-
στελνω πμ
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
ήμουν στο δεμπόξ, κατεβασα 3-4, τα άφησα για seed, δεν έπαιρναν πολλοί....μου βγάζει μια ανακοίνωση ότι αν κατεβασω άλλα 500mb θα χασω δικαιώματα....ή, να σκάσω 20 γιούρο σε donation για μερικά Gb (έχει και με πιο λίγα ευρά, αλλά δεν εχουν αστεράκι, δλδ δε σου δίνονται GB)Στο Μποξ όλα τα F1 τόρεντ (και όχι μόνο) ανεβαίνουν ως 'Neutral' (ουδέτερα για το ratio) για μια βδομάδα. Απ' τη στιγμή που κατεβάζεις ένα, έχεις υποχρέωση να σηντάρεις για σύνολο 24ρων ωρών, μέσα στην εβδομάδα που είπαμε, ακόμη και με 1 ΚΒ/sec ταχύτητα (δεν έχει σημασία πόσο θα δώσεις πίσω σε ΜΒ). Το ιδανικό λοιπόν είναι να το κατεβάσεις μέσα σε 1-2 μέρες από τότε που ανεβαίνει, να ορίσεις το όριο αποστολής σε 1ΚΒ/sec, να αφήσεις τον υπολογιστή ανοιχτό γύρω στο 2ήμερο, και δε θα έχεις πρόβλημα.Κάθε άλλο παρά σ' εξαναγκάζουν στο να φτάσεις να πληρώσεις, δηλαδή...
Κατά πάσα πιθανότητα κατέβασες κάτι παλιό κι έπαθες ό,τι έπαθες...
@ Άμπαλος :
-
KAI αυτός ο αγώνας ανέβηκε online. Aν καποιος ενδιαφέρεται και δε θελει να μπλεκει με κατεβάσματα μου λεει να του δωσω διευθυνση. Υπάρχουν όλοι οι φετινοι αγωναι
-
Ο χρήστης washcloud έγραψε:
ήμουν στο δεμπόξ, κατεβασα 3-4, τα άφησα για seed, δεν έπαιρναν πολλοί....μου βγάζει μια ανακοίνωση ότι αν κατεβασω άλλα 500mb θα χασω δικαιώματα....ή, να σκάσω 20 γιούρο σε donation για μερικά Gb (έχει και με πιο λίγα ευρά, αλλά δεν εχουν αστεράκι, δλδ δε σου δίνονται GB)
Στο Μποξ όλα τα F1 τόρεντ (και όχι μόνο) ανεβαίνουν ως 'Neutral' (ουδέτερα για το ratio) για μια βδομάδα. Απ' τη στιγμή που κατεβάζεις ένα, έχεις υποχρέωση να σηντάρεις για σύνολο 24ρων ωρών, μέσα στην εβδομάδα που είπαμε, ακόμη και με 1 ΚΒ/sec ταχύτητα (δεν έχει σημασία πόσο θα δώσεις πίσω σε ΜΒ). Το ιδανικό λοιπόν είναι να το κατεβάσεις μέσα σε 1-2 μέρες από τότε που ανεβαίνει, να ορίσεις το όριο αποστολής σε 1ΚΒ/sec, να αφήσεις τον υπολογιστή ανοιχτό γύρω στο 2ήμερο, και δε θα έχεις πρόβλημα.Κάθε άλλο παρά σ' εξαναγκάζουν στο να φτάσεις να πληρώσεις, δηλαδή...
Κατά πάσα πιθανότητα κατέβασες κάτι παλιό κι έπαθες ό,τι έπαθες...Κατέβαζα τα season review του Sky που τα κατέβασαν ελάχιστοι
-
...εγώ, πάντως, επειδή είμαι μεγάλος για να το παίζω... κομμάντο (σύν το ότι γουστάρω SBKs, MotoGP κλπ. και βέβαια όλα αυτά live ), έβαλα ΟΤΕ TV και ξένοιασα!...
-
Αν κανένας δεν πλήρωνε για Nova & OTE-tv τότε θα ήταν όλα ελεύθερα...
-
ΣΩΣΤΟΣ ο kubiak!!
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Αν κανένας δεν πλήρωνε για Nova & OTE-tv τότε θα ήταν όλα ελεύθερα...Όχι. Απλά δεν θα υπήρχαν τα συνδρομητικά κανάλια. Αν τελικά το αγόραζε η ΕΡΤ θα το πλήρωναν όλοι μέσα από το κόστος είτε έμμεσα (μέσω των διαφημιζόμενων) είτε άμεσα (μέσω του τέλους ΕΡΤ). Η FIA δεν δίνει τίποτα δωρέαν.
