-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Θα μας αναφερει οτι ο πρωτος πιλοτος που εβαλε καμερα ηταν ο Νακατζιμα (ο Σατορου) που εμενε τελευταιος να μπουν ολοι στο πλανο και ηταν ο Κουροσαβα της Φ1 κλπ κλπ κλπ;Και συμπαρουσιαστης ο Κωσταλας, που ξερει καλυτερα τα καλλιτεχνικα:
Βλεπουμε εδω τον Κιμι σε μια διπλη πιρουετα, ωωω, δεν προσγειωθηκε καθολου καλα στις μπαριερες, αυτο θα του κοστισει τουλαχιστον 20/100 στη βαθμολογια.Τα πιτ στοπ της ΜακΛαρεν θυμιζουν χορογραφιες των Μπολσοι, ενω αυτα της Φερραρι θυμιζουν τη Λιμνη των Κυκνων, γιατι χωρις γλειφιτζουρανθρωπο, τα εχουν κανει θαλασσα.
Κωσταλας: Ο Λουης επιχειρει την προσπεραση στο αξελ.
Σταθακης: Απεξ, Αλεξη, απεξ. -
Ο ΑΝΤ1 πάντως έχει αρκετό 'απόθεμα' με τηλεκριτές παιχνιδιών reality.
Ωραία θα είναι .... φανταστείτε 'πάνελ' : Ηλίας Ψινάκης κεντρικός παρουσιαστής ( στην θέση του ΤΠ ) , Τατιάνα Στεφανίδου ( Στην θέση της τύπισσας από το Alpha ) και guest....... O Μάνταζερ Σπύρος Ρέβης -
Πάντως εγώ ψηφίζω δαγκωτό Πουρναράκη.Γιατί :
- Έχει τεχνικό υπόβαθρο.
- Πλέον έχει και βάθος στην ιστορία 15+ έτη.
- Έχει ροή και ευφράδεια λόγου.
Το ότι κάνει λάθη είναι αναπόφευκτο σε μια ζωντανή εκπομπή.
Το ότι επαναλαμβάνει φράσεις-κλισέ όπως π.χ ο Φιλανδός με το γερμανικό διαβατήριο δεν το κάνει για να υπενθυμίσει σε όλους μας την καταγωγή του Ρόζμπεργκ αλλά ως σχήμα λόγου.
Τέλος έχει ένα Α΄ επίπεδο σε σχέση με τα πιθηκοειδή που σχολιάζουν ποδόσφαιρο και επαναλαμβάνουν μετά μανίας αυτό που όλοι βλέπουμε στις οθόνες μας...
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Τί να σε πω... εγώ και τη χρονιά που πέρασε και την επόμενη δεν θα έχω καν κάλυψη από τηλεόραση και τη βγάζω με Online streaming, με την αγωνία πάντα αν είναι on air τα καλά... (έχω Cable, αλλά όχι το πακέτο με Speed ή Star Sports).
Τουλάχιστον διασώζεται το προϊόν στην Ελλάδα.Αν θες να δεις speed δοκίμασε το TVU player είναι αρκετά καλό και πιο αξιόπιστο από το streaming.
Για τον ΑΝΤ1 τώρα θα δούμε και θα κρίνουμε.
Η αλλαγή θα γίνει από του χρόνου; -
Κι εγω θα ψηφιζα Πουρναρακη, αν δεν ειχε αγχος σε βαθμο ψυχωσης να προσπαθει να επιβαλλει την προσωπικη του αποψη ως αντικειμενικη αληθεια και αν ειχε την πνευματικη ευελιξια να αντιλαμβανεται αρχικες λαθος εκτιμησεις του και να μη μενει εκνευριστικα κολλημενος σε αυτες.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Κι εγω θα ψηφιζα Πουρναρακη, αν δεν ειχε αγχος σε βαθμο ψυχωσης να προσπαθει να επιβαλλει την προσωπικη του αποψη ως αντικειμενικη αληθεια και αν ειχε την πνευματικη ευελιξια να αντιλαμβανεται αρχικες λαθος εκτιμησεις του και να μη μενει εκνευριστικα κολλημενος σε αυτες.Έχεις δίκιο αλλά σου υπενθυμίζω :
'Ο αναμάρτητος πρώτος τω λίθω βαλλέτω' : ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Φ.ΧΑΛΚΙΑ.
