε να δεις και κανα επεισόδιο από shield.Από αυτή τη σειρά γνώρισα ένα ηθοποιό που μου αρέσει πάρα πολύ, τον Walton Goggins (ως Detective Shane Vendrell)...
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Eχει κάποιος για το the wire, ελληνικούς υπότιτλους; Με πμ. Ευχαριστώ.
Mε Ultrex λουστηκες;
-
Νομίζω έχω και εγώ υπότιτλους για το Wire, αν αυτοί που βρήκες δεν είναι συγχρονισμένοι μπορώ να τους βάλω κάπου να τους πάρεις...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
kantoniou, το The Wire είναι αληθοφανές, ούτε υπερβολικές σκηνές για πρόκληση συναισθημάτων, ούτε σπλάτερ, ούτε τίποτα.Είναι η απεικόνιση μιας γκρίζας, μίζερης και απογοητευτικής -εγκληματικής, διεφθαρμένης, αδιέξοδης και υποκριτικής- πραγματικότητας μιας αμερικάνικης πόλης στα πλαίσια μιας τηλεοπτικής παραγωγής χωρίς πολλά φρου-φρου και αρώματα...
Το the wire θα το δω μονος μου. Ολοι μου λενε οτι εφοσον μου αρεσε (παρα πολυ) το breaking bad, θα μου αρεσει και αυτο. Η συζυγος δεν μπορει καθολου τις σκηνες με τα ναρκωτικα και για αυτο δεν νομιζω να της αρεσει.
Το sopranos δεν μου αρεσε (ειδα μονο ενα επεισοδιο) και το 'εκοψα' εγω. Ισως του δωσω μια δευτερη ευκαιρια.
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]