Τώρα αν θέλεις να συζητήσουμε το αν θα έπρεπε με τα λεφτά που δίνουμε να έχουμε και F1 είναι άλλο θέμα.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Όχι. Απλά δεν θα υπήρχαν τα συνδρομητικά κανάλια. Αν τελικά το αγόραζε η ΕΡΤ θα το πλήρωναν όλοι μέσα από το κόστος είτε έμμεσα (μέσω των διαφημιζόμενων) είτε άμεσα (μέσω του τέλους ΕΡΤ). Η FIA δεν δίνει τίποτα δωρέαν.Τώρα αν θέλεις να συζητήσουμε το αν θα έπρεπε με τα λεφτά που δίνουμε να έχουμε και F1 είναι άλλο θέμα.
Το επιπλέον -χρηματικό- κόστος ποιο θα ήταν στην περίπτωση που το είχε ο Alpha ή ο Ant1 π.χ;
Οι επιπλέον διαφημίσεις; (ασχέτως που ο Ant1 πήγε να το κάνει συνδρομητικό και ήπιε πορτοκαλάδα)...
Την ΕΡΤ την πληρώνουμε και θα την πληρώνουμε (εκτός Μελίνας Μερκούρη αν θυμάμαι καλά)...
-
This post is deleted! -
Ο χρήστης jousis έγραψε:
Ξεκινήστε να συνηθίζετε την κατάντια των ελεύθερων καναλιών γιατί όσο ξεκινάει η υποβάθμισή μας θα γίνεται κι αυτή μεγαλύτερη.
Τα ελεύθερα κανάλια δεν θα πληρώνουν για τίποτα κοστοβόρο.
Την Χ εταιρία δεν την ενδιαφέρει να διαφημίσει το ακριβό προϊόν της στον alpha γιατί το 90% που τον βλέπει, δεν έχει λεφτά.
Όσοι γκρινιάζουν που ο αλήτης ο ΟΤΕ αγόρασε την F1 και έπρεπε να είναι τζάμπα, και το τζάμπα είναι το καλύτερο, και δεν θα δώσω ούτε 5ε αλλά θα δω δωρεάν κτλ κτλ είναι το παράδειγμα γιατί δεν ενδιαφέρεται καμία εταίρια να διαφημιστεί σε αυτούς. Γιατί δεν δίνουν τίποτα (μπορεί να έχουν...αλλά έχουν μαζευτεί). Καλά κάνουν βέβαια αν νομίζουν οτι η F1 δεν αξίζει να πληρώσουν. Δικά τους χρήμματα είναι.Του χρόνου, μακάρι να βγω ψεύτης, δεν θα δείτε ούτε f1 ούτε Motogp ούτε καν ποδόσφαιρο σε ελεύθερο κανάλι. Το πολύ πολύ να πάρει κάποιο κανάλι ψίχουλα (Highlights) της f1.
Και ξέρετε, δεν την νοιάζει ΚΑΘΟΛΟΥ την FOM αν η Ελλάδα δεν δει F1. Είμαστε ανύπαρκτοι.
Εδώ κάνανε το πείραμα με το BBC/SKY στην Αγγλία !!! Ευτυχώς δεν δείχνει να πετυχαίνει και το SKY στον κοινό αγώνα (Κίνα) πήρε τα... 0.48 (εκκατομύρια) έναντι 2.9 του BBC. Ας ελπίσουμε οτι του χρόνου θα βάλουν την ουρά στα σκέλια γιατί κινδυνεύουν να χάσουν κοινό απο Αγγλία που είναι σημαντικό.
Ενδιαφέρον άρθρο εδώ: http://www.f1revs.com/2012/04/bbc-sky-b ... gures.htmlΠροσωπικά πληρώνω ΟΤΕ για την @*&&λα του HD σε f1/motogp/gp2/gp3/prosche/WTCC/superbikes/tennis.
Φυσικά και θέλω να υπάρχει ελεύθερη κάλυψη του αγώνα για όσους θέλουν απλά να δουν έναν αγώνα και δεν τους ενδιαφέρει να δουν και τα FP
Αν δεν υπήρχε ο ΟΤΕ φέτος θα πλήρωνα SKY (αφού μας την κάνανε με το BBC) γιατί δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την διασκέδαση που μου προσφέρει η F1. Κάτι σαν φανατικός οπαδός ένα πράγμα (αλλά δεν υποστηρίζω καμία ομάδα).Υγ. Αν πάει κανείς Ισπανία, ας ρίξει ένα pm να κάνουμε μπούγιο αρκεί να μην υποστηρίζει alonso
+1 για ΟΤΕ. Πραγματικα αξιολογη προσπαθεια. Ιδιως φετος με τους αγωνες που γινονται πραγματικα δεν εχεις την πολυτελεια να χανεις μερος τους για διαφημισεις.
