-
...πάντως με ένα 20άρι το μήνα (αν δεν κάνω λάθος) (...+ σίγουρα όλο και κάποιο νταβατζιλίκι που δεν γνωρίζω, αλλά στάνταρ θα υπάρχει - πχ κάποιος 'εξοπλισμός'), χαλαρά δεν θα του βγει ένα 300άρι το χρόνο; Καλύτερα να τα δώσει και νa πάρει κάτι ισχυρότερο από τον υπάρχοντα Celeron M και να βλέπει από στρημ (με την ADSL του βεβαίως), για 'μένα...
-
Αν γυρίσεις στον ΟΤΕ απο άλλο πάροχο το ΟΤΕ tv είναι δωρεάν για τους πρώτους έξι μήνες και 20 ευρώ για τους υπόλοιπους, δηλαδη με 120 ευρώ καθάρισες.
Εξοπλισμός δωρεάν, με το πιάτο δε ξέρω γιατι είχα και το συνεδεσα μόνος μου.
Sent from a mobile device
-
...επ, ο ΟΤΕς όμως έχει πάγιο για το τελεφόν-γκελντί...........
...δεν έχει; (...φωνή τύπου '...δε θα 'ρθει...;!')
-
Ο χρήστης washcloud έγραψε:
...επ, ο ΟΤΕς όμως έχει πάγιο για το τελεφόν-γκελντί..............δεν έχει; (...φωνή τύπου '...δε θα 'ρθει...;!')
Δεν έχει πάγιο.
-
(...Νικ, για το τηλέφωνο λέω ε. ΟΤΕς=μια ζωή=πάγιο. Γύρω στο 15άρι τον μήνα. Εκτός κι αν το καταργήσανε πρόσφατα και δεν έχω ιδέα)
-
...πάντως με ένα 20άρι το μήνα (αν δεν κάνω λάθος) (...+ σίγουρα όλο και κάποιο νταβατζιλίκι που δεν γνωρίζω, αλλά στάνταρ θα υπάρχει - πχ κάποιος 'εξοπλισμός'), χαλαρά δεν θα του βγει ένα 300άρι το χρόνο; Καλύτερα να τα δώσει και νa πάρει κάτι ισχυρότερο από τον υπάρχοντα Celeron M και να βλέπει από στρημ (με την ADSL του βεβαίως), για 'μένα...240 το χρονο ειναι η συνδρομη (καπου ακουσα οτι παιζει προσφορα 6 μηνες μιση τιμη αρα 180 το χρονο) και κανα 50-60 πιατο και στοχευση δορυφορου. Ο δεκτης νομιζω πλεον ειναι με χρησι-δανειο (δηλ. σου τον δινουν δωρεν και για οσο καιρο χρησιμοποιεις την υπηρεσια μετα πρεπει να τον επιστρεψεις.)
Και φυσικα καμια σχεση η ποιοτητα εικονας ετσι. το ενα ειναι στην καλυτερη περιπτωση 240 και ο ΟΤΕ 1080. Μερα με νυχτα.
Προσωπικη μου αποψη που την εχω εκφρασει και παλιοτερα, δεν γινετε να δω αγωνα απο stream. Η εικονα ειναι αθλια (ειδικα αν εχεις συνηθησει να βλεπεις HD ή κοντα σε αυτο)και εισαι παντα με τον φοβο να μην κολλησει ή να λαγκαρει συνεχως. Χανεις ολη την απολαυση.
Απλα το μονο που μου λειπει απο εποχες δορυφορικου BBC (αρε ΒΒC Red Button εκει που πηγες ουτε με τετραμετρο πιατο δεν πιανουμε) ειναι ο κλασεις ανωτερος σχολιασμος κατι που με τα stream απο sky ειναι το μονο που αξιζει γιατι μην νομιζετε οτι απο περιγραφη στον ΟΤΕ ειναι και πολυ καλυτεροι απο οτι στον Αlpha. Με υποσημειωση οτι τουλαχιστο εκει(ΟΤΕ) προσπαθουν πραγματικα να βελτιωθουν και δεν εχουν εκεινο το ειρωνικο υφακι να σχολιαζουν τα παντα εκτος απο τον αγωνα οπως το διδυμο του Αlpha-ΑΝΤ1 κατι που με ενοχλουσε τρομερα (Ηταν ο κυριος λογος που εψαξα να βρω δορυφορικη λυση απο το 2009 και απο τοτε δεν εχω παρακολουθησει λεπτο απο ΤΠ και ΠΣ)
Τεσπα πολλα ειπα παλι και δεν το συνηθιζω.by the way GoForPole εξαιρετικη δουλεια μεχρι τωρα μακαρι και κυριος σχολιαστης στoυς αγωνες F1 και οχι μονο practice και GP2.
