-
Stream και άντε να γαμηθούν . Ε! μα κάθε χρόνο μας βγάζουν το λάδι .
Τουλάχιστον από τον Alpha δεν είχα και τρελές απαιτήσεις μίας και είναι σχετικά δωρεάν .
Αλλά αν το πάρει η Κρατική που τους πληρώνω συνδρομή, θα έχω και μου φαίνεται ότι δεν θα σταματήσω να έχω νεύρα και να βρίζω από όταν ξεκινήσει .
Stream να ηρεμήσουν τα νεύρα μου .... -
Παιδιά ανεξαρτήτως του τι θα γινει με τα ελευθερα καναλια ειναι δεδομενο οτι η μεταδοση του skysports ειναι ετη φωτος μπροστα οποτε καλο ειναι σιγα σιγα να αρχισετε ολοι να βολευεστε με αυτην. Έτσι κανω κι εγω τα τελευταια δυο χρονια και εχω βρει την υγεια μου. Μια καλη συνδεσουλα χρειαζεστε μονο.
-
Παιδιά καλησπέρα αν και ψιλο offtopic θα εκτιμούσα μια βοήθεια μια και αναφέρθηκε.
Επειδή καλοβλέπω το ote tv λόγω αβεβαιότητας (ξανά) για την f1, ξέρει κανείς αν υπάρχει διαφορά μεταξύ δορυφορικού ή μέσω conn-x? Επίσης υπάρχει κάποια διαφορά στο otetv αν έχει την 2άρα γραμμή?
Ευχαριστώ -
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα αν και ψιλο offtopic θα εκτιμούσα μια βοήθεια μια και αναφέρθηκε.Επειδή καλοβλέπω το ote tv λόγω αβεβαιότητας (ξανά) για την f1, ξέρει κανείς αν υπάρχει διαφορά μεταξύ δορυφορικού ή μέσω conn-x? Επίσης υπάρχει κάποια διαφορά στο otetv αν έχει την 2άρα γραμμή?
ΕυχαριστώΤο ΟΤΕ TV το έχω μέσω δορυφόρου.
Αν έχεις 2άρα γραμμή δε θα σου φτάσει το bandwidth νομίζω, οπότε το πιάτο είναι μονόδρομος.
Δε ξέρω αν φταίει το πιάτο, αλλά η ποιότητα είναι απίστευτη!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα αν και ψιλο offtopic θα εκτιμούσα μια βοήθεια μια και αναφέρθηκε.
Επειδή καλοβλέπω το ote tv λόγω αβεβαιότητας (ξανά) για την f1, ξέρει κανείς αν υπάρχει διαφορά μεταξύ δορυφορικού ή μέσω conn-x? Επίσης υπάρχει κάποια διαφορά στο otetv αν έχει την 2άρα γραμμή?
ΕυχαριστώΤο ΟΤΕ TV το έχω μέσω δορυφόρου.
Αν έχεις 2άρα γραμμή δε θα σου φτάσει το bandwidth νομίζω, οπότε το πιάτο είναι μονόδρομος.
Δε ξέρω αν φταίει το πιάτο, αλλά η ποιότητα είναι απίστευτη!
Στο Οτε tv μεσω connex δεν εχεις hd (οτι συνδεση και να εχεις), μονω μεσω δορυφορου. Οποτε το πιατο ειναι μονοδρομος οσο αφορα την F1.
-
E τότε μέσω δορυφόρου, ούτε συζήτηση.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Αν έχεις 2άρα γραμμή δε θα σου φτάσει το bandwidth νομίζω, οπότε το πιάτο είναι μονόδρομος.Αυτό φοβάμαι...
Στο Οτε tv μεσω connex δεν εχεις hd (οτι συνδεση και να εχεις), μονω μεσω δορυφορου. Οποτε το πιατο ειναι μονοδρομος οσο αφορα την F1.
Οκ αυτό με έπεισε.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά θα το κοιτάξω άμεσα καθώς στο site λέει ότι θέλουν μέχρι 5 μέρες από την αίτηση...
Κάτι ακόμα σχετικά με το πακέτο αρκεί το family pack για F1 ή χρειάζεται το full pack?
[Edit] Το βρήκα στο site θέλει full pack... -
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Αυτό φοβάμαι...
Οκ αυτό με έπεισε.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά θα το κοιτάξω άμεσα καθώς στο site λέει ότι θέλουν μέχρι 5 μέρες από την αίτηση...
Κάτι ακόμα σχετικά με το πακέτο αρκεί το family pack για F1 ή χρειάζεται το full pack?
[Edit] Το βρήκα στο site θέλει full pack...Δεν έχει σημασία αν έχεις 2άρα σύνδεση αλλά μέχρι πόσα σηκώνει η γραμμή σου.
Αν σηκώνει 8Mbps περίπου είσαι οκ. Θα σου αυξήσουν το συγχρονισμό αλλά εσύ πάλι μέχρι 2Mbps θα κατεβάζεις. Τα υπόλοιπα θα χρησιμοποιούνται για την τηλεόραση.Και εγώ πάντως θα πήγαινα σε πιάτο. Το HD είναι σημαντικός παράγοντας.
-
Το hd ειναι η μιση χαρα του ΟΤΕ TV!
