-
Ειναι παντελώς ηλίθιοι στον Α. Τα αυτοκίνητα από την είσοδο ως την έξοδο των πιτς διακτινίζονται...
-
Επιμενει ακόμα!!! Μα δεν είναι δυνατόν.
-
χαχαχαχαχα και ακόμη έχει κολλήσει δεν μπορεί να καταλάβει λέει
-
Τι λέει?
Δεν το βλέπω.
-
είχαν ο αλόνσο διαφορά με τις redbull στα 24 δεπτερόλεπτα και το pit κράτησε 26 και λέει δεν μπορεί να καταλάβει πως βρέθηκε μπροστά από τις redbull
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
είχαν ο αλόνσο διαφορά με τις redbull στα 24 δεπτερόλεπτα και το pit κράτησε 26 και λέει δεν μπορεί να καταλάβει πως βρέθηκε μπροστά από τις redbull -
Ανα δέκα λεπτά διαφημίσεις... τι σκατά!?
-
ο τακαρος θυμίζει ΓΚ.
ποτέ μα ποτέ δεν παραδέχεται ότι ζει στον κόσμο του. για συγγνώμη (αν και θα έπρεπε να ζητησει μονιμη συγχώρεση...) ακομα κι αν εχει καταλάβει οτι εχει πει πατάτα επικών διαστάσεων ούτε καν λογος.
το άλλο κοινό στοιχείο είναι οτι θα προσπαθήσει πρωτα να ρίξει αλλού το φταίξιμο. σημερα το έριξε στους άγγλους, στα ρολόγια, στον Ατκινσον, στα κορν φλέιξ που εφαγε για πρωινό ο Βέμπερ κλπ κλπ
τραγικός
-
O Κατσίνης ήταν στην ΟΤΕ TV
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Τελικά τι παίχτηκε με τη διαφορά alonso-webber πριν και μετά πιτ-στοπ?αφού στην είσοδο και εξοδο των πιτ 'κόβεις' κάποιες στροφές, λογικό να βγει μπροστά τους ο Alonso
-
Αφου το αμαξι δεν ειναι ακινητοποιημενο για 24'', λογικο ειναι να βγει μπροστα τους ο Alonso.
Ο Τακαρος σκεφτηκε οτι εχασε 24'' ο Alonso, οχι οτι για 24'' πηγαινε πιο αργα σε σχεση με τους αλλους.
Ετσι ειδε το ονειρο, κι αντε μετα να του εξηγησεις οτι ηταν λαθος. -
-
Ο χρήστης sigman1998 έγραψε:
O Κατσίνης ήταν στην ΟΤΕ TVΟ ΚατσίΝης ή μήπως ο ΚατσίΜης?
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Τελικά τι παίχτηκε με τη διαφορά alonso-webber πριν και μετά πιτ-στοπ?
αφού στην είσοδο και εξοδο των πιτ 'κόβεις' κάποιες στροφές, λογικό να βγει μπροστά τους ο Alonso
Xμ; Τί κόβεις λέει...;
...η διαφορά ήταν στα 20''.
