-
Ο χρήστης jousis έγραψε:
ο Διατσίδης solo.
moto2/moto3 δεν γνωρίζω πως λέγεται ο σχολιαστής.ωχ... και υποθετω οι υμνοι για τον Rossi συνεχιζονται...
-
This post is deleted! -
αναρωτιεμαι πως το πήρε ο ΔΔ που ο Hayden εριξε περιπου 2.5 sec στον Rossi σήμερα...
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
αναρωτιεμαι πως το πήρε ο ΔΔ που ο Hayden εριξε περιπου 2.5 sec στον Rossi σήμερα......χαλαράααα! ...πήρε συνέντευξη από το Χέιντεν!...
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Εντάξει κύριε Αντωνίου, το πιάσαμεΜε καθε ειλικρινεια, εννοουσα τον Πουρναρακη, σε συνεχεια των σχολιων που ειχαν γινει παραπανω, οτι τοσα χρονια δεν αλλαζει.
Η ομαδα του OTE TV ειστε ολοι πολυ καινουριοι για να κριθειτε αρνητικα, και μαλιστα για 'μη βελτιωση με το χρονο'. Κριτικη (καλοπροαιρετη) κανουμε, αλλα να ειμαστε και λογικοι. -
ρε παιδια, εχει κανενας λινκ για stream του Sky Sports F1? Αν εχει καποιος ας στειλει PM.
-
Πάντα υπάρχουν σε διάφορα sites (ανάμεσα σε links από μεταδόσεις άλλων καναλιών) πριν τα FPs, πριν τα QFs, πριν από τους αγώνες...
Αυτό εννοείς;
-
Ο χρήστης washcloud έγραψε:
Πάντα υπάρχουν σε διάφορα sites (ανάμεσα σε links από μεταδόσεις άλλων καναλιών) πριν τα FPs, πριν τα QFs, πριν από τους αγώνες...Αυτό εννοείς;
βασικα, ειχα βρει ενα link απο vipbox, που εδειχνε 24 ωρες το 24ωρο το Sky Sports F1 channel αλλα δυστυχως διαγραφηκε. Αυτο εννοω.
-
και οι Ισπανοί καλή παρουσιάστρια έχουν, δεν την έπιασα σε καλό caption, είναι πολή καλή
μόνο στον Alpha δεν έχουμε
παραθυρούκλα μετάδοσης κατά τη διάρκεια των ειδήσεων -
-
Κοιτα πρωτα το αβαταρ σου και μετα τη φωτο που παραθεσες...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Κοιτα πρωτα το αβαταρ σου και μετα τη φωτο που παραθεσες......το οποίο με ζαλίζει σε κάθε thread που ανοίγω. Παρακαλώ πολύ να γίνεται προσεκτική η χρήση των pm μην έχουμε ατυχήματα
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Κοιτα πρωτα το αβαταρ σου και μετα τη φωτο που παραθεσες...Δεν ειναι η ειδικοτητα της, φαινεται. Αν χωρισεις την οθονη που κοιτανε στο μισο που αντιστοιχει στον καθε παρουσιαστη, θα δεις οτι οι θεσεις που εχουν παρει δεν ειναι τυχαιες.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Κοιτα πρωτα το αβαταρ σου και μετα τη φωτο που παραθεσες...Ναι αλλά έχει κωλάρα.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Δεν ειναι η ειδικοτητα της, φαινεται. Αν χωρισεις την οθονη που κοιτανε στο μισο που αντιστοιχει στον καθε παρουσιαστη, θα δεις οτι οι θεσεις που εχουν παρει δεν ειναι τυχαιες.Mου χρωστάς 2' (τόσο μου πήρε να καταλάβω τί στο διάτανο εννοούσες με το περί 'οθόνης').
έχει κωλάρα.
Εεε βασικά ναι - αλλά όχι ακριβώς μόνο. Τα λέει καλύτερα ο απόλυτος ειδήμονας του είδους εδώ : http://www.youtube.com/watch?v=7fu0OW5tLy0
-
-
Ο χρήστης washcloud έγραψε:
Δεν ειναι η ειδικοτητα της, φαινεται. Αν χωρισεις την οθονη που κοιτανε στο μισο που αντιστοιχει στον καθε παρουσιαστη, θα δεις οτι οι θεσεις που εχουν παρει δεν ειναι τυχαιες.
Mου χρωστάς 2' (τόσο μου πήρε να καταλάβω τί στο διάτανο εννοούσες με το περί 'οθόνης').
ειχε δωσει hint ο Eddie ακριβως απο κατω, συμφωνοντας εμμεσα μαζι μου...
-
http://www.filmon.com/tv/htmlmain/#BBC-One
γυριστε το σε sd για να το δειτε free -
με όλα τα πολιτικά, δεν νομίζω να δούμε πολύ F1 από τον A.
-
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014