GP2 θα εχουμε και φετος ετσι?ΕDIT
σσ
Οπως τα λεει ο Νikos! ειναι με την προσφορα δεν το θυμομουνα καλα. -
(...Νικ, για το τηλέφωνο λέω ε. ΟΤΕς=μια ζωή=πάγιο. Γύρω στο 15άρι τον μήνα. Εκτός κι αν το καταργήσανε πρόσφατα και δεν έχω ιδέα)Ναι βρε, το κατάλαβα. Δεν έχει πάγιο ο ΟΤΕ πλέον.
31 ευρώ το μήνα είναι το 24αρι Ίντερνετ με απεριόριστα σταθερά για τους πρώτους έξι μήνες. Μετα παει 36.
-
ρε παιδια το λαπτοπακι θα κανει κι αλλες δουλειες δε θα ειναι μονο για στρεαμαρισμα
εχωντας επι σχεδον 2 χρονιες παρακολουθησει περιγραφές BBC και περσι SKY, sorry αλλα θεωρω ως λυση αναγκης, ( βλεπε Αυγουστο camping ) να ΜΗΝ το δω μεσω stream και να ακουω περιγραφη αρτσι μπουρτζι, prerace γ.τ.π., και.... διαφημησεις στις καλυτερες φασεις...
χωρια βεβαια το τι επιπεδου ενημερωση παρεχουν οντας μεσα στις ομαδες....
( χωρια δε τις τραυματικές εμπειρειες που ειχα αλλαζοντας παροχο.... )
FWIW οντας κοντα στη 'διανομη' δε πεφτω κατω απο 9-10ΜΒ download συμφωνα με το speedtest (teleia) net) -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
(...Νικ, για το τηλέφωνο λέω ε. ΟΤΕς=μια ζωή=πάγιο. Γύρω στο 15άρι τον μήνα. Εκτός κι αν το καταργήσανε πρόσφατα και δεν έχω ιδέα)
Ναι βρε, το κατάλαβα. Δεν έχει πάγιο ο ΟΤΕ πλέον.
31 ευρώ το μήνα είναι το 24αρι Ίντερνετ με απεριόριστα σταθερά για τους πρώτους έξι μήνες. Μετα παει 36.
...ναι, ε;!
Σταδιάλα...Αφού πρώτα τα χτίσαμε εμείς αυτά τα μαγαζιά με τα κωλοπαγιά τους τώρα το γυρίσανε, ε....
Τεσπα, θενκς φορ δη ίνφο....
-
Ο χρήστης jousis έγραψε:
Εντάξει, δεν κλέβει συνδρομή ούτε έχει σπασμένη κάρτα. Επίσης, τουλάχισχτον ένα δικαστήριο στο παρελθόν έχει αποφασίσει υπέρ του αγοραστή σε παρόμοια περίπτωση. At best, είναι σε γκρίζα ζώνη νομικά. Ηθικά δεν το συζητάμε.
Dreambox με στημένο cardsharing του δώσανε του ανθρώπου. Πιο παράνομο δεν γίνεται
Και επειδή προς το παρόν τα τζιμάνια δεν μπορούν να μοιράσουν SKY UK,OTETV δεν βλέπει το UK F1.@ chemic
Όπως τα λες είναι. Εκτός απο το οτι είναι πανεύκολο να βρεις απο πού και σε ποιόν πάνε τα κλειδιά
Αν το θέλεις βέβαια. Πως νομίζεις οτι βρήκε η NOVA κάμποσους που κάνανε sharing στην Ελλάδα (άλλα ζώα κι αυτοί).
Ξέρεις ποιά είναι η μ#@*#κια όμως ; Οτι χάρις σε αυτούς τους τσόγλανους, εγώ δεν μπορώ να πάρω πλέον ξεκλείδωτη κάρτα να βάλω στον δέκτη που γουστάρω να έχω. Πρέπει να φορτώνομαι τον κάθε ΚΑΟΝ στο σαλόνι μου. Για αυτό τα παίρνω με τέτοιες μεθόδους...χέστηκα για την κάθε NOVA.Tι ειναι το dreambox? Aυτο που που μου δωσανε ειναι ιδιος αποκοδικοποιητης με αυτον που σου δινει η ΝOVA, με υποδοχη για την καρτα (οπου δουλευει κανονικα η καρτα της nova) και απλα απο πισω εχει βισμα για να να συνδεεται στο νετ. Δηλαδη ειναι αποκοδηκοποιητης και για satelite TV και για cable TV. Στα εμιρατα δεν εχουν δορυφορικη και εχουν μονο καλωδιακη. Οποτε ο αποκοδικοποιητης αυτος ειναι δυο σε ενα. Τωρα τι αλλο εχουν κανει και βλεπω χωρις καρτα μεσω δορυφορου τα καναλια αρκει να ειναι και συνδεδεμενο στο νετ τι να σου πω. Βασικα δεν με ενδιαφερει κιολας καθως τοσα χρονια εδω κατω χωρις τηλεοραση θα ειχα λαλλησει. Αν και απο NOVA μονο το μοτορς εβλεπα και τα εurosport (για gp3 and WTCC). Γνωμη μου ειναι οτι κανονικα αυτες οι εταιρειες θα επρεπε να συνεργαζοντε μεταξυ τους (after all τα ιδια καναλια εχουνε) και να δημιουργουν πακετα για expats, καθως μονο ΕΡΤ world επιανα εδω κατω.