Τωρα αν ειχαμε λιγοτερο Ψαρα (πολλες κοτσανες στη σειρα) και σχολιασμο --> πραγματικη περιγραφη αγωνα και οχι χαλαρη κουβεντουλα μεταξυ των παρουσιαστων μαζι με την εικονα θα ηταν ακομα καλυτερα.
-
This post is deleted! -
Ο χρήστης washcloud έγραψε:
@ Άμπαλος :Σου αφιερώνω το αβατάριόν μου.
-
Το γούστο σου μου θυμίζει έναν φίλο κάπου στο τέλος της εφηβείας να κάνει ανύποπτα την εξής δήλωση : 'η γυναίκα μου θέλω να έχει μεγάλο κώλο. Τον χρειάζομαι'.
-
Ο χρήστης jousis έγραψε:
Ξεκινήστε να συνηθίζετε την κατάντια των ελεύθερων καναλιών γιατί όσο ξεκινάει η υποβάθμισή μας θα γίνεται κι αυτή μεγαλύτερη.Μάλλον τώρα δεν υπάρχουν ούτε διαφημιστές ούτε διαφημιζόμενοι...
Τα ελεύθερα κανάλια δεν θα πληρώνουν για τίποτα κοστοβόρο.
Κοστοβόρο με την έννοια της σχέσης έσοδα/έξοδα;
Ή μήπως οι εκπομπές κουτσομπολιού/ζωδίων/μαγειρικής/αβγδ ήρθε η μαρία και γίναμε κουφέτα, φέρνουν περισσότερα έσοδα;Την Χ εταιρία δεν την ενδιαφέρει να διαφημίσει το ακριβό προϊόν της στον alpha γιατί το 90% που τον βλέπει, δεν έχει λεφτά.
Τι είδους αυθαίρετο συμπέρασμα είναι αυτό;
Επειδή δε θέλω να πληρώνω για κάτι που έχω από τότε που θυμάμαι χωρίς επιπλέον κόστος σημαίνει ότι δεν έχω λεφτά;
Ή δεν έχω λεφτά για κάτι που θεωρώ αδικαιολόγητο;Όσοι γκρινιάζουν που ο αλήτης ο ΟΤΕ αγόρασε την F1 και έπρεπε να είναι τζάμπα, και το τζάμπα είναι το καλύτερο, και δεν θα δώσω ούτε 5ε αλλά θα δω δωρεάν κτλ κτλ είναι το παράδειγμα γιατί δεν ενδιαφέρεται καμία εταίρια να διαφημιστεί σε αυτούς. Γιατί δεν δίνουν τίποτα (μπορεί να έχουν...αλλά έχουν μαζευτεί). Καλά κάνουν βέβαια αν νομίζουν οτι η F1 δεν αξίζει να πληρώσουν. Δικά τους χρήμματα είναι.
Δηλαδή τόοοοοοοσα χρόνια οι εταιρείες είχαν λάθος marketing πλάνο;
Πετούσαν τα λεφτά τους 'γιατί έτσι;' -
This post is deleted! -
To pay per view είναι κάτι γνωστό χρόνια τώρα.
Απλά τώρα αρχίζουμε εμέις να το ανακαλύπτουμε.
Αν θέλουμε σοβαρή μετάδοση με ΗD, χωρίς διαφημίσεις, ζωντανα και χωρίς αδικαιολόγητες διακοπές, πρέπει να πληρώσουμε (για να καλυφθούν τα έξοδα για όλα αυτά). Αλλιώς ALPHA και πολύ μας είναι. Ο τζάμπας πέθανε και πλέον δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για να του κάνουμε κηδεία.Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Αν κανένας δεν πλήρωνε για Nova & OTE-tv τότε θα ήταν όλα ελεύθερα...Αν δεν πλήρωνε κανείς θα έβλεπες αυτό που βλέπεις και τώρα στον ALPHA, μη σου πω και ούτε αυτό.
-
kubiak
...όλα ξεκινούν από το ότι το διαφημιστικό budget έχει πέσει γενικώς πάνω από 60% σε σχέση με το 2008, χώρια τα κανόνια κάποιων διαφημιστικών (και μεγάλων όπως η Leo bernet), που έχουν άμεσες οικονομικές επιπτώσεις και στην ιδιωτική τηλεόραση, η οποία συντηρείται ακριβώς από τα διαφημιστικά έσοδα...
Προς το παρόν η συνδρομητική τηλεόραση είναι μονόδρομος... -
...αν υπάρχουν φράγκα στο μέλλον για τέτοιες πολυτέλειες.
-
This post is deleted!
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014