-
-
O takisp δε μας έλεγε πως το 'ΡΙΡ' δεν επιτρέπται ? Τώρα επιτρέπεται ?
-
Ο takisp δε μας έλεγε πως θέλουν 30'' για να παίξει ένα διαφημιστικό διάλειμμα και άπαξ και 'ενεργοποιηθεί' δεν ακυρώνεται ? Τώρα είναι υπόθεση ενός δευτερολέπτου η απόφαση αυτή ? (περίπτωση τετ-α-κε KR)
Ωραίος αγώνας, είχα χρόνια να δω F1 αλλά φέτος με τις αλλαγές στους κανονισμούς και το colpo grosso του Brawn (τον πήγαινα τον τύπο από την εποχή Benetton και ιδίως στη Ferrari ήταν θεός) είπα να το ξαναπροσπαθήσω και δεν έχασα
-
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Λιγοτερες διαφημισεις αλλα και παραθυρακι για να μην χανουμε τον αγωνα,αν και βεβαια καποιες διαφημισεις σε αποσυντονιζουν λιγο.βάζε στο Μute την ένταση. Ούτως ή άλλως δεν έχεις ήχο από το παραθυράκι.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Και για αποσταθεροποίηση λόγω ΑΕΡΑ (!!!!) .Καλα αυτο και αν ηταν για γελια. Σα να λεμε εχεσα και η βαρκα γερνει. Επίσης τα σχολια του για το περιστατικό με τον Βετελ δεν με παρεξενευσαν. Αυτό κανει ολα αυτα τα χρονια δεν εχει αφησει συγκρουση μονοθεσιων που να μην εχει κατηγορησει οδηγους, αφου ο ανθρωπος δεν εχει καθολου αισθηση της ανταγωνιστικοτητας των αγωνων.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
-
-
Ο takisp δε μας έλεγε πως θέλουν 30'' για να παίξει ένα διαφημιστικό διάλειμμα και άπαξ και 'ενεργοποιηθεί' δεν ακυρώνεται ? Τώρα είναι υπόθεση ενός δευτερολέπτου η απόφαση αυτή ? (περίπτωση τετ-α-κε KR)
AΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ!!! Το είχα προτείνει προσωπικά και νομίζω η απάντηση ήταν πως το νο1 'απαγορεύεται λόγω νομοθεσίας'!!!!
Για το νο2 κανένα σχόλιο. -
-
Έλεος πια με τα στήθια και τα οπίσθια
Στήθηκα και γω να δω τον αγώνα μιας και μόλις ξεκινάει η μετάδοση στο κανάλι. Και αρχίζει δείχνοντας βυζι@ και κ@λους στη χώρα των καγκουρό.Κάθετί πλέον πλασσάρεται με ένα στήθος και ένα οπίσθιο. ΑΙΣΧΟΣ φίλοι μου και μετά απορούμε γιατί πάμε κατά διαόλου.
Αυτά ειναι τα πρότυπά μας βύζους, πάτους και ένα μανίκι 2μετρο -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Εμενα μου αρεσε αρκετα η σημερινη μεταδοση.Λιγοτερες διαφημισεις αλλα και παραθυρακι για να μην χανουμε τον αγωνα,αν και βεβαια καποιες διαφημισεις σε αποσυντονιζουν λιγο.
Ο Πουρναρακης τα ιδια χαλια,δεν ειδα βελτιωση.Πηγε να το παιξει λιγο και καλα ασχετος μιας και βρισκοταν αναμεσα σε 2 οδηγους αγωνων αλλα παλι εκανε πως τα ξερει ολα.Λιγότερες διαφημίσεις δεν σημαίνει ότι προέκυψαν περισσότερες και ο ΑΝΤ1 τις απέρριψε!
Αν συνεχιστεί αυτό και το κανάλι διαπιστώσει ότι για τις λιγότερες διαφημίσεις φταίει το 'παραθυράκι', σίγουρα θα το καταργήσει.
Θα φανεί στους επόμενους αγώνες. -
Δεν μου αρέσει καθόλου που επιβεβαιώνομαι τόσο γρήγορα!
Δεν υπάρχει παραθυράκι στη μεσημεριανή αναμετάδοση!
Αλλά έχουμε πολλούς γύρους ακόμα μέχρι το τέλος...... -
Σαφως αναβαθμησμενη η μεταδοση στον ΑΝΤ1 .Μου ερεσε !
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
sorry αλλά πάρτε κανέναν που να ξέρει λίγο καλύτερα αγγλικά για τη μετάφραση των TEAM RADIO.Τελικά τα Brawn είναι 'δυνατά' ή ανθεκτικά;
Συνολικά πάντως η μετάδοση ήταν πολύ καλύτερη από αυτή του Α. Θα μου άρεζε ακόμα περισσότερο αν ο αγώνας ήταν στο μεγάλο παράθυρο!