Ασύλληπτη εικόνα! Έχει κάτι σούπερ κανάλια σε hd...
Sent from a mobile device
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Το hd ειναι η μιση χαρα του ΟΤΕ TV!Ασύλληπτη εικόνα! Έχει κάτι σούπερ κανάλια σε hd...
Μπράβο, εσύ δεν είσαι τσαμπατζής! Μόνο εσένα πάω εδώ μέσα...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Eίμαι και εγώ εδώ
-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
Eίμαι και εγώ εδώ
και εγώ
-
Αν εχεις καλη ΤΒ ισως να ειναι μονοδρομος!!!
Αλλα γαμωτο τι να κανω που ειμαι ερωτευμενος με τορρεντς sky/bbc ??
Δλδ να το βαλω και να συνεχισω να κατεβαζω ειναι λιγο (χμμ) χαζο!!!
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Eίμαι και εγώ εδώ
και εγώ
Eιστε όλοι φίνα παληκάρια. Και πληρώνετε τον φρέντο 1 ευρώ
-
Μάλλον πάμε για ΟΤΕ tv.....25....25 τι να κάνουμε;Όχι τίποτα άλλο,μη μας πούνε και τσαμπατζήδες...
υγ.χτές είχαν προσφορά,σερβίτσιο... κλπ..100 ευρώ...από 150 προ καιρού.... ... ίδωμεν!!
-
http://www.sport24.gr/Sports/Motorsport ... 59669.html
**
'Καθυστέρηση' της ΕΡΤ στη Φόρμουλα 1
Την ερχόμενη εβδομάδα που ξεκινάει το πρωτάθλημα θα πάρει απόφαση η δημόσια τηλεόραση, για το αν θα αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα.**Όσοι έχουν πρόσβαση στα συνδρομητικά κανάλια του OTE TV, δεν ανησυχούν για το που θα παρακολουθήσουν τους αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1, το οποίο ξεκινάει την επόμενη Κυριακή (17/3) στη Μελβούρνη με τον πρώτο αγώνα της χρονιάς.
Όλοι οι υπόλοιποι που δεν είναι συνδρομητές, παρακολουθούν (όπως κάθε χρόνο άλλωστε τώρα πια) με ιδιαίτερη αγωνία τις διαπραγματεύσεις με τα ελεύθερα κανάλια που θέλουν να αποκτήσουν τα δικαιώματα μιας σειράς αγώνων με μεγάλη τηλεθέαση στην Ελλάδα.
Κι έτσι ενώ όλοι περίμεναν την απόφαση της σημερινής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ, το οποίο θα αποφάσιζε αν η δημόσια τηλεόραση θα αποκτούσε τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τα επόμενα δύο χρόνια, καμιά απόφαση δεν πάρθηκε.
Βλέπετε το διοικητικό συμβούλιο αναβλήθηκε για την ερχόμενη Τετάρτη (15/3)! Λιγότερο από ένα 48ωρο πριν από την έναρξη της φετινής σεζόν με τη διεξαγωγή των ελεύθερων δοκιμαστικών.
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ η ΕΡΤ είναι η μοναδική που μπορεί να προσφέρει χρήματα για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.
-
ναι βρε παιδια ομως θα δειξει τον πρωτο αγωνα η θα μας τον φανε? και κατο αλλο επειδη δεν ειμαι κατοχος οτε και ψηνομαι να βαλω οτε τν πιατο καλωδια και την εγκατασταση θα τα κανω μονος πιατο εχω εχει βαλει κανεις τελευταια να ξερει αν πληρωνει και κατι αλλο για εξοπλισμο? ευχαριστω..
-
Μερικά πράγματα για ΟΤΕ tv.
Αν έχετε κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο με γραμμή ΟΤΕ, χρησιμοποιήστε το γιατι η συνδρομή είναι 20 αντί για 25.
Αν είστε σε άλλο πάροχο και επιστρέψετε στον ΟΤΕ δίνουν τους πρώτους έξι μήνες στο ΟΤΕ tv δώρο.
Στον εξοπλισμο δώρο δίνουν νομίζω μόνο τον αποκωδικοποιητη. Νομίζω πληρώνεις για το πιάτο. Δε το γνωρίζω γιατι το κουμπωσα το πιάτο της πολυκατοικίας.
Τέλος... ΑΞΊΖΕΙ !
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μερικά πράγματα για ΟΤΕ tv.Αν έχετε κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο με γραμμή ΟΤΕ, χρησιμοποιήστε το γιατι η συνδρομή είναι 20 αντί για 25.
Αν είστε σε άλλο πάροχο και επιστρέψετε στον ΟΤΕ δίνουν τους πρώτους έξι μήνες στο ΟΤΕ tv δώρο.
Στον εξοπλισμο δώρο δίνουν νομίζω μόνο τον αποκωδικοποιητη. Νομίζω πληρώνεις για το πιάτο. Δε το γνωρίζω γιατι το κουμπωσα το πιάτο της πολυκατοικίας.
Τέλος... ΑΞΊΖΕΙ !
+1
-
δεν βλεπω ομως να ειναι πουθενα γραμμενο στην σελιδα του οτε και αν κανω αιτηση ποσες μερες κανει να ενεργοποιηθει?
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014