-
αυτη η ηλιθια ξανθια που παντρευτικε τον κασιδιαρη του got αν δεν πεθανει στην επομενη σεζον θα αυτοκτονησω
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Game of Thrones S02E10άστα, συγκλονιστικό.
αυτη η ηλιθια ξανθια που παντρευτικε τον κασιδιαρη του got αν δεν πεθανει στην επομενη σεζον θα αυτοκτονησω
μαζί σου
η νέα σειρά με την ονομασία magic city, την έχετε δει που βγαζει η nova? από το trailer με έκανε να την ψάξω λίγο παραπάνω και φαίνεται πως είναι πολύ καλή. λίγο μαφια, λιγο γυναικες, δένει το γλυκό
-
Λένε τίποτα οι 2 σεζόν του Dollhouse ή θα χάσω τον χρόνο μου ;
-
Ιδιότροπο, αλλά λέει.
Πάσχει από Whendonίτιδα, δηλαδή ακυρώθηκε απότομα, και εκεί που σε όλο το season 1 παίρνεις το 5% του story, επιταχύνει λίγο στην αρχή του s02, και βασικά παίρνεις το 90% στα τελευταία 3 επεισόδια που γυρίστηκαν μετά την ανακοίνωση της ακύρωσης.
-
περι Game of Thrones ...
[spoiler:20c43lpu]Δεν κατάλαβα τι πρεσβεύουν τα ζόμπι στο τέλος της season...Κι εδώ ζόμπι ρε πούστη μου, ΑΜΑΝ ΠΙΑ. Ξενέρωσα! Περίμενα κάτι πιο ευρυματικό.[/spoiler:20c43lpu]
Γενικό σχόλιο: πάει πολύ αργά ως πλοκή. Θέλουν να βγάλουν μάλλον 5-6 seasons.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
περι Game of Thrones ...[spoiler:bduyzmnn]Δεν κατάλαβα τι πρεσβεύουν τα ζόμπι στο τέλος της season...Κι εδώ ζόμπι ρε πούστη μου, ΑΜΑΝ ΠΙΑ. Ξενέρωσα! Περίμενα κάτι πιο ευρυματικό.[/spoiler:bduyzmnn]
Οι seasons θα είναι ισάριθμες με τα βιβλία, τα οποία παρεμπιπτόντως ξεκινάνε από 20ετία, οπότε τα διάφορα που εμφανίζονται δεν έχουν να κάνουν με πρόσφατα trends.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
περι Game of Thrones ...
[spoiler:15wzj315]Δεν κατάλαβα τι πρεσβεύουν τα ζόμπι στο τέλος της season...Κι εδώ ζόμπι ρε πούστη μου, ΑΜΑΝ ΠΙΑ. Ξενέρωσα! Περίμενα κάτι πιο ευρυματικό.[/spoiler:15wzj315]
Οι seasons θα είναι ισάριθμες με τα βιβλία, τα οποία παρεμπιπτόντως ξεκινάνε από 20ετία, οπότε τα διάφορα που εμφανίζονται δεν έχουν να κάνουν με πρόσφατα trends.
σε κανενα βιβλιο που εχει σχεση με την σειρα δεν υπαρχουν ζομπι
τα ζομπι ερχονται οταν ο lindivior (ο alpha δρακος) κανει την εμφανιση του -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
τα ζομπι ερχονται οταν ο lindivior (ο alpha δρακος) κανει την εμφανιση τουΤα βιβλία δεν 'έχουν σχέση με τη σειρά', η σειρά βασίζεται στα βιβλία.
Φυσικά και υπάρχουν, από το πρώτο ως το τελευταίο. Για την ακρίβεια έτσι ξεκινάει το πρώτο βιβλίο (και η σειρά άλλωστε).
Όπως τα ίδια ήταν και στην επίθεση που απέτρεψε ο jon στο δωμάτιο του Mormont κ.ο.κ.O lindivior μάλλον σου ξέφυγε? από κάτι άλλο άσχετο με GoT ?
Επίσης αφού δεν τα έχεις διαβάσει τα βιβλία (αφού αναρωτιέσαι αν θα πεθάνει κάποια στην επόμενη σεζόν) πως λες ότι δεν υπάρχουν σε κανένα βιβλίο;
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
τα ζομπι ερχονται οταν ο lindivior (ο alpha δρακος) κανει την εμφανιση τουΤα βιβλία δεν 'έχουν σχέση με τη σειρά', η σειρά βασίζεται στα βιβλία.
Φυσικά και υπάρχουν, από το πρώτο ως το τελευταίο. Για την ακρίβεια έτσι ξεκινάει το πρώτο βιβλίο (και η σειρά άλλωστε).
Όπως τα ίδια ήταν και στην επίθεση που απέτρεψε ο jon στο δωμάτιο του Mormont κ.ο.κ.O lindivior μάλλον σου ξέφυγε? από κάτι άλλο άσχετο με GoT ?
