-
Ο χρήστης sigman1998 έγραψε:
Από το twitter του Σεϊτανίδη:
Λίγο αγχωμένος για την αυριανή μετάδοση... λογικό χωρίς ΤΠ δίπλα μου. Δύσκολη η αλλαγή ρόλου κατά τη διάρκεια του αγώνα.Μας τελειωσε ο ΤΠ γενικα η μονο για σημερα αυτο;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Από το twitter του Σεϊτανίδη:
Λίγο αγχωμένος για την αυριανή μετάδοση... λογικό χωρίς ΤΠ δίπλα μου. Δύσκολη η αλλαγή ρόλου κατά τη διάρκεια του αγώνα.Μας τελειωσε ο ΤΠ γενικα η μονο για σημερα αυτο;
Aγνώστο μου είναι.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τι πάμε??? είπαμε δεν θα το δεις εσύ.Δε θα το(ν) δω και στεναχωριεμαι.
Και ειναι η δευτερη μεταδοση του Σταματη που χανω. Η πρωτη ηταν της Βαλενθια.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
Ααα και κατι αλλο. Ο ΤΠ ειναι Γερμανια.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
αν υπαρχει καποιο λινκ για να μπορω να κατεβασω τον ααγωνα θα ηταν δεκτο...ευχαριστω
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ααα και κατι αλλο. Ο ΤΠ ειναι Γερμανια.Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
Και ποιός ο λόγος να 'ναι αγχωμένος ο Σεϊτανιδης;
-
O ΤΠ δεν θα παρουσιάσει καθόλου ή θα κάνει την παρουσίαση από Γερμανία?
-
σοβαρα, υπαρχει κανενας που να τον ενδιαφερει τι κανει ο αμερικανοαταλαντος ken block?
Εκτος το οτι στα ραλλυ ειναι σκετη αποτυχια, αμα δειτε το 'υπεργαματο' βιντεακι με τα παντιλικια στο Σαν Φρανσισκο, δειτε ποσο λαστιχο εχει στρωσει στον δρομο μεχρι να φαινεται ωραιο το παντιλικι στιν καμερα. Πανο Σειτανιδη, ξερω οτι τον θαυμαζεις (το δεινχεις εμπρακτα στο φεισμπουκ), αλλα ρε αδερφε βαρεθηκαμε να τον βλεπουμε
-
Μην τον βλέπεις. Εμεις είμαστε 'θεατές' άρα επιδιώκουμε να βλέπουμε 'θέαμα'
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Μην τον βλέπεις. Εμεις είμαστε 'θεατές' άρα επιδιώκουμε να βλέπουμε 'θέαμα'+1000
-
την εχουμε στο αιμα μας εμεις οι Ελληνες την καγκουρια
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
την εχουμε στο αιμα μας εμεις οι Ελληνες την γκρίνιαfixed
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Μην τον βλέπεις. Εμεις είμαστε 'θεατές' άρα επιδιώκουμε να βλέπουμε 'θέαμα'Θεαμα ειναι το hotlap του alonso στο βρεγμενο hockenheim.Απο ποτε το στημενο και χιλιοπαιγμενο αποτελει θεαμα?Θες ντριφτ?Δες D1!
-
Bλέπω ότι με ευχαριστεί και δεν βλέπω ότι δε θέλω να δω. Σε συμβουλεύω να κάνεις και συ το ίδιο να δεις πόσο καλύτερη θα γίνει η ζωή σου
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
την εχουμε στο αιμα μας εμεις οι Ελληνες την γκρίνια
fixed
και αυτο σωστο ειναι
σε καθε περιπτωση ken block = 0 skill
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
την εχουμε στο αιμα μας εμεις οι Ελληνες την καγκουριαΑν ο Block ειναι κανγκουρας (βλεπεις τι εικονιδιο εχω) τοτε οι ντιφταδες (d1,formula drift, drift wars) τι ειναι?
Eπισης υπαρχει μια συσκευη που την λεμε τηλεκοντρολ........... -
O Block είναι showman και όχι drifter, και φυσικά ούτε οδηγός αγώνων.
-
Ο χρήστης giannis tsaknis έγραψε:
Αν ο Block ειναι κανγκουρας (βλεπεις τι εικονιδιο εχω) τοτε οι ντριφταδες (d1,formula drift, drift wars) τι ειναι?
Eπισης υπαρχει μια συσκευη που την λεμε τηλεκοντρολ........... -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
O Block είναι showman και όχι drifter, και φυσικά ούτε οδηγός αγώνων.Αυτο ακριβως λεω και εγω..Μονο που μου τη ΣΠΑΝΕ οι showman οδηγοι...
-
Ο χρήστης giannis tsaknis έγραψε:
Αν ο Block ειναι κανγκουρας (βλεπεις τι εικονιδιο εχω) τοτε οι ντριφταδες (d1,formula drift, drift wars) τι ειναι?
Eπισης υπαρχει μια συσκευη που την λεμε τηλεκοντρολ...........η προσωπικη μου αποψη για το drift ειναι πως ειναι ανουσια καγκουρια
Αλλα ενω βαζω να δω το κορυφαιο μηχανοκινητο αθλημα του κοσμου (μεσα απο το οποιο μπορει κανεις να αντλησει 1000δες θεματα), η αρχισυνταξια της Φ1 για τον αλφα προτιμησε να μας δειξει εναν ηλιθιο αμερικανο που κανει παπαδες σε στημενα βιντεακια και οταν τρεχει στο wrc πεφτει σε πετρινους τοιχους
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014