Σχετικα με την Φ1 αν δεν βρω ακρη με το Sky Sport απλα θα εχω το λαπτοπ για ηχο και θα εχω εικονα HD απο το Abu Dhabi Sports.
Υ.Γ. Σχετικα με την NOVA μου κανανε προσφατα ανανεωση την καρτα στην Ελλαδα με του καινουριου τυπου κλπ κλπ. Επειδη Ελλαδα εχω φερει αλλο μηχανημα (εκτος της NOVA) πριν βγαλουν προς διαθεση το καινουριο μοντελο κλπ, και η καρτα παιζει κανονικα. Δεν ειναι κλειδωμενη ουτε τιποτα τετοιο. Επεισης απο οσο ξερω η NOVA σου απαγορευει να χρησημοποιεις την καρτα της και τα μηχανηματα της εκτος Ελλαδος. Τωρα αν μπορουνε να το τσεκαρουνε παλι δεν ξερω. Αλλα ειναι στο συμβολαιο που υπογραφεις.
Υ.Γ. 2. Αυτο νομιζω μου εχουνε δωσει. Οπως ειπα πιο πανω εγω δεν εχω την καρτα (αν και εχει υποδοχη) ουτε μου εχουνε δωσει καποιο usb stick klp.
Υ.Γ. 3. Σχετικα με το ηθικο κομματι ή το κομματι παρανομιας πιστευω οτι ειναι στο ιδιο level με αυτους που βλεποιυνε live διαφορα καναλια μεσω streaming. Οποτε δεν μπορω να καταλαβω την κατακραυγη.
-
Στο παρακάτω λινκ είναι όλα τα κανάλια που θα δείξουν F1 για το 2013. Το παράξενο είναι ότι έχει και την ΕΡΤ μέσα
λίγο παράξενο δεν είναι?http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Formula_One_broadcasters
-
Ο χρήστης Nick έγραψε:
Στο παρακάτω λινκ είναι όλα τα κανάλια που θα δείξουν F1 για το 2013. Το παράξενο είναι ότι έχει και την ΕΡΤ μέσα
λίγο παράξενο δεν είναι?http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Formula_One_broadcasters
Δεν έχει κάνει update ακόμα.
-
This post is deleted! -
Ο χρήστης jousis έγραψε:
Μόνο που αυτοί που βλέπουν stream είναι σαν πρεζάκια...δώσε ρε φιλαράκι λίγη F1, κι ας είναι και 120χ120 πίξελ.
Ο καθένας με τα γούστα του. Για εμένα η F1 είναι απόλαυση/διασκέδαση και όχι 'ανάγκη'. 120χ120 δεν θα δω ποτέ. Τάκη δεν θα δω ποτέ (καλά, εκτός κι αν είναι για χαβαλέ σε μεσημεριανή επανάλληψη).Τροφή για σκέψη:
α)Τα stream sίγουρα έχουν άθλια εικόνα και ήχο. Αλλά έχουν κλάσεις ανώτερο σχολιασμό από οποιαδήποτε νόμιμη επιλογή. Έχεις σκεφτεί σαν κίνητρο την άμεση πληροφόρηση, τις αποκλειστικές συνεντεύξεις σε πραγματικό χρόνο των πρωταγωνιστών, πολλές πληροφορίες από 'μέσα' και αναλύσεις υψηλού επιπέδου και όχι επιπέδου καφενείου;β)Αν δεν είσαι στην Βρετανία δεν επιτρέπετε ούτως ή άλλως να βλέπεις την κάλυψη είτε από SKY είτε από BBC μιας και τα δικαιώματα είναι πληρωμένα για την Βρετανία μόνο. Εγώ λοιπόν που ας υποθέσουμε δεν ζω στην Βρετανία, αν θελήσω νόμιμα να πληρώσω για να έχω την HD ποιότητα και πλέον και 3D και τον super σχολιασμό. Μπορείς να μου πεις πως μπορώ να το κάνω;
γ) Ελπίζω να μην έχεις βάλει ποτέ να δεις ένα βίντεοκλιπ στο youtube που να μην είναι από vevo λογαριασμό γιατί τότε βλέπεις παράνομα υλικό που έχει πνευματικά δικαιώματα.