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Δεν μου αρέσει καθόλου που επιβεβαιώνομαι τόσο γρήγορα!
Δεν υπάρχει παραθυράκι στη μεσημεριανή αναμετάδοση!
Αλλά έχουμε πολλούς γύρους ακόμα μέχρι το τέλος......Είναι ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΟ αδερφέ. Στο ζωντανό υπήρχε.
-
Σαφώς καλύτερη η μετάδοση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια..Πολύ καλό το παραθυράκι ,αν και είχα αρνητική γνώμη στην αρχή.
Τώρα για το εισαγωγικό βίντεο με λίγο κώλο ,λίγο στήθος εντάξει δεν το θεωρώ και πολύ αρνητικό
Επίσης μου άρεσε και ο Κατσίμης και ο Στατισίνο,που κάνανε ωραία και εύστοχα σχόλια και δεν σε έκανε να βαρεθείς τον αγώνα.
Μπράβο στον Τάκη και στη ομάδα όλη! (Μακάρι να έχουνε ίδια και καλύτερη συνέχεια) -
Γενικα η μεταδοση ειναι καλυτερη απο την χαλια του αλφα και οι διαφημισεις λιγοτερες αλλα δεν αντεξα να δω μεχρι τελους τον αγωνα των εκχιονιστικων.Σκετη αηδια.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
-
-
AΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ!!! Το είχα προτείνει προσωπικά και νομίζω η απάντηση ήταν πως το νο1 'απαγορεύεται λόγω νομοθεσίας'!!!!
Για το νο2 κανένα σχόλιο.Δικαιολογίες του @@λου πέρυσι. Τόσο για το 1ο όσο και για το 2ο.
Μου αρέσει πάντως ο Πουρναράκης που με στόμφο χιλίων καρδιναλίων δήλωνε το πόσο λάθος ήταν η στρατηγική της Φερράρι με τα Super Soft στο 1ο stint. Το γεγονός ότι το ίδιο έπραξαν οι RK, LH, JT & SB ίσως να του ξέφυγε. Το γεγονός ότι δεν μπορείς να κρίνεις μία στρατηγική με βάση απρόοπτα συμβάντα (SC στον 20 γύρο) μάλλον μέσα στο απίστευτο μένος του κατά των Ιταλών το ξέχασε......
-
-
Να πω πως λέγοντας ο Τάκης 'αέρας' εγώ κατάλαβα πως δεν εννοούσε τον άνεμο αλλά τη ροή του αέρα από το μπροστικό αυτοκίνητο. Νομίζω πως το ξεκαθάρισε και λίγο μετά.
-
Παραξενεύομαι που άρεσε σε γενικές γραμμές η κάλυψη του αγώνα.
Για μένα, η τηλεοπτική κάλυψη από πλευράς Αυστραλών, ήταν ό,τι χειρότερο έχω παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια. Ακόμα και οι... 'επαείοντες' στο στούντιο κάποιες φορές έχαναν την κατάταξη(!) και όχι μόνο.
Στην πρωινή μετάδοση, όντως υπήρχε το παραθυράκι.
Σε επόμενες, που δεν θα έχει αναμετάδοση θα υπάρχει? Ή θα συμβεί αυτό που γράφω παραπάνω?
Επίσης δεν μου άρεσε που κάποιες φορές αναφέρθηκαν στην BGP, 'κατά λάθος', σαν πρώην Χόντα, ή σκέτο Χόντα..... -
Άρεσε η μετάδοση του αγώνα από το στούντιο. Δεν αναφέρθηκε κανείς στον Αυστραλό σκηνοθέτη...
-
ο οποιος εχασε εντελως την φαση με τον Τρουλι...
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Παραξενεύομαι που άρεσε σε γενικές γραμμές η κάλυψη του αγώνα.
Για μένα, η τηλεοπτική κάλυψη από πλευράς Αυστραλών, ήταν ό,τι χειρότερο έχω παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια.Νομίζω αν βλέπεις αρκετά χρόνια Formula1 θα γνωρίζεις το θέμα με τον Αυστραλό σκηνοθέτη. Είτε είναι ίδιος, είτε αλλάζει, πάντα υπάρχει ένα θέμα σε αυτό το GP.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ο οποιος εχασε εντελως την φαση με τον Τρουλι...Pali kala poy den thn exase kai o Aystralos 8eaths....
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
ο οποιος εχασε εντελως την φαση με τον Τρουλι...
Pali kala poy den thn exase kai o Aystralos 8eaths....
This video is no longer available due to a copyright claim by Formula One Management.
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014