Ο Τάκης κόλλησε (και κόλλησε και τον Σεϊτάν που συνήθως στροφάρει πιο...ισορροπημένα) με την ιδέα ότι 24'' μέσα στο pit-lane (o συνολικός χρονομετρημένος χρόνος που μας δείχνουν στην οθόνη) = 24'' μείον τα 20'' της διαφοράς πριν μπει ο Αλόνσο μέσα σε αυτό. Και νομίζω ότι το έχει ξαναπάθει, από τότε που άρχισαν να παρουσιάζουν συνολικά τον χρόνο, μιας και 'μια ζωή', αυτό που μας δείχνανε, ήταν ΜΟΝΟ ο χρόνος του pit-stop (συνήθως 3-4 secs δηλαδή). [Παρεμπιπτόντως, ο χρόνος αυτός παρουσιάζεται για να συγκριθεί με τον αλλονών μέσα στο pit-lane, και όχι για να...αφαιρεθεί από την διαφορά που είχε ο εκάστοτε οδηγός από αυτόν που τον ακολουθούσε, πριν μπει...]Το θέμα λοιπόν είναι ότι όταν μπήκε στο pit lane o Alonso, έκοψε στα 100Km/h, ενώ η μέση ταχύτητα των μονοθεσίων ανά ώρα, είναι περίπου γύρω στα 200 (ανάλογα την πίστα φυσικά - δνε ξέρω πόσο είναι στο Silverstone). Άρα με το που μπήκε στο p-l, έχασε περίπου το μισό της διαφοράς των 20'', και όχι φυσικά όλη τη διαφορά...Ε σύν τα 3-4'' που επιπλέον έχασε ως ακινητοποιημένος, συν κα'να-δυο ακόμη που είτε είχαν να κάνουν με την μέση ωριαία ταχύτητα (κατά βάση), είτε και με ό,τι μπορεί να κέρδισε μέσα στο μισό αυτό λεπτό ο Webber, oρίστε η διαφορά των +4'' με την οποία βγαίνοντας απ' το p-l είχε απ' τον Web... Στην ουσία δηλαδή, η είσοδος του κόστισε συνολικά 16'' (περίπου 12 από το κόψιμο ταχύτητας και περίπου 4 από την ακινητοποίηση) - και όχι φυσικά 24''....
-
Πολύ το μπλέκεις. Τα μονοθέσια στην πίστα θελουν κάποιον χρόνο για να πάνε από την είσοδο ως την έξοδο των πιτς. Εστω Α.
Ο χρόνος που χανει ενα μονοθέσιο ειναι αυτο που βγαζει μείον Α. 24-Α στη συγκεκριμένη περίπτωση.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
O Κατσίνης ήταν στην ΟΤΕ TV
Ο ΚατσίΝης ή μήπως ο ΚατσίΜης?
ΚατσίΝης. Ο Γιώργος
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Στο film on με απλό register ή login μέσω facebook για BBC1 με την καλύτερη δυνατή ανάλυση.
ναι όμως μόνο στο sky δεν είναι αυτός ο αγώνας; Δεν νομίζω να τον δείχνει και το bbc
Να μην έδειχνε το Beeb το home race τους απλά δεν έπαιζε με καμία κυβέρνηση!
Δεν θα δείξει όμως Monza!
Η αλήθεια είναι ότι κι εμένα με μπέρδεψε ο Τάκαρος με το πιτ στοπ. Για μηχανολόγος δεν τα κατέχει και πολύ τα μαθηματικά.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Πολύ το μπλέκεις. Τα μονοθέσια στην πίστα θελουν κάποιον χρόνο για να πάνε από την είσοδο ως την έξοδο των πιτς. Εστω Α.
Ο χρόνος που χανει ενα μονοθέσιο ειναι αυτο που βγαζει μείον Α. 24-Α στη συγκεκριμένη περίπτωση.Ε όχι και το μπλέκω...Ανέλυσα -όσο κι αν ξέρω ότι οι αναλύσεις κουράζουν- για να καταλάβει πού ακριβώς κόλλησε ο Τακ που μπέρδεψε τον χρόνο στο p-l με την διαφορά που είχε ο Αλονς πριν μπει...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι κι εμένα με μπέρδεψε ο Τάκαρος με το πιτ στοπ. Για μηχανολόγος δεν τα κατέχει και πολύ τα μαθηματικά.Ε σιγά μωρέ....Και το 'χει ξανακάνει, αν θυμάμαι καλά...Απλά πάνω στην...έντασή του, έφαγε φλασιά και δεν ξεκόλλαγε με τίποτα. Πολλοί μπορούν να το πάθουν. Γενικά δεν είναι δα κι άσχετος. Το μόνο κακό ήταν η 'έντονη επιμονή του', και το να...το ρίχνει στα χρονόμετρα της ΦΙΑ...
-
Επειδή δεν ήμουν σπίτι, κατέβασα και είδα τον αγώνα από το BBC.
Τραγικοί οι Αγγλάρες σχολιαστές, ο Τάκαρος είναι έναν επίπεδο πάνω. Μας έπρηξαν τα αρχίδια με τον αράπα και τον Μπάτον.
Ειδικά στη μάχη αράπα - αλόνσο τα βούτηξα σε διάλυμα δραμαμίνης.
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014