-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
??? το ειχα χωρις φωνη και ξαφνικα ειδα τελος εκπομπης!!!τι εγινε???
Έκλεισε τη μετάδοση ο ΑΝΤ1 για να δείξει Χ-Factor.
πως θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε να βλέπουμε F1 τι στιγμή που έχουμε άλλες εκπομπές που δείχνουν το υψηλό επίπεδο μας, και τα μεγάλα ταλέντα που έχουμε
-
Δεν μπορουσαν και να το τραβηξουν αλλο γιατι ηδη βρισκομασταν στο 12ο λεπτο του Q2 και δεν ξεραν καν ποτε θα συνεχιστει,οποτε δεν μπορουσαν να χαλασουν ολο το υπολοιπο προγραμμα για τα δοκιμαστικα.
Παντως ο ΤΠ παλι καταφερε να μας πρηξει τα @@,με την αναλυση στην υδρολισθηση.
-
To ότι διέκοψαν τη μετάδοση δεν το σχολιάζω. Δικό τους έιναι το κανάλι ότι θέλουν κάνουν.
Άλλα όση ώρα μεταδίδει F1, να έχω τον Πουρναράκη να παρακαλάει δέκα φορές να διακοπούν τα δοκιμαστικά γιατί δεν τον βολεύει, ε ΕΛΕΟΣ -
Ειπε και η Σκλαβουνου τον Ροσμπεργκ Γερμανο με Φινλανδικο διαβατηριο και μας αποτελειωσε!!!
-
Eνας αντρας και μια γυναίκα λένε τι ειναι το πρωτο που σκεφτονται στο άκουσμα της λέξης Jenson Button,
A. πολύ όμορφος
Β. Παγκόσμιος πρωταθλητης φορμουλα 1Ποιος απάντησε τι ...
-
Δεν ξέρω για σας αλλά δε μου λέει κάτι που σταμάτησαν τη μετάδοση. Νομίζω ότι εμπέδωσα τον ορισμό της υδρολίσθησης.
Εμένα με έστειλε η Σκλαβούνου εκεί που είπε ότι ο Vettel πανικοβλήθηκε όταν αποσταθεροποιόταν το μονοθέσιο μέσα στον κατακλυσμό...
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
To ότι διέκοψαν τη μετάδοση δεν το σχολιάζω. Δικό τους έιναι το κανάλι ότι θέλουν κάνουν.
Άλλα όση ώρα μεταδίδει F1, να έχω τον Πουρναράκη να παρακαλάει δέκα φορές να διακοπούν τα δοκιμαστικά γιατί δεν τον βολεύει, ε ΕΛΕΟΣΔεν είναι έτσι ακριβώς...υπάρχουν κι άλλοι σπόνσορες, υπάρχουν κι άλλες εκπομπές και υπάρχουν κι άλλα συμβόλαια. Η μετάδοση έφτασε στο όριο προφανώς για δοκιμαστικά.
Άλλωστε και το BBC άλλαξε κανάλι και έφυγε από το BBC1.
-
Άλλα όση ώρα μεταδίδει F1, να έχω τον Πουρναράκη να παρακαλάει δέκα φορές να διακοπούν τα δοκιμαστικά γιατί δεν τον βολεύει, ε ΕΛΕΟΣΔεν είναι έτσι ακριβώς...υπάρχουν κι άλλοι σπόνσορες, υπάρχουν κι άλλες εκπομπές και υπάρχουν κι άλλα συμβόλαια. Η μετάδοση έφτασε στο όριο προφανώς για δοκιμαστικά.
Δυστυχώς άλλο το BBC και άλλο ο ant1.
-
Ο χρήστης lack έγραψε:
Δυστυχώς άλλο το BBC και άλλο ο ant1.
Και το RTL btw δε το δείχνει...