δ) Για να μην παρεξηγηθώ δεν επικροτώ την καταπάτηση της πνευματικής ιδιοκτησίας και σίγουρα προσωπικά δεν θα ψαχτώ κατεβάσω οποιοδήποτε torrent όπως είναι της μόδας αλλά δεν θα στενοχωρηθώ επειδή μπορεί να βλέπω με αξιοπρεπή σχολιασμό ένα προϊόν που έχει πληρωμένα πνευματικά δικαιώματα στην Ελλάδα μέσω του Α ή της ΕΡΤ. έστω και είς βάρος της ποιότητας.
-
Ο χρήστης jousis έγραψε:
λίγο παράξενο δεν είναι?
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Formula_One_broadcastersTo wikipedia δεν είναι τίποτα σοβαρότερο απο το κουτσομπολίο που κάνουμε εδώ. Γράφει η σάρα η μάρα, εγώ κι εσύ όποτε θέλουμε. ΔΕΝ είναι επίσημο έγγραφο. Κάποιος είδε το άρθρο οτι η ΕΡΤ 'μάλλον' θα το πάρει, μπήκε , έγραψε στην σχετική λίστα και τέλος. Θα μπορούσες να το είχες κάνει κι εσύ
(χοντρή) Υπερβολή. Δεν είναι μπλογκάκι που άνοιξε ο κάθε φίτσουλας. Μπορεί παλαιότερα να ήταν πιο ανοργάνωτοι, αλλά εκτός από τους 'εθελοντές', υπάρχει και ομάδα διαχείρισης που ελέγχει 'αυτά που μπορεί να γράψει ο καθ' ένας'. Όπως και ο αρχικός συντάκτης του κάθε άρθρου. Σίγουρα η 'αξιοπιστία' του δεν είναι στο 100% για όλο το εύρος των θεμάτων, αλλά είναι αρκετά κοντά σε αυτό. Λάθος που το παρουσιάζεις λες και είναι το 'fimes.gr'...
-
Εγκυρότατο το wikipedia συνήθως, αλλά κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι είναι εγκυκλοπαίδεια και όχι site επικαιρότητας. Έχω βαρεθεί να διαβάζω παραθέσεις της wikipedia με χαζομάρες και φήμες για θέματα της επικαιρότητας.
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
...
β)Αν δεν είσαι στην Βρετανία δεν επιτρέπετε ούτως ή άλλως να βλέπεις την κάλυψη είτε από SKY είτε από BBC μιας και τα δικαιώματα είναι πληρωμένα για την Βρετανία μόνο. Εγώ λοιπόν που ας υποθέσουμε δεν ζω στην Βρετανία, αν θελήσω νόμιμα να πληρώσω για να έχω την HD ποιότητα και πλέον και 3D και τον super σχολιασμό. Μπορείς να μου πεις πως μπορώ να το κάνω;
...
Για το sky ναι ισχυει. Για το ΒBC ομως εισαι λαθος γιατι ανεβαινει στο δορυφορο FTA αρα οποιος θελει βαζει πιατο και βλεπει και ναι μεν τωρα το Red Button μετακομισε στην UK beam του Αstra 28.2 και δεν μπορεις να το πιασεις απο Ελλαδα. Αυτοι που μενουν ομως βορεια Γαλλια,κατω χωρες, Ελβετια ,Αυστρια, ακομα και μερος της γερμανιας αν θελουν βλεπουν σχετικα ευκολα και με μικρο πιατο γιατι οπως ειπα και πριν το σημα απο ΒBC ανεβαινει στο δορυφορο χωρις καμια κωδικοποιηση αρα οχι παρανομο. Τα δικαιωματα που πληρωνει το BBC ειναι αυξημενα για αυτο ακριβως το λογο(επειδη εκμπεμπει FTA σε δορυφορο χωρις να κανει scrambled την μεταδοση της F1 οπως η RAI πχ.
-
This post is deleted! -
This post is deleted! -
..έτσι ναι, είναι καλύτερα. Όντως ιδιαιτέρως σε ζήτήματα 'επίκαιρα', παίζουν παπαριές. Όπως βέβαια παίζει και disclaimer πάνω στη σελίδα, ότι 'αυτό είναι θέμα της τρέχουσας επικαιρότητας', ούτως ώστε να το έχει ο κόσμος υπ' όψιν και να κόβει δα και το κεφάλι του για την 'εγκυρότητα'...
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014