-
Αυτό που με ενόχλησε εχθές ήταν ότι ο Πουρναράκης δεν ήταν όσο προσεκτικός γινόταν με τα option και main. Δεν είναι δυνατόν να ζητάς επανάληψη γιατί δεν είδες ότι κάποιος είχε τα option ή να μας προσπαθείς να μας πείσεις ότι κάτι συμβαίνει στη πίστα και ο RK δεν πάει γρήγορα γιατί σου είχε σφηνωθεί στο κεφάλι ότι είχε κάνει το χρόνο στα 2α με τα main και όχι με τα option (λες και μπήκε κανείς με τα main μετά το πρώτο stint).
Κατά τα αλλά η οικονομική κρίση έχει και τα καλά της όσον αφορά το πλήθος των διαφημίσεων. Σημειώνω και εγώ τη μεγάλη βελτίωση όσον αφορά την βλαχο-γκλαμουριά που είχαμε πέρυσι στον κανάλι των λαμόγιων.
-
παίζει κανένα stream με bbc;
-
οντως παιζει κανενα?
-
άντε πάλι το λάθος με τη ισχύ και με την ενέργεια...
KW --- > Ισχύς και όχι Ενέργεια Ρε Πουρναράκη..
1300 kWh ενέργειας θα ήταν αρκετά να θερμάνουν 11.3 κυβικά νερού κατά 100 βαθμούς......
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
άντε πάλι το λάθος με τη ισχύ και με την ενέργεια...KW --- > Ισχύς και όχι Ενέργεια Ρε Πουρναράκη..
Πφφφ. Όταν σχολιάζαμε για το 'χιλιόμετρα' σαν μονάδα μέτρησης ταχύτητας (επειδή βαριόταν να λέει 'ανά ώρα'), μας είπατε υπερβολικούς.
(Αστειεύομαι, ε; )
-
πολλλλλλλεεεεες οι διαφημίσεις ....έλεος!
-
παραλιγο να χασουμε την απονομη για τις διαφημισεις....
-
επι ποσα δευτερολεπτα κρατουσαν τα δυο γραφικα με τα σηματα του Αλφα??!? λες και δε ξεραμε ποιο καναλι βλεπαμε εκεινη τη στιγμή
-
εγω το εβλεπα ταυτοχρονα απο 3...
RAI/RTL/Alphaαπαραδεκτη η μεταδοση σημερα.
πολλες διαφημισεις μεγαλης διαρκειας μαλιστα... -
Ο χρήστης avel έγραψε:
άντε πάλι το λάθος με τη ισχύ και με την ενέργεια...
KW --- > Ισχύς και όχι Ενέργεια Ρε Πουρναράκη..
Πφφφ. Όταν σχολιάζαμε για το 'χιλιόμετρα' σαν μονάδα μέτρησης ταχύτητας (επειδή βαριόταν να λέει 'ανά ώρα'), μας είπατε υπερβολικούς.
(Αστειεύομαι, ε; )
Δεν ξέρω αν φαίνεται σε κάποιους υπερβολικό, αλλά εξακολουθώ να το θεωρώ πολύ άκομψο. Γιατί πολύ απλά είναι ΛΑΘΟΣ. Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να συνεχίζει να περνάει μέσα απ' τους δέκτες μας αυτή η έκφραση, να ακούνε και τα παιδιά και να πρέπει μετά να εξηγώ στους μαθητές μου και τη διαφορά μετατόπισης-ταχύτητας, με τρόπο ανάλογο που έχουμε τις διαφορές μάζας-βάρους (επειδή κατ' ανάλογο τρόπο στην καθημερινότητά μας μετράμε λάθος το βάρος με κιλά).
Εντάξει, λίγο αστειεύομαι με τους μαθητές, μην μου πει κανείς πως θεωρώ ότι ο Πουρναράκης διαφθείρει τους νέους
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Εντάξει, λίγο αστειεύομαι με τους μαθητές, μην μου πει κανείς πως θεωρώ ότι ο Πουρναράκης διαφθείρει τους νέους...είναι πάντως αλήθεια πως πολλούς δε θα τους χάλαγε να τον δουν να πίνει κώνειο
-
παιδια σορυ μην με φατε!!!!θελω να ρωτησω τα ελευθερα παρασκευης σαββατου που τα βλεπουμε ζωντανα με εικονα απο το ιντερνετ?ευχαριστω
-
Ο χρήστης alfisti έγραψε:
παιδια σορυ μην με φατε!!!!θελω να ρωτησω τα ελευθερα παρασκευης σαββατου που τα βλεπουμε ζωντανα με εικονα απο το ιντερνετ?ευχαριστω...γιατί όσοι γράφουν για πρώτη φορά στο forum κολλάνε φράσεις του στυλ 'μη με φάτε' ή 'λέω την άποψή μου απλώς, μπορεί και να κάνω λάθος' κλπ κλπ ?!?
Τόσο τρομακτικοί είμαστε !?
Φίλε alfisti δοκίμαστε το ```
atdhe.netΈπαιζε καλά μέχρι πρόσφατα.
-
:offtopicviii:παιδια σορυ μην με φατε!!!!θελω να ρωτησω τα ελευθερα παρασκευης σαββατου που τα βλεπουμε ζωντανα με εικονα απο το ιντερνετ?ευχαριστω
...γιατί όσοι γράφουν για πρώτη φορά στο forum κολλάνε φράσεις του στυλ 'μη με φάτε' ή 'λέω την άποψή μου απλώς, μπορεί και να κάνω λάθος' κλπ κλπ ?!?
Τόσο τρομακτικοί είμαστε !?
atdhe.net>Έπαιζε καλά μέχρι πρόσφατα. βασικα εγω αλλιως εχω γραφτει τωρα πως με εβγαλε alfisti δεν το ξερω!!! οχι ρε παιδια δεν ειστε τρομακτικοι απλα εχω κατσει κ διαβασει πιο παλιες σελιδες κ οταν ρωτανε κατι καποια παιδια μερικοι ειναι καπως αποτομοι η δεν δινουν σημασια!δεν πειραζει ομως εγω δεν κραταω κακια οκ την επομενη φορα το δοκιμαζω και ευχαριστω!!!!
-
atdhe.net>Έπαιζε καλά μέχρι πρόσφατα. Giati den moy bgazei link gia thn f1 h selida ayth?
-
Τώρα μου βγάζει εμένα πάντως. Επίσης το βλέπω κι από δω (αφού κλείσω όλες τις διαφημίσεις πάνω στο παράθυρο)
http://live.sportshike.com/
...αλλά ψιλοσέρνεται... Καλύτερο το άλλο.
-
EΛΕΟΣ με τα κους κους για τις γυναίκες του Button ....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
EΛΕΟΣ με τα κους κους για τις γυναίκες του Button ....Τουλάχιστον το μονοθέσιο δεν 'ξεθύμανε' σήμερα, αλλά εκτονώθηκε..
-
Άσε που ξαναμάθαμε για τις δυνάμεις G...
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Άσε που ξαναμάθαμε για τις δυνάμεις G...Έχει διαγώνισμα φυσικής σήμερα...
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014