-
viewtopic.php?p=1649789#p1649789
-
Διάβασες τι έγραψα;
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Σε ένα περιβάλλον τόσο ανταγωνιστικό δεν θα ήταν δυνατό να συνεχίσουν να μην δείχνουν τίποτα. Έκαναν μία προσπάθεια αλλά εδώ μάλλον τα δοκιμαστικά θα τελειώσουν περασμένες 10 αν ξεκινήσουν και δεν σταματήσουν. Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας.Θα γίνω κι εγώ δικηγόρος του διαβόλου και θα συμφωνήσω με την απόφαση. Τι άλλο να δείξουν; Να έχουν νεκρό χρόνο πάνω στη πιο υψηλή ζώνη (αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι, είμαστε μειονότητα μπροστά στις ορδές των 'Φεϊμστοριτών')
Ήδη έδειξαν όσα βιντεάκια είχαν έτοιμα για αύριο, έκαναν και το μουσικό διάλλειμα με Eurythmics. Να έβαζαν και το 'I'm Singing in the rain', το 'Raindrops keep falling on my head', 'I made it through the rain' και λίγο 'Umbrella'να έχω τον Πουρναράκη να παρακαλάει δέκα φορές να διακοπούν τα δοκιμαστικά γιατί δεν τον βολεύει, ε ΕΛΕΟΣ
Μπορεί να τον έπιασε κόψιμο, ήθελες να συμβεί τίποτα απρόοπτο ή κάτι ακόμα χειρότερο; (γμτ, δεν βρήκα το απόσπασμα από τις Τρελές Σφαίρες )
@ Geo f1: Η διπλή υπηκοότητα του Rosberg οριοθετεί τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να τον αποκαλέσεις.
Ξεκινήσανε τώρα!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
@ Geo f1: Η διπλή υπηκοότητα του Rosberg οριοθετεί τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να τον αποκαλέσεις.
Ξεκινήσανε τώρα!O Rosberg μπαμπάς είναι Φιλανδός. Ο υιός γεννήθηκε στην Γερμανία. Πρόκειται λοιπόν περί Φιλανδού στην καταγωγή με Γερμανική Υπηκοότητα.
-
FilmOnTv ή δορυφορικη και 3,2,1 αγαπιεται ο ΑΝΤ1
-
O Rosberg μπαμπάς είναι Φιλανδός. Ο υιός γεννήθηκε στην Γερμανία. Πρόκειται λοιπόν περί Φιλανδού στην καταγωγή με Γερμανική Υπηκοότητα.http://en.wikipedia.org/wiki/Nico_Rosberg
'He holds dual nationality from both countries'(αν και ομολογώ ότι το έγραψα έτσι, πριν το επιβεβαιώσω)
-
Oπως και να χει ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ο ΑΝΤ1. Εάν ήταν ποδοσφαιρικός αγώνας, θα τον γείωναν;
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Διάβασες τι έγραψα;
Sorry, τώρα το είδα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Oπως και να χει ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ο ΑΝΤ1. Εάν ήταν ποδοσφαιρικός αγώνας, θα τον γείωναν;Παλαιότερα πάντως ο ΑΝΤ1 είχε κόψει αγώνα μπάσκετ Παναθηναϊκού - Άρη (νομίζω τελικός κυπέλλου) για να δείξει διαφημίσεις και μετά ποδόσφαιρο.
-
Ας το έγραφαν και ας το έβαζαν σε μία άλλη Ζώνη.
Δεν θα ήταν η 1η κονσέρβα που μας σερβίρουν -
Ξεκινήσανε τώρα!O Rosberg μπαμπάς είναι Φιλανδός. Ο υιός γεννήθηκε στην Γερμανία. Πρόκειται λοιπόν περί Φιλανδού στην καταγωγή με Γερμανική Υπηκοότητα.
Γιατι δεν αποφασιζει ο Πουρναρακης ποια υπηκοοτητα θελει να του δωσει ωστε να τελειωνουμε? Αυτο το παραμυθι που λενε για τον Ροσμπεργκ ειναι τουλαχιστον καραγκιοζιλικι. Για να μην μιλησω για τα πρωτα χρονια του Αλονσο που ολη την ωρα ελεγαν: 'ο νεαρος Ισπανος' και: 'ο νεαρος απο το Οβιεδο'. Ενταξει το μαθαμε!
Εν τω μεταξυ ωρες ωρες κολλαει το μυαλο του Πουρναρακη και δεν δουλευει. Σημερα γινοταν της π... και αναμεσα στους πολλους που την επαθαν ηταν και ο Φιζι. Το σχολιο ηταν 'δεν εχει συνηθησει στη Φερραρι'. Εδω ο Λουης ( ) που ειναι και καλα θεος στο βρεγμενο και το χασε. Τι λεμε τωρα!
Τελος, εχω την εντυπωση οτι κανεις, και ειδικα η Σκλαβουνου δεν τολμα να τον διορθωσει, οτι και να πει. Αυτο δεν ειναι καλο...
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014