'Ουδείς ασφαλτος' : ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ! -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Η αλλαγή θα γίνει από του χρόνου;Αυτη τη στιγμη το μονο που υπαρχει ειναι προσφορες και τιποτα παραπανω. Αρα μπορει να συνεχισει η F1 στον Alpha.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Κι εγω θα ψηφιζα Πουρναρακη, αν δεν ειχε αγχος σε βαθμο ψυχωσης να προσπαθει να επιβαλλει την προσωπικη του αποψη ως αντικειμενικη αληθεια και αν ειχε την πνευματικη ευελιξια να αντιλαμβανεται αρχικες λαθος εκτιμησεις του και να μη μενει εκνευριστικα κολλημενος σε αυτες.+lim χ τείνει στο 0 του 1 προς χ τετράγωνο.
-
...Αλλα δύο από τον Σταθάκη:
Του πάτησε τον... όνυχα (όταν τράκαρε μια Onyx)
και κώλωσε η Colony (άλλη μια ευκαιριακή ομαδούλα της δεκαετίας του '90)
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Αν θες να δεις speed δοκίμασε το TVU player είναι αρκετά καλό και πιο αξιόπιστο από το streaming.Αυτό προσπαθώ πάντα πρώτα, αλλά δεν είναι πάντα διαθέσιμο για κάποιο λόγο. Επίσης έχει και τη μεγαλύτερη καθυστέρηση από τα περισσότερα.
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
και κώλωσε η Coloni (άλλη μια ευκαιριακή ομαδούλα της δεκαετίας του '90)Θα εκπλαγεις αλλα η Coloni ακομη υπαρχει (βασικα δεν εξαφανιστηκε ποτε) και τρεχει στο GP2 με ονομα Fisichella Motor Sport International.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
και κώλωσε η Coloni (άλλη μια ευκαιριακή ομαδούλα της δεκαετίας του '90)
Θα εκπλαγεις αλλα η Coloni ακομη υπαρχει (βασικα δεν εξαφανιστηκε ποτε) και τρεχει στο GP2 με ονομα Fisichella Motor Sport International.
Ο,τι μαθαίνει κανείς καλό είναι
-
Μαλον ειναι επισημο πια . Η Φορμουλα 1 απο του χρονου στον ΑΝΤ1 συμφωνα με το flash.gr
http://entertainment.flash.gr//tv_radio ... 9/25001id/
-
Ας ελπισουμε να δειχνουν τα δοκιμαστικα ζωντανα και σε λιγοτερες διαφημισεις..
Δεν ξερω αν πρεπει να χαρω παντως....
-
Λοιπόν με γεια του ο ΑΝΤ1. Ο Λακαφόσης είναι συνεργάτης της ομαδας Ευαγγελάτου και επειδή έχω επικοινωνία λόγω δουλειάς σας λέω ότι ειναι ο άνθρωπος που βοήθησε τον Ευαγγελάτο σε αγωνες Φ3 που διεξάγοταν παλιά στα Μέγαρα. Τώρα τα έχουν παρατήσει αλλά λέω να τους τσιγκλήσουμε γιατί ο Νίκος έχει δικό του μονοθέσιο. Οπότε θα δούμε. Πάντως θα προσπαθήσω να μάθουμε λεπτομέρειες, κουμάντο στον ΑΝΤ1 τώρα κάνει ο Λεβέντης όπως ξέρετε...
-
Και ξαφνικά το δελτίο του ΑΝΤ1 'ανακάλυψε' την F1...
-
Κακά μαντάτα θα έλεγα....
-
Δηλαδή θα έλεγες ότι είναι κακά μαντάτα;
-
Στο ένθετο 'NTV' στα Νέα του Σαββατοκύριακου, αναφέρει ότι ο Alpha εξασφάλισε, μεταξύ άλλων αθλητικών μεταδόσεων, τα δικαιώματα F1 για το 2009...
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Δηλαδή θα έλεγες ότι είναι κακά μαντάτα;Εντάξει, το ασύρματο δε δούλευε και πολύ καλά στο καράβι χτες το βράδυ
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014