Επίσης αφού δεν τα έχεις διαβάσει τα βιβλία (αφού αναρωτιέσαι αν θα πεθάνει κάποια στην επόμενη σεζόν) πως λες ότι δεν υπάρχουν σε κανένα βιβλίο;
ξαναδιαβασε τι εγραψα
-
ναι ωραία. Το ξαναδιάβασα. Μην κάνω copy paste την ίδια απάντηση.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
ναι ωραία. Το ξαναδιάβασα. Μην κάνω copy paste την ίδια απάντηση.που ειδες ζομπι στο 1 2 3 βιβλιο? οπως ειχα πει εδω οταν αρχισε να προβαλεται (και οταν λεμε για ζομπι μιλαμε για ΖΟΜΠΙ οχι για immitation) γιατι τα snow zombies (οπως ειναι και θα ειναι στην σειρα)εχουν τοση σχεση με τα βιβλια οσο τα μακαρονια με την σοκολατα
οπως ειπα εδω οταν αρχισε η σειρα
μια αρπα κολλα με πολυ σεξ θα ειναι τιποτα αλλο λιγο απο τα βιβλια και οτι μεινει(και ειναι πολυ)βαζουν σεξ.. -
Για αποκυήματα της φαντασίας δεν υπάρχουν 'κανονικά' και ιμιτασιόν.
Λοιπόν ζόμπι με τη λογική ότι όταν σε τρώνε σηκώνεσαι από νεκρός και τρως άλλους, σου έγραψα παραδείγματα.
Δεν είναι ζόμπι με το format της ασθένειας που έπληξε τους ανθρώπους (όπως στο walking dead), είναι με μια διαφορετική μορφήΤα έχεις διαβάσει τα βιβλία;
Γιατί 'λίγο' από τα βιβλία δεν θα το πεις. Ούτε θα πεις ότι στα βιβλία δεν έχει μπόλικο σεξ. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Για αποκυήματα της φαντασίας δεν υπάρχουν 'κανονικά' και ιμιτασιόν.
Λοιπόν ζόμπι με τη λογική ότι όταν σε τρώνε σηκώνεσαι από νεκρός και τρως άλλους, σου έγραψα παραδείγματα.
Δεν είναι ζόμπι με το format της ασθένειας που έπληξε τους ανθρώπους (όπως στο walking dead), είναι με μια διαφορετική μορφήΤα έχεις διαβάσει τα βιβλία;
Γιατί 'λίγο' από τα βιβλία δεν θα το πεις. Ούτε θα πεις ότι στα βιβλία δεν έχει μπόλικο σεξ.τυχαινει να τα εχω εκτως απο το a dance of dragons
και ναι προφανως δεν ξερω τι λεω
και ναι νο2 ειναι πολυ λιγο εκτως και αμα εχεις διαβασει μονο την περιληψη(γιατι ετσι νιωθει καποιος..)(αλλα ισως η νεα σεζον το σωσει μιας που πρεπει να δειξουν την ιστορια των others..)
κανονικα επρεπε να λεγονται summoners οπως ειχε πει στην comicon ο r.r martin -
ο elteo τα ονόμασε ζόμπι.
Όπως και αν θες να τα πεις, αυτά που εννοούσε ο elteo και δείχνει σειρά υπάρχουν και στα βιβλία από τις πρώτες σελίδες. Οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί η τσάμπα κούραση.Αφού τα έχεις διαβάσει γιατί αναρωτιόσουν τι θα γίνει με μια από τους χαρακτήρες;
Για τα υπόλοιπα, καθείς έχει την άποψή του. Αν νομίζεις ότι είναι πολύ εκτός η σειρά σε σχέση με τα βιβλία, be my guest. Αρκετά το κουράσαμε νομίζω
-
Δεν καταλαβαίνω κι εγώ πού είναι το πρόβλημα αν διαφοροποιείται απ τα βιβλία
Νομίζω δε οτi o Μαρτιν συμμετέχει ενεργά στα γυρίσματα και στο σενάριο της σειράς. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
ο elteo τα ονόμασε ζόμπι.
Όπως και αν θες να τα πεις, αυτά που εννοούσε ο elteo και δείχνει σειρά υπάρχουν και στα βιβλία από τις πρώτες σελίδες. Οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί η τσάμπα κούραση.Αφού τα έχεις διαβάσει γιατί αναρωτιόσουν τι θα γίνει με μια από τους χαρακτήρες;
Για τα υπόλοιπα, καθείς έχει την άποψή του. Αν νομίζεις ότι είναι πολύ εκτός η σειρά σε σχέση με τα βιβλία, be my guest. Αρκετά το κουράσαμε νομίζω
υπαρχει η κουλτουρα των others απο τις πρωτες σελιδες στα βιβλια ?(γιατι τωρα γραφει βιβλιο για αυτους)
γιατι ειναι τοσο linear
οχι πολυ αλλα το οτι ειναι ειναι
@mazda6
δες το legend of the seekers και θα καταλαβεις -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
περι Game of Thrones ...Γενικό σχόλιο: πάει πολύ αργά ως πλοκή. Θέλουν να βγάλουν μάλλον 5-6 seasons.
η σειρά νομίζω πάει πολύ γρηγορα σε σημείο να νομίζω ότι βλέπω καρτ ποσταλ από τα βιβλία... δυστυχώς θελει και αρκετά λεφτά ποθ δεν υπάρχουν! η πρώτη σεζόν νομίζωτα καταφερε να ανταπεξέλθει, η δευτερη δε μου άρεσε ιδιαίτερα γιατί είχε και κάτι αποκλισούλες και κάτι ευτράπελα σεξακια και συμπύκνωσε πολύ την ιστορία...
-
-
Νot bad at